15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Julehåndverk med barn: 15 håndverksideer for populære motiver

Julehåndverk med barn saltdeig trepynt ideer

Når julenissen, Rudolf reinen og snømannen sitter sammen i vinduskarmen, så er det juletid. Senest i begynnelsen av desember er det på høy tid å begynne å dekorere den populære festivalen. For dette kan det lages fint håndverk med barna, noe som vil gi julepynten et personlig preg. I denne artikkelen har vi samlet de mest populære ideene og inspirasjonen for julehåndverk med barn som du kan gjøre hjemme med de minste. La deg inspirere og forberede leiligheten for den kommende ferien.

Populære motiver for julehåndverk med barn

blikkbokser tinker juletreet resirkulering ideer barn

Vinter og jul er de beste tidspunktene for å bli kreativ hjemme. Det er mange flotte motiver og ideer for julehåndverk med barn som oppmuntrer til kreativitet og er morsomme på samme tid. Enten det er dekorerte juletrær, fargerike trepynt, julenissen eller vennene hans, kan du velge fritt, eller prøve alt. Flotte håndverksprosjekter med instruksjoner å følge.

Lag juletrær med barn

Juletre håndverk barn maling bokser dekorere

Juletreet er et symbol på jul som er kjent over hele verden og er derfor en fantastisk håndverkside for anledningen. Du kan til og med bruke resirkulert materiale til å lage juletreet og dermed resirkulere gamle gjenstander. En god idé laget av gamle blikkbokser i forskjellige størrelser finner du på bildet ovenfor. Du bør først male boksene med grønn spraymaling og deretter dekorere dem sammen med barnet. Fargerike pomponger, tråder og buer er veldig egnet for dette. Ikke glem stjernen til toppen.

grantrær tinker barn julepynt diy

De tinkered juletrær er en original dekorasjon for leiligheten og kan forskjønne vinduskarmer eller sidebord til jul. Styrofoam -kjegler og litt garn kan brukes til å lage vakre juletrær i alle farger, noe som gir huset en festlig atmosfære. Dette prosjektet er egnet for håndverk med barneskolebarn så vel som voksne.

tinker juletre ull knapper barneskole barn tinker ideer jul

Lim enden av ullkulen til bunnen av kjeglen ved hjelp av det varme limet. Begynn deretter å pakke hele kjeglen med garnet til du når toppen. Helt øverst limer du den andre enden av ullen igjen med den varme limpistolen. Nå er det på tide å pynte! I eksemplet brukes pomponger som juletre pigger og fargerike knapper som treballer, men du kan også bruke hvilken som helst dekorasjon.

jul håndverk barn grantrær iskrem stilker tre dekorasjoner

Selv yngre barn kan lage og dekorere disse juletrærne. Til dette trenger du ispinner, akrylmaling, lim (helst varmt lim) og dekorasjoner som mini -pomponger, rørrensere og papirstjerner. Hvis du vil henge håndverket på det store juletreet, trenger du litt snor for å lage kleshengere.

julehåndverk barnideer juletrær ispinner

To hele og en forkortet ispinne kreves for hvert juletre. Barna skal først male dem og deretter lime dem til riktig trekantform. Så kommer dekorasjonen. Det er ingen grenser for kreativitet. Minipomponer ser fantastiske ut da julekuler og glitrende kranser kan lages med rørrensere.

håndavtrykk juletrær filt klesklyper tinker idé jul

Hånden og fotavtrykkene til de minste er også egnet for julehåndverk med barn. Fra dette kan snømenn, reinsdyr og grantrær enkelt og kreativt utformes. For å lage et juletre, klipp ut barnets håndavtrykk fra grønn filt og dekorer det med paljetter, håndverkperler og en stjerne laget av filt på toppen. Fest til slutt en klesklype til den nedre delen for å lage trestammen.

Nicholas tinker med barn

nicholas tre dekorasjoner tinker barn jul

Både til Nikolausdag og til juledekorasjoner kan barn lage Nikolaus av mange forskjellige materialer. Vi har noen gode ideer klare for deg. I det første håndverksprosjektet blir julenissen puslet med en valnøtt i skall, rødt papir og litt bomullsull. Slik går det:

nicholas tinker jul barn valnøttpapir

Lag først julenissehatten av rødt papir ved å kutte ut en halvsirkel, bøye den til en kjegleform og lime den. Hvis du lager julenissen som et trepynt, bruker du et lite stykke wire til å henge en henger og lim den på toppen av hatten. Fest deretter julenissehatten til valnøtten og pynt med bomullsull. Til slutt former du skjegget og ansiktet, og julenissen er klar.

julenissen tinker barn julen salt deig håndavtrykk

Du kan også bruke saltdeig til julehåndverk med barn. Dette kan brukes til å lage originale trepynt som pynter juletreet på en spesiell måte. Saltdeigoppskriften er veldig enkel, og hvem som helst kan prøve den hjemme. Du kan deretter kutte ut noen former fra den ferdige deigen eller trylle frem vakkert håndverk med barnas håndavtrykk. Julenissen er veldig enkel å designe med et håndavtrykk. Tommelen simulerer hatten og de resterende fire fingrene simulerer skjegget.

Julehåndverk med barn: DIY -ideer for rein

salt deig tre dekorasjoner tinker barn jul

Barnehage- og barneskolebarn elsker Rudolf, og derfor tilbyr den lille reinen en god idé for julehåndverk med barn. For å gjøre dette kan du igjen trykke barnets hånd på saltdeigen, og etter at deigen har blitt bakt må du male håndavtrykket som et rein. I dette tilfellet simulerer fingrene geviret til renitiere og håndflaten simulerer ansiktet.

rein tinker papir dør idé barn jul

Denne ideen for håndverk fra Rudolf er barns lek, men den ser fortsatt veldig fin ut. For dette trenger du en brun papirpose, farget håndverkspapir for å kutte ut de individuelle funksjonene i ansiktet, en stiftemaskin og lim. Barna kan også male ansiktet med tusj eller akrylmaling hvis farget papir ikke er tilgjengelig.

rein tinker barn klesklyper piperenser

Å lage håndverk med materialer fra husholdningen er veldig moro for barn, så vi kom med to gode ideer med klesklyper. Med klesklyper av tre, røde pomponger, googly øyne og brune piperensere kan du for eksempel lage disse søte reinsdyrene med barna og integrere dem i julepynten.

Lag snømann med barn til jul

snømenn tinker barn klesklyper farge ullpomponer

Barn forbinder også snømenn med jul og vinter og går derfor fantastisk med julehåndverkprosjekter. En søt snømann kan også lages av en klesklype. For å gjøre dette blir det lille verktøyet først malt hvitt og deretter dekorert som en snømann. Gi det et forsøk!

deco garden tinker kids christmas snowman palette

Selv om du ikke bruker så mye tid i hagen om vinteren, betyr det ikke at utsiden ikke trenger julepynt. For eksempel, hvis det ikke er snø til jul, kan du lage en snømann med barna av materiale og bruke det til å dekorere hagen. Du kan til og med gjøre en trepall om til en snømann hvis du maler den riktig.

Kreative ideer til julehåndverk med barn

julehåndverk barn populære motiver lanterner

Når du lager håndverk til jul med barnet ditt, bør du ikke nødvendigvis følge nøyaktige instruksjoner eller bruke spesialmateriale. Med litt kreativitet og fantasi kan flotte kreasjoner skapes fra enkle dagligdagse ting, for eksempel syltetøyglass eller treskjeer. Vi ønsker deg mye moro med håndverket til den mest populære festivalen om vinteren.

jul håndverk motiver vinter nicholas rein snømann

Previous Post
Akryl juletre prosjekter spennende lyseffekter
Next Post
Baking til jul for barn og voksne – morsomme dessertideer