15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag en vakker krans selv som borddekorasjon

Garland-som-bord-dekorasjon-design-deg selv

En pen borddekorasjon trenger ikke nødvendigvis å bestå av ekte blomster eller planter. Dette er spesielt fordelaktig når det er vinter. Noen ganger kan det være vanskelig å finne vakre, falske blomster. Det er derfor du trenger det Garland som borddekorasjon, som vi skal vise deg i dag er bare kunstige grønne blader du ønsker. Du kan for eksempel etterligne eføy eller bregner. Hvis du heller vil ha en dristig krans av glitter og legge til falsk snø (hvis du har Garland som borddekorasjon i eller for vinteren), kan du også se etter noe passende og legge det til. Det er akkurat det som er flott med DIY -prosjekter. Du står fritt til å designe og legge til eller utelate det du vil passe til din smak.

Lag en vakker krans selv som borddekorasjon

original-bord-dekorasjon-gjør-det-selv-diy

Som sagt, det er nok hvis du søker om dette Garland som borddekorasjon velg grønne blader. Du kan legge til en fin glans selv i stedet for å kjøpe kransen ferdig. Alt du trenger er en spray i en metallisk farge du ønsker. For eksempel kransen ble bregnebladene sprayet med en bronsemaling. Disse ble til Garland som borddekorasjon lagt til for å legge til en pen, delikat og skinnende aksent uten å gjøre hele utseendet over toppen. Det er også noen få bordlys og sølvlysestaker i form av kuler. Du kan også velge en annen stil for dette, avhengig av hva du liker og hva du har tilgjengelig. Resultatet er perfekt for et vinterbryllup eller et koselig middagsfest fordi det skaper en koselig og varm atmosfære.

En krans som borddekorasjon høst og vinter

krans-1-bronse-maleri-gjør-det-selv-dekorasjon

Som du vil finne ut, trenger ikke kunstige blomster og planter å se ostete ut. Så hvis du er bekymret for hvordan gjestene dine liker dette Garland som borddekorasjon da trenger du ikke. Fordi den er klassisk og enkel å lage og billig. Hvis du er en av de modigere, kan du til og med legge til noen blomster av neon-, glitter- eller leopardtrykk. Det gir litt mer pepp.

Det ser også ut til at metalliske greener er fremtiden for dekorasjoner etter hvert som de blir mer og mer vanlige. Hvis du er fan av DIY -prosjekter, har du sannsynligvis allerede lagt merke til eller vil.

For kransen som borddekorasjon trenger du:

krans-2-trinns-idé-diy-bord-dekorasjon

  • en krans av kunstig grønt (eføy i dette eksemplet). For dette mønsteret er det valgt en krans som har en stil som passer for vinteren. Men det finnes også kranser som inneholder lavendel- eller drueblader, samt julekranser som også egner seg. Trikset her er å finne noe som er så enkelt som mulig og likevel godt fylt og ser komplett ut. Lengre kranser kan kuttes i biter og brukes til flere bord.
  • Ekstra kunstige blader du kan farge (bregne i dette eksemplet).
  • Blomstertråd
  • en saks
  • Lys (i dette eksempelet bordlys)
  • Lysestaker (i dette eksempelet sølvkuler)
  • et fint bånd hvis du vil dekorere stedsinnstillingene med de resterende bladene.

Instruksjonene for Garland som borddekorasjon se ovenfor i form av bilder. Ha det gøy å kopiere!

En idé med orkideer

vinterdekorasjon bord krans idé design

 Kombinasjon med grønt

krans-bord-dekorasjon-vinter-høst-bryllup

En vinterdekorasjon

vinter-dekorasjon-krans-idé-bord-bryllup-del

 En krans av tørre kvister

sølv-krans-baller-bord-dekorasjon-offisiell

 Vinterdekorasjon

gull-aqua-bord-dekorasjon-gjør-offisielt-bryllup

 Lysene 

Garland-final-klargjøring-bord-dekorasjon-siste trinn

 Elementer av dekorasjon 

krans-4-trinns-bord-dekorasjon-idé-deg selv

 Finalen i forberedelsene

krans-3-trinns-gjør-det-selv-dekorasjonsbord

Previous Post
Bor i kontakt med naturen i små trehytter i skogen
Next Post
Farging av tekstiler med Shibori -teknikken – 18 ideer for DIY Shibori -mønstre