15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Strandferie på bryllupsreisen – 5 himmelske reisemål

Matira-Beach-Bora-Bora-modell-strand

Hvis sol, sand og sjø, samt surfing og snorkling er ideen din om den perfekte bryllupsreisen, bør du vurdere følgende destinasjoner. En førsteklasses flytur fører deg til Strandferie på bryllupsreise inn i et paradis som tilbyr alt fra dine romantiske ideer.

5 destinasjoner for en perfekt bryllupsreise på stranden

Britishe-Jomfruøyene-strand-bilde-bryllupsreise

Hvis du og din fremtidige ektemann allerede er stresset på grunn av de mange bryllupsforberedelsene, så la dem stå til side for nå og begynn å planlegge bryllupsreisen.

Livet sammen med en uforglemmelig Strandferie starter på bryllupsreisen

bermuda-hus-vann-ferie-bryllupsreise

Bare tanken på at alt hardt arbeid til slutt vil ende i et av disse paradisene, vil gjøre det enda morsommere å velge riktig borddekorasjon og blomster.

1. Matira Beach, Bora Bora

skilpadde-svømming-Punta Matira-bryllupsreise-uker

Hvis du vil ha et romantisk sted å trekke seg tilbake og Strandferie på bryllupsreise tror kanskje du ser for deg en lang gangvei som fører til din personlige havbungalow. Taket er laget av halm og hotellhytta får deg til å føle at du har forlatt virkeligheten. Du drømmer sannsynligvis om en fransk polynesisk ferie på Matira -stranden i Bora Bora. Mange av feriestedene på denne kjærlighetsøya tilbyr muligheten til å snorkle rett fra verandaen eller terrassen tilbake til stranden for turer på den hvite sanden. Nattelivet er ganske stille med hyggelig levende musikk og en intim atmosfære for de nygifte.

2. Cambridge Beaches, Bermuda

cambridge-island-yacht-sea-picture-land

Cambridge Beaches Resort sørger for at dere gjenoppdager hverandre. De tiltrekker seg både unge og eldre par. Skulle du bestemme deg for å bestille en hytte hos Cambridge, oppfordres du til å utforske de private strendene på den private øya Bermuda. Du og din nye mann vil ha mange uforglemmelige øyeblikk i denne Strandferie på bryllupsreise opplev mens du spaserer på en av de fire strendene (Long Bay Beach, Morning Beach, Turtle Cove Beach og Pegem Beach). Hvis du er en naturelsker, vil du være interessert i å vite at Bermuda også har naturreservatet Spittal Pond å tilby, hvis unike dyreliv du ikke bør gå glipp av på bryllupsreisen. I det store og hele er denne hytteoppgjøret for Strandferie på bryllupsreise sikre fullstendig romantikk og sende deg hjem forberedt på det nye familielivet.

3. mai Khao Beach, Thailand

mai-khao-strand-palme-sand-sjø

Mai Khao Beach er en av de roligste, mest uberørte reisemålene i Phuket, Thailand. Det er fredelig og absolutt fritt for det over-the-top nattelivet som de fleste par ønsker å unnslippe på sin romantiske bryllupsreise. Stranden fortsetter å imponere med sin naturlighet mens den stolt presenterer mangelen på ørkenatt og turistliv. Målet med denne reisemålet er å nyte livet på sitt mest naturlige. I løpet av Strandferie på bryllupsreise du finner ikke tenåringer som fyller stranden på sommerferien. Dens uberørte status gjør den perfekt for å unnslippe det stressende hverdagen.

4. Manda Island, Kenya

manda-ferie-bryllupsreise-palmebåt

Det er neppe et mer bortgjemt sted for det Strandferie på bryllupsreise som Manda Bay. Det er 16 hytter på øya, en 14 kilometer tilbaketrukket strand og et vakkert kystnært bushland. Alt dette tilhører Kenya. I tillegg er øya Manda upopulert og venter deg barbeint. Og som om de paradisiske, vakre strendene ikke var nok, tilbyr ferieanlegget også et basseng, et idyllisk lesesal, et senter for vannsport og et personlig landingsområde. Men ikke bekymre deg. Du trenger ikke ditt eget fly for å få det perfekte flyet Strandferie på bryllupsreise å kunne nyte. Safaris og sightseeingturer tilbys også, og du kan se kulturarven til naboøyene.

5. Virgin Gorda, De britiske jomfruøyene

virgin gorda island beach hotel image

Gorda er den tredje største av alle øyene som utgjør De britiske jomfruøyene. Den er imidlertid bare 15 km lang. Vurder denne destinasjonen for din Strandferie på bryllupsreise Velg, du vil kunne slappe av på de bortgjemte strendene, nyte det sakte tempoet i hverdagen, oppdage tidevannsbassengene og dra ut på hemmelige stier og stier. Du kan også være sikker på at du og mannen din vil ha god tid sammen. De unike strandbarene og deilige restaurantene vil sikre at du besøker øya etter Strandferie på bryllupsreise å bli fornøyd og uthvilt.

Matira Beach – palmer, fred og lykke

matira-beach-picture-palm-sea-sand

Den uberørte naturen på Bermuda -øyene – Cambridge

cambridge-beach-air-picture-sea-destination

Mai Khao – luksus under den solfylte himmelen

mai-khao-hotell-bilde-luksus-basseng

Mai-Khao-hotell-bilde-strand-komfort

Manda-Bay-ferie-jenter-strand-hotell

manda-bay-air-photo-island-destination

Previous Post
De rustikke møblene i eik er veldig trendy
Next Post
Designer soveromsmøbler med fransk stil for interiøret