15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tinker med resirkulert tre for unike dekorasjoner til jul

trehåndverk til jul resirkuler-snøfnugg-bilder-henger

Legg alle trebitene som er til overs etter renoveringen eller annet håndverk, og gjør deg klar for nye håndverksideer som passer til jul. Følgende håndverksideer til jul laget av tre passer både til innendørs bruk og til hagen og skaper en herlig julestemning med rustikk teft. Vil du ha noen flotte ting i år Tinker med tre til jul, så kan du velge fra vår idéliste og etterligne dem.

Tinker med tre til jul – trefigurer til tretoppen

tre tinker til juletre-topp-deco-angel-star-strips

Du kan gjøre alle slags ting med tre til jul. Her kan du se noen engler samt en stjerne som ble tinkered med gamle trelister. Disse dekorasjonene kan brukes både på toppen av juletreet og til å dekorere andre områder som vinduet eller veggen. Trebåndene trenger ikke engang å bli saget, de kan rett og slett knuses og deretter spikres sammen.

Tinker med tråd og tre til jul

trefester til julebrett-lakk-negler-snøfnugg-tinker-garn

Hvis du fortsatt har noen få brett igjen, lag et slikt brett. Hvis du holder på med håndverk med gammelt treverk til jul, kan du også gi det et friskt utseende med ny lakk. Et snøfnugg eller annet motiv tegnes deretter på tallerkenen med blyant. Bruk en projektor, en sjablong eller tegn frihånd. Kjør i spiker langs konturen, som du deretter forbinder med hverandre med ull, tråd eller snor, som vist her.

DIY julepynt – ideer å etterligne

tre tinker til jul juletre-idé-brett-fe lys

Du kan også pynte til jul med et så rustikt juletre. Du kan ordne treplatene i alle retninger. Du kan deretter skjule en ujevn kant med en slik ramme laget av trelister. Hvis du vil lage et juletre med tre til jul, kan du komme med et stort utvalg av design.

Tinker juletre av tre til jul

tre tinker til julepall-juletre-baller-gull-hvit

For eksempel ble en gammel pall brukt til dette treet. Dette kan også males som du vil hvis du holder på med treverk til jul. Til slutt ordner du juletrepyntene som danner selve treet. For å gjøre dette lettere kan du fordele negler på forhånd og deretter bare henge opp kulene.

Julepynt laget av tre

tre-tinker-jul-gran-trær-hage-dekorasjon-vinter-grønn-shabby-stil

Individuelle brett kan også ordnes på denne måten hvis du lager gran av tre til jul. Trejuletrærne er fantastisk egnet for hagen, terrassen eller verandaen og kan også dekoreres med andre dekorasjoner som baller eller feelys for å gjøre et enda bedre inntrykk.

saging av tre

wood-tinker-christmas-grant-trees-do-it-yourself-just-saw

Uansett hvilken dekorasjon du vil lage, må du mest sannsynlig sag her og der også. Og siden du allerede har sagen klar, kan du også prøve et slikt juletre, som er laget av et helt stykke tre og ikke som gardinene av brett. Ikke glem å slipe de skarpe kantene hvis du leker med tre til jul.

Enkle håndverksideer til jul laget av tre

tre-tinker-jul-jul-tre-tre-skiver-vegg-design

Denne ideen er spesielt enkel for et juletre. Du kan lage det av tre igjen til jul. Bruk grener eller tykke kvister. Du kan ha noen igjen etter å ha beskåret alle trærne i hagen om høsten. Grenene kuttes i skiver med en sag, som igjen er festet til veggen. For modellen ovenfor ble platene koblet til hverandre via ledning.

Lag originale adventskalendere i tre til jul

tre-tinkering-jul-advent-kalender-idé-bokser-upcycling-rustikk

Lag en liten hylle i form av en trekant for å etterligne et grantre. Denne hyllen danner deretter grunnlaget for en rustikk og unik adventskalender. Det er alt du trenger å gjøre med dette treprosjektet til jul. Du kan lage esker av papir, eller du kan bare bruke ferdige esker og designe dem som du ønsker.

Tinkerpynt til jul

tre-tinker-jul-vegg-dekorasjon-tre-striper-idé-målepinne

Du kan raskt bygge et søtt lite hus av trebånd. Den er fantastisk egnet til å dekorere vegger både innendørs og utendørs til jul. Stjernen på toppen av taket består av en gammel målepinne i tre. Du kan lage et slikt hus av tre til jul med barn etter at en voksen har kuttet listene i størrelse.

Julepynt til utsiden

tre-tinker-jul-inngang-dør-veranda-dekorere-resirkulere-avfall-tre-rein

Hvis du vil lage denne julepynten selv, kan du bruke alle slags ting som du ellers ville kastet. Andre elementer som geviret må du lage ekstra av tre til jul. Beina på reinen er laget av gamle bordben. Ta en titt på loftet eller i kjelleren for å se hva gammelt treverk kan finnes.

Bordpynt til jul

tre-tinker-jul-grener-kvister-rein-gjør-det-selv

Trerein er også en god idé for å dekorere bordet. For å gjøre dette kan du resirkulere kvister og grener igjen. Du kan bruke eksemplet ovenfor som en mal hvis du tinker med tre til jul. Disse figurene er også en god idé hvis du vil lage noe jul sammen med barna.

Lag snøfnugg selv

tre-tinker-jul-diy-snøfnugg-biter av tre-lett

Snøfnugg kan også tinkeres med trelister. Størrelsen på snøfnugg avhenger av hvor brede stengene er. Hvis du lager denne ideen av tre til jul, bør du først kutte de enkelte elementene i størrelse og deretter sette dem sammen som et snøfnugg. Tre lange strimler danner grunnlaget. Trekanter og andre motiver er deretter festet til den.

Ganske tre julebilde

tre-tinkering-jul-peis-dekorere-boards-rein-motiv-hvit-lakk

Denne ideen er veldig rask og enkel å gjøre, forutsatt at du bruker en mal som et hjelpemiddel. Slike til julvindubilder er flotte. Om nødvendig kan reinen også tegnes for hånd. Enhver treslag egner seg som en base: brett, toppen av et lite bord eller hva du enn finner. Det trenger ikke alltid å være noe komplisert når du lager med tre til jul.

Lag nyttig julepynt

tre-tinker-jul-slede-bygge-dekorasjon-pall-boards

Denne DIY sleden er ikke bare en flott dekorasjon for utsiden, men kan til og med brukes. Hvis du vil lage en treslede til jul, er det best å bruke en pall. Smale metallstrimler sikrer at pulken lett kan gli på snøen. Og når sleden ikke er i bruk, er det bare å plassere den på veggen ved siden av inngangsdøren. En original dekorasjon, ikke sant?

Ganske julehåndverksideer

tre-tinkering-jul-vaskemaskin-lodding-maleri-snøfnugg-anheng-tre dekorasjoner

Vakre anheng kan lages av treskiver, som du kan bruke til å dekorere juletreet. Du kan lage dem av tre til jul ved å kutte treskiver igjen og deretter lodde dem. Så du kan legge til vinter- og julemotiver som skaper den perfekte julestemningen.

Ideen laget av treplater

tre-tinker-julebord-postkort-hengende-julenissen-rød-hvit

Enten du bruker et stykke av et gammelt gjerde eller bare spikrer noen gamle brett sammen, kan slike interessante dekorasjoner designes. Til venstre kan du se en flott måte å gjøre julekortene du mottok til en dekorasjon, mens brettene til høyre ble brukt til å male. La fantasien løpe løpsk når du holder på med håndverk med tre til jul!

Dekorasjonsideer til jul – julestjerner

tre-tinker-jul-stjerne-brett-loslitt-lakk-peis-vegg

Trikset med denne stjernen er å først kutte en stjerne ut av et tynt kryssfinerark. Du kan også bruke papp eller annet solid materiale. Først da kan du pusle med resten av veden til jul. Legg brettene oppå hverandre på den måten du vil at de skal være fargekodet. Deretter bruker du kryssfinerstjernen som en mal for å kutte brettene til riktig lengde. Til slutt spiker eller lim platene i riktig rekkefølge til kryssfinerstjernen.

Tre stjerner

wood-tinker-christmas-stars-modern-scandinavian-christmas-loops

En stjerne trenger ikke å være den perfekte formen for å se bra ut heller. Så hvis du fremdeles er nybegynner når det gjelder saging, trenger du ikke bekymre deg hvis du grubler med tre til jul. Stjernene ovenfor er uregelmessige, men attraktive likevel. Hjørnene og kantene er slipt av for et mer behagelig utseende.

Morsomme figurer av tre gjør til jul

tre-tinker-jul-morsom-resirkuler-snømann-pingvin-bånd

Hva med en snømann eller en pingvin som du kan se her. De lages raskt og vil garantert få et smil på ansiktet til alle. Som du kan se, kan du komme med et stort utvalg av motiver og ideer når du lager treverk til jul, og vi håper inspirasjonen vår vil hjelpe deg.

Previous Post
Ideer til gaver til jul – 12 flotte hi -tech gadgets
Next Post
Lære mens du sover – Hvordan hjernen lagrer viktig informasjon