15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tinker med kleshengere i tråd – 10 uvanlige DIY -ideer

Tinker wire kleshengere -copper-gull-pastell-farger-dekorasjon-diy

Du får vanligvis trådkleshengere gratis etter tekstilerengjøringen, og du glemmer ofte å returnere dem dit neste gang du besøker. Faktisk havner de i søpla, ettersom den tynne tråden deformerer blusene i ermet / skulderområdet over tid. Men i stedet for å kaste bort dem, kan du alternativt flytte dem utenfor garderoben. Det er mange uvanlige dekorasjonsideer du kan komme på Tinker wire kleshengere kan.

Tinker med trådkleshengere – bøy ledningen

Tinker wire kleshengere -instruksjoner-bøy-form-diy-gjør-det-selv

Wire kleshengere er spesielt egnet for alle håndverkprosjekter, ettersom de kan bøyes, formes, deformeres og andre ting relativt feilfritt. Hver kleshenger kan skilles fra hverandre, og det blir et helt stykke tråd. Du kan la huggen ligge der den er og bruke den som holder. Vi avslører et lite tips om hvordan du kan bringe kleshengeren i ønsket form så enkelt som mulig. For å lage en sirkel, ta en bøtte av hvilken som helst størrelse og form ledningen deretter. Bøy ledningen til et rektangel hvis du bruker en passende avføring.

Tinker med trådkleshengere – DIY blomsterkrans

Tinker wire hangers -instruksjoner-floral-krans-diy-idé-kunstige blomster

I det første håndverksprosjektet vil vi lære deg hvordan du enkelt kan designe en blomsterkrans selv ved hjelp av en trådkleshenger. Wire cutters er definitivt nødvendig for håndverk med wire. Bøy hengeren til en rund form, og la kroken stå. Hvis du ikke har en passende bøtte for hånden, kan du også ta en vinflaske og bruke den til å forme det tynne metallet til den formen du ønsker.

Lag en krans av kunstige blomster med trådkleshengere – instruksjoner

wire kleshengere-tinkering-instruksjoner-kunstige-blomster-blomst-blomster-materialer-diy

For en blomsterkrans er det selvfølgelig nødvendig med blomster. Det er bedre å bruke noen av plast, slik at kransen holder seg vakker lenge og håndverket blir lettere for deg. Ta fra hverandre alle de kunstige blomstene og sett sammen en blomst med ett eller to grønne blader. Pakk blomsterstammen som et nåløye.

Tinker med trådkleshengere – bind kunstige blomster rundt ledningen og ordne dem pent

Tinker wire hangers -instruksjoner-krans-kunstige-blomster-tie-deco

Når du har fikset alle de kunstige blomstene som vist, kan du gå videre til arrangementet av dem. Ledningen fra hengeren skal bindes gjennom nåløyet til hver enkelt blomst. Ordne dem tett sammen slik at kransen er frodig og trådkonstruksjonen forblir usynlig. Der hakkingen er, bør du sette litt større blomster for å dekke den til.

Tinker med trådkleshengere – holder for små innendørs planter

wire kleshengere-tinker-dekorasjon-potteplanter-sukkulenter-liten

De tradisjonelle trådkleshengere er vanligvis galvanisert og endrer sin metalliske farge over tid. Likevel har den sin sjarm og er veldig populær blant elskere av vintage -stilen. Kombinert med andre ‘brukte’ utseende og naturlige materialer, oppnås definitivt et stilig romdesign.

Tinker håndkle stativer med wire kleshengere 

trådbøyler-tinker-kleshengere-håndkle-holder-husholdning-gjør-det-gjør-det-selv

Ikke bare klær kan henge på kleshengere. Svært praktiske braketter kan raskt lages av disse. For eksempel, hvis du vil ha de små stueplantene dine hengende i luften, kan du raskt lage en holder nøyaktig størrelsen på den tilsvarende blomsterpotten av ingenting annet enn en trådkleshenger. Det er akkurat slik en håndkleholder kan lages.

Tinker med uvanlige lampeskjermer med trådkleshengere

Wire hengere-tinker-lampe-lampeskjerm-instruksjon-idé

Faktisk trenger du ikke mye for å lage en virkelig elegant lampeskjerm selv. Du kommer sikkert til å finne noen kleshengere i tråd og en rekke lys fra den siste julen i husholdningen. Få tak i tape i attraktive farger, som sølv og rosa, og kom deg på jobb!

Lampe med eventyrlys og Tinker wire kleshengere

wire henger-tinker-lampe-lampeskjerm-diy-instruksjoner-fe lys

Bøy kleshengene utover slik at de minner noe om formen på en fontene og bind dem på midten og fest dem med teipen. Pakk lysene i lyskjeden rundt trådkonstruksjonen slik at de er relativt jevnt fordelt. Nå kan du henge opp produktet et sted og koble det til strømnettet.

Postholder med Tinker wire kleshengere

wire henger-tinker-stand-post-hangers-deco-diy

En postholder tar altfor mye plass i gangen og er også relativt vanskelig å fikse på veggen. Men det er veldig enkelt med en hjemmelaget som er laget av wire. For å gjøre dette, ta en henger og bøy den slik at bokstavene og konvoluttene ikke faller ut. For å krydre tråden litt, vikle stoffbånd rundt den i hvilken som helst farge du liker.

Med Tinker wire kleshengere – minivase laget av lyspære og wire

wire henger-tinker-vase-lys-pære-mini-diy-creative

Alt mini -hjemmetilbehøret ser veldig søtt og romantisk ut, kan også opprettes veldig raskt og koster ingenting i prinsippet. De er for det meste laget av ubrukelige gjenstander eller resirkulerte materialer og tiltrekker seg med sitt kreative utseende. Ikke kast den utbrente lyspæren etter at du har byttet den, og også kleshengeren fra tørrrenseren. Du kan gjøre magi med det!

Vase laget av lyspære og Tinker med kleshengere – tøm lyspæren

Wire hanger-tinkering-instruksjoner-vase-lyspære-tømming-diy

Den brente lyspæren må rengjøres forsiktig ved å fjerne de indre delene. Bruk uansett vernehansker. Med en syl eller en liten skrutrekker, forsiktig prøve å fjerne basen, deretter også filamentet.

Holder til minivasen Tinker wire kleshengere 

Wire hanger-tinkering-instruksjoner-vase-lyspære-bøye-former

Ta nå en trådkleshenger og bøy den med passende tang. Braketten skal feste lyspæren til basen og holde den stabil. Den enkleste og mest stabile måten er å gjøre basen trekantet. Lyspæren skal henge midt på basen slik at vasen blir stabil senere.

Liten vase laget av lyspære med holder Tinker wire kleshengere

Trådhengere-tinker-instruksjoner-vase-lys-pære-liten-dekorasjon

Tinker med trådkleshengere – ikke kast kleshengere etter rengjøring

wire kleshengere-tinker-farge-stoff-wrap-dekorasjon-etiketter

Klærne får støt i skuldrene når de henger lenge på de tynne kleshengere. Lavmålertråden kan ikke holde tungt stoff godt, eller i det minste deformere det. Det betyr ikke at du må si farvel til wirehenger med en gang. I stedet jazz dem opp. Ta et tilstrekkelig langt bånd av stoff eller skrap det fra et ubrukelig stykke stoff. Fest de tynne stoffstrimlene rundt ledningen for å forsterke den.

Tinker med wire kleshengere – hekle

wire kleshengere-tinker-hekle-dekorere-gjør-det-selv-diy

Hvis du kan hekle, er det også mulighet for å bruke et ekstra lag med stoff til wirehengere. Dette betyr at blusene og kjolene i flytende stoff ikke glir og faller ut av hengeren.

* Instruksjoner i bildene for ‘Lag en vase av lyspærer og kleshengere’ av Faith Tap

* Instruksjoner i bilder for ‘Lag en krans av kunstige blomster med trådkleshengere’ av Et stykke regnbue

Previous Post
Luksuriøst hus ved sjøen – boligen ‘Nettleton 199’
Next Post
Tinker og design moderne julepynt – 45 gode ideer