15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

4 håndverksideer for vår- og sommerdekorasjon – arbeid med ekte blomster og papir

Craft ideer våren voksen herbarium tørkede blomster bilderamme glass

Håndverk er morsomt og inspirerer både barn og voksne! Ikke bare kan du la fantasien løpe løpsk, du kan også tilbringe en leken tid med barnet ditt. Du kan trylle frem mye ved bruk av et stort utvalg materialer. Vi er glade for å presentere deg 4 flotte håndverksideer for vår- og sommerdekorasjon med blomster! Friske snittblomster frister sansene våre med farger og dufter, mens dekorative papirblomster aldri lar hodet henge. Enten det er ekte eller papirblomster – hvert rom kan bli fortryllet med blomster! Gi veggene et blomstret preg med våre kreative dekorasjoner!

Lag ditt eget herbarium i bilderammen

Håndverk ideer vårherbarium tørking blomster i bilderamme

Når temperaturene sakte stiger igjen etter den lange vinteren, gleder mange seg til våren. Naturen vekker med en enorm, ukuelig styrke – alt spirer, driver, vokser og blomstrer i flotte farger. De første vårtegnene dukker opp på engene, i hagene og i skogen og inviterer oss til å ta en tur. Benytt anledningen til å samle noen blader, kvister og blomster.

Håndverk ideer våren herbarium dekorasjon vegg vinduskarmen

Du kan deretter enkelt bevare de innsamlede “naturlige materialene” og bruke dem som dekorasjon. Pressede blomster er ideelle for å dekorere gaver, gratulasjonskort og også for å lage mobiltelefonvesker, smykker og tilbehør av alle slag.

Det såkalte flytende rammeherbariet tilbyr en helt spesiell måte å stilfullt sette scenen for pressede blomster. Blomsterkunstverkene er arrangert i en bilderamme mellom to glassruter og bevart i evighet. Ganske enkelt og likevel sofistikert!

Lag en frisk blomsterkrans selv

Håndverksidéer vårsomrikkekrans dekorere friske blomster

Her er en annen flott håndverkside som har å gjøre med naturlige materialer – en blomsterkrans. Som grunnlag for kransen kan du for eksempel bruke en enkel pilring, som er dekorert med forskjellige greener og blomster. Knyt grenene til pilringen med blomstertråd. Plasser alltid individuelle grener på pilkransen og vikle ledningen rundt dem.

Håndverksideer vårsommerkrans slips friske blomster grener

I stedet for å bruke en ferdig pilkrans, kan du lage en ledningsslange selv i riktig størrelse. Bruk først ledningen til å danne en ring i flere lag og pakk tråden med grønt blomsterhandlerbånd. Lag nå små buketter av blomstene, som du pakker inn med blomstertråd og deretter med blomsterhandlerbåndet. Bind nå disse små buketter til trådringen ved hjelp av blomstertråden. En blomsterkrans er ikke bare et flott smykke til inngangsdøren, men også et fantastisk tilbehør til håret.

Lag papirblomster til vår- og sommerdekorasjoner

Håndverksideer for vårsommerblomster

Papirblomster er et must for enhver håndverksentusiast! De er vakre å se på, allsidige og visner ikke! Alle slags håndverk og dekorasjonsideer kan trylles frem: De er ideelle for å dekorere gaveesker, gratulasjonskort, kranser eller for scrapbooking. Mange forskjellige teknikker og forskjellige papirtyper tillater et fargerikt utvalg av designalternativer.

Papir roser tinker våren barn voksne

Blomsteformene er også veldig forskjellige. Roser, dahliaer, krysantemum, orkideer, tulipaner – alle kan lage sine favorittblomster av papir. Hvis du vil gi designene dine enda mer tekstur, kan du bruke silkepapir eller kreppepapir.

Papirblomster gjør forskjellige typer blomster til friske farger vårsommer

De enkleste variantene inkluderer papirblomster, som kan lages av enkel papp og litt lim. De enkelte kronbladene blir vanligvis kuttet ut fra en håndverksmal og deretter ordnet fra store til små og limt sammen. Dette skaper en flott 3D -effekt og blomsten blir spesielt frodig.

Papirkrans i tropisk utseende

Papir krans tropisk utseende papir blomster tinker sommer

Urban jungle look har vært veldig populært en stund nå. Jungeltrenden bringer det grønne inn i leiligheten og gir den feriefølelsen i hverdagen. Storbladede jungelplanter, eksotiske dyr og tropiske farger pryder nå møbler, tapeter og tekstiler. For å dekorere leiligheten grønn, eksotisk og sommerlig, er en vakker papirkrans i jungelutseendet også egnet.

For å matche jungelfølelsen, er eksotiske blomster som plumeria og hibiscus laget av papir. Dypt innskårne blader som disse av Monstera imponerer med sin uvanlige form og skaper den perfekte grønne bakgrunnen for de fargerike blomstene. Prikken over i’en er den rosa flamingoen, som fint utfyller jungelutseendet.

Håndverk ideer sommerjungel utseende papir krans flamingo monstera blad

Entusiasmen for å produsere noe vakkert og godt selv gjør deg glad! Du kan for eksempel finne flere vakre håndverksideer i bladet fra kamper21 eller på Pinterest. La deg inspirere og smitte av håndverksfeilen!

Previous Post
40 oppløftende ordtak og sitater som oppmuntrer og motiverer
Next Post
Lag vakre stjerner med barn til jul og andre anledninger