15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Originale ideer om hvordan du designer kablene som dekorasjon

elefant-barn-seng-kabel-lamper-gul

De irriterende kablene som er overalt i huset vårt, forstyrrer lukking av døren eller ødelegger helhetsinntrykket av interiøret, er et kosmetisk problem i de fleste husholdninger.

Kablene som dekorasjon – slik kan du skjule dem på en pen måte

kabelklemmer-fikser-vegg-hjemme-tinker

Men du kan også bruke kreativitet og gjøre dem til din egen kunst for å matche interiøret. Du vil bli overrasket over hvor mange interessante ideer for Kabel som dekorasjon kan oppstå når det gjelder kabler. I de følgende eksemplene kreves kabler så lenge som mulig for å oppnå ønsket effekt.

Design kablene som dekorasjon – inspirerende ideer

kabel-dekorasjon-sett-fugl-blader-pakke

Du kan bruke disse interessante prøveideene til det Kabel som dekorasjon Se design som inspirasjon og endre eller utvid det. Selvfølgelig kan du også la fantasien løpe vilt og designe ditt eget tema. Alt du trenger er noen få elementer som lar deg feste kablene i den formen og retningen du ønsker.

Kreativitet på veggen

peis-dekorasjon-kabler-lag-selv

Sjekk for eksempel denne flotte ideen til kabel som dekorasjon på. Her ble det laget et helt ornament ved hjelp av en kabel, som vanligvis enten er laget av tre eller er en del av et møbel. Denne kabelen tilhører faktisk en nattlampe. Du kan enkelt gjøre den til en interessant karakter med litt fantasi.

I harmoni med naturen

kabel-dekorasjon-som-vegg-ideer-hus

Det er en annen ide om hvordan du gjør det Kabel som dekorasjon fastsette. Ledningen var festet slik at den ligner grener. Alt du trenger å gjøre er å kutte ut ark eller annet materiale og tape dem til kabelen. Til slutt kan du legge til en liten fugl som ser ut til å sitte på grenen.

En tre idé

deco-vegg-tre-form-med-kabel

Du kan forme veldig lange kabler til et tre i stedet for å lure på hvordan og hvor du skal gjemme dem.

En bys skyline

original-ideer-kabel-design-hjem-vegg

Previous Post
Moderne fjellhytte – ideer for elegant interiør i helghuset
Next Post
Lag borddekorasjoner med gresskar til høstbryllup selv