15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag vakre stjerner med barn til jul og andre anledninger

stjerner tinker med barna ideer enkle tinker papir knapper

Stjerner er flotte motiver som ikke bare kan brukes til pynt i julen, men også ser flotte ut ved andre anledninger og årstider. Dette er grunnen til at de er så populære som enkle håndverksideer. Lag en ettermiddag med håndverk med barna dine når som helst, og prøv deretter en av følgende håndarbeidsinstruksjoner og ideer. Hver av dem kan endres individuelt, avhengig av anledningen du lager stjernene med barn. Hvis de for eksempel er beregnet til jul, kan du bare bruke matchende farger som rød, grønn, hvit, gull eller sølv eller en vinterblå nyanse. Få materialene du trenger med en gang og kom i gang!

Lag enkle stjerner med barn av håndverkleire

stjerner tinker med barn håndverk leire salt deig gull papir glitter anheng

Du ruller ut håndverksleiren som deig til ønsket tykkelse, hvoretter du skjærer ut stjernene med en kakeskærer. Dette blir garantert kjempegøy for barna. Legg deretter til et hull i en av tappene. Du kan bruke en tannpirker eller en kebabspyd til dette. Arbeid nå med leiren som beskrevet i produsentens instruksjoner, og la den lufttørke eller i ovnen, avhengig av modellen.

La eventuelt leiren avkjøles for å avslutte den med gullbladet. Instruksjoner om hvordan du arbeider med dette papiret når du lager stjerner med gullpapir, bør være gitt på emballasjen til papiret. I stedet for gullpapir kan glitter også brukes. For å gjøre dette, spre flytende lim på stjernen, dryss det med glitteret og la det tørke. Deretter er det bare å riste av overflødig. Tre snoren gjennom hullet og lag en løkke. Nå kan stjernen henges hvor som helst.

Lag stjerner av tannpirkere med barn til jul

stjerne tinker med barn tannpirker tre enkel juletre dekorasjoner deco

Juletrepynt og dekorasjoner laget av naturlige materialer er veldig populære. Og hvis du da også bruker materialer fra hverdagen, står ingenting i veien for en spontan ettermiddag med håndverk. Du kan lage et slikt anheng til juletreet av enkle tannpirkere eller kebabspyd. Trepinner fra butikken kan også brukes. Men hvis du skal ta en tur før du gjør håndverket, kan du også vurdere kvister. Det kreves fem tannpirkere eller kvister per stjerne.

Disse er nå limt sammen på en bestemt måte, som du kan se i instruksjonene ovenfor. Bruk washi -tape eller lim for å feste tannpirkene sammen og dekorer deretter en julebukett, et vindu eller et juletre med den ferdige stjernen. Hvis du lager flere stjerner med barn, får du en spesielt billig dekorasjon som du kan bruke til jul hvert år.

Lag stjerner for vinduet med barn

stjerner pusler med barnefestmaling fargerike pomponger iskrembrikker

Hvis du vil lage stjerner med barn, kan du også bruke ispinner. Og om stjernene egner seg til jul, til en barnefest eller som dekorasjon til barnerommet, avhenger helt av fargevalget. Få også bobler i fargene du vil ha, og ha lim klar. Grønnpinnene males med maling og festes deretter til hverandre som i instruksjonene ovenfor, bare denne gangen bruker du lim. La det tørke. I mellomtiden kan du lage noen flere stjerner med barn.

Så snart stjernen er klar, er det på tide å dekorere. Pomponene du har er flotte for brokete eller monokrome design. Imidlertid kan andre dekorative elementer som knapper, rhinestones og lignende også brukes. For et vinterutseende er blå nyanser og hvorfor ikke noen glitteraksenter flotte.

Lag stjerner av papir med barn

stjerner tinker barn brødpapir sy liming gaveinnpakning

Disse papirstjernene er ikke bare en unik dekorasjon. De er også ideelle som emballasje for gaver. Du kan lage stjernene med smørepapir, men andre papirtyper er også egnet. Det er to utformingsalternativer. Avhengig av hvilken du velger, vil de minste absolutt trenge din hjelp. Du kan lage papirstjernene ved å lime eller sy dem sammen. Ta papiret og kutt ut to forskjellige størrelser. De bør derfor ikke ha samme størrelse, slik at når de limes eller sys sammen, kan det opprettes et hulrom i midten der gaven kan stuves.

Legg nå de to stjernene oppå hverandre og sørg for at kantene på begge faller nøyaktig sammen. Den større stjernen blir hevet litt. Begynn nå å lime eller sy kantene sammen. Bare ikke glem å la et stort nok område være til å sette gaven inne. I stedet for en gave kan du også bruke bomull eller annet fyllmateriale hvis du lager slike originale 3D -stjerner med barn. Da kan du lukke stjernen helt.

Tinker stjerne i en knapp

star tinker barn hode dekorasjon bånd gul lage juletrepynt selv

Denne knappen med en stjerne er veldig enkel og rask å lage. Bruk en hvilken som helst størrelse -knapp som har minst fem hull. Tråd eller et fint bånd blir deretter tredd gjennom disse hullene på en slik måte at en stjerneform dannes. Knyt en knute i en av endene og sett snoren gjennom det første hullet. Nå kan du gå videre til et motsatt hull eller velge hullet ved siden av det. Bare eksperimentere for å få et annet utseende!

Brett stjernen

stjerner tinker barn fargerike farger fold video instruksjoner tinkering

Hva med en hjemmelaget origami? Da trenger du ikke andre materialer bortsett fra papir når du lager stjerner med barn. Håndverkspapir kuttes først i strimler for slike tredimensjonale stjerner. Jo bredere stripe, jo større blir stjernen.

Du kan se nærmere på hvordan papirstrimmelen må brettes i videoinstruksjonene ovenfor. Vis først barna hvordan det fungerer. Sikkert får du raskt tak i det.

stjerner tinker barn anheng ornamenter juleperler veggdekorasjon vindusdekorasjon

Du kan deretter bruke de ferdige stjernene til å lage et stort utvalg av dekorasjoner. Fordel dem på bankettbordet på en fest eller til jul, heng dem på vinduet eller kombiner dem med perler som i eksemplet ovenfor for å lage vakre julepynt som du deretter kan henge opp. Det er også lurt å bruke passende julefarger eller vakkert papir med julemotiver.

Julehåndverk og håndverksideer til jul med silkepapir

stjerner tinker barn vakker dekorasjon gjør det selv diy papir kunstig snø

Du kan også brette vakre stjerner med det delikate silkepapiret. Instruksjonene for å lage stjerner med barn ser litt kompliserte ut ved første øyekast. Men når du blir vant til det, vil du raskt og enkelt motta julestjerner av papir som du kan bruke til å dekorere og som barna dine spesielt kan være veldig stolte av. Du trenger et firkantet stykke papir for å lage.

stjerner tinker barn origami silkepapir lyseblå instruksjoner

Hvis du ikke har silkepapir, kan du også bruke vanlig håndverk eller origami -papir. Du kan til og med jobbe fantastisk med papirservietter. Så du leter fortsatt etter fine aksenter til bordet, ring barna sammen og la dem hjelpe til med designet ved å brette stjerneserviettene selv. Bruk hvilken som helst farge.

stjerner tinker barn fold serviett idé ganske enkelt dekorere

Du kan se de enkelte trinnene i instruksjonene. Det er lurt å forberede en eller flere stjerner for de minste før de kan fortsette på egen hånd. Du vil se at denne ideen også er veldig egnet hvis du lager stjerner med barn. Du er velkommen til å legge streng til de ferdige stjernene og bruke dem til å henge.

Previous Post
Dyreprint i interiøret – ideer til dekorasjon, hjemmetilbehør og møbler
Next Post
Tinker med resirkulert tre for unike dekorasjoner til jul