15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tinkerbilder med steiner – en pen veggdekorasjon laget av naturlige materialer

I dag vil vi introdusere deg for en spesielt interessant idé for å dekorere veggene. Dette er originale veggmalerier, hvis motiver er satt sammen av steiner. Med litt fantasi kan du lage bemerkelsesverdige kunstverk som du ikke engang trenger å ha et spesielt talent for. Vi vil gjerne hjelpe deg ved å sende deg noen forslag som du kan lage vakre Bilder med steiner kan gjøre det selv. Selv nybegynnere vil ikke ha noen problemer med det.

Bilder med steiner – ideer å etterligne

bilder med steiner skinnende-beige-farge-mann-barn-design

Du kan lage bilder av steiner på en rekke forskjellige måter og med et stort utvalg av motiver. Den enkleste måten er å bare rengjøre steinene og bruke dem i et naturlig utseende. Du kan også male steinene med en gjennomsiktig lakk før du lager bildene med steiner for å fremheve steinene enda bedre.

Maling av stein til jul – ideer til flotte vinter- og festmotiver

Å lage en krybbe med barn til jul – 7 ideer med instruksjoner

Maling av steiner som en håndverkside – flotte eksempler på motivene

Originale steinbilder – kombinere småstein og andre naturlige materialer

bilder med steiner som danser-par-rock-roll-rock-shell

Steinene trenger ikke nødvendigvis å være det eneste materialet du bruker til bildene med steiner. Her er en god idé hvor et stykke bark brukes som bunn. Et pent skall danner igjen danserens skjørt. Med flere naturlige materialer ser bildet enda mer levende ut. Du kan ordne steinene i hvilken som helst rekkefølge for å danne visse figurer.

Lim stein på plass

tinkerbilder med steiner-skog-bjørke-elskere-eng-maleri

Steinene limes ganske enkelt på med en varm limpistol. Pass på at du bruker nok lim, men ikke for mye, slik at limet ikke oser ut på sidene når du trykker det på overflaten. Det er best å gjøre dette på en annen overflate før du tinker bildene med steiner.

Bryllup steinutskjæringer

bilder med steiner romantisk-idé-brude-par-småstein-hvit-grå

Bilder med steiner som har et bestemt tema, er ikke bare egnet for å dekorere ditt eget hjem, men er også en perfekt gave. Eksemplet ovenfor kan utformes som en bryllupsgave. Ideen er ikke bare original, den har også en spesiell sjarm fordi den er selvlaget. Det er heller ikke for komplekst og pompøst.

Rustikk ramme

bilder-steiner-fugler-grener-kvist-rustikk-ramme-diy-inspirasjon

Siden du bruker naturlige materialer til bildene med steiner, kan du velge hvilken som helst stil for rammen. Her kan du se en attraktiv ramme i rustikk stil, men en moderne eller vintage ramme er også egnet for å få den perfekte varianten for din livsstil. Et par fugler som står på en gren ut av en Zweg.

Stabel stein oppå hverandre

bilder-steiner-lerret-inspirasjon-kjærlighet-par-zen-teft

Avhengig av bildet kan det skje at flere steiner må stables oppå hverandre. Det er ikke noe problem med varmt lim i seg selv. Husk imidlertid at mange steiner gjør det tyngre på et lite lerret eller annen overflate. Dette bør du huske på når du fester de ferdige bildene på veggen med stein. Stikkende stabler med stein trekker bildet nedover.

Morsom skilpadde

bilder-steiner-tinker-ideer-skilpadde-hav-blå-bakgrunn

Hvis du bruker et lerret, kan du male det på forhånd og lage en bakgrunn som passer til det valgte temaet for bildene med steiner. Dette eksemplet viser en skilpadde som motiv. Siden dette lever i havet, ble en mørk blå bakgrunn valgt. Samtidig kommer de lette småsteinene også bedre til uttrykk.

lag bilder med steiner selv-sau-småstein-grå-farge

Fargerike steiner til tretoppen 

bilder-steiner-tre-grus-stamme-blader-småstein

En klassiker blant bildene med steiner er treet. Du kan designe bagasjerommet og kronen med en enkel pinne og mange fargede eller monokrome steiner. Resultatet er bare fantastisk. I tillegg kan du etterligne grener med noen få tynne kvister. Og alt dette uten å måtte lage et penselstrøk. De som ikke kan tegne, gjør det riktige valget med denne typen bilder.

Lag et subtilt bilde med småstein og tre

bilder-steiner-båt-innsjø-lerret-design-lim-motiv-ideer-enkelt

Bildene med steiner trenger ikke å være komplekse. Bildet ovenfor utstråler en spesiell ro, som ikke bare skyldes temaet og motivet, men også bruken av færre materialer. Egnede steiner kan bli funnet raskt og enkelt på hver tur. Selvfølgelig kan du også kjøpe dekorativ grus i hvilken som helst naturlig farge.

Å forme mennesker

bilder-steiner-kvinner-marked-shopping-poser-vegg-bilder-diy

Hvis du vil forme mennesker, trenger du runde steiner for hodet, langstrakte steiner for lemmer og ovale steiner for kroppen. Før du limer steinene på plass, legger du dem løst sammen. Deretter fikser du dem gradvis med limet. La fantasien løpe vilt når du lager bilder med steiner. Ofte inspirerer formene på steinene visse motiver.

Steinbildefugler på lerret

bilder-steiner-brune-steiner-måker-tinker-himmel

Lerretsbilder og steiner kan kombineres perfekt. Med litt akryl eller oljemaling kan du lage imponerende bilder med steiner som vil være et spesielt blikkfang på veggen. En enkel bakgrunn ble opprettet her igjen. I dette tilfellet er dette himmel og sjø i to forskjellige nyanser av blått. Måkene er i sin tur laget av steiner.

Familie steinutskjæringer

bilde-steiner-familie-design-far-mor-barn-bokstaver

Du kan symbolisere samholdet i familien din med et slikt bilde. Bokstaver er også en god idé. Du kan skrive dem ut på et ark på forhånd, som du deretter bruker som base for utformingen av bildene med steiner. Forøvrig går drivved godt med steiner. Dette får bildet til å se mer romantisk ut.

Bruk flate steiner

bilder-steiner-seil-skip-farget-seil-drivved

Spesielt på strendene kan du ofte finne flate steiner kuttet av sjøen. Så hold øye med din neste ferie. De er spesielt enkle å pusle med fordi de har et stort område å stikke på. Du kan også male de flate steinene i farger for å lage fargede bilder med steiner selv.

Mal stein for bildene

bilder-steiner-ideer-by-kyst-sjø-fyr

Selvfølgelig kan ikke bare flate steiner males. Over kan du se et mer forseggjort bilde som har steiner forvandlet til hus og trær for det. Hele byer eller landsbyer og landskap kan utformes på denne måten. Mal først bakgrunnen som du lar tørke. I mellomtiden kan du designe steinene. Så er alt bare satt sammen pent og bildene med steiner er klare.

Bilder med stein og sjø

maleri-bilder-med-steiner-strand-trær-sol-sjø

For at fargen skal vare lenger, anbefaler vi også å forsegle steinene med en gjennomsiktig lakk. Vær oppmerksom på måten solen ble designet på med dette veggmaleriet. Siden du ikke kan ordne steiner på denne presise måten, bruker du samme farge som du brukte for bakgrunnen. Strålene kommer til sin rett så perfekt. Det er forskjellige triks for bildene med steiner.

Attraktiv blomsterbukett

bilder-steiner-blomster-tulipaner-strauss-bånd-lin

Bildene med steiner har en 3D -effekt fordi de stikker ut. Du kan understreke dette enda mer ved å legge til andre objekter. For denne buketten ble det for eksempel også brukt dekorativt stoff, slik man gjør med en ekte bukett. Blomstene er laget av malte steiner, mens blader også kan lages av håndverkleire.

Romantisk kystlandskap

bilder-steiner-klippe-sjø-by-hus-romantisk-solnedgang

Her er et annet eksempel på en by ved kysten. Først ble havet og solnedgangen designet. Byen har til og med en kirke og er omgitt av attraktive klipper. En virkelig god idé for bilder med stein, tror du ikke? De grønne steinene til trær får bildet til å se enda mer naturlig ut.

Form påfugl

bilde-steiner-japansk-atmosfære-påfugl-bilderamme-vegg-dekorasjon

Denne påfuglen ser mer komplisert ut enn den faktisk er å lage. Det interessante er at halen er stylet utover bildet og dekker en del av rammen. Dette er også et eksempel på steinbilder der steinene er stablet oppå hverandre. Dette er for å forhindre hull. Å gjøre bakgrunnen mer komplisert er. Du kan imidlertid også velge dette annerledes.

Morsomme steinbilder til bryllupet

bilder-med-steiner-bryllup-brud-brudgom-brudekjole-rammer

Dette bildet er spesielt humoristisk. Brudeparets motiv kan også erstattes av et annet. Bildet dekker igjen bilderammen på en original måte. Kom med interessante motiver for bilder med stein og design veggene i alle rom på denne måten. Velg zenmotiver for badet eller soverommet, frukt og grønnsaker til kjøkkenet og romantiske ideer til stua eller gjør en venn eller slektning glad!

Previous Post
Enebolig med glassfasade – arkitektur inspirert av 60 -tallet
Next Post
En luksuriøs sykkel laget av 24K gull – The Beverly Hills Edition