15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design en parasoll – krydre den gamle solbeskyttelsen

parasolldesign vannmelon-motiv-idé-hage-strand

Det er virkelig mange forskjellige design for parasoller. Likevel er det ikke uvanlig at du rett og slett ikke finner den rette. Heldigvis kan alt endres raskt, spesielt når det gjelder farger og mønstre. Eller kanskje du har en gammel parasoll som ikke lenger ser så attraktiv ut, men som du fortsatt vil bruke? Da er dagens idé for Design en parasoll akkurat for deg. På bare noen få trinn lærer du hvordan du kan sette et hvilket som helst motiv på parasollen din for å skape et individuelt utseende.

Design en parasoll med vannmelon som motiv

design solskjerm solbeskyttelse-terrasse-møbler-kjerner-svart

I eksemplet ble en vannmelon valgt som motiv for å designe en parasoll. Dette går fantastisk med sen vår og sommer og forvandler den praktiske solbeskyttelsen til et forfriskende og peppert tilbehør. I tillegg til en pensel trenger du rosa, svart, samt lysegrønn og mørkegrønn maling, en grunning i sprayform og muligens tape for maskering.

Design en parasoll – rengjøring på forhånd

design-parasoll-rengjøring-primer-instruksjoner-lett

For at du skal kunne glede deg over det nye parasollutseendet i lang tid, og malingen kan feste godt, er det spesielt viktig at du rengjør parasollen grundig før du designer parasollen. Bruk en fuktig klut til dette eller vask den veldig pent med hageslangen.

Sjekk parasoll

design solskjerm hvit-gammel-resirkulering-idé-tilbehør

Du bør også sørge for at rammen ellers fortsatt er intakt. Rustflekker på stoffet kan heller ikke dekkes av maling alene, i hvert fall hvis det er en lys farge. Så tenk på forhånd om det gamle tilbehøret virkelig fortsatt er egnet for en parasoll.

primer

design-parasoll-farge-rosa-maling-pensel-diy-prosjekt

Som med alle farger og malingsprosjekter trenger du en primer i begynnelsen. Dette er spesielt viktig hvis stoffet i paraplyen er veldig tynt. Praktiske primere i form av spray tilbys for å gjøre påføringen enklere. Påfør primeren for å designe parasollen på innsiden.

Farg innsiden

design-parasoll-underlag-presenning-hage-design-anlegg

Så er det fargen sin tur til å designe parasollen. En rosa nyanse er nødvendig for vannmelonmotivet. Påfør malingen først og la den tørke godt. Deretter legges et andre lag til. Ikke farg de hengende kantene i denne fargen.

Grønn farge

design-parasoll-dekorere-sommer-lounge-solbeskyttelse-deco

Mens du venter på at malingen tørker etter det første rosa laget, kan du farge innsiden av de hengende delene for å lage parasollen. Bruk den mørkegrønne fargen til dette. La det være et mellomrom på ca. 7 cm mellom denne mørkegrønne og rosa fargen. Denne er nemlig malt i den lysegrønne fargen. Begge fargenyansene kompletteres med et andre lag, der det første er veldig viktig for å tørke godt.

Bruk tape

Lag en parasollskum-pensel-grønn-maling-maling

Det er ikke obligatorisk å bruke to nyanser av grønt til parasollen. Vannmelonmotivet ser imidlertid mer ekte ut på denne måten, fordi frukten også består av forskjellige nyanser av grønt. Hvis du vil at alle tre fargene skal være helt rette, kan du bruke isolasjonstape eller tape.

Design utsiden av parasollen

design-parasoll-grønn-lakk-dekorasjon-gjør-det-selv

Det neste trinnet er å designe utsiden av parasollen på radene. De enkelte trekantede elementene farges vekselvis i lys og mørkegrønn. Siden parasollen vanligvis har et likt antall slike elementer, bør dette ikke være et problem.

Fargelegg

design-parasoll-dekorasjon-uteplass-hagemøbler-slapp av

Igjen er det nødvendig med to lag for å designe parasollen, og fortsetter som for innsiden. Et ugjennomsiktig resultat er veldig viktig, ellers vil den rosa fargen vise seg. Du kan også legge til et tredje lag om nødvendig.

Mal kjernene

Design-parasoll-vannmelon-kjerner-maling-svart-design

Til slutt, og etter at alle de andre fargene har tørket godt, legger du kjernene til utformingen av parasollen med den svarte malingen. Du kan male dem på frihånd, eller du kan designe en sjablong på forhånd hvis du vil at alle kjernene skal se like ut. Kjernene kommer inn i innsiden av skyggen på den rosa fargen.

Sett opp parasollen

design-parasoll-skygge-sittegruppe-rotting-stoler-møbler-hage

Når du har fullført alle trinnene for å designe en parasoll, kan du endelig sette den opp i hagen. Du vil motta et attraktivt tilbehør som vil bringe deg inn i et fantastisk vår- eller sommerstemning. Men den nye gamle parasollen er ikke bare et ekte blikkfang i hagen din. Etter å ha designet parasollen, kan du også bruke den til innsjøen eller på stranden for å beskytte deg mot den sterke solen. Du kommer garantert til å sette alle i godt humør også.

Previous Post
Velge de riktige solbrillene – hva er viktig å vite?
Next Post
Trender for damesko for neste høst-vintersesong