15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag høstkollasjer med barn av naturlige materialer og andre ting

Høstcollage med barn som gjør papirmaterialer i naturlige materialer enkle

Dekorer rommene med vakre, selvlagde bilder og skap ønsket høststemning i ethvert rom. For dette formålet kan du sette sammen interessante collager sammen med barna dine! Du kan lage en collage fra en rekke forskjellige ting. Du kan vurdere et slikt prosjekt ikke bare hvis du har lyst til å lage håndverk med naturlige materialer. Interessante og høstlige bilder kan også lages med papir, bilder og annet materiale. I dagens artikkel har vi satt sammen noen flotte inspirasjoner om hvordan du lager en høstcollage med barn. Bare prøv håndarbeidsideene for høsten og tilbring en morsom ettermiddag sammen.

Lag høstcollage med barn – håndverk om høsten med naturlige materialer

Høstcollage med barn som lager håndverk, etterlater løvverkskvister som stikker eikenøtter

Sannsynligvis er det første du tenker på når du tenker på en høstkollasje naturlige materialer. Tross alt er de i de fleste tilfeller bare en del av høstens håndverk med barn. Og det er virkelig ikke en dårlig idé hvis du ønsker å skape en høstlig atmosfære. Du kan tinke med blader, blomster av høstblomster, bær og høstfrukter som kastanjer, eikenøtter og bøknøtter. Du kan like gjerne lage håndverk med pinner og kombinere mange forskjellige materialer med hverandre for å få kreative bilder.

Lag høstcollage med barn, stikk en kvist, lag din egen collage

Uansett om du lager collagen av blader eller bruker andre naturlige materialer, kan du enten ganske enkelt designe fargerike bilder, men også visse motiver som dyr eller trær. Dette er den perfekte måten å stimulere fantasien til de små, for hvis du lager en høstcollage sammen med barn, kan alle finne på noe eget.

Høst collage barn tinker gresskar frø fargerike farger tre design

Hvis du lager en høstdekorasjon med naturlige materialer, kan du bruke gresskarfrø selv, slik tilfellet er her. Andre typer frø eller belgfrukter som linser, bønner eller pepperkorn er også gode. Disse kan til og med males i lyse farger før eller etter at du har limt dem på. Uansett hvilke materialer du har valgt, kan du feste alt på papiret med et sterkt lim. Det er best å bruke sterkere papp for å gjøre bildet stabilt.

Høstcollage -barn lager håndverk, stansemotiver og holder håndverksideer

Vi synes også ideen om å bruke utstansede motiver til høstkollasjen er veldig original. Alt du trenger er et slag med de ønskede motivene og nok blader i forskjellige farger til å slå ut. Hva du gjør med motivene er opp til deg og barna dine. Hvis du ikke har noen slag for hånden, kan motivene selvfølgelig også klippes ut på frihånd, hvoretter du kan lage en høstkollage med barn.

Lag høstcollage med barn – ideer med bilder

Høstcollage med barn som lager bilder morsomme gaveideer sneglehull

Hva med om du også tar med bilder av familiemedlemmer når du lager en høstcollage med barn. På denne måten kan du lage originale gaver i form av en fotokollage. Blad, fjær, tomme snegelskjell, tørket gress og nåler kan brukes ikke bare til å lage klær, men også til å lage morsomme hodeplagg. Folk blir rett og slett kuttet ut av bildet. Du kan gjøre en spesiell shoot med familien for dette og bruke morsomme positurer. De utskårne menneskene limes deretter på papir og dekoreres med hvilket som helst materiale. Det kommer garantert morsomme prosjekter ut av det.

Fall håndverk ideer – male en collage

Høstcollage barn som lager utskrifter farger voks blyanter inspirasjon

Hvis du vil spontant lage en høstcollage med barn og ikke har tid til en lang spasertur for å samle forskjellige blader, kan du også male et bilde ved raskt å ta noen blader fra hagen eller treet foran inngangsdøren og ta utskriftene sine overført til et ark ved hjelp av fargestifter. For å gjøre dette, legges arket rett og slett under papiret og pensles over det med voksblyanten. På denne måten maler du flere trykk på arket, og det er best å bruke forskjellige høstfarger.

Høstkollasjebarn som lager håndverk etterlater avtrykk fargestiftside

Hvis du fortsatt har tid til en tur før du lager høstkollasjen med barn, så planlegg dette også. For da kan du samle forskjellige bladformer og lage en mer mangfoldig collage med barn til høsten. Kombiner avtrykket av et lønneblad med eikeblader, lindeblader og også de interessant formede kastanjebladene. Hvis hver av dem får en annen farge, blir bildet spesielt fargerikt.

Trykk på bladene for collagen og lag ansikter

Høst collage barn tinker ansikter hår blader forslag diy

Trykk på bladene du har samlet i noen dager, og lag deretter et slikt bilde. Det som trengs er et ansikt som du maler på papir. Dette kan både barna og du som voksen gjøre. Håret blir deretter stylet med bladene. Kort og langt, tykt og tynt hår kan tinker med. Du kan til og med bruke mindre rullende papir til å lage skjegg når du lager denne typen høstkollasjer med barn.

Høstcollage barn tinker silhuett rød gule høstblader byggepapir

Silhuetter som du ikke trenger å tegne et ansikt for, er også veldig vakre. For dette er formen på et hode kuttet ut av svart papir fra et sideperspektiv. Denne ideen blir enda mer spennende hvis du bruker din og barnas silhuetter. For å gjøre dette, bare bruk skyggen du projiserer på et ark på veggen og konturene du deretter overfører.

Lag med høstløv

Høstcollage barn tinker lag høstpynt selv gavebokstaver

Hvis du vil lage en høstcollage med barn, kan du selvfølgelig også bruke kunstige blader. Dette har nettopp blitt brukt i dette eksemplet. Denne ideen for håndverk med blader er også flott som gave og er spesielt personlig fordi den er hjemmelaget. Høstbladene fordeles tilfeldig på et lerret. I tillegg kan et fint ordtak eller en hilsen eller gratulasjon legges til.

Lag en original collage om høsten med blader fra puslespillbrikker

Høst collage barn tinker puslespill blader form høst tre

Spesielt med barn er det ikke uvanlig at puslespillbitene raskt går seg vill. Puslespillet blir ubrukelig. Eller kanskje ikke? I stedet for å kaste den, kan du bruke den til en kreativ collage som denne, hvis du vil lage håndverk med barn om høsten. Ved hjelp av akrylmaling blir de enkelte delene først malt i farger. Det er opp til deg om du bare bruker en nyanse eller blander flere farger på en del. I tillegg til børsten kan du også bruke en svamp for å påføre.

Du kan male trestammen og grenene som du vil, designe dem fra kvister eller bruke innpakningspapir som vist her. Kanskje du kan tenke på noe annet. Til slutt er alt du trenger å gjøre å distribuere puslespillbitene for å etterligne blader, og du har vært kreativ med å gjenbruke dem. Du kan også bruke knapper og andre gjenstander på samme måte når du lager en slik høstcollage med barn.

Previous Post
LED -glødende sko: sneaker -trend blant unge mennesker, men ikke bare
Next Post
Gode ​​ideer om hva du skal legge på påskeegg og instruksjoner om hvordan du gjør det selv