15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

En effektiv DIY -armbånd laget av perler å pakke rundt

armbånd-idé-kvinner-smykker-diy

Dette DIY armbånd laget av perler er en flott måte å gjenbruke perlene fra gamle halskjeder, så vel som alle resterende perler du har liggende. Minst tre gamle kjeder trengs for armbåndet.

DIY -armbånd laget av perler for å vikle rundt

produksjon-arm-band-idé-smykker-lag-selv

Av DIY armbånd er spesielt interessant fordi den er viklet rundt armen og føles som en armmansjett. Du kan gjøre ledningen strammere slik at den hviler direkte på armen, eller slik at armbåndet sitter løst og henger ned. Alt avhenger av din smak.

Verktøy og produkter du trenger for DIY -armbåndet:

selvlaget idé-perle-arm-sirkel

 • Wire (du bestemmer hvilken tykkelse det skal være. Hvis det er litt tykkere, blir armbåndet stivere, noe som er den bedre varianten, men en litt tynnere er også egnet. Bare prøv det.)
 • mange perler
 • et par nippers (nåletang for smykker)
 • wire cutters hvis du vil

Instruksjonene for DIY -armbåndet:

lage-armbånd-idé-smykker-mote-perler

 1. La ledningen være i sin opprinnelige spiralform og tell 10 til 12 omdreininger. Klipp av dette stykket. Hvis du ikke har wire cutters, bare ta to tang og bøy wiren frem og tilbake til den går i stykker.
 2. Bruk en av tangene til å bøye den ene enden til en liten sløyfe. Dette forhindrer at perlene faller av ledningen etterpå.
 3. Begynn å tre perlene på tråden. Det ble ikke valgt noe spesielt mønster for armbåndet i eksemplet, slik at det ser litt mer tilfeldig ut. Men det avhenger også helt av din smak. Gjør det slik du vil.

  Når du trekker perlene, kan ledningen bøye seg litt rettere. Ikke bekymre deg for det, da du kan skru det inn igjen så snart du er ferdig. Eller du kan bruke forhåndsbøyd ledning.

 4. Etter at du har tredd alle perlene, bøyer du den andre enden til en liten sløyfe med tangene. Du kan deretter bøye ledningen tilbake til en spiral om nødvendig.

  Så snart du får DIY armbånd rundt armen, kan du trekke den strammere eller løsne den etter ønske til du er så stram du vil.

Armbånd og armbånd er et flott tilbehør. Mulighetene er endeløse. Du kan gjøre dem sprø, fargerike eller gjøre dem enkle og elegante. For mer tekstur kan du bruke DIY armbånd, for eksempel å kombinere større og mindre perler med hverandre.

Ha det gøy og prøv det!

sikkerhetsnål-idé-smykker-kjede-armbånd

 En idé med glidelås 

ris-lukking-idé-arm-band-gjør-det-selv

 Denim stil

arm-bånd-idé-ris-nedleggelse-gjør-det-selv

En sommerimprovisasjon 

DIY-arm-bånd-metall-kjede-lag-selv

 Stilige forslag til sommeren 

selvlagde-arm-band-idé-collage

Fantasy smykker

selvlagde-arm-band-ideer-kvinner

Previous Post
Velge de riktige solbrillene – hva er viktig å vite?
Next Post
Trender for damesko for neste høst-vintersesong