15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tinker pengeboks – kreative ideer med instruksjoner

Tinker pengekasse spar-skru-glass-ugjennomsiktig-farge-penger

Det er ingen hemmelighet for noen at det er vanskelig å spare penger. Men noen kjenner følelsen når du etter 1-2 år har tatt vare på ‘svarte’ dager med en liten sum. I følge mottoet ‘Små skritt til det store målet’ er det verdt å legge småpenger og små regninger til side. Dette sparer også penger uten å måtte gjøre store endringer i livsstilen din. For dette formålet og en enda bedre motivasjon kan man bruke en kreativ Tinker pengeboks og snart kanskje mer enn en.

Tinker pengeboks – spar penger for store og små

Tinker pengeboks-sparegris-gjør-det-selv-barn-skruekrukke

Du kjenner sparegrisen fra barndommen, og du lærte en liten, men nyttig leksjon av den tidligere år. For at pengebesparelsen skal lykkes, bør ikke pengekassen åpnes av og til. Ellers kommer det aldri til å fylle dem opp.

Lag en pengeboks av skruekrukke – instruksjoner

Tinker pengeboks-sparegris-gjør-det-selv-lokk-skruekrukke

Den enkleste måten å lage en pengeboks er å ta en vanlig skruekrukke eller syltetøyglass og lage et spor i toppen. Det er imidlertid overlatt til god samvittighet om lokket strammes slik at det ikke lenger er mulig å åpne det. For å få pengene ut må du knuse glasset. Så du har en god motivasjon til ikke å ta tak i pengene i boksen.

Tinker pengeboks – nødvendige materialer

Tinker pengekasse-sparegris-gjør-det-selv-skru-glass-materialer-farge

Hvordan du kan lage en pengekasse selv, avslører vi ved hjelp av en bildeguide. Få skruekrukker med lokk, også brukt og rengjort, spraymaling og selvklebende klistremerker, bokstaver eller etiketter, hvis noen bokstaver er ønsket.

Lag en pengeboks – merk glasset

Sparegris-tinker-sparegris-gjør-det-selv-skru-krukke-etikett-bokstaver

Avhengig av hvor store skruekrukkene er, kan du bruke flere av dem. Selvfølgelig ville det se bedre ut hvis alle syltetøyglass er like. Når det gjelder overraskelseselementet, er det tilrådelig å designe glasset i en ugjennomsiktig farge. Se etter en behagelig eller nøytral farge og lag en virkelig verdifull dekorasjon selv.

Tinker pengeboks – farg skrueskålen og design den individuelt

Sparegris-tinker-sparegris-gjør-det-selv-etikett-skrueglass

I vårt eksempel er skruekrukkene og lokkene matt hvit. Kreativ skrift er planlagt for dette – klistremerkebokstaver er festet til glasset før det farges, og fjernes deretter når fargen er helt tørr. Gjennom de krystallklare bokstavene kan du se hvor mange mynter som allerede er samlet.

Lag en sparegris eller pengekasse – dekorer taket vakkert

Sparegris-tinker-sparegris-gjør-det-selv-skru-krukke-hvit

For et morsomt preg og et forhold til den velkjente sparegrisen, er små grisefigurer festet på lokket. De er ikke farget etterpå og fungerer som den eneste fargeaksenten i utformingen av hele den selvlagde pengekassen. Lokkene kan festes perfekt til skruekoppen med superlim eller varmt lim, noe som gjør det nesten umulig å åpne dem etterpå.

Lag en pengeboks – den perfekte pengegaven til et bryllup

pengeboks-tinker-bryllup-bryllupsreise-skrue-topp-lokk-dekorasjon

I en pengeboks kan du spare penger målrettet og målrettet, for eksempel for din neste ferie eller tur. På denne kreative og spesielt fantasifulle måten kan en pengegave også pakkes inn på en original måte. Du kan bare samle 1, 2 og 5 euro -mynter på en målrettet måte, slik at besparelsen er verdt til slutt. En rimelig sum er vanskelig å oppnå med de små kobbermyntene, og derfor er en pengeboks med disse ikke økonomisk tilrådelig. Disse samler du inn for daglig kjøp i matbutikken.

Lag en pengeboks og gi den til bryllupet – spar penger til bryllupsreisen i en skruekrukke

pengekasse-tinker-bryllup-bryllupsreise-reise-ferie-lokk

Ved hjelp av klistremerker og maler kan du tilpasse skruekrukken og designe den individuelt for anledningen. Som en gave til et bryllup tilbyr vi denne originale ideen om å gi det nygifte paret litt økonomisk støtte på bryllupsreisen. Fest en liten figur av et populært reisemål på lokket på pengeboksen, og design i muntre farger.

Lag en pengeboks som en kreativ bryllupsgave 

pengekasse-tinker-bryllup-trestamme-naturlige-materialer-romantisk-idé

Denne ideen om en alternativ pengeboks som gave er spesielt egnet for naturelskere og for de med kreative sinn. Lag en av ekte trestamme og skjær navnene eller et monogram av den fremtidige familien. Hvis sporet er stort nok, kan du legge gratulasjonskortene og pengegavene der inne. Hvis produktet er bærekraftig og godt laget, vil det definitivt finne et sted i parets leilighet, og hvorfor ikke bruke det som en krakk.

Lag en pengeboks av papp – bryllupsboks for gaver og kort

pengekasse-tinker-bryllup-penger-gaver-eske-dekorere-blonder

I stedet for en pengeboks kan du lage en hel eske selv av papp og gi den til bryllupet ditt i gave. Det er absolutt mer praktisk å gi penger til det fremtidige paret i en eske, slik at de får muligheten til å utvide startsummen. Eventuelt kan bare en eske dekoreres.

Lag en resirkuleringskasse – av melkekartong eller annen emballasje

Pengekasse-tinker-melkekartong-resirkulering-gjør-det-selv-kreativt

Den riktige resirkuleringstanken er å finne nye bruksområder for tomme, men uskadede emballasjer laget av melk eller juice. Dette alternativet til glasspengene vist ovenfor fremstår som et interessant DIY -prosjekt for store og små – denne gangen laget av matemballasje. Dekorer dem på utsiden med gavepapir eller emballasjepapir, også med dekorative bad eller selvklebende klistremerker og lag en ren spalte i det øvre området. Selvfølgelig bør dette tilsvare størrelsen på endringen du vil kaste inn senere.

Tinker barn pengeboks – resirkuleringsidé fra en håndkleboks

pengeboks-tinker-barneservietter-eske-resirkulering-idé

Som et fantasifullt alternativ til sparegrisen, men for småbarn kan en eske lages av brukte våtservietter. I stedet for mynter kan du lage noen spesielle fra flaskehett for det lille barnet. I likhet med de virkelige er disse nummerert med 5, 10, 25 etc. og bør lett passe inn i boksen gjennom åpningen der gjerdeklutene normalt trekkes ut.

Lag en original pengeboks av en våtservisboks – sparegris for småbarn

Sparegris-tinker-barn-sparegris-kluter-boks-vrikke øyne

I motsetning til boksen for ekte penger, er det her ønskelig at spillmyntene kan fjernes slik at smårollingen kan fortsette å spille. Dekorer boksen fra våtservietter som en gris – med den typiske grisenesen og morsomme googly -øyne, slik at spillet blir mer spennende for barnet.

Lag en pengekasse og spar penger til en ny bil – fra gamle bordplater

Gjør-det-selv-pengeboks-tinker-bil-lisens-plate-bord

En annen kreativ gjenvinningside er DIY pengeboks laget av gamle nummerskiltbord. Først lager du hull på sidene slik at de enkelte skiltene enkelt kan kobles til med kabelbindere. Tenk deretter over hvor du vil ha sporet for endringen og selvfølgelig hvor stor den skal være. Fest bordene sammen som et rektangel med kabelbinder.

* Lag en pengeboks av boksen våtservietter – instruksjoner fra Sunny Day Family

* Lag en pengeboks av skruekrukker – instruksjoner fra Say Yes

Previous Post
30 gjør-det-selv bryllupsgaveideer
Next Post
Julehåndverk med barn: 15 håndverksideer for populære motiver