15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Flotte håndarbeidsmaler for høsten som grunnlag for kreativt og morsomt håndverk med barn

Skriv ut håndverksmaler for høsten gratis og gjør håndverk med barn

De som liker å lage håndverk, vil spesielt glede seg over de kaldere årstidene, når været blir verre. Fremfor alt er foreldre som leter etter noe interessant for barna å gjøre på regnværsdager veldig takknemlige for ideer til høsthåndverk med barn. Og slik at ditt neste prosjekt kan utføres uten problemer, har vi noen håndarbeidsmaler for høsten som du kan bruke til å skrive ut. Det er også noen kreative og vakre ideer du kan bruke høstens håndverksmaler til, slik at du får noen forslag med en gang. Men siden dette vanligvis er høstmotiver, kan du bruke dem til mange forskjellige formål, det være seg for kranser, mobiler, vindusbilder eller bare for fargelegging. Skriv ut våre håndverksmaler for høsten gratis, og moroa kan begynne på denne kjedelige høstdagen!

Lag maler for høsten med høstløv

Lag maler for høsten med blader for å lage kranser, mobiler og mer

Enten du lager en høstkrans, en mobil eller vindusbilder eller bare vil dekorere blader med farger, glitter, naturmaterialer, knapper, tråd eller andre ting, blir oppgaven med å kutte ut blader mye lettere med håndarbeidsmaler for høsten. Spesielt hvis håndarbeidsmalene for høsten er beregnet på barn, er det så mye lettere å jobbe enn om bladene først må males for hånd.

Vakre høstløv å kutte ut til kranser, vindusbilder og annet håndverk

Bare skriv ut noen håndverksmaler for høstblader, og klipp dem deretter ut (eller fargelegg dem direkte på arket hvis du vil at bladene skal brukes som fargesider). Du kan deretter behandle dem til alt du vil. Lag hull (f.eks. Med et hull) for å forvandle dem til en krans eller en mobil, eller bruk dem som maler for å overføre figurene på bakepapir, kutt ut bladene og fest dem til vinduene. Blad er et av de viktigste høstmotivene og kan brukes til en rekke formål.

Farge og håndverk drager

Håndverksmaler for høsten - skriv ut, fargelegg og tinker en drage

Etter at du har skrevet dem ut, klipp ut elementene og fargelegg dem. Etter det limer du bare garnet til draken og papiret buer seg til hengestrengen.

Utskrivbar mal for drage her.

Håndverksmaler for høsten – Halloween -boks

Håndverksmaler for høsten - lag esker og esker selv med motiver til Halloween

Lag små esker for å lagre søtsaker eller andre ting som matcher denne populære høstfestivalen. Du finner flere varianter i linkene.

Eske med spøkelse og spindelvev her.

Eske med morsomme gresskar her.

Eske med røde monstre her.

Eske med skumle gresskar her.

Eske med skummelt hus og trær her.

Tyrkia for høsthåndverksmaler å skrive ut

Lag maler for høsten for vindusbilder i form av kalkuner og ideer til andre motiver

Kalkunen er et viktig symbol i USA fordi den er en tradisjonell rett til Thanksgiving. Men det forhindrer deg ikke i å gruble med dette høstmotivet også. Du kan for eksempel henge en kalkun på vinduet, eller feste det trykte og fargede (eller kutte ut av farget papir og limt sammen) til et pappstativ på baksiden og bruke det som borddekorasjon. Har du lyst til å lage en krans til høsten? Hva om du bare klipper kalkunen i midten av ringen? Varianter er mange!

Et bilde av en kalkun å dekorere med barn om høsten

Lag miniheksehatter med kunsthåndverksmaler til høsten

Søte mini heksehatter som kunsthåndverksmaler for høsten som et prosjekt for barn

Skriv ut så mange høstmaler du vil, klipp ut malene og overfør dem til svart papir. Form en kjegle, klipp av tapper i ringens indre kant og lim kjeglen til tappene.

Mal for utskrift her.

Trær som motiver – skriv ut maler for å lage gratis

Skriv ut et bart tre og lim det med blader

Kastanjer, eikenøtter, bøknøtter og lønn, men også furukegler er veldig populære og passer utmerket til håndverk om høsten. Dermed er håndarbeidsmaler for denne høsten en god idé og kan vise seg å være svært nyttige. I likhet med bladene kan de også brukes til kranser og mobiler eller hvis du lager høstdekorasjoner til vinduer. Eller vil du lage et ekorn og vil utstyre det med en eikenøtt? Da finner du også passende håndverksmaler for høsten.

Bare treet å designe med ekte eller kunstige blader

Du kan bruke en bar trestamme til å dekorere den med ekte eller hjemmelagde blader. Men du kan også designe andre typer blader: fingeravtrykk, prikker fra bomullspinner eller kuler og blader du har malt selv kan brukes.

Soppkort til gaver

Kort med høstsopp som håndarbeidsmaler for høsten

Skriv ut disse søte soppene, slå hull og bind dem til en gave. Disse enkle håndarbeidsmalene for høsten kan også brukes som bokmerker, plasserkort og til andre ideer.

DIY bokmerker med paddestol og bånd å gi bort

Kort for utskrift her.

Tinker 3D eikenøtter

3D -eikenøtter som høstmal for bretting og liming for en vakker borddekorasjon

Skriv ut malen på hvitt papir eller direkte på beige papp og klipp den ut. Du overfører deretter elementene til hattene på brun papp. Med en kuttekniv skjærer du ut de indre trekanter av eikenøttene (under de lange stiplede linjene) og bretter alle de korte stiplete linjene, samt hver av de midterste lange stiplete linjene innover og resten utover.

Kjeglene er kuttet på de rette linjene og også brettet på de stiplede linjene. Tape de trekantede tappene du får på innsiden av rutene med lim eller dobbeltsidig tape. Til slutt legger du hatten på den brettede eikenøtten, og du kan bruke den til å dekorere huset.

Instruksjoner og mal for eikenøtter og hatter her.

Skriv ut andre håndverksmaler for høsten gratis

Lag din egen ugle med elementer for å kutte ut og lim sammen

Du kan også forstørre malene på datamaskinen og deretter skrive dem ut hvis våre varianter er for små for deg. I det følgende finner du bilder og lenker for utskrift av typiske høstmotiver og kommer i gang med håndverk med en gang.

Håndverksmaler for høsten for eikenøtter å kutte ut, lime på eller farge inn

Skriv ut lønneblad og bruk det til alle håndverksprosjekter

Skriv ut kalkun og tinker fugleskremsel fra individuelle elementer

Høstmotiver for å designe med prikker - ekorn, ugle, eple, gresskar, blader, eikenøtter og solsikke Nydelig gresskar som fargebilde eller til å lage dekorasjoner selv

Previous Post
30 gjør-det-selv bryllupsgaveideer
Next Post
Julehåndverk med barn: 15 håndverksideer for populære motiver