15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kinesiske spisepinner – hvilke kreative ting kan du gjøre med dem?

Kinesiske spisepinner-håndverk-kreative-ideer-pastell-farger-dekorere

Med håndverkstrær kan du få forskjellige kreative oppgaver knyttet til håndverk. Det finnes rikelig i flere former i enhver håndverksbutikk. Kanskje den enkleste og mest varierte å implementere er trepinner. Disse er tilgjengelige i alle mulige størrelser og former, består av ubehandlet tre, som kan bearbeides og fantasifullt designes etterpå. I stedet for å kjøpe trepinner, foreslår vi et par kinesiske spisepinner Ikke for å bli kastet fra neste sushikveld, men for å bli samlet. I artikkelen har vi oppsummert hvilke kreative håndverksideer som sikkert vil vekke din interesse.

Kinesiske spisepinner – hva kan du gjøre med dem annet enn å spise?

kinesiske spisepinner-tinker-sminke-fa% cc% 88rben-farget-neglelakk

Først kan du bruke engangs spisepinner flere ganger. For å gjøre dette bør du redigere trepinnene litt og kanskje designe dem annerledes. For dette formålet må du slipe treet, deretter male det og, hvis du ønsker det, designe det i en annen farge. Hvis du vil bruke spisepinnene til å spise igjen, anbefaler vi at du bare bruker matsikre fargestoffer og lakker. I handelen er det vinpresselakk og karlakk som er godkjent for bruk i matbeholdere.

Dekorer kinesiske spisepinner vakkert ved bordet for mer stemning

Kinesiske spisepinner -tinkering-spicing up-coloring-neglelakk-idé

Hvis du ikke finner spesiell maling eller lakk som er godkjent for mat, men likevel vil krydre de kinesiske spisepinnene du har samlet, så er det bare området som ikke kommer i kontakt med maten som kan farges uten særlig innsats. Ingenting annet er nødvendig for dette, bortsett fra maling og malertape. Med den siste avgrenser du den litt tykkere enden, som vanligvis er i motsatt retning fra maten.

Krydre kinesiske spisepinner i pastellfarger – enkle instruksjoner

Kinesiske spisepinner-håndverk-dekorere-instruksjoner-pastell-farger-fa% cc% 88rben

Du kan bruke fargen du ønsker med en pensel. Et annet alternativ, etter at du har identifisert et område med malertapen, er å bare dyppe vattpinnen i malingen. La dem renne ‘overhead’ og la dem tørke ut i denne posisjonen. Spisepinnene dekorert på denne måten kan brukes til all slags håndverk. Du kan finne mange ideer nedenfor.

Kinesiske spisepinner – lag ideer og de nødvendige materialene for dem

Kinesiske spisepinner -tinker-lag-selv-materialer-varmt lim

Kinesiske spisepinner igjen fra ditt siste besøk på sushirestauranten kan brukes på mange måter, bortsett fra å spise, selvfølgelig. Hvis du allerede har samlet et stort antall av dem, er det lang tid å eksperimentere med dem og gjøre noe vakkert ut av dem. Alt du trenger er selvfølgelig nok spisepinner og varmt lim.

Bruk kinesiske spisepinner kreativt og praktisk – lag et smykke med dem

Kinesiske spisepinner -håndverk-instruksjoner-diy-smykker-stå-gjør-det-selv

Den første vakre idéen vi tilbyr deg er å lage et utsmykket smykkestativ av kinesiske spisepinner selv. Bare ta spisepinner så mye du vil, og prøv å knute dem godt sammen. På stedene der spisepinnene krysser, fikser du det med det varme limet.

Lag ditt eget smykkestativ av kinesiske spisepinner 

Kinesiske spisepinner -håndverk-instruksjoner-smykker-st% cc% 88nder-gjør-selv

Selv om det er relativt enkelt å bruke en varm limpistol, står det også: Øvelse gjør mester. Vær presis når du påfører limet, for hvis du legger litt mer press på såret, vil det resultere i en klatt som ikke ser pen ut i det hele tatt.

Kinesiske spisepinner blir raskt omgjort til et smykkestativ

Kinesiske spisepinner-gjør-det-selv-smykker-stå-armbåndsur

Hvis du ikke vet hvordan du skal begynne å knute og ordne pinnene, anbefaler vi deg å ta tre pinner og koble dem til en trekant som et telt. Etter at du har fullført denne stabile konstruksjonen, kan du bygge smykkestativet på den.

Bruk kinesiske spisepinner annerledes – lag solspeil selv

Kinesiske spisepinner -håndverk-instruksjoner-rundt-speil-sol

Kinesiske spisepinner er ikke bare praktiske, men også dekorative. Dekorer et rundt speil med det og lag et moderne solspeil. Alt du trenger er et rundt speil, mange spisepinner, en rund ramme eller en krans blank og varmt lim. Bare vær oppmerksom på at det varme limet kan smelte plasten sammen.

Speilrammer gjort enkelt av deg selv – kinesiske spisepinner og et rundt speil

kinesiske spisepinner-tinker-dekorere-instruksjoner-speil-runde

På undersiden av den runde rammen eller kransen, merk 7-8 punkter med samme avstand mellom dem. Det bør være de lengste solstrålene. Du kan lage disse ved ganske enkelt å utvide hvilke spisepinner. Løs dem på de spesifikke stedene hvis du også lar muligheten for at speilet kan bli inkorporert senere. Begynn å ordne de resterende spisepinnene i mellomrommet slik at de små løper jevnt til de større. Endelig skulle en solstråle dukke opp. Til slutt fargelegger du det i lyst gull.

Kinesiske spisepinner fungerer som underlag – enkelt!

kinesisk-spisepinner-tinker-selv-gjør-coasters-enkle instruksjoner

Spisepinner har praktisk bruk som en overflate hvor du kan plassere varme gjenstander. En tallerken er alltid nyttig på kjøkkenet når varme gryter må stå og avkjøles under tilberedningen. Ta din største kjele og mål den ut. Dens dimensjoner bør være utgangspunktet for ditt videre håndverk. Ta nok spisepinner til å dekke området du vil ha, og plasser dem pent ved siden av hverandre. Spisepinnene trenger ikke å være veldig tett sammen. La det være 3-5 millimeter mellom dem. Hver for seg kan du lage en stabil understruktur av spisepinner. For å gjøre dette, ta to spisepinner og legg dem parallelt minst 20 centimeter fra hverandre. For å sikre mer stabilitet kan du også plassere en dobbel hekling diagonalt mellom, slik at en N-form oppstår. Fest nå med det varme limet på de andre flate spisepinnene.

Bruk kinesiske spisepinner som strikkepinner 

kinesiske spisepinner-tinker-strikkepinner-gjør-det-selv-idé

Kinesiske spisepinner, hvis du ser nøye ut, ligner veldig på strikkepinner. Og hvis du vil starte en ny hobby, kan strikking være, der du kan spare deg selv for kjøp av strikkepinner. Konverter spisepinnene til strikkepinner.

Form kinesiske spisepinner til en spiss form

kinesiske spisepinner-tinker-strikkepinner-gjør-det-selv-fimo

Alt du trenger å gjøre er å kutte av noen få centimeter i maten. Prøv først med en sliper, glatt den deretter ut litt med sandpapir slik at treet ikke splintrer. I den andre enden av spisepinnen eller strikkepinnen er du velkommen til å fikse en ball laget av polymerleire eller annen form for leire slik at maskene ikke glir av nålen.

Previous Post
Et moderne TV -stativ i bjørketre ligner en blomstervase
Next Post
Gjør-det-selv veggdekorasjoner av tre-8 kreative ideer