15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Laget med blondedukler for attraktive DIY -dekorasjoner

tinker med blonder doilies veggmaleri-diy-vintage-loslitt-ramme-tre

Hvis du liker romantiske dekorasjoner, kan du ikke gå galt med blonder. Den nostalgiske atmosfæren skapt av toppen gjør hvert interiør til et sted å slappe av. Siden ikke alle kan hekle eller bare ikke har tid, kan ferdige stoffer også brukes. Blondetøyer er spesielt egnet for dette. Vi har noen originale ideer om hvordan Lag med blonder sett sammen som du gjerne kan etterligne. Du vil bli overrasket over hvilke flotte ting som kan gjøres med disse dukene.

Håndverk med blondedukke – en lampe i form av en kule

Tinker med blonder doilies skygge-effekt-lys-rom-belysning-idé

Lamper som gir flotte lys- og skyggeeffekter på veggen er spesielt attraktive. Hvis du bruker blondetøyer til å lage en slik vintage lampe, får du akkurat denne effekten og dermed en flott DIY -dekorasjon for ethvert rom. Avhengig av lampens størrelse, trenger du flere blonder og en rund ballong eller en ball og tapetlim.

Lag en attraktiv lampe med blonder

tinker med blonder doilies ballong-ball-stick-ball-form-lampe

Blås opp ballongen, eller rettere sagt, ta ballen og legg den første doilen på den hvis du lager denne ideen med blonder. Mens du holder den, gni tapetlimet rikelig til det er helt gjennomvåt. Deretter legger du til den neste doilen, overlapper den forrige og så videre. La alt tørke godt. Hull deretter ballen eller ballongen, fjern den fra innsiden, og legg til en fatning og lyspære.

Tinker barnerom belyser deg selv

tinker med blondedukler lampe-gjør-det-selv-lett-barnerom-dekorasjon

Som jeg sa, kan du velge lampen i hvilken som helst størrelse. Du kan også bruke denne ballen til å forsterke en gammel gulvlampe eller bordlampe. Bare fjern den gamle lampeskjermen og erstatt den med kulen laget av blonder. Det kreves ingen spesielle ferdigheter eller mye penger for å lage lamper med blonder.

Lampe i form av en halvkule

tinker-blonder-doilies-blå-halvkuleformet-lampe-ballongformet-lampeskjerm

En annen variant for en lampe er formen på en halvkule. Dette er også et flott alternativ hvis du ikke har nok doilies til å danne en hel ball. For å gjøre håndarbeid med blonder, trenger du igjen en ballong og duilies, som du også kan farge. For å produsere, fortsett som i forrige eksempel.

Lag boller 

tinker-doilies-fargerike-paint-boller-gjør det-selv-enkelt

Du kan også bruke formen på en halvkule til å lage dekorative boller. Skjellene ser best ut når du alltid bruker en full doily. Om nødvendig kan du lime flere doilies sammen for å lage større boller for håndverk med blonder.

Farging av blonder

tinker-blonder-doily-bolle-gjør-vann-farging-grønt

Skålene ser spesielt attraktive ut hvis du farger dem på forhånd. Bruk en hvilken som helst nyanse av matfargestoffer og dypp ytterkanten i malingen. Ombre -effekten opprettes automatisk når fargen sprer seg litt lenger innover. Jo mer du dykker, jo sterkere er fargen. La deretter laken tørke i 24 timer før du fortsetter å fikse med blonder.

Form skallet

håndverk-blonder-doilies-lim-bolle-form-sjablong-tørking

Nå trenger du tapetlim igjen for håndverk med blonder, som er best å sette i en bolle, i tillegg til en film eller en bolle av plast eller metall. Pakk bollen med folien for å beskytte den mot limet. Dypp doilen helt ned i limet, la det dryppe av kort og fordel doilen jevnt på den opp-ned-bollen, der limet nå skal tørke.

Attraktiv kakeklokke i stoff

tinker med blonder doilies fargerik-dessert-bell-kake-hette

Du kan bruke samme form for å pusle med blondedukker hvis du vil lage kakeklokker. Du bør bare feste en knapp eller knott som er så lett som mulig for å lettere kunne løfte bjellen. Husk at maskene og hullene skal være så små som mulig for å forhindre at insekter kommer igjennom mens du drikker kaffe utendørs.

Romantisk lykt

tinker-blonder-doilies-lantern-dekorasjon-stearinlys-jul-snøfnugg-optikk

Små boller som en håndverksidé for dekorasjoner kan også brukes som en lykt og dermed dekorere bordet på en attraktiv måte. Fortsett som beskrevet ovenfor for å tinke med blonder. Hvis du ikke tør å tenne et ekte lys for ikke å brenne stoffet ved et uhell, bruker du bare kunstige LED -lys.

Ganske drømmefangere

tinker-blonder-doilies-drømfangere-lag-selv-strimler av stoff

Drømmefangere er en populær dekorasjon. Tilbehøret, som stammer fra indianerne, kan tinkeres raskt og enkelt hvis du bruker blonder med det. Du trenger også en trering og forskjellige bånd, muligens fjær og tråd. I det følgende vil du finne ut nøyaktig hvordan du må gå frem når du lager drømmefangere med blonder.

Utforming med blondeservietter – instruksjoner for drømmefangere

tinker-blonder-doilies-instruksjoner-drømmefanger-garn-enkel-present

Du kan pakke inn treringen med bånd eller tråd når du lager dette prosjektet med blonder. Doilien blir deretter strukket stramt i ringen med samme tråd. Fest strimler av stoff, kjeder, fjær eller andre passende gjenstander nederst på ringen og en snor på toppen for oppheng.

Flott gaveide

tinker-blonder-doilies-simple-tinker-idé-drøm catcher-blonder-ring-band

Siden disse drømmefangerne er raske og enkle å lage, kan du bruke ideen om å pusle med blondedukker hvis du fortsatt leter etter en passende gave til noen. Du kan også bruke stoffrester, og du får en spesielt billig dekorasjon for hjemmet ditt. En flott variant for å pusle med blonder.

Fargerik bordløper

tinker-blonder-doilies-bordløper-idé-fargerike-sirkler-hekling

Vil du ha en original bordløper som fremhever bordet på en spesiell måte? Lag deretter et lappeteppe av forskjellige blonder, som du også kan farge igjen på forhånd. Lag et broket design eller velg nyanser av en farge. For håndverk med blondeduilies kan du sy de enkelte doilies sammen eller bruke lim.

Design veggmalerier

tinker-blonder doilies-art-vegg-dekorere-idé-gul-grønn-lerret

Fargelegg små blonder og kle dem på et lerret for å lage interessante dekorasjoner på veggen. Denne ideen for håndverk med blonder er også perfekt som gave og kan utvides med bokstaver og ønsker. Du er også velkommen til å velge et større lerret og kombinere flere doilies, slik det ble gjort med forsidebildet vårt.

Frimerke med blonder

tinker-blonder-doilies-stempel-lag-selv-blonder-motiv-romantisk

Papir og tekstiler kan utformes individuelt hvis et stempel brukes. Tro det eller ei, disse kan lages med blonder. Du trenger også en kjevle og lim. Instruksjonene for håndverk med blonder er gitt nedenfor.

Doilies og kjevle

tinker-blonder-doily-crochet-dough-roll-motiv-print-wall-paper

Deigrullen er belagt med lim og deretter dekket med tuppen. Ta dette trinnvis. Det er viktig at duilen også blir kuttet i enden slik at de to endene ikke overlapper hverandre, men danner en jevn “skjøt”. Til slutt belegger du rullen med tapetlim igjen for å forsegle alt godt, og du kan begynne å pusle med blonder.

Lag vakre mønstre

tinker-blonder-doilies-wood-dough-roll-stick-tip-stamp

Med denne stemplerullen kan du nå dekorere alle slags ting. Pakkepapir kan nå designes individuelt, det samme kan vegger eller møbler. Mønsteret får også det populære shabby -utseendet ettersom malingen ser slitt ut. Selv nybegynnere kan utføre håndverk med blondedukke uten problemer!

Blonderforkle

tinker-blonder-doilies-forkle-sy-husmor-tilbehør-resirkulering

Som nevnt tidligere, trenger du ikke å gå uten blonder bare fordi du ikke kan hekle. Noen ferdige blonder kan brukes til en rekke formål, ettersom de allerede har et veldig dekorativt utseende. Hva med et slikt forkle? Hver husmor vil være veldig glad for det. For kunsthåndverk med blondedukler sys doiliene rett og slett sammen, noe som selv nybegynnere kan gjøre.

Lag dørkranser med blonder

tinker-blonder-doily-inspirasjon-krans-design-blonder-ring-kle opp

Denne dørkransen er også en veldig enkel idé. Doilies er ganske enkelt pakket rundt kransen og limt eller bundet. Igjen kan du lage fargerike blonder. Kransen kan også prydes med andre dekorative elementer som ikke nødvendigvis trenger å være laget av blonder. Tilpass den til sesongen eller den nåværende festivalen når du lager den med blonder.

Previous Post
Moderne tepper og veggbelegg fra Kyle Bunting
Next Post
Bygg et dukkehus selv og organiser et lekeområde på barnerommet