15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Håndverk med naturlige materialer om sommeren – 15 kreative ideer for barn

Håndverk med naturlige materialer om sommeren samler blader-blomster

Naturen tilbyr oss mange naturlige materialer som vi kan bruke perfekt til håndverk med barn. På ingen tid av året er det imidlertid et så stort utvalg som om sommeren. Fargerike blomster, grønne blader og filigranskall er bare en liten del av det. Siden barna også liker å gjøre kunsthåndverk om sommeren, har vi samlet noen kreative håndverksprosjekter for deg. Du finner mange ideer og forslag til håndverk med naturlige materialer om sommeren i det følgende.

Håndverk med naturlige materialer om sommeren – ideer med grønne blader og blomster

tinker-natur-materialer-sommer-press-kronblad

For barn betyr sommer bare én ting: sommerferie! Hvis du leter etter kreative håndverksideer som du kan prøve med små og store barn, så er naturlig materiale perfekt for dette. Alt materiale fra naturen, for eksempel grønne blader, kvister og fargerike blomster, kan samles på en utflukt eller på ferie. Du kan deretter trykke disse mellom bøkene eller gjøre dem til vakre kranser. Det er ingen grenser for fantasi og kreativitet.

tinker-natur-materialer-sommer-blomster-krans-diy-barn

Elegante blomsterkranser for jenter er en fantastisk idé for håndverk med naturlige materialer om sommeren. De kan tinkeres med blomster og gress og ser alltid delikate og grasiøse ut på hodet. Et fint tilbehør til din lille prinsesse om sommeren. For kransens bunn kan du enten bruke aluminiumstråd eller en vinstokk uten bladene. De innsamlede blomstene kan deretter festes til kransen med litt blomstertråd og ordnes pent.

Lag din egen lykt – 26 kreative og enkle håndverksprosjekter for barn

Høsthåndverk med papir – flotte dekorasjoner for hjemmet ditt

Tinkerlykter med barn: raske ideer til Martin -paraden

tinker-naturlige-materialer-sommer-sommerfugler

Å lage dyr og insekter er alltid gøy for barn, og er en av de mest populære aktivitetene om sommeren. Med materialer fra naturen kan du for eksempel lage fargerike sommerfugler med barnet ditt. Du trenger konstruksjonspapir til malen, grønne blader, to tynne kvister og flere fargerike kronblad. Klipp først en sommerfuglemal av grønt byggepapir. La deretter barnet dekorere sommerfuglen med blader og blomster. Disse sommerfuglene kan også utformes som fingerdukker for morsomme spill i hagen.

tinker-naturlige-materialer-sommer-tinker-ideer-insekter

Her er noen gode eksempler på forskjellige insekter laget av naturlige materialer: en bedende mantis, en øyenstikker, en sommerfugl, to små edderkopper, en bille og en mygg. La fantasien løpe vilt, og du kan lage søte insekter med barna. Hvis du ønsker det, kan du holde dette på et ark og designe det som en naturlig dekorasjon for leiligheten.

Lag ideer for sommeren med skjell

tinker-naturlige-materialer-sommer-småbarn-skall

Hvis du planlegger en ferie ved sjøen, kan du samle sand og forskjellige typer skjell med barna på stranden. Disse er perfekte for håndverk med naturmaterialer om sommeren og tilbyr gode håndverkstips for barn i alle aldre. Så ikke glem å ta med deg skjellene du har samlet og andre skjønnheter fra stranden. Småbarnene kan for eksempel male skjellene i sterke farger og forvandle dem til små dyr, og de større kan trylle frem flotte bilder og tilbehør.

tinker-naturlige-materialer-sommer-koala-skjell

Med blåskjell av forskjellige typer og størrelser kan også større figurer og dyr tinker. Prøv først forskjellige kombinasjoner av de eksisterende muslingeskallene for å lage noen dyr. De tinkered kreasjonene limes best sammen med flytende lim og er perfekte for en original sommerdekorasjon laget av naturlige materialer.

tinker-naturlige-materialer-sommer-skjell-halskjede

Når de gjør håndverk med naturlige materialer om sommeren, kan barna lage vakre halskjeder med blåskjellskjell selv. For dette trenger du lufttørkende leire for å tjene som en base. For fargede kjeder kan leiren blandes med hvilken som helst vannbasert maling. Lag en myntform av den og trykk konkylien på den. Nå stikker et hull for kjedet på den øvre delen. Så snart leiren har tørket, trekker du en snor eller kjede gjennom hullet, og du er ferdig.

tinker-naturlige-materialer-sommer-halskjede-skjell-diy

Hvis du ikke vil bruke leire til smykkene, kan du lage hull i blåskjellene. På denne måten kan snoren trekkes direkte gjennom skjellene. Alternativt kan du også bruke små hoppringer. Med denne metoden kan ikke bare halskjeder, men også øredobber og armbånd tinkeres med naturlige materialer om sommeren.

tinker-naturlige-materialer-sommer-skjell-tre-mobile

En vakker vindklokke laget av skall og tre gir en enkel og original idé for håndverk med naturlige materialer om sommeren. Barna kan også hjelpe og kreativ dekorasjon for hagen kan lages. I tillegg til blåskjell, er sjøstjerner og skjell av sjøsnegler også egnet for dette. For å lage en slik vindklokke, bør du bore et hull i hvert av skallene med en liten drill. Trekk deretter bollene gjennom snorer og fest dem til drivvedet. Jo flere snorer med muslingeskall, jo vakrere blir vindklokkene.

tinker-naturlige-materialer-sommer-skjell-sand-tinkering-ideer

Med det innsamlede naturmaterialet fra stranden kan du også dekorere forskjellige gjenstander i leiligheten. Sand og skjell, for eksempel, er perfekte for å dekorere bilderammer. Så du kan lage flere sommerlige fotorammer til fotoveggen med barna og sette suvenirbildene fra ferien i scenen.

Håndverk med naturlige materialer om sommeren – maler grener

kunsthåndverk-naturmaterialer-sommer-grener-fargerik-maling

Det er ingen tvil om at tre er et populært naturmateriale som kan brukes til mange ting. Hvis du er ute etter en kreativ aktivitet for barna dine om sommeren, kan du samle grener sammen og male dem på en fargerik og original måte. Forbered forskjellige farger og pensler for dette og la kreativiteten til de små løpe løpsk.

tinker-natur-materialer-sommer-grener-maling-firfirsle

For å gjøre det enda morsommere å male grener, kan du forvandle trebitene til forskjellige dyr og figurer. Avhengig av formen kan det lages morsomme øgler, dinosaurer og til og med morsomme hanner. De ferdige figurene er perfekte som leker for barna, som du kan tilbringe god tid med utendørs.

tinker-natur-materialer-sommer-barn-maling-grener-lek

Kreative håndverksideer for sommeren – mal stein

tinker-natur-materialer-sommer-barn-maling-steiner

Et annet populært materiale for håndverk med naturlige materialer om sommeren er steiner. Små småstein finnes overalt i naturen, spesielt i nærheten av vann og bekker. De kan deretter males i lyse farger av barna og utformes som en stemningsfull dekorasjon for hagen eller døråpningen.

kunsthåndverk-naturmaterialer-sommer-steiner-fargerikt-maleri

Steiner med en glatt overflate er best for dette håndverksprosjektet. Du kan bruke både akrylmaling og tusj for maling. Med andre materialer som tynne kvister, fjær eller blader kan barna lage forskjellige dyr og insekter med steinene. Ideene for å male steiner er bare uendelige og er perfekte for barn i alle aldre.

Previous Post
Skjærebrett i marmor, plast eller tre for et sunt liv
Next Post
Arbeide med barn: 14 trebearbeidingsideer og enkle instruksjoner