15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lær å tegne med instruksjoner for barn – morsomme figurer og motiver

lær å tegne tips-triks-barn-ideer-forslag-instruksjoner

Barn elsker å tegne og male. Hvis du vil oppmuntre barnet ditt, kan du gjøre det ved å vise dem noen triks om hvordan du tegner visse motiver. Over tid, med mye øvelse, vil barnet ditt lære å tegne bedre og bedre. I prinsippet brukes visse figurer som sirkler eller rektangler som grunnlag for alle motiver. Vi har noen enkle guider som hjelper deg med Lær å tegne som du kan male søte og morsomme motiver sammen med de små.

Lær å tegne trinn for trinn

Lær å tegne dyr-ku-elefant-sau-katt-instruksjoner

Barna dine kan enkelt lære å tegne og designe dyr som motiver ved å bruke vanlige geometriske figurer som grunnlag. Du starter for eksempel med en sirkel og legger deretter gradvis til flere elementer i den. En elyp kan være grunnlaget for kroppen til en ku, en sirkel kan være hodet til en elefant, og så videre.

Alle kan lære å tegne

lær å tegne marihøne-insekt-nybegynner-sirkel-punkter

Denne marihøne består i stor grad av sirkler. Den store sirkelen blir deretter kuttet i to og utstyrt med flere, mindre sirkler. Så er det hodet med følerne og de seks bena. For at barnet ditt skal lære å tegne raskere og ikke miste interessen så raskt, bør du hjelpe dem i det minste i begynnelsen.

Lær å tegne mens du tegner

lære å tegne sommerfugl-ganske enkelt-male-vinger

Mens du lærer å tegne med barnet ditt, kan du bruke tiden sammen til å forklare anatomi eller navnene på de enkelte kroppsdelene til dyr eller deler av biler, solen, blomster og så videre. Så tegning er ikke bare morsomt, det kan også vise seg å være lærerikt. Læring er gøy på denne måten!

Hvordan lære å tegne?

lære å tegne lett-øyenstikker-insekter-morsom-figur

Før du begynner å tegne, bør du gjøre en god vurdering av hvilke figurer og instruksjoner som passer for den respektive alderen på barnet. Hvis bildet er for komplisert, kan det til slutt føre til skuffelse, og det er absolutt ikke målet ditt. Jo enklere og mer klassisk de geometriske figurene som brukes, jo lettere blir motivet for barnet når det gjelder å lære å tegne.

En glad hai

lær å tegne hai-fisk-trinn-enkelt

Alle kan lære å tegne, og hvem vet, kanskje som voksen vil du til og med finne mye interesse for det og få lyst til å lære å tegne selv. Deretter kan du jevnlig tilbringe ettermiddager med å tegne sammen. Det er morsomt og skaper en dypere forbindelse mellom deg og barnet ditt.

Lær å tegne tigre

lær-å-tegne-tiger-inspirasjon-mus-kylling

For å lære å tegne en tiger trenger du kanskje litt mer erfaring. Som mor eller far kan du bedømme det best. Men prøv musen eller kyllingen. Sirkler og ellipser danner grunnlaget for kroppen, mens på slutten noen andre elementer som kinnskjegg eller vinger er malt på.

Due med sky

å tegne-lære-å-due-vinger-å-male-fugler-barn

Duen kan også være en ide for avanserte ryttere. Når du lærer å tegne, kan du kombinere det ferdige bildet med andre motiver. Duen kan for eksempel motta en sky eller en sol, som vi vil vise deg nedenfor. Du kan bytte på å tegne et bilde med barnet ditt og lage et bilde sammen.

Skip og dyr

lære-å-tegne-kamel-skip-uhu-ugle-flaggermus-dyr

Du kan lære å tegne en ørnugle med instruksjonene ovenfor. Start med øynene, fortsett med hodet, og arbeid deg ned til kroppen med vingene. Over kan du også se to varianter for skip. Hvis forskjellige geometriske figurer, som med flaggermusen, overlapper hverandre, kan du slette de indre linjene senere.

Kylling og and

å tegne-lære-å-kylling-and-gul-maling-påskemotiver

De trinnvise instruksjonene for kyllinger og ender er spesielt enkle å implementere, og barnet ditt vil også kunne lage dem raskt og uavhengig. Når du lærer å tegne, er det best å bruke blyant, i det minste i begynnelsen, slik at feil kan slettes. Du kan bruke ungene fantastisk til bilder i påsken.

Søt løve med en manke

lære-å-tegne-løve-søt-manke-hode-hale

Hvis barnet ditt ønsker å lære å tegne en løve, kan du bruke disse instruksjonene. De røde linjene markerer alltid de nye linjene i det respektive trinnet. Løven ser komplisert ut ved første øyekast. Men det er bare fordi det er mange individuelle elementer. Ellers vil barnet ditt snart kunne mestre det.

Lær å tegne for barn

lære-å-tegne-panda-ku-tegneserie-geit-hund

Hvis du vil lære å tegne en ku, som med alle andre, er det forskjellige instruksjoner tilgjengelig for deg. Alt avhenger av instruksjonene. Du kan se en morsom tegneserieku i instruksjonene ovenfor. Barn vil ofte også lære å tegne hunder, noe som også kan gjøres på bare noen få trinn. Barnet ditt kan deretter farge på hvilken som helst måte.

En fisk og en bie

lære-å-tegne-fisk-finner-and-tilbud-tegneserie-motiv-idé

Fisk er spesielt lett å tegne. Når du lærer å tegne bien, kan du forklare barnet ditt fordelene med bier, hvordan de samler pollen og lager honning av det, og at bare hunnbier gjør dette. Barnet ditt vil sikkert finne dette veldig interessant. Kom gjerne med historier for å gjøre måltidet mer interessant.

Også andebrev

lære-å-tegne-and-bokstav-j-kropp-ben-nebb

Det er mange ideer for å lære å tegne for småbarn. Vi finner ideen om å bruke tall eller bokstaver som grunnlag spesielt original. Dette har igjen en undervisningseffekt og hjelper barna med å huske nylærte bokstaver bedre, fordi tegningen gir dem en eselbro, for å si det sånn. Over kan du se en and fra bokstaven “J”.

Velg en bjørn for å lære å tegne

lære-å-tegne-koala-baer-letter-g-basis

Bokstaven “g” blir raskt til en liknende bjørn og, nærmere bestemt, ansiktet. La barnet ditt først skrive ned små bokstaver for å lære å tegne. Tegn det lukkede øyet i sirkelen, som består av en litt buet linje. En lignende, men lengre linje legges til over sirkelen, med nesen og snuten under.

Lær en søt bjørn

å tegne-lære-å-male-kropp-koala-ører-brun

Det neste barnet ditt må lære å tegne er kroppen. For dette formålet legges det til en linje som ligner bokstaven “J” eller et halvt hjerte. Hvis barnet ditt synes det er lettere å tegne, kan du snu arket. Det neste trinnet er øret, halen og bena til bjørnen er klar til å farges.

En enkel sol

å tegne-lære-å-tegne-sol-sirkel-stråler-taggete-ansikt

Barnet ditt har sikkert mestret en sol med enkle linjer som stråler. Gå et skritt videre og tegn pigger som solstråler. For å lære å tegne, la barnet først lage en sirkel igjen. I hvilken rekkefølge du skal male tappene, se instruksjonene. Til slutt kan et ansikt også tegnes.

Koala fra et tall

lære-å-tegne-nummer-5-grunnleggende-koala-småbarn

Som allerede nevnt er ikke bare bokstaver egnet som grunnlag for barnet ditt for å lære å tegne. Tall kan også komme godt med, som i dette eksemplet på en koala som bruker tallet “5”. Resultatet er en koala som klamrer seg til et tre. Med alle disse dyrene kan barnet male en hel dyrehage.

Lær å tegne – biler kan være enkle

lære å tegne-ideer-bil-papegøye-fuglerede-kyllinger

Biler er et av favorittmotivene når det gjelder å lære å tegne med småbarn og eldre barn. Fordi de raskt innser at det er mye lettere enn det kan virke. Fuglereden er igjen godt egnet til påske eller vårtid. Hvis du sender postkort, kan barnet ditt pynte dem med et eget bilde.

Previous Post
Gjør-det-selv smykkestativ-skap plass til øredobber
Next Post
Optimalisering av tredemølleformen – 9 metoder for mer moro mens du trener