15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag en morsom rein til jul – 15 ideer

tinker rein rudolph plysj dyr stoff hjul leker barn

Reinsdyr bør ikke mangle i julepynten i disse dager. Du er et viktig symbol. Tross alt, uten deres hjelp, ville ikke julenissen kunne reise rundt i verden på bare en natt og dele ut alle gavene. Bruk disse vennlige dyrene til å lage håndverk i juletider. Spesielt barna dine vil Tinker rein ha mye moro, fordi morsomme karakterer er laget av et stort utvalg materialer. Ta deg tid til en fin ettermiddag med de minste.

Tinker rein – draktidé

tinker rein pannebånd filt gevir ører barn morsomt kostyme

Barnet ditt vil sikkert synes det er morsomt å kle seg ut som et rein til jul. Men ærlig talt, selv som voksen ville du sikkert hatt det gøy å gjøre det. Få et pannebånd for å lage rein og lag ører og gevir av materiale, for eksempel filt.

Tinkerrein som gaveide

tinker rein gaveide håndkle såpe vrikke øyne

Du kan bruke denne ideen til å lage reinsdyr til å lage vakkert innpakkede gaver. I det lille håndkleet kan du putte såpe, krem, søtsaker eller hva du ellers kan tenke deg. Deretter rulles håndkleet litt opp og begge hjørner brettes opp og bindes.

Håndverkside med en murert krukke

tinker rein mason jar gevir ører papir glitter rød nese

Legg lim i murkrukken for å lage rein og fordel den godt. Etter det kan du putte glitter i det og riste og vri galsene (ikke glem å forsegle det først). På denne måten vil glitteren feste seg til innsiden. Det er best å velge en brun nyanse, for eksempel pelsen til reinen. Resten av julepynten kan lages av papir, filt, skum eller annet materiale. For ansiktet, få tøffe øyne og en rød pompon.

Tinker dukketeater

rein tinker dukketeater sokk idé bobble nese rudolph

Spesielt de små barna vil sikkert glede seg over et dukketeater. Du kan lage reinsdyr til dette formålet. Det er best å bruke en sokk. Du er velkommen til å komme med andre figurer for en flott demonstrasjon.

Kartongrein

tinker reinpapir ganske enkelt kuttet beige røde stjerner deco

Denne reinen kan lages veldig raskt. For å lage reinen trenger du en toalettpapirrulle som du kan lage kroppen og ekstra papp til hodet og geviret på. Ansiktet blir raskt malt med tusj.

Tinker med kork

tinker reinsdyr kork vin diy bell lett

Du har sikkert sett mange interessante håndverksideer laget av korker. Hvis du har tilførsel av korker, kan du også lage et rein. De enkelte korkene kan festes sammen med nåler eller, som vist, limes sammen med lim, noe som er tryggere hvis du holder på med håndverk med barn.

Tinker med plysjtråd

tinker rein kork plysjtråd rett og slett juletrepynt

Og plysjtråd er også utrolig praktisk når det gjelder håndverk. Når man lager rein, brukes det ofte til å forme geviret. Som du kan se ovenfor, er den imidlertid også egnet for å designe andre deler av kroppen. Så kombiner korkene med plysjtråd og ha alltid diagonale øyne klare.

Reinsdyr laget av fotavtrykk

rein tinker julekort idé fotavtrykk barn maler rød bobble

Barn liker å leke med farger, dette er velkjent. Av denne grunn vil barnet ditt sikkert ha det gøy med dette reinsdyrprosjektet. Du kan bruke en pompon igjen for å designe den røde Rudolph -nesen.

Tinkerrein – gaveide til jul

tinker rein elegant idé fotavtrykk diskret beige

Du kan også glede pappa og kombinere ditt barns fotavtrykk med dine egne. Dette er en fin måte å lage et interessant veggmaleri som kan brukes til å dekorere ethvert rom. Virkelig lett reindriftside, ikke sant?

tinker rein iskrem pinne brun plysj wire gevir knapp nese

Ordne ispinner som du tidligere har malt brune i en trekant og lim dem sammen. Det du deretter legger til med reinsdrepingen, er ikke noe nytt: googly eyes og plysjtråd. En rød knapp brukes for nesen denne gangen.

rein tinker innpakning dekorere papir idé jul

Du kan pakke en pose full av søtsaker pent ved å sy den opp med et reinsdyrhode i papp. Det vil gjøre emballasjen en skam å rive. Tinker en reinide som virkelig er verdt det.

rein tinker plysj wire mason jar godteri gaveide

Søtsaker kan også gis fantastisk bort i en murkrukke. Gjør det til et rein på forhånd, og gleden blir enda større. Og denne ideen om å lage rein er ikke vanskelig å gjennomføre.

tinker reineer furu cones plysjtråd juletre smykker

Pynt juletreet med rein, som du også lager kongler. Dette gir dette rustikke dekorative elementet et morsomt og sjarmerende utseende. Ellers trenger du bare de vanlige materialene for å lage rein.

Saltdeig ide

tinker rein puslespill deler salt deig idé original trailer

Du kan også lage et reinsdyr av puslespillbrikker. Bruk brikkene i et gammelt puslespill som allerede mangler mange brikker (pass på at du velger riktig farge) eller lag biter selv med saltdeig. Uansett vil dekorasjonen være ekstremt original. Legg også til en bjelle.

Previous Post
Akryl juletre prosjekter spennende lyseffekter
Next Post
Baking til jul for barn og voksne – morsomme dessertideer