15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag Fluffy Slime selv – 3 oppskriftsideer med kunstsnø og svamp i enhjørningsfarger

Alle som noen gang har hatt slim å leke med, vet hvor gøy det kan være. Selv om Slime er så interessant for barn fordi det kan formes og trekkes fra hverandre på noen måte, kan det være en god hjelper for voksne å redusere stress. Uansett er å lage slim som et alternativ til den populære leiren den perfekte aktiviteten for en gratis ettermiddag. Og selv om du vanligvis tenker på slim som en nesten gjennomsiktig og slimete masse, er det også en mer luftig variant som er fin og luftig. Vi viser deg hvordan du kan lage et slikt slim selv i enhjørningsfarger og deretter ha en idé om slim med en tekstur som minner om en sky. Les videre for Fluffy Slime Recipes.

Lag luftig slim selv med barberskum – velduftende slim i enhjørning

Lag din egen Fluffy Slime i enhjørningsfarger - oppskrift og instruksjoner

Det er mange oppskrifter på slim og også på mykt slim, som selvfølgelig også krever forskjellige ingredienser. Vi forklarer hvordan du kan lage fluffy play slim selv fra flere ingredienser, inkludert barberskum. Du kan få effekten av en enhjørning ved hjelp av matfarging, som du kan velge i henhold til dine egne ideer (se noen ideer nedenfor). Legg gjerne litt glitter til slimet ditt for et enda mer glitrende og magisk enhjørningslook.

Slime oppskrift:

 • 200 g håndverkslim
 • ca. 50 g barberskum
 • Kontaktlinsevæske
 • 2 pakker natron
 • 2 ss maisstivelse
 • Konditorfarge
 • valgfritt: ca. 5 ss dusjgel for en behagelig duft og 1-2 ss vegetabilsk olje for glans, glitter

Lag Fluffy Slime selv - ingredienser og instruksjoner for tinkering

Lag Fluffy Slime selv – Instruksjoner

Hvis du ønsker å lage et enhjørningslammet slim selv, legg først limet og barberskummet i en bolle og bland begge ingrediensene godt. Rør deretter inn maisstivelse og natron. Hvis du vil at slimet også skal lukte godt, kan du nå tilsette litt dusjgel i massen. Beløpet kan variere. Eventuelt kan du også røre inn vegetabilsk olje. Dette sikrer at slimet blir litt skinnende. Matt varianter ser like vakre ut, så dette trinnet er også et spørsmål om smak.

Lag Fluffy Slime selv i pastellfarger med matfargestoffer for regnbuer

Tilsett deretter noen sprut med kontaktlinsevæske under omrøring. Dette sikrer at massen blir mindre klebrig. Følgelig avhenger riktig mengde av det. Så tilsett nok væske til massen til den ikke lenger er klissete og flytende, men luftig (hvis du snur bollen bør ikke slimet falle ut). Deretter kan du ta slimet ut av bollen, tilsette mer kontaktlinsevæske om nødvendig og elte litt som deig.

Unicorn slim for håndverk på en barnefest

Del nå slimet i så mange deler du vil og flat dem litt på overflaten. Legg litt matfarging (ikke for mye slik at fargen ikke blir for sterk) på den første delen av slimet og begynn å elte den slik at fargen kan spre seg godt. Gjenta det hele med de andre delene og eventuelle farger, hvoretter du plukker dem alle og blander dem sammen. Det ferdige blandede slimet minner nå om en enhjørningmanke og er perfekt for fester med enhjørningstema.

Unicorn -slim med gyllen glitter og pastellfarger

Tips: Enhjørningslime ser spesielt pen ut hvis du blander litt glitter i en eller to av slimbitene i tillegg til farge. Kombiner deretter glitterslime oppnådd med de andre fargene.

Husflid med sand og lim for store og små – 15 håndtips

Lag slim selv – oppskrift uten lim og boraks

Elting med barn – Kreative og morsomme aktiviteter som du kan gjøre med modelleringsleire

Lag grumsete slim – oppskrift

Lag din egen Fluffy Slime med kunstsnø for en skytekstur i hvilken som helst farge

 • 115 g håndverkslim
 • 120 ml vann
 • 1 ts boraks, oppløst i 240 ml vann
 • ca. 1 1/2 ss kunstsnø
 • valgfritt: matfarging

Hvordan lage slim selv med en grumsete tekstur:

Du kan enkelt lage denne slimen slik: Legg limet i en bolle og tilsett deretter vannet. Så snart du har blandet de to godt sammen, tilsett litt av boraxoppløsningen og fortsett å røre. Massen skal sakte størkne slik at du kan fortsette å elte med hendene. Om nødvendig, tilsett mer av løsningen. Slime skal ikke være klissete på slutten.

Lag ditt eget luftige slim med en luftig tekstur

Bland håndverkslimet, vann, boraks og kunstsnø

Rør deretter en spiseskje kunstsnø i massen og kna. Etter en stund, tilsett gjenværende kunstsnø og bland alt sammen igjen. Hvis du lager dette grumsete, luftige slimet selv, får du en hvit masse, som du også kan farge med matfarging. Du kan like gjerne legge til hvilken duft du vil.

Slimeoppskrift – idé med en svamp

Idee for smuldrende slim med en svamp

Og hvordan lager du slim med en slik tekstur? Du kan også få den grumsete effekten hvis du lager Fluffy Slime selv og deretter tar en svamp og skjærer i bittesmå biter med saks, som du deretter bearbeider til det tidligere tilberedte slimet. Start med en mindre mengde og tilsett flere svampbiter etter behov til du får den teksturen du ønsker. Resultatet er litt mer smuldret enn varianten med kunstsnø. Bare eksperimenter når du lager det myke slimet ditt selv.

Lag ditt eget Fluffy Slime i rosa, lilla og blått

Previous Post
Glassbord for ren eleganse i stua
Next Post
Å bruke terrakotta blomsterpotter annerledes: 20 ideer for hjem og hage