15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Håndverk med skumgummi til jul for store og små – 11 håndverkstips

tinker med svampgummi til juledekorasjoner grantre smykker bell julekuler

Med god grunn er skumgummi et av de mest populære billige håndverksmaterialene. Den glatte og mossbløde overflaten gjør den spesielt populær blant barn. Skumgummi er lett, mykt og uten skarpe kanter og ligger godt i hånden til unge håndverkere. De lette skumplatene er enkle å behandle, og selv nybegynnere kan enkelt oppnå perfekte resultater. Med skumgummi kan du pusle med forskjellige ting til forskjellige anledninger. For eksempel å lage med skumgummi til jul, ville være en god idé for store og små. I det følgende finner du noen julehåndverksideer for smykker, dekorasjoner og gaver som kan lages på kort tid og uten anstrengelse.

Lag en telysholder med skumgummi

tinker svamp gummi jul dekorasjon stearinlys

I håndverksprosjektene som vi har satt sammen for deg i dette innlegget, er du velkommen til å inkludere barna dine og la juleforventningen vokse rolig. Det er ingen grenser for fantasien din når du skal lage håndverk med skumgummi til jul. For eksempel kan du lage en flott, festlig telysholder av det praktiske skummet. Tenk på et fargekonsept for bordpynten i julen og klipp ut stjerner i forskjellige størrelser fra skumgummi. En sjablong ville være nyttig for et perfekt resultat. Skjær nå et hull i midten av den minste stjernen. Lim deretter stjernene oppå hverandre, så gnistrer det på det festlig dekorerte bordet.

Tinker juletrepynt med skumgummi

julestjerne glitter svamp gummi ornamenter

Et autentisk juletre må ha vakre smykker. Et uendelig antall figurer, motiver og ornamenter til juletreet kan kuttes ut av skumgummi, som faktisk ikke krever ytterligere behandling. Selv om du ikke har mye tid tilgjengelig, kan skumgummi brukes til å lage flotte dekorasjoner i siste liten. Utførelsen trenger ikke nødvendigvis å være perfekt, og det er derfor du ikke nødvendigvis trenger skumgummimaler. Når du lager håndverk med skumgummi til jul, blir stjernene kuttet ut og limt sammen på kort tid. La barna kle julestjernene med glitter eller annen dekorasjon.

Tinker juletre med skumgummi

Juletreet svamp gummi glitter dekorasjon

Nydelige mini -juletrær er alltid en velkommen dekorasjon på bordet, i vinduskarmen eller som vindusoppheng. Trærne blir også kuttet raskt ut. Nå kan barnet slappe av kreativt og designe et unikt juletre. Utvalget av dekorative elementer er enormt. Perler, paljetter, edelstener eller forskjellige vanlige gjenstander, for eksempel små knapper, kommer i tvil her. Hvite snøfnugg, en ørliten reinfigur eller en glad pepperkakemann skar en fin figur på det selvlagde juletreet i skumgummi.

juletre styrofoam skumgummi glitter

Hvis du vil erstatte det tradisjonelle ekte juletreet med et hjemmelaget i år, kan du bruke skumgummi og en styrofoam -kjegle i ønsket størrelse for å etterligne dette praktfulle og dekorative juletreet. Til denne edle og elegante julepynten trenger du skumgummiplater i hvilken som helst farge, hvorfra du klipper ut sirkler av samme størrelse. Ta sirkelen i hånden, trykk den lett mellom fingrene og dypp kanten i litt lim og deretter i glitter. Ordne skumgummisirklene som vist på bildet og lim dem på plass.

Lag en snømann med skumgummi til jul

svampgummi snømann juledekorasjon

Så snart den første snøen faller, begynner de fleste barn å snakke om ingenting annet enn snømannen. Men selv om det ikke er snø i døren, kan du lage en søt snømann med barna dine på en koselig ettermiddag med håndverk. Du kan lage snømenn av et stort utvalg materialer. De som ønsker å lage det tradisjonelle symbolet på vinteren av skumgummi, blir bortskjemt og må velge mellom mange forskjellige designalternativer.

svampgummi kuttet ut bomullsull snømann

For eksempel kan du tegne en snømann direkte på skumgummien og få barnet ditt til å klippe det ut. Ikke glem at snømannen trenger en lue og et varmt skjerf i den kaldeste årstiden. Hvis du leter etter en mer forseggjort håndverkside som oppmuntrer eldre barn kreativt, kan du etterligne julenissen hjemme fra bildet ovenfor. De enkelte delene er ganske enkelt kuttet ut av skumgummi og limt eller sydd sammen. Den vakre snømannen kan henges hvor som helst.

Søte reinsdyr laget raskt

Reinsdyr hjerte form wiggle øyne svamp gummi

Hvis du vil glede barnet ditt med reinsdyr som pynt, kan du designe det søte klovdyret fra tre mosegummihjerter. Skjær ett hjerte ut av rødt skumgummi og to av hvitt. Alt du trenger er googly øyne og en liten pompom for nesen din. Avhengig av størrelsen kan dette søte reinhodet både dekorere festbordet og være en flott gave. Men den kan også dekorere en selvlaget gaveeske.

Lag ideer med skumgummi for kjærlige gaver

fotoramme svampgummi gaveide snømann

Å gi bort og motta gaver er rett og slett en del av den vakreste familiefeiringen. Hvert år er vi bekymret for spørsmålet om hvordan du skal overraske dine nærmeste med en original gave. Hva med en så morsom snømannshenger, som bortsett fra et flott julepynt er et fint minne? Med armene spredt ser den lille snømannen ut som om han er i ferd med å klemme deg.

bokmerke snømann iskrem stick paljetter

Hvis venner og slektninger er bokorm, vil de definitivt sette pris på et morsomt bokmerke. For folk med denne fantastiske hobbyen er ikke bare bøker den ideelle gaven, men også andre praktiske ting. I tillegg til svart og hvitt skumgummi, trenger du en ispinne eller en omrører i tre og noen paljetter til snømannens bokmerke. Alternativt kan du legge til små knapper på popsicle -pinnen.

Engler lager ting av skumgummi

Englesvampgummi Julehåndverk klesklyper

En av de positive egenskapene til håndverksmaterialet skumgummi er at det kan kombineres med mange andre materialer. Små, søte engler er rett og slett en del av den sensuelle festivalen og får nesten alle til å smelte. For å implementere denne vakre håndverksideen trenger du klesklyper, fjær eller myke kranser som raskt kan forvandles til en kjole og selvfølgelig englevinger. Du kan lage disse av skumgummi.

Tinker stempler med skumgummi til jul

stempel svamp gummi julegaver emballasje

Du kan også lage vakre frimerker med skumgummi, som du kan bruke til å dekorere gaveemballasje eller lage personlige gratulasjonskort til jul. Du kan også tilpasse bokstaver og tekstiler med et slikt stempel. Klipp ut julemotiver som grantrær, snøkuler eller snøfnugg med sjablonger laget av skumgummi og belegg motivet med lim. Nå kan du trykke den til en treblokk, kork eller lo -rull. Til slutt, påfør en akvarellmaling og lag et flott ornament. En vanlig blekkpute kan også brukes.

Previous Post
Lære mens du sover – Hvordan hjernen lagrer viktig informasjon
Next Post
DIY adventskalender – 3 enkle ideer til julekalendere å lage selv