15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY adventskalender laget av toalettruller – 7 instruksjoner for håndverk med og for barn

Hvis du ennå ikke har begynt å samle toalettpapirruller, bør du begynne nå senest. Du kan bruke den til å lage alle slags ting til jul, og en DIY adventskalender laget av toalettruller er en av dem. I tillegg kan rollene brukes der på forskjellige måter, og hvordan nøyaktig vi vil vise deg i dag.

Adventskalender laget av toalettruller - enkle ideer og instruksjoner

Hvis du vil lage en adventskalender av toalettruller, kan toalettpapirrullene ikke bare henges opp som en krans, men også henge vertikalt eller danne en julefigur som en snømann eller et juletre. Så du kan se at adventskalenderen ikke bare er en glede for deg på grunn av de små overraskelsene inne, men også fordi du gir bort en julepynt. Men nå kommer vi til instruksjonene våre for adventskalendere laget av toalettpapirruller.

Adventskalender laget av toalettruller i form av poser

Adventskalender laget av toalettruller i form av poser i ramme eller kurv

Så enkelt som denne adventskalenderen av toalettruller ser ut, slik er den laget. På bare noen få trinn vil du motta en original kalender som du kan telle dagene til jul full av forventning med. Du trenger:

 • 24 toalettpapirruller
 • Lim
 • Utklippsbokpapir i hvilken som helst farge
 • saks
 • garn
 • Lim prikker
 • hvitt skumbrett
 • Bilderamme
 • for tallene: markørpenn, klistremerke eller etikett

Bruk utklippsbokpapir eller innpakningspapir til adventskalenderen laget av toalettruller

Klipp først papiret. For å gjøre dette måler du lengden og omkretsen på toalettrullene. Legg til noen få millimeter til i omkretsen slik at papiret overlapper litt når det pakkes inn. Kle deretter den første rullen toalettpapir med lim og pakk papiret rundt det.

Når limet har tørket, trykker du bare inn sidene som vist i instruksjonene. Gjør dette med den ene siden først, fyll deretter posen og lukk den andre siden også. Gjenta trinnene med de andre rollene.

Dekorer adventskalenderen fra toalettruller med tråd og pent papir og design den på skum

Du kan deretter dekorere og henge opp adventskalenderen laget av toalettruller. I eksemplet ble hver pose pakket inn i tråd og gitt en etikett for datoen. Men du kan også finne på noe selv og skrive ned tallene, for eksempel.

Lim rammen på skumplaten (hvis den er for stor, klipp den i størrelse) og bruk deretter limprikkene (eller varmt lim) for å feste posene til den. Adventskalenderen med toalettruller blir mer interessant hvis du blander tallene.

Adventskalender juletre som en håndverksidé

Vakkert juletre som adventskalender laget av toalettruller i grønt

 • 24 ruller med toalettpapir
 • grønt kreppepapir
 • dobbeltsidig tape
 • Tall som klistremerker
 • Klistremerker i form av hvite sirkler
 • saks
 • Varmt lim og varmt limpistol
 • valgfritt: hjemmelaget konfetti laget av farget papir og med hull

Klipp ut elementene for hver rull fra papiret. Du kan gjøre oppgaven enklere ved å lage en mal og deretter bruke den til å overføre de nødvendige figurene til papiret. Du trenger et stort stykke papir hvis lengde er størrelsen på toalettrullen og to firkanter omtrent 5 mm større enn åpningene i rullen.

Adventskalenderen laget av toalettruller er laget med grønt crepe-papir og dobbeltsidig teip

Når du har kuttet ut alle elementene, kan du lage adventskalenderen av toalettruller. Legg en tape med tape på hver ende av den første rullen, samt det store papiret med to strimler på de ytre endene og en i midten (se instruksjonene). Legg rullen på en av rutene og snu sidene på firkanten for å lime den på rullen. Fyll deretter rullen med overraskelsen og forsegl også den andre åpningen. Pakk nå forsiktig det store papiret rundt rullen.

Ordning for liming av toalettpapirrullene i adventskalenderen

Lim nå sirklene og tallene på rullene eller skriv på dem. Gjenta alle trinnene med de andre toalettpapirrullene. Deretter kan du bruke det varme limet til å lage et juletre av de ferdige rundstykkene. For å gjøre dette, følg opplegget fra bildet ovenfor og legg merke til at noen roller ligger rett oppå hverandre og andre blir igjen forskjøvet.

Bruk toalettruller til adventskalendere

Ordne toalettpapirruller til adventskalenderen i hvilken som helst form

Du kan tinker ikke bare et juletre fra de ferdige toalettrullene. Andre former kan også utformes. Alt du trenger å gjøre er å endre fargen på crepepapiret. For en DIY -stjerne, for eksempel, velg gul, for en adventskalender laget av toalettruller designet som en snømann, trenger du hvit og så videre. Det er også lurt å skissere den valgte formen på et ark på forhånd for å se om antall ruller er tilstrekkelig for dette.

Vurder også om du må lage flere elementer ut av papir. For eksempel er en svart lue og en oransje (gulrot) nese nødvendig for snømannen. Du kan bli virkelig kreativ og la fantasien løpe vilt når du lager adventskalenderen din fra toalettruller.

Tannenwald som adventskalender fra toalettpapirruller

Romantisk og vinterlig granskog som idé til en adventskalender

På lignende måte kan du lage en så original og dekorativ granskog som en adventskalender av toalettruller. Som i forrige instruksjoner, pakk rullene med papir og forsegl åpningene etter at du har fylt dem (følg instruksjonene ovenfor). Du kan legge til tallene i form av koder eller bare skrive på dem. For å designe skogen trenger du:

 • 24 grantrær for snøkuler
 • Varmt lim eller dobbeltsidig tape

Så snart alle toalettpapirrullene er ferdige, legger du dem oppreist på et bord. Lim nå et juletre til hver rull ved enten å påføre en klatt varmt lim eller bruke dobbeltsidig teip. Hvis du finner trær i forskjellige størrelser, kan du ta denne. Da ser den tinkerede skogen enda mer autentisk ut.

Toalettruller som adventskalender dekorert med bånd

DIY -kalender for adventstiden i rødt og hvitt med bånd og dekorasjoner

Synes du adventskalenderne fra toalettruller er flotte, men har du ikke lyst til å kutte og lime på dekorativt papir? Så er det bare å la toalettpapirrullene være som de er! Enkelhet er tross alt fasjonabelt i år, så kalenderen blir ekstremt pen og interessant på denne måten også. Du trenger:

 • 24 ruller med toalettpapir
 • Bånd i julefarger
 • nøkkelbrikke som kan merkes
 • Merker eller frimerker med tall
 • Stiftemaskin
 • Stifter
 • Skumbrett
 • varmt lim
 • eventuelle dekorasjoner (klokker, pomponger, perler, ulltråder, snøfnuggklistremerker, etc.)

Bruk en stiftemaskin til raskt og enkelt å snu papirruller til poser for fylling

Du vil bli overrasket over hvor raskt denne adventskalenderen kan lages av toalettruller! Ta den første rullen og stift den ene av de to åpningene i midten. Fyll rullen og lukk den andre åpningen også. Gjenta prosessen med resten av toalettpapirrullene.

Da er det bare å nummerere nøkkelringene og dekorere posene du har mottatt med bånd og dekorasjoner, som festes best med varmt lim. Lim dem deretter til skumplaten og du er ferdig.

Papphus som adventskalender

Minimalistisk adventskalenderidé i svart -hvitt og laget av papp

Følelsen er fantastisk å jobbe med. Det er derfor det er så populært som materiale for håndverk til jul. Og oppgaven blir enda enklere med denne opplæringen, som du bruker ferdige sirkler til, samt følgende:

 • papp
 • 24 ruller med toalettpapir
 • Følte limputer for møbler i svart og hvitt (eller andre farger) med rullens diameter og noen mindre
 • selvklebende tallsett
 • varmt lim
 • Saks eller kniv

Lim først alle loo -rullene sammen. For adventskalenderen laget av toalettruller, bør den være omtrent i form av et rektangel. Men det trenger ikke å være perfekt. Nå kan du også måle riktige dimensjoner for sideveggene, gulvet og taket på huset. Klipp først ut vegger og gulv fra papp og lim dem til valsestrukturen.

Bygg et hus av papp og ordne toalettpapirrullene med søtsaker i

Til taket trenger du også et rektangel som er omtrent 10 cm lengre enn gulvet. Brett den i to, legg den på veggene og fest den med lim. Design nå filtsirklene med tallene slik du vil, og lim åpningene på toalettrullene med sirklene. Du kan nå fylle den bakfra. Du er velkommen til å designe adventskalenderen fra toalettruller med ekstra dekorasjoner som grangrener.

Julekjeks som adventskalender

Lag kjeks selv med vakkert innpakningspapir og snor

Adventskalenderen er enda morsommere når den lages i form av kjeks. Det er alltid spennende å få disse godbitene til å poppe. Og hvis du har to eller flere barn, kan de gjøre dette sammen hver morgen. Til denne adventskalenderen av toalettruller trenger du:

Instruksjoner for å lage kjeks til en kreativ kalender

 • 24 toalettruller
 • Julepapir eller utklippsbokpapir i A4 -format
 • Garn eller bånd
 • Duct tape eller washi tape
 • 24 stykker popsnor
 • Markører eller selvklebende tall

Adventskalenderidé med hjemmelagde kjeks for barn og voksne

Enhver type papir er egnet for dette prosjektet. Det eneste viktige er at du kutter den til omtrent A4 -størrelse, hvis du ikke allerede har kjøpt den i den størrelsen. Spred et ark papir foran deg, legg en rulle midt på kanten og lim enden av papiret til rullen. Legg popsnoren og overraskelsen i den og rull papiret rundt rullen. Tilstrekkelig papir skal stikke ut på sidene. Du kan også fikse enden av papiret med tape.

Lag kjeks og gjør dem til en kalender for adventstiden

Vri forsiktig inn overflødig papir. Vær forsiktig så du ikke river den opp. Fest endene med tråd eller bånd, og din første cracker for adventskalenderen laget av toalettruller er klar. Gjenta trinnene for alle andre loo -ruller, og nummer dem deretter. Du kan deretter henge opp kjeksene (f.eks. På en gren) eller finne på noe annet.

Lag en adventskalender av toalettruller – krans

Håndverk med barn til jul - adventskalenderkrans med stoff

Julekranser er en flott måte å dekorere huset på. Drep to fugler i en smekk og bruk en adventskalender laget av toalettruller til dette formålet, som du kan henge opp og bruke som dekorasjon. Den er laget med disse materialene:

 • 24 toalettruller
 • Stofflim
 • garn
 • selvklebende tall, frimerker eller markører
 • Materialer for dekorasjon: stoff, bånd, utklippsbokpapir, glitter, klistremerker, etc..
 • normal og sikksakk saks
 • Perforator
 • duct tape

Lukk papirrullene og lag et dekorativt snitt for frynser eller sikksakkmønstre

Forbered først rullene til adventskalenderen fra toalettruller. Skjær sidene av den ene av de to åpningene. Du trenger 4 snitt som er omtrent like langt fra hverandre og ca 2 cm lange. Brett deretter tappene du mottok innover for å lukke åpningen og fest dem med teip. Gjenta med resten av rullene.

Adventskalender laget av toalettruller som julepynt i form av en krans

Klipp strimler ut av stoffet eller papiret som du vil bruke til å pakke inn og dekorere toalettrullene. Du kan bruke sikk -saks til dette. Du kan nå redesigne kanten på den øvre åpningen på samme måte. Frynser eller en sikksakkant, samt en bølget kant er fine alternativer. Merk til slutt eller skriv ut tall på hver rull og stans hull på to motsatte steder som du tråder garnet for å få kransen. Fyll papirrullene med overraskelser for kvinner, menn eller barn.

Previous Post
30 gjør-det-selv bryllupsgaveideer
Next Post
Julehåndverk med barn: 15 håndverksideer for populære motiver