15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag epler til pynt til høsten med disse originale ideene

Et populært dekorativt motiv for fargerik høst er eplet. Mange varianter høstes i løpet av denne tiden av året, og derfor er eplet assosiert med høst.

Apple tinker ideer-instruksjoner-barn-leker-dekorasjon Siden høsten har startet i mellomtiden, vil vi gjerne gi deg noen ideer til Tinker apple som du kan bruke til å dekorere hjemmet ditt. Ideene du kan lage et eple med selv er på ingen måte vanskelig å etterligne og kan også implementeres sammen med barna.

Å lage epler med barn

Apple tinker idé-vindu-design-rød-grønn

Med barn kan du lage et eple av papir fantastisk. Siden det er fint når høstdekorasjonen din også kan ses ute, kan du lage denne morsomme vindusdekorasjonen. Hjelp barna dine og lag en morsom dag med kunsthåndverk, som resultatene dine små kan være stolte av senere. Håndverksideen er ekstremt lett å etterligne.

Tinker høst eple

Apple tinker fargestift-vindu-dekorasjon-høst-idé

Du kan lage et slikt eple med enkle materialer. Få voksfarger i grønt, rødt eller gult, vokspapir, byggepapir i brunt og grønt (rester er tilstrekkelig) og et strykejern. Papiret fra fargestiftene må først fjernes. For å gjøre dette, legg dem i vann. Bruk deretter en kniv til å rive pinnene på et skjærebrett. Vurder å bruke et gammelt brett da det vil misfarges.

Vi lager et eple

Apple tinker instruksjoner-fargestift-smeltejern

Legg deretter den finhakket voksen på vokspapir og legg et annet stykke vokspapir over den. Nå kan du smelte voksen med jernet. Siden du ikke kan få en epleform med en gang, er det bare å lage en flekk og deretter klippe den ut i riktig form. Velg en farge for hver epletinker eller kombiner flere med hverandre. Skjær deretter en ny brun stilk og et grønt blad og lim dem på eplet.

Lag et søtt eple selv

eple-tinker-plysj-dyr-diy-sy-møbeltrekk

Du kan også lage et eple med filt. Du kan lage små plysj leker som du fyller med bomull, eller du kan designe enkle, flate design. For den andre varianten trenger du ikke engang å sy. Du limer elementene sammen med en varm limpistol. Lær hvordan du lager et eple av stoff nedenfor.

Trim stoffet

eple-tinker-filt-stoff-rødt ansikt

Du trenger to røde biter av epleformet filt (bare en for flatversjonen) og to runde sirkler for kinnene, bomullsull, et grønt blad og en brun stilk og blyanter for øynene. Merk først ansiktet. Legg kinnene på eplet og bruk blyant til å tegne steder for øyne og munn. Hvis du lager eplet, kan du også bruke en grønn farge igjen. Men da kommer ikke arket til sin rett.

Sy ansiktet

Apple-tinker-instruksjoner-løft-deco-barn-stoff

Fest nå blyantene for øynene til eplet og sy en munn. Alternativt kan du også bruke en vanntett tusj for å male på. Du kan enten sy på kinnene eller fikse dem med varmt lim. Alt avhenger av hvor travelt du har det og hva du foretrekker.

Fest filten

Apple-tinker-sy-pins-frukt-stoff-lag-selv

Legg bladet og stilken på toppen av det andre røde filtstykket, og legg deretter ansiktet på toppen av det. Bladet og stilken er nå mellom de to røde bitene. Fest alt med pinner slik at ingenting kan skli mens du lager epler. Begynn å sy langs kanten. Sørg for at du syr i stilken og bladet og etterlater et lite hull åpent der du kan fylle eplet med bomullsull. Deretter avsluttes sømmen.

En variant for eplet

eple-tinkering-filt-stoff-sy-vatter-stopp

Dette stoffet eple er laget på nesten samme måte. I stedet for et ansikt designer du imidlertid innsiden av et eple, og det ser ut som om eplet er kuttet opp. Forresten, du kan bruke alle ideene vi presenterer for å lage epler til å lage en krans eller en eplekrans og bruke den til å dekorere ikke bare vinduer, men også dører og vegger om høsten.

Lag et eple av en papirfat

Apple-tinker-gruepsch-kernels-paint-svamp-dab-original

Veldig lett å etterligne og derfor også perfekt for barn, denne ideen for å pusle med papirplater er der du lager et eplegrep. Du trenger papirplater, akrylmaling i rødt, grønt og svart, og en svamp eller pensel for å male. Ikke glem puten, for spesielt barn lager mye rot, og det er her fargen brukes til håndverk.

Skjær papirplater

Apple-tinker-papir-plate-cut-male-svamp

Når du lager epler, skjærer du først i papirplaten som vist. Du kan lagre restene til senere. Du bruker dem til å lage bladene på eplet. Bruk svampen til å farge den øvre og nedre kanten av eple lysken rød i en duppebevegelse. Mens du lar malingen tørke, gjør du bladene til en grønn farge. Mal noen flere frø i midten av tallerkenen, hvoretter du limer bladene på baksiden av tallerkenen.

Fine vindusbilder til høsten

Apple-tinker-vindu-bilde-gjør-det-selv-instruksjoner-høst

Denne ideen om å lage epler er også rask og enkel. Det gjør dem perfekte igjen for ettermiddagshåndverket med barna. Klargjør film (lett pergament som et alternativ), lag papir i rødt og i grønt og brunt for blad og stilk, og silkepapir i grønt, gult, oransje og rødt. Du kan kutte eller rive sistnevnte i små biter.

Å lage epler – instruksjoner for barn

eple-tinker-rød-håndverk-papir-ark-stilk

For å lage epler, kutt først ut bladene og stilkene, samt en rød kant i form av et eple. Legg denne kanten på folien og begynn å designe innsiden med silkepapiret. Ingenting er limt på plass i begynnelsen. Dette trinnet kommer senere.

Eventuelle farger

Apple-tinker-papir-lim-barn-inspirasjon-tinker-idé

Interiøret i eplet kan designes i lyse høstfarger så vel som monokrom. Du kan kombinere forskjellige varianter hvis du vil lage flere epler til vindusdekorasjonen. Denne ideen om å lage epler er veldig enkel og vil være veldig morsom, spesielt for de minste.

Apple dekorasjon for håndverk

eple-tinkering-vindu-dekorere-lett-barn-moro

Du kan bestemme mengden biter du bruker til å forme eplet selv. Jo færre utdrag, jo mer lys skinner senere gjennom vindusdekorasjonen. Hvis du lager eplet til å dekorere en vegg, et bord eller en dør, spiller dette selvfølgelig ingen rolle. Bare eksperimentere.

Avslutt vindusdekorasjon

Apple-tinker-papir-kotelett-lim-pergament

Bare noen få trinn er nødvendige for å lage epler som høstdekorasjon. Hvis du ennå ikke har lagt til blader og stilker, bør du gjøre det senest nå. Legg dem på kanten. Smør lim langs den røde kanten. Legg deretter et stort stykke silkepapir over det som dekker hele eplet. Vent til limet tørker. Etter det, kutt av restene av papiret langs eplet.

Det ferdige eplet

Apple-tinker-crepe-papir-lim-fargerik-dekorasjon

Til syvende og sist er det slik eplet skal se ut. Du er velkommen til å designe flere mindre epler eller et enda større. Uansett får du en munter dekorasjon som ikke kunne passe bedre til høsten. Håndverksideen er også fantastisk egnet for barneaktiviteter på en bursdagsfest for barn. Kom i gang med å tukle med eplet med en gang!

Tinker eple dekorasjon med bretteknikk

Apple-tinker-fold-fan-papp-høst-tema

Liker du å brette? Så skaff deg rødt papir eller papp og lag slike originale epler. For å lage epler bretter du bare papiret som en vifte. Lim deretter de to endene sammen slik at en rund form dannes. Du kan også bruke papir til å lage ett eller to ark og en stilk, som du deretter fester til viften.

Enkelt 3D -eple

Apple-tinker-3d-green-paper-cutting-tutorial-easy

Vil du lage epler med 3D -effekt? Det er lettere enn du kanskje tror. Skjær en epleform av rødt eller grønt papir og deretter den andre, som også har blader og stilker. Til brikken uten blad, legg til en spalte som du holder den andre brikken gjennom. Nå kan du sette opp eplet og dekorere et bord med det.

Lag med eple

Apple-tinker-lykt-telys-bord-dekorasjon-bord-design

Du kan dekorere et ekte eple med et telys ved å lage en lykt av det. For å gjøre dette, bare kutt ut området på stammen med diameteren på et telys. Når du lager dette eplelyset, må du huske på at det ikke varer lenge, spesielt etter at du har åpnet eplet. Derfor er denne ideen for å lage epler best for en bestemt anledning, for eksempel kaffe og kake med familien på ettermiddagen eller en høstfestival.

Previous Post
Moderne lysekrone belysning
Next Post
Tinkervindubilder for høsten – 20 ideer og maler