15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag fingeravtrykkbilder – 30 ideer for voksne og barn

Hvis du vil lage kreative tegninger og bilder, trenger du ikke nødvendigvis å ha et stort talent for å tegne. Hvis du nå er store øyne og ikke egentlig vil tro på det, så ta en titt på de flotte motivene du kan få når du lager bilder med fingeravtrykk. Vil du også lage fingeravtrykkbilder, så kan du hente litt inspirasjon takket være følgende galleri. Selv nybegynnere kan lage unike veggdekorasjoner eller lage gratulasjonskort og andre ting med følgende ideer.

Fingeravtrykksbilder fra maler

fingeravtrykk bilder pen-idé-lerret-dekorasjon-gullfisk-vannlilje-blader

Ferdige maler brukes ofte til fingeravtrykkbilder, dvs. trykte motiver som deretter er individuelt designet med fingeravtrykk. Dette er også tilfellet med denne originale ideen med en vannhydrant. Trykkene ble designet i blått og representerer dermed sprut av vann fra slangen. Motivene til malene selv kan også farges inn.

fingeravtrykk bilder tre-krone-hjerte-fargerike-fugler-bryllup-kjærlighet

Hvis du vil dekorere et tre med fingeravtrykket ditt, kan du designe en vanlig sommerkrone i grønne nyanser, eller du kan bruke lyse høstfarger for et høstmotiv, grønt og hvitt eller rosa til et vårtre eller snøfnugg og snø til et tre om vinteren. I tillegg trenger ikke kronen nødvendigvis å være rund. Denne hjerteformen er også veldig sympatisk.

Fingeravtrykk -mal & andre motiver gratis å skrive ut

Å male med håndavtrykk til jul – det er veldig gøy for barna!

Å lage julekuler med barn – 13 spennende ideer med instruksjoner

fingeravtrykk bilder bursdag-tre-blader-blå-rev-ugle-bever-vaskebjørn

Fingeravtrykket er veldig populært for bryllup og lignende feiringer. I dette tilfellet erstatter ideen om et fingeravtrykk for bryllupet gjesteboken, for å si det sånn. Hver av gjestene legger til et avtrykk på treet og kan også skrive navnet sitt under avtrykket sitt hvis de vil. Så å male fingeravtrykkbilder til forskjellige anledninger er et godt minne. Men andre motivmaler er også egnet, som du vil se nedenfor.

bilde-bryllup-tre-fingeravtrykk-bilde

For å skape det perfekte minnet for denne uforglemmelige dagen for de nygifte, trenger du først et lerret som skrives ut med gjestenes fingeravtrykk, og selvfølgelig vannfarge. Tenk nøye over hvilken fargesammensetning du vil lage, og velg de riktige fargene slik at brudgommens side, brudens side og alle felles venner kan etterlate fingeravtrykk med forskjellige farger. Gode ​​fingeravtrykkbilder blir laget med fargene blå, rosa og oransje, for eksempel. Du kan trenge tusj i samme farge for signaturene. Få også testpapir for å gjøre det første inntrykket på papir og det andre på lerretet. Du trenger også en svamp for dette flotte håndverksprosjektet slik at gjestene kan våte fingrene og så selvfølgelig papir og våtservietter for å rengjøre de skitne fingrene. En kort introduksjon til hva gjestene må gjøre for å garantere et perfekt resultat vil kanskje være veldig nyttig.

fingeravtrykk bilder vår-rosa-blomst-tre-bryllup-fødsel

Det trenger ikke å være hele treet. Noen grener og kvister på bildet ser også veldig vakre ut, uansett om du designer dem med blomster eller blader. Kombiner gjerne finger- og tommelavtrykk for å få elementer i forskjellige størrelser. Eksperimenter med fotavtrykket og finn ut hvordan du endrer figurene.

fingeravtrykk bilder sjiraff-ballonger-brun-gul

Her, som lovet, et alternativ til tremotivet. Avtrykk brukes også ofte til å designe ballonger. Her holdes ballongene med ethvert annet motiv. I dette tilfellet er det en sjiraff. Slike fingeravtrykkbilder er flotte for babyer. Om det er til fødsel eller dåp spiller ingen rolle. Og det ferdige bildet kan da også dekorere barnerommet.

fingeravtrykk bilder par-sykkel-kjærlighet-gave-ballonger-lilla-rosa

Du kan igjen se at fingeravtrykkbildene kan være veldig forskjellige. Igjen ble det designet ballonger, men denne gangen er de designet av et par på sykkel. Det flotte med ballonger er at du kan jobbe med hvilken som helst farge. Ulike nyanser av en farge som her eller noen få kontrastfarger er passende, men et brokete bilde kan lages på samme måte.

fingeravtrykk bilder løvetann-frø-lys-blå-pen-veggmaleri-idé

Fingeravtrykkbilder med løvetann er ikke mindre populære og er den perfekte dekorasjonen for veggene i forskjellige rom. Du kan skrive ut løvetann eller male den selv, noe som ikke er vanskelig i det hele tatt. Design deretter noen fingeravtrykk på selve blomsten og noen som flyr bort. Bildet ser veldig romantisk ut og stimulerer drømming og avslapning.

fingeravtrykk bildemal-løvetann-fargerik-idé-diy-voksne-barn

Enhver variant av bilder kan også males på et lerret med fingeravtrykk. Eksemplet ovenfor viser igjen en trykt løvetann, hvis eksisterende frø i tillegg ble dekorert med fargede fingeravtrykk. I stedet for en farge ble det valgt et broket design som ikke er mindre attraktivt, men til og med ser spesielt munter ut.

Ideer til å male selv

fingeravtrykk-bilder-enkel-idé-fargerike-farger-veggmaleri

Du kan la fantasien løpe vilt hvis du bare lager fingeravtrykkbilder som du ønsker. Det trenger ikke å være et bestemt motiv heller. Bildet ovenfor består for eksempel bare av flere fargerike fingeravtrykk tegnet på et ark med omtrent like store intervaller. Sluttresultatet er abstrakt og moderne på samme tid.

fingeravtrykk dyr med ballonger hund katt gris snegle kort til bursdag

Mindre fingeravtrykkbilder som dyr lages raskt og kan brukes til forskjellige anledninger og formål. Den lille størrelsen gjør dem veldig nyttige, ikke bare for eksempel for bilder. De kan også brukes til å designe gratulasjonskort eller lage bokmerker som deretter kan gis bort.

fingeravtrykk dyr ideer for barn sommerfugl fox frosk bee ugle larve

I prinsippet kan ethvert dyr utformes på denne måten. Over kan du se noen eksempler på fingeravtrykkdyr som kan lages av ett eller flere trykk ved hjelp av noen flere linjer og sirkler. Generelt kan fingeravtrykkene kombineres fantastisk med andre penner for å få ønsket motiv. Du finner dette også nedenfor.

fingeravtrykk dyr og fugler bilder ideer for barn

Fingeravtrykkbildene med søte dyrefigurer fungerer veldig enkelt. For første gang må barnet dyppe børsten i vann, tørke den av kanten og plukke opp ønsket farge. Hjelp barnet med å påføre malingen tynt og trykk den på det medfølgende papiret. Hvis malingen allerede er tørr, kan det respektive dyret bli levendegjort.

fingeravtrykk bi dyr fugl laget av barns fingeravtrykk

Et ansikt må da også ha øyne, nese, munn, ører og hår. Hvis det lille fingeravtrykket representerer en kropp, må hodet, armene og bena også tegnes. Hvis det kommer en bi fra fingeravtrykket, kan barna male følerne med din støtte, nebbet og vingene til en fugl osv. Utvalget av dyr som kan opprettes med fingeravtrykk er egentlig nesten uendelig. Du er for eksempel velkommen til å skildre kjæledyret ditt, naboens hund eller kanskje en snegl som du har funnet under en spasertur. La deg inspirere av naturen rundt.

fingeravtrykk fuglmaleri for barn i tre trinn

fingeravtrykk-bilder-kjøretøyer-tog

Barna er også overrasket over alle slags kjøretøyer. Spesielt de små guttene er fascinert av biler, tog, helikoptre og fly. Akkurat som dyrene kan et uendelig antall kjøretøy settes på papir med et fingeravtrykk. Barnet ditt kan selvsagt bestemme hvilket kjøretøy som skal brukes til å lage fingeravtrykkbildene sine i dag. En brannbil, varmluftsballong eller traktor, designet av disse søte kjøretøyene vil utvilsomt gi barna stor glede. Og som du kan se, tar det bare litt fantasi og et par slag for å gi karakterene en realistisk form.

fingeravtrykk-bilder-fe lys-idé-filt-tip-kabel-fargerike

En fargerik lysstråle er også gjort spesielt lett. Og likevel kan du gjøre et bilde til noe spesielt. Mal først en kabel med en tusj, svart kulepenn eller metallisk maling på ønsket sted på papiret eller lerretet og legg til stikkontaktene i en spiralform. Deretter kan du legge til fingeravtrykk.

fingeravtrykk fugl ravn kråke rød grønn blå silhuett i rammen

Du kan også bruke sjablonger til å lage mer komplekse design, som du ganske enkelt legger på arket og deretter fyller ut med fingeravtrykk. Vi finner ideen ovenfor, som består av tre silhuetter av en kråke, spesielt interessant. Start med en farge. Etter at dette har tørket, kan du legge til den andre fargen og deretter den tredje.

fingeravtrykk-bilder-gull-gryte-regnbue-glitter-shamrocks-gnome

Selvfølgelig kan barn også lage fingeravtrykkbilder, ettersom de er laget så enkelt. Avtrykkene kan brukes til forskjellige prikkmønstre, for eksempel i dette eksemplet for å lage en regnbue. Er du allerede overrasket over hvor mange forskjellige motiver som bare kan utformes ved hjelp av fingeravtrykk? Med litt fantasi er alt mulig!

fingeravtrykk-bilder-hjerte-form-rød-valentinsdag-mødre-dag-gratulasjonskort-dekorasjon

Du kan lage et større hjerte fra flere utskrifter. For å gjøre oppgaven enklere kan du også først tegne omrisset av hjertet og deretter fylle det ut med utskrifter. Hjerter er de perfekte motivene for Valentinsdag, men også for morsdag eller farsdag. Gjør hver forelder glad ved å lage et bilde med barna.

fingeravtrykk-bilder-bilderamme-design-foto-overraskelse-gave-idé

Enten fingeravtrykkbilder, andre bilder eller bilder, kan du også dekorere kunstverkene dine og veggdekorasjoner med en bilderamme i ditt eget design. Bare lag et veggmaleri med en passende ramme. For eksempel kan du lage en ekstra ramme med matchende farger for hver sesong av året og dermed markere avtrykkbildene dine enda bedre.

Fingeravtrykk og blomster

fingeravtrykk-bilder-tre-årstider-idé-hånd-stilk-blader-snø-blomster

Hvis du vil male et tre på lerret, kan du også velge en av disse ideene. Det handler igjen om de fire sesongene, som ble implementert annerledes i de to eksemplene. På venstre side ble det designet et ekstra tre på hvert av fire lerreter, mens et tre i eksemplet til høyre ganske enkelt ble delt inn i fire. Bagasjerommet består også på en original måte av omrissene til et barns hånd.

fingeravtrykk-bilder-barn-landskap-blomster-hage-sol-fugler

Bruk barnas fingeravtrykk til å tegne vakre blomster. Et stort utvalg av varianter kan også implementeres her. Kronbladene kan bestå av individuelle prikker, eller de kan få en annen interessant form ved ganske enkelt å bruke mer enn ett avtrykk for hver blomst. Lag en eng med sol, skyer eller fugler.

fingeravtrykk-bilder-fargerike-blomster-barn-tinker-lett

I tillegg kan blomstene utformes i en enkelt farge som her eller så fargerike som ovenfor. Alt annet enn fingeravtrykk ble også malt med enten tusj eller fargestifter. Barn kan også gjøre sine foreldre eller besteforeldre fornøyde med slike bilder og gi dem gaver ved en bestemt anledning eller rett og slett uten grunn.

fingeravtrykk-bilder-blomster-vår-sommer-kronblad-kulepenn

Ganske minimalistisk, men like vakkert er de søte engblomstene. Først trykkes de fargerike fingeravtrykkene på arket og deretter blir kronbladene lagt til i forskjellige varianter, som du kan tegne med en tynn penn. Ansikter kan også males om ønskelig. Slik kan en pen blomstereng utformes.

Fingeravtrykk bilder til jul

fingeravtrykk-bilder-jul-julenissen-slede-reinsdyr

Julefingeravtrykkbilder kan også lages. For eksempel er denne ideen med en julenisse i en slede og reinen hans veldig søt. Bildet består hovedsakelig av utskrifter. Disse ble deretter utstyrt med en tusj med tilleggselementer som gir utskriftene ønsket utseende.

fingeravtrykk-bilder-nisser-jul-rød-grønn-barn-tinker-ideer

Julenisser er også et muntert motiv som du kan dekorere veggene eller gratulasjonskortene ved juletid på. Lag kroppen fra et tommelfingeravtrykk og hodet med en annen finger. Du kan deretter bruke de samme malingsfargene til å male hatter. Armer, ben, ansikter og andre ting kan deretter tegnes med en svart tusj.

fingeravtrykk-bilder-vinter-inspirasjon-snømenn-maleri-snø

Flotte fingeravtrykkbilder for vinteren er også de med snømenn. Det er best å kombinere flere i ett bilde, som du kan dekorere med forskjellige hatter og farger. Til slutt kan du også lage et vinterlandskap med et gulv med hvit maling og hvite flekker som representerer snøfnugg.

fingeravtrykk-bilder-pepperkaker-mann-nisse-lue-brun-farge-barn

Eller hva med pepperkakemenn til jul og advent? For en hann trenger du seks utskrifter av hver brun farge. La dem deretter tørke godt. Du kan deretter bruke en pensel til å legge til mønstre, knapper og buer. En nisselue er også egnet for å pynte pepperkakene.

fingeravtrykk-bilder-engler-jul-tid-diy-ideer-rosa-blå

Engler er ikke bare egnet for juletider, men kan også brukes til fødsel av en baby eller til dåp. I dette tilfellet er blått og rosa, eller lysegrønt og gult, gode fargevalg. For juleengler passer fargene gull, sølv og kombinasjonen grønt og rødt. Ikke glem glorie!

Ideer til påsken

fingeravtrykk-bilder-påske-påske-egg-påske-kanin-fargerikt-gratulasjonskort

Hva med å overraske slektninger og venner med fingeravtrykkbilder til påsken, som også kan gis bort i form av et gratulasjonskort. Formen på utskriftene er perfekt for å male påskeegg. Du kan deretter dekorere utskriften med mønstre. Påskeharen er også rask å lage og kan kombineres med andre påskemotiver.

fingeravtrykk-bilder-påske-dyr-kylling-stimulering-kanin-rosa-gul

Her kan du se på nært hold hvordan du kan designe en kanin. Bare mal ører, ansikt, ben og hale for å gjøre inntrykk. Kyllinger er også egnet for fingeravtrykkbilder til påske. Gule trykk er ganske enkelt utstyrt med nebb, øyne, ben og vinger og kan også kombineres med andre påskemotiver. Hvis de søte påskemotivene allerede er klare, kan du tilpasse det søte gratulasjonskortet med noen få linjer, legge det i en vakker konvolutt og gjøre din familie eller venner lykkelige.

fingeravtrykk bilder hydrant-water-splash-blue-dog-fire-brigade

Fingeravtrykkbildene er ikke bare morsomme for barna, de fremmer også utviklingen av dine avkom. Denne flotte fritidsaktiviteten skjerper sansen til barna og avslører dem en flott mulighet for kreativ design. Avhengig av barnets alder kan du be barna om å fortelle deg de respektive fargene. Det er best å la de små bestemme selv hvilke farger som skal brukes til de store kunstverkene. Dette skaper bilder som helt samsvarer med ideene til dine nærmeste. Barna føler seg umiddelbart trygge og dyktige. Noen ganger begynner de bare å ramme inn fingeravtrykkbildene rundt utskriften uten å vite hva som blir av det. Slike uvanlige fingeravtrykkmotiver er unike og veldig morsomme. De er også et godt minne om barndommen som vil bringe et smil til ansiktet ditt selv år senere. På en barnebursdag eller et barnefest er ideen om å lage fargerike fingeravtrykkbilder veldig populær. Barna opplever hva teamarbeid er på en hyggelig, leken måte og lærer å sette pris på arbeidet til de andre barna.

Previous Post
40 oppløftende ordtak og sitater som oppmuntrer og motiverer
Next Post
Lag vakre stjerner med barn til jul og andre anledninger