15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvilke originale julegaver kan du trylle frem med barn?

Foreldre vet hvor stor og vakker forventningen til jul er for barna. Førjulstiden lokker oss tilbake til håndverksbordet, og vi tilbringer fritiden sammen for det meste med flott håndverk. Å motta og gi gaver er også en del av julemagien som både barn og voksne elsker. I dagens artikkel finner du gode ideer om temaet “å lage julegaver med barn” som kan tjene som inspirasjon og vil være mye moro for alle involverte.

lage julegaver med barn juleinnpakning foreldre besteforeldre

Når du lager julegaver med barn, kan du, dine små og mottakeren tjene på mange måter. Barna oppdager sine egne ferdigheter, så vel som nye ideer og teknikker som de enkelt kan implementere. Å prøve det er like verdifullt som de flotte og kreative sluttresultatene. Hjemmelagde, flotte gaver til forskjellige anledninger gir deg et smil. Og spesielt når gavene er mesterverk av de små kunstnerne, er de virkelig verdt det.

tinker julegaver selv furuskegler

Håndverksideene til jul som vi har valgt for deg er enkle å implementere, og noen av ungdommene kan til og med realisere dem alle selv. Selvfølgelig støtter du dem mer enn gjerne hvis de vil ha din hjelp. Barna kan trylle frem flotte julegaver av naturlige materialer. For disse vakre mini -juletrærne må barna ganske enkelt male konglene med grønn maling på alle sider og la dem tørke godt.

Lag julegaver med barna på skolen til familien

Lag julegaver selv: 7 kreative og raske DIY -ideer

Lag julegaver selv – 35 flotte DIY -ideer

smykker naturmaterialer elgtreplater

Til slutt kan grantrærne piffes opp med fargerike perler eller glitter. De små julekulene kan festes med lim. De selvlagde juletrærne er fine gaver og kan for eksempel dekorere vinduskarmen til bestemor og bestefar eller fungere som bordpynt. Barna kan også forvandle bittesmå skiver til flotte ornamenter til juletreet eller bruke dem til å dekorere gaveemballasje. Du kan designe de små treskivene som du vil, og for eksempel male dem, strø dem med glitter eller dekorere dem med forskjellige dekorative figurer.

barn tinker julegaver smykker salt deig

Slektninger og venner møtes i julen for å tilbringe en av de vakreste familiefester sammen. Juletreet er en uatskillelig del av juletradisjonen. Barn elsker å pynte juletreet etter sine egne ideer og vente utålmodig på gaver som julenissen legger under juletreet til deg.

Dekorer ideer, lag julegaver, barn

Spesielt hvis du vil lage gaver eller personlige gaver til flere mennesker, er den håndlagde julepynten en utmerket idé. Den barnevennlige, helt ufarlige og lett formbare modelleringsleiren, saltdeigen, kan tilberedes på kort tid. Barna kan gjøre det til vakre ornamenter. Stjerner, hjerter og snøfnugg kan lages raskt, og de små kan slippe damp kreativt mens de pynter.

smykker gaveinnpakning tinker barn salt deig

Saltdeig er også perfekt for å lage julegaver med småbarn. Selv om datteren din eller sønnen din er for ung til å forberede vinteroverraskelsen alene, kan du gi de vakkert innpakkede gavene et personlig preg med disse flotte smykkene. Foreldre, søsken eller besteforeldre vil sikkert sette pris på dette og kan bruke smykkene til andre formål etter utpakking.

Mason jar deco vattefigurer gave julevinter

En annen god idé, hvis du vil lage gaver til jul med barn, er å lage vakre snøkuler. Hvis snøkulene allerede er på listen over håndverk og gaver, står du overfor et uendelig antall designalternativer. La fantasien løpe vilt og arrangere flotte vinterlandskaper med små figurer, dyr, kunstsnø og grantrær sammen med barna dine i tomme glass med skruehett. Avhengig av barnets alder kan du bestemme om du skal fylle glassene med destillert vann eller ikke. Både unge og gamle kan glede seg til en slik snøkule. Små barn rister hele tiden på snøkloden og undrer seg over brillene.

krus julegave far maling småbarn

Å lage julegaver med barn til foreldre er en spesielt spennende affære. Barna vil veldig gjerne overraske mor og far til jul og vil, avhengig av alder, trenge din hjelp med det hemmelige håndverksprosjektet. En kopp som far vil nyte sin varme morgendrink med, er en herlig gaveide. Pappas hjerte smelter alltid ved synet av dette brokete kunstverket. Denne nyttige julegaven fra barn til foreldre er forresten en flott gaveide i siste liten.

kjeks kuttet ut juletreet barn baker

Hva synes du om å gi den andre forelder deilige bakverk med et attraktivt utseende til jul? Barnehagen liker for eksempel å bake og vil gjerne delta i tilberedningen av kaker, skjære ut eller støpe. Kjeksen med et harmonisk, vinterlig utseende er pent pakket, og er en fin gave fra kjøkkenet. Når mor eller besteforeldre finner ut hvem konditoren er, nytes godbitene spesielt godt. Å lage julegaver med barn kan være en skikkelig kulinarisk glede.

enkelt sjokoladepapir snømann m

Noen ganger kan det være en skikkelig utfordring å lage julegaver i siste liten med barn. Denne interessante og kreative ideen kan hjelpe deg i slike situasjoner. Bak denne søte og glade snømannen er det faktisk en sjokoladebar som er pakket inn i papir. Barn kan legge ansiktstrekk til snømannen og feste knapper til kappen hans.

stempel grunnskole kjøkkenhåndklær praktisk mønster

Hvis du leter etter inspirasjon til nyttige julegaver å lage med barn, kan prosjektet fra bildet ovenfor være spesielt egnet. Barnehagebarn kan for eksempel dekorere håndklær, klutposer, putevar og hvorfor ikke dekorere det ene eller det andre plagget med selvlagde frimerker. Vintermotiver som grantrær, stjerner og hva hjertet ditt ønsker, forvandler det enkleste stoffet til individuelle og kjærlig utformede gaver til sine nærmeste.

stjerner tinker julegave filt

Hvis dine egne barn lager julegaver til andre barn, ville disse fargerike filtstjernene være en flott og original håndverkside. Barneskolebarn skal selvstendig gjennomføre dette håndverksprosjektet og kan overraske klassekameratene med en så praktisk gave. Ved hjelp av stjernestensiler i forskjellige størrelser blir stjernene skåret ut av filt og limt oppå hverandre.

ullgran trær skolebarn julegaver

Du kan lage julegaver med barn av et stort utvalg materialer. En god idé for en pen gave ville være å lage et ekstraordinært juletre med ull. De nødvendige materialene er frigolit i en kjegleform eller papp, ull, samt perler og andre dekorasjoner til siste hånd. Juletrær er ikke nødvendigvis grønne.

papir ornamenter grantrær tinker julegaver

La ungdommene selv bestemme om juletreet er dekket av snø og skinner i hvit skjønnhet eller pakket med glitterull i en annen farge. Originale grantrær som ser like vakre ut, kan også lages av papir. Med litt fantasi, enkle materialer og entusiasme kan individuelle og kreative julegaver pusles med barn.

maling grantrær naturlige materialer kjegler barn tinker

Previous Post
Buddha -sitater, visdom og ordtak for forskjellige livssituasjoner
Next Post
4 håndverksideer for vår- og sommerdekorasjon – arbeid med ekte blomster og papir