15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nicholas tinker med barn – enkelt julehåndverk med instruksjoner

nicholas tinker med barn ideer instruksjoner bare papir

Både julenissen og Nicholas er viktige skikkelser i adventstiden og julen. Derfor hører du rett og slett hjemme i håndverksprosjekter. Så hvis du har planlagt en ettermiddag med håndverk, ta deg tid til julenissen. Barna blir garantert fornøyd! Det finnes også forskjellige julehåndverksideer som forskjellige materialer kan brukes til som gjør tinker lettere for de minste. I det følgende har vi satt sammen noen fine håndverksideer til jul som du kan bruke hvis du skal lage en julenisse med barn. la deg inspirere!

Nicholas tinker med barn – ideer med papirplater

nicholas tinker med barn papirplater papirstrimler bomullsull akrylmaling

Hvis du ønsker å lage en julenisse med en papirplate, kan du velge mellom følgende to håndverksideer for julenissen. For dette første prosjektet har du også rødt byggepapir, bomullsull, akrylmaling og hvite papirstrimler klare, samt lim, pensel, saks og en pinne eller penn. Platen males først med akrylmaling. Bruk hvilken som helst hudfarge til dette. La deretter malingen tørke. I mellomtiden, fortsett med hatten når du lager julenissen med barn. Tegn disse på det røde papiret og klipp dem ut. Lim dem på kanten av tallerkenen.

Deretter maler du sirkler på papirplaten under hatten. To hvite sirkler er ment for øynene, mens to i rosa er ment å etterligne kinnene. En femte sirkel i mørkerosa representerer nesen. Så snart den hvite malingen har tørket, legger du til ytterligere to sorte prikker for elevene. Bruk en pinne eller penn til å rulle opp papirstrimlene og lim dem deretter til bunnen av tallerkenen. Start på nederste rad og arbeid deg opp. Du får allerede et krøllete skjegg. Hvis du lager julenissen med barn, mangler det eneste prikken over i’en, det er pels og bobler til hatten, samt en liten schnauzer, som alle er laget av bomullsull.

Tinker julepynt

nicholas tinker med barn papir plate idé jul tinker papir

En annen variant er denne enkle julenissen. Klipp av den øvre delen av papirplaten. Farg innsiden av tallerkenen fargen på huden din. Den hvite ytterkanten representerer da også skjegget. Mens du lar malingen tørke, kan du forberede resten du trenger når du lager denne julenissen med barn. Det er en stor trekant laget av rødt konstruksjonspapir. En stripe og to sirkler med hvitt papir, med en av sirklene kuttet i to. Lim platen på trekanten. Hele sirkelen kommer til spissen mens du skaper ansiktet fra googly øyne, rød bobble og halvsirkler. Den hvite stripen er pelsen på hatten.

Nicholas tinker med bomullsull og ispinner

nicholas tinker barn bomullsskjegg julenissen tinker ideer ispinner

Popsicle sticks er et annet materiale som er fantastisk egnet for å lage en morsom julenisse. Hvis du vil lage denne julenissen med barn, trenger du 8 stilker, samt hudfarge, børste, bomullsull, googly øyne, rød filt, røde pomponger, saks og lim. Start med stilkene du vil bruke for å lage hodet. Som en test er det bare å sette dem sammen uten å feste dem. Legg først to stilker parallelt med hverandre på bordet og deretter de resterende vertikalt på toppen. De to nederste er litt for lange. Nå kan du markere hvor popsicle -pinnene må kuttes.

nicholas tinker barn vrikke øyne følte seg diy

Deretter kan du sette alt sammen en gang til og lime det sammen denne gangen også. Farg stilkene i hudfarge, og bruk deretter bomullsull til å lage skjegg, samt ansiktet fra googly øyne og en bobble for nesen. Hvis du bruker vaklende øyne i forskjellige størrelser, vil julenissen få et spesielt morsomt utseende. Lag deretter en nisselue av filtstoffet. Du forsyner dem også med bomullsull til pels og bobler og limer dem fast på overkanten av iskremen. Og ingenting mer må gjøres hvis du lager denne julenissen med barn.

Nicholas tinker med barn – instruksjoner med papp og håndavtrykk

nicholas tinker barn papp håndtrykk finger maling julehåndverk ideer

Barn elsker fingermaling. Derfor er denne ideen for julehåndverk garantert godt egnet for en ettermiddag med håndverk. Hvis du vil lage denne julenissen med barn, trenger du papp, hvite fingermaling, rødt håndverkspapir og lim. Mal barnas hender med den hvite malingen. Nå kan du gjøre inntrykk på kartongen. Gi deretter malingen litt tid til å tørke. Håndavtrykket blir deretter grovt skåret ut, med enden avsmalnende mot fingeren. Skjær deretter ut en trekant fra det røde papiret for å passe trekanten på pappet. En sirkel fungerer igjen som en nese. Håndavtrykket er nå skjegget til Nicholas. Du kan deretter henge disse morsomme figurene på veggen eller vinduet. De kan også brukes til å lage en krans. En flott idé for håndverk til julenissen med barn!

Nicholas tinker med toalettpapirruller

nicholas tinker barn toalettrull fold emballasje julegaver

Alle julenissene som allerede er presentert, er virkelig morsomme. Disse 3D -figurene, som også kan brukes som emballasje, er intet unntak. “Emballasje” er forresten et godt søkeord. Hvis du vil lage julegaver, kan du bruke denne ideen til å lage julenissen med barn. Toalettruller brukes. Første kvartal et stykke rødt papir. Hvert kvartal kan brukes til å kle opp en toalettrulle. Etter det brettes endene innover på begge sider. Trykk deretter tipsene på den ene siden utover og mal dem med en svart tusj. Du har allerede skoene. Du kan også bruke en svart tusj til å male et belte. Til slutt skjærer du ut en trekant fra hvitt papir som du vil male et ansikt på. Lim dette ansiktet på rullen også.

Nicholas gjør håndverk med barn som origami

nicholas kids tinker origami paper red snowman video instructions

Du kan også lage en julenisse med barn ved å bruke en bretteknikk som denne origami. Bruk et firkantet stykke papir som er rødt på den ene siden og hvitt på den andre, og følg instruksjonene nedenfor. Andre vinter- og julefigurer kan selvfølgelig også utformes på denne måten. Hvis du for eksempel bruker grønt papir, kan du lage en julelver. Brunt papir er egnet for reinsdyr og oransje eller en annen farge kan brukes til en snømann. Bare varier med ansiktet. Snømannen får en gulrotnese, elgen en rød kulenese og gevir og alven får vakre rosa kinn. Litt fantasi kreves også her.

Previous Post
Den høyeste statuen i verden – India avslører offisielt statuen av enhet
Next Post
Å bruke terrakotta blomsterpotter annerledes: 20 ideer for hjem og hage