15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag et unikt DIY -halskjede fra Swarovski selv

DIY halskjede fra Swarovski

Hvis du snart skal på fest og ikke har et matchende kjede til kjolen din, kan du lage det mest stilige halskjedet noensinne av en kantsteinskjede og Swarovski -krystaller. Etter at du er ferdig med det, vil ingen tro at du har laget det selv fordi det bare vil se for fantastisk og perfekt ut. Disse DIY halskjede fra Swarovski er lett å lage, og det tar lite tid og materialer å legge til et nytt medlem i din halskjede -samling. Når du bruker dette halskjedet, vil antrekket ditt se enda bedre ut, og du kan bruke det når og hvor du vil. Tross alt skal et pent halskjede som dette ikke bare vises frem på fester.

Til DIY -halskjedet fra Swarovski trenger du:

halskjede lage deg selv materialer smykker produkter

Rundt DIY halskjede fra Swarovski og for å lage en kantstein, trenger du Swarovksi -krystaller. Du kan selvsagt også bruke vanlige rhinestones, men hvis du vil lage et ekte blikkfang med kjedet, er det verdt å investere litt mer i det, tror du ikke? Du kan velge et hvilket som helst mønster av krystaller for å fylle ut området mellom de to kantsteinskjedene. Hvis du vil etterligne nøyaktig dette eksemplet, trenger du krystaller i en oval form (dråpeform) og runde krystaller i gullinnstilling. Du trenger også for DIY halskjede fra Swarovski en lang kantkjede, hoppringer, en overdimensjonert karabinkjedelås, et stykke plast, superlim og tang.

DIY -halskjedet fra Swarovski – instruksjoner

krystaller swarovski lim mote smykker trinn 1

Du kan bruke disse materialene til det DIY halskjede fra Swarovski finnes i hvilken som helst håndverksbutikk. For å starte, legg ut alle elementene på en flat overflate og kutt kantsteinskjeden i to. Det er lettere hvis du setter dem i riktig form først, slik at du kan se nøyaktig hvor du skal klippe dem. Deretter må du kutte plaststykket for å passe gapet mellom de to kjedene. For å sikre at kjedens form ikke glir, kan du lime den på plaststykket. Legg gradvis litt lim på baksiden av hver krystall og ordne dem oppå plaststykket. Siden du allerede har valgt mønsteret, bør du ikke ha noen problemer med å finne mønsteret for DIY halskjede fra Swarovski å følge.

dempe kjedestikkende smykker kvinner tinker moderne

Fest den nedre kjeden

Etter at du har limt alle krystallene på plass, kan du feste den lengre kjeden langs den nedre kanten av plaststykket. Kontroller at alle kjettinglenker er godt festet og tilsett ekstra lim om nødvendig. La limet tørke godt, og fest hoppringene og lås det fast i endene av kjedene. Du kan også bruke smykketangen til å hjelpe deg med dette. Som en forholdsregel, la kjeden tørke over natten, og neste dag er klar til å bli presentert av deg. Det er så enkelt DIY halskjede fra Swarovski Å lage krystaller! Vil du ikke prøve det selv med en gang?

kjedehals instruksjoner tilbehør hverdags steiner blå

Slik ser det ferdige DIY -kjedet av Swarovski ut

variant halskjede grønn rosa gjør det selv damer smykker

Halskjedet i en annen variant med andre farger

Previous Post
Kosthold uten karbohydrater – gå ned i vekt raskt og effektivt
Next Post
Brysttrening for menn hjemme – å bygge muskler under korona -krisen