15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Håndverk med papir – lag flotte konvolutter, bokomslag og bokmerker

tinker med papirbøker-tesa-skrive-innpakningspapir-omslag

Et bredt utvalg av håndverk kan trylles frem med papir som håndverk. Fra barns lek til sofistikerte, du kan enkelt realisere et uendelig antall håndverksprosjekter med de riktige håndarbeidsinstruksjonene. Du kan lage forskjellige vakre ting med papir på kort tid, for eksempel bokomslag, bokmerker, gaveinnpakning eller konvolutter. La følgende ideer for deg Papirfremstilling å inspirere!

Lag attraktive og personlige bokomslag med papir

bok-tinker-bok-omslag-farget-notisblokk

Hvis du vil forskjønne gamle bøker eller beskytte treningsbøker, fotoalbum og notatbøker fra smuss, kan du lage et papirhylse med papir. Håndverk med papir gir deg tilgang til forskjellige papirtyper og lover bare unike resultater på grunn av mangfoldet av materialer. Enten du velger en enkelt farge på bokomslaget eller velger forskjellige mønstre og design, er designalternativene nesten uendelige. Avhengig av ønsket effekt kan du bruke papp, avis, innpakningspapir eller tapeterester som materiale.

bokomslag-tinker-innpakningspapir-penner-penger

Selvfølgelig kan du male et enkelt ark selv og designe papiromslaget som passer din egen smak. Hvis du vil ha en fargerik bokhylle, kan du få tilgang til forskjellige fargekombinasjoner og la kreativiteten gå fri. Hvis du vil gi bort en bok, kan du tilpasse papiromslaget og bruke det som en kreativ gaveemballasje. En liten lomme for sedler, gratulasjonskort eller en penn er limt på for å gi omslaget det bestemte. Et vakkert, dekorativt omslag kan også ha et spennbelte som ikke bare holder boken sammen, men også fungerer som et bokmerke.

Lag bokmerker med papir

bokmerke-konstruksjon-papir-avispapir-tinker

Du kan også lage vakre bokmerker av papir. Håndverk med papir gir deg muligheten til å lage bokmerker i forskjellige former. Når du lager bokmerker med papir, er det bokstavelig talt ingen grenser for fantasien din. Vil du designe et klassisk rektangulært bokmerke, eller foretrekker du en mer uvanlig form? Med bare noen få enkle trinn kan du lage et flott bokmerke som du kan markere gjeldende side eller flotte avsnitt i teksten med.

bokmerke-sommerfugler-rose-papir-tinkering

Hvis du vil gi bort en bok og gjøre gaven mer individuell, kan det også være fornuftig å lage et fint bokmerke. Et selvlaget bokmerke kan dekoreres som du vil. Fin visdom, gratulasjoner, bilder, forskjellige klistremerker og utklippsmotiver får det selvlagde bokmerket til å se unikt ut. Du er også velkommen til å designe forsiden og baksiden av bokmerket annerledes. For å gjøre det flotte bokmerket av papir litt mer stabilt og holdbart, kan du laminere det eller lime det med gjennomsiktig klebende film.

Lag en konvolutt med papir

glitter-konvolutt-hjerte-papir-tinker

Selv om brev blir sendt mindre og mindre i disse dager, er det fortsatt behov for konvolutter til forskjellige anledninger. Hvis du vil sende en invitasjon eller et postkort, vil de selvlagde konvoluttene sikkert overraske mottakeren på en positiv måte. Å lage en konvolutt med papir er en utmerket idé hvis du leter etter kreativ emballasje til en kupong eller en gave. For håndarbeidsmaterialet kan du bruke trykt papir, innpakningspapir eller innpakningspapir som allerede er brukt.

hjerte-tråd-konvolutt-lag-deg selv

Avispapir, turkart eller reklamebrosjyrer som overfyller postkassene våre nesten hver dag er også egnet resirkuleringsmateriale og skaper miljøvennlige og originale konvolutter. Å lage individuelle konvolutter selv er faktisk enklere enn du tror. Foldeteknikkene er veldig forskjellige og det er stort sett ingen verktøy nødvendig. Fra en firkant med papir der du først bretter en vertikal og horisontal midtlinje og deretter bretter de motsatte hjørnene til midten, opprettes en standard konvolutt på kort tid.

tinker-papir-mini-konvolutt-hjerter-foto

Du kan lage en konvolutt med papir raskt og enkelt fra en hjerteform. Skjær et hjerte ut av et stykke papir med ønsket motiv og legg det med motivet ned. Du er velkommen til å bruke en linjal for presise linjer. Brett først sidepanelene til midten og deretter siden med buene innover. Til slutt brettes konvoluttens spisse klaff innover og gjemt bak arkene. Dekorer den flotte konvolutten etter eget ønske. Et navneskilt eller forskjellige små figurer gjør konvolutten vakker.

kort-slips-konvolutt-tinker-papir-skjorte

Du kan gjøre en standard hvit konvolutt til et ekte blikkfang i bare noen få enkle trinn. Hva synes du om en konvolutt i form av en manns skjorte og slips? Du kan enkelt etterligne denne uvanlige og morsomme ideen hjemme og overraske noen. Klipp en tynn stripe fra kortsiden av konvoluttene og lag en liten spalte på toppen. Brett papiret utover fra spalten for å lage kragen på skjorten. Design et slips med flotte mønstre og lim det på.

Lag unike gratulasjonskort med papir

gratulasjonskort-slips-skjorte-tinker med papir

Denne enkle teknikken kan også brukes til å lage vakre og kreative gratulasjonskort som utvilsomt vil fascinere mottakeren. Enten du vil sende en invitasjon til en utdrikningslag eller ønsker å dekorere et morsomt bursdagskort med et fancy motiv, trenger du bare papir i ønsket farge og muligens håndverkstilbehør til dekorasjonene. Du er også velkommen til å feste to små knapper til kragen og pynte slipset med glitter, silkepapir, tall og bokstaver.

Bokside konvolutter dekorasjon gratulasjonskort

Hvis du vil lage en konvolutt og et kort, kan du hente inspirasjon fra bildet ovenfor. Vakre konvolutter kan brettes ut av gamle boksider, og avfallspapiret kan brukes på nytt. Overraskelsen blir dobbelt så stor hvis du også legger motiver fra boksider til det selvlagde gratulasjonskortet. Avhengig av anledningen du designer kortet for, kan du klippe ut forskjellige figurer, blomster eller ordtak og lage et flott individuelt kort.

blomst-bursdag-kort-fargerikt-lim-tinker

Hva synes du om ideen om å lage en vakker blomst av papp eller papir og gjemme et mini -gratulasjonskort eller en hyggelig melding i blomst for noen du er glad i? 3D -blomsten er en utmerket dekorasjon for bordet, kontoret eller vinduskarmen, og er også egnet som emballasje for gaver med penger, kort eller invitasjoner. Til dette håndverksprosjektet trenger du fargerike papp, et klistremerke for å lukke emballasjen og tape.

papir-tinker-farget-lim

Klipp tre eller fire blomster i forskjellige former og størrelser og brett papiret over for å lage kronbladene. Lim alle blomstene sammen med den minste enden. Du kan dekorere midten av den minste blomsten med en knapp, perler eller glitter. Denne konvolutten er en original emballasje for morsdag eller en individuell emballasje for et invitasjonskort for venner og familie ved spesielle anledninger.

loop-envelope-prikket

Hvis du vil informere noen om en kommende fest, kan du enkelt kopiere denne vakre konvolutten. Det er to måter å få den vakre formen på. Tegn en blomst med fire kronblad og klipp den ut. Tegn en firkant i midten av blomsten og brett kronbladene innover. Et satengbånd kan holde konvolutten lukket og få den til å se enda bedre ut. Du kan også oppnå samme form ved å bruke fire sirkler av samme størrelse. Brett sirklene i midten og lim dem sammen, litt overlappende, slik at det dannes en firkant i midten.

Konvolutt-mini-sommerfugl-tinkering

Når du har bestemt deg for en bestemt brettemetode, kan du vie deg til en original dekorasjon for din selvlagde konvolutt. Du kan også lage den indre foringen av konvolutten etter din egen smak. Du kan slå ut forskjellige figurer med motivpunchen, eller bare velge bilder, tegninger med et bestemt tema og skrivebiter og dekorere konvolutten med dem. En vanlig konvolutt ser nydelig ut med et mønstret eller glitrende fôr.

invitasjonskort-konvolutt-bue-papp

Motivene som pimper opp din egenproduserte papirkonvolutt vil selvfølgelig variere avhengig av anledningen. Til en babyfest, for eksempel, kan du enkelt lage denne flotte, attraktive konvolutten hjemme. For å indikere om du venter en jente eller en gutt, kan du holde på små rosa eller blått papiravtrykk. Å lage papir med baby shower party kan inneholde mange andre motiver. Med litt dyktighet og øvelse kan flotte invitasjoner og konvolutter i form av bleier eller rompers utformes.

kort-konvolutt-gjør-det-selv-papir

Er du en av de som liker å reise og alltid sender postkort fra feriedestinasjoner? Bykartene og turkartene er ideelle som håndverksmateriale for de selvlagde konvoluttene. Klipp ut kortet og brett konvolutten. En god idé ville være å notere plasseringen på kartet der du nettopp har vært. En fin og original håndverkside med papir som er klart på kort tid og koster ingenting. Mange flotte håndverksprosjekter kan realiseres med kart. For eksempel kan du designe en ølmatte, en matbord eller vakre bordkort og lage et bokomslag av papir.

segl-konvolutt-sommerfugl-papir-tinker

Med de selvlagde konvoluttene er det verdt å tenke på hvordan du lukker konvoluttene. Lim og ulike klistremerker er utvilsomt en god og praktisk løsning. Hvis du vil ha en original lukking, kan du bruke små trykknapper eller til og med en fin tetning av vokslukking og få den selvlagde konvolutten til å se mer autentisk ut. Hvis du vil lage en konvolutt med et mer rustikt utseende, er den japanske trådlåsen en god idé som du enkelt kan etterligne.

Håndverk med papir – en gave av penger i en uvanlig emballasje

emballasje-kaffefilter-tepose-papir

Når det gjelder håndverk med papir, har du muligheten til å la kreativiteten din gå fri og eksperimentere med forskjellige papirtyper. Du kan lage alle slags vakre ting fra papirkasser til muffins og kaffefiltre. På bildet ovenfor kan du se en original emballasje for en pengegave laget av kaffefiltre.

Seddel-kaffe-filter-saks-tinker

For denne flotte ideen trenger du et kaffefilter, der du legger de brettede sedlene og former dem som en tepose. Lukk den åpne siden av teposen med stiftpistolen og fest en tråd til den. En enkel og original idé for uvanlig emballasje laget av papir som vil fascinere mottakeren!

Previous Post
Luksuriøs transport for babyer – Porsche “P’4911” barnevogn
Next Post
Lag en påskekurv av papir – 3 håndverksideer for barn og voksne med og uten fletting