15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag cupcake toppers selv – Hvordan lage veldig individuelle dekorasjoner!

Lag dine egne cupcake toppers til barnas bursdagsfester av fargerike sugerør

Cupcakes er muffins som tror på mirakler! Toppet med en deilig glasur, er disse mini tertene en uunnværlig del av den søte verden i dag. De kan designes og dekoreres for å passe til enhver anledning, hver sesong og fest! Prikken over i’en er cupcake -toppers. Dette er pynt som du holder på tannpirkere eller lignende trepinner og deretter klistrer på cupcakes. I dag viser vi deg hvordan du kan lage slike små plug-ins selv for å gjøre dine deilige muffins enda vakrere.

Lag dine egne cupcake toppers til en bursdagsfest for barn

Cupcake Toppers Instruksjoner Papir og sugerør

Det er så mange kreative ting du kan gjøre med papirsugerør! Og disse bursdagslysene er den perfekte dekorasjonen for en fargerik feiring! De er så enkle og raske å lage at du til og med kan lage 100 av dem til din bestemors bursdag.

Hva trenger du:

Papirstrå (valg av farge og mønster er opp til deg)

Vevpapir (her i gult)

Lim

Sukkerkonfetti

Klipp ut firkanter fra gult silkepapir og forkort sugerørene

Slik at du kan forestille deg størrelsen på bursdagslysene, bare kutt sugerørene i to. Skjær deretter firkanter med en sidelengde på 8 cm fra silkepapiret. Hvis du ønsker det, kan du dekorere kantene på papiret med glitter for å gi lyset litt glans!

Lag dine egne cupcake toppers til barnas bursdagsfester ved hjelp av sugerørpapir

Ta den første firkanten av papir og bare krøll den rundt midten for å danne en flamme. Legg deretter en klatt lim på toppen og stikk den i sugerøret. Slik lages det første bursdagslyset!

Lag cupcake toppers bursdagslys av sugerør

Lag bursdagslys av sugerør og silkepapir

Lag dine egne cupcake toppers til et barns bursdag vaniljemuffins

Ballong cupcake plukker

Lag din egen ballong cupcake topper instruksjon

I tillegg til paier, kaker og cupcakes, bør ballonger ikke mangle på noen fest. Så hva med papirballonger som cupcake toppers? Denne ideen er også perfekt for en baby shower! Bare tilpass fargene på ballongene til anledningen!

I stedet for tannpirkere brukes fargede binders for innsettingene. Disse kan enkelt bøyes og formes slik at ballongene ser virkelig imponerende ut på slutten. Som om de ble båret av vinden!

Lag cupcake toppers selv Instruksjoner for fargerike binders

Du trenger:

Kartong (f.eks. I rosa, hvitt og blått)

fargerike binders

saks

Dobbeltsidig tape

Det anbefales at du vasker bindersene i varmt vann før du bruker dem på dette prosjektet. Du kan også pakke nedre ende av binderset med tape for ekstra sikkerhet. Uansett, husk at dette kun er til dekorative formål og bør fjernes fra cupcake før inntak.

Bruk fargerike binders for håndverk

Først må du rette ut bindene og bruke dem som wire. Vri den deretter litt rundt fingeren for å danne en kurve. Ledningen skal se ut som snoren på en ballong.

Klipp ut ballongmalen fra rosa papir

Klipp ut en liten ballongmal fra et ark og bruk denne som en mal for å kutte ut så mange fargerike ballonger du trenger. Vær oppmerksom på at du trenger to for hver topper.

Fest en fargerik binders til ballongformen

Påfør små biter av dobbeltsidig tape på innsiden av en ballongform og fest toppen av binderset som vist. La det stå ca 1 cm fra kanten.

Lag en ballong av rosa papir og fest den til en binders

Legg deretter den andre papirballongen oppå den første og press dem forsiktig sammen. Når du gjør dette, kan du prøve å trykke kantene og ikke rett over binderset, ellers kan det oppstå en stygge brett.

Lag din egen cupcake topper dåp barnebursdag jente gutt blå rosa

Cupcake toppers for barnas bursdagsfester eller dåp for jenter eller gutter

Pompon cupcake toppers laget av silkepapir

Lag cupcake toppers av gult silkepapir

Disse pompom cupcake toppers er ikke bare morsomme og festlige, men også super enkle å lage!

Du trenger:

Vevpapir (i en farge du velger)

Sirkulær slag (5 cm i diameter)

Synål

Tråd (helst i en farge som matcher silkepapiret)

saks

Slikkepinner (10 – 12 cm lange) eller trepinner (kuttet i størrelse)

Dobbeltsidig tape

Hvordan lage tissuepapir pom poms Instruksjoner

Brett eller lag silkepapiret slik at det er mellom 8 og 16 lag. Deretter slår du ut sirkler med håndverksstempelet. Du trenger omtrent 30 sirkler per pom-pom topper.

Dobbel tråd nålen, bind enden og trekk nålen gjennom midten av en bunke med 30 silkepapirsirkler. Sy papirsirklene så tett du kan og klipp resten av tråden.

Bruk saks til å kutte sirkelen i 8 like deler, og la en avstand på 0,5 cm fra midten være.

Lim silkepapir pom poms til en tannpirker

Fest sirklene til en trepinne opp til 12 cm lang med dobbeltsidig tape. Vikle først dobbeltsidig tape rundt enden av spisepinnen og legg den forsiktig mellom lagene med papir. Ikke lim den dobbelte heklen for nær sentrum, da blir det vanskelig å lufte pomponen senere. Bruk fingrene til å trekke de enkelte lagene fra hverandre og brette ut pomponen. Med denne topper kan du gjøre cupcakes mer festlige på kort tid!

Lag en enkel vimpelkjede

hjemmelaget cupcake topper vimpel kjede dåp sølv enkel

Legg til en liten glitring i cupcakesene dine ved å lage denne søte kakekransen i lite format! Alt du trenger er et stykke glitterpapir, tannpirkere, limpinne, tape og snor. Bortsett fra glitterpapiret, vil du sannsynligvis ha alle de andre tingene hjemme. Og hvis du har en datter mellom 4 og 16 år, er sjansen stor for at du også har mye glitterpapir.

Lag en cupcake vimpelkjede av glitterpapir og snor

Klipp ut små rektangler fra glitterpapir

På baksiden av glitterpapiret tegner du fire eller fem rektangler som er 1 cm brede og 3 cm lange og skjærer dem ut.

Legg rektanglene med den hvite siden opp og påfør litt lim.

Legg et snor over midten, og brett deretter rektanglene i to over strengen.

Lag kakekrans selv sølv instruksjonssnor

Bruk saksene til å klippe endene på vimplene for å lage en trekantform. Klipp strengen og bind hver ende til en tannpirker. Sett tannpirker i cupcake og sjekk at lengden passer. Hvis du har for mange flagg, kan du alltid klippe en ut og knytte strengen igjen.

Lag en vimpelkjede av glitterpapir i sølv

Lag elegante cupcake toppers til et bryllup selv

Lag dine egne sjokolade cupcake toppers og pynt glasuren med sukkerperler

Selvfølgelig elsker vi cupcake pricks, men noen ganger kan anledningen kreve noe litt mer elegant. Vi elsker å bruke disse superlette sjokoladepyntene på cupcakes og kaker! De er så enkle å gjøre!

Alt du trenger å gjøre er:

  • Skriv ut denne malen,
  • legg dem deretter under et stykke vokspapir
  • og spor konturene med smeltet sjokolade!

Du kan også bruke rosa sjokolade hvis fargen passer godt til anledningen. Når sjokoladen har stivnet, kan du stikke dekorasjonene i smørkremen.

Lag din egen mal for å skrive ut sjokolade cupcake toppers

Bryllup cupcake toppers laget av sjokoladefarget rosa

Cupcake toppers dåp bryllup rosa sjokolade muffins vanilje glasur

Lag dine egne cupcake toppers til et prinsessefest

Cupcake toppers laget av hvit sjokolade baby shower barnebursdagsprinsesse

Hvis du arrangerer en fest med mottoet “prinsesser” eller “eventyrlig bryllup”, så er disse Krone cupcake toppers det rette for deg. Røde fløyelsmuffins, kremost i rosé og hvite sukkerperler i forskjellige størrelser passer perfekt til eventyrfølelsen!

Lag den lille prinsessen til å krone deg av hvit sjokolade og pynt med sukkerperler

For å lage den lille tiaraen, pakk først inn et par små flasker med vokspapir. Bruk deretter en sukkerpinne med vaniljesmak til å tegne tiaraer på flaskene. For å gjøre kronene enda vakrere, tilsett noen flere sukkerperler. Når sukkerkremet har tørket, fjerner du forsiktig dekorasjonene fra flaskene.

Mini hvit sjokoladekrone som en cupcake topper

Redvelvet cupcakes og rosa glasurkrone av hvit sjokolade

Prinsesse barnebursdag cupcakes rosa flormelis perler og krone som topper

Fjær cupcake toppers laget av fondant

Lag fjær av hvitt sukkerpasta selv

Fjær er så uimotståelig vakre og er veldig populære som dekorasjon akkurat nå. Andre plusser: de er ikke vanskelige å lage og trenger ikke å være perfekte! De gir også mye plass til kunstneriske tolkninger. Så bare prøv denne ideen.

Hva trenger du:

Fondant (hvit)

Valgfritt: fjærkutter

Modelleringspinne for fondant (veiningsverktøy)

Pulverisert matfarging (gull og korall)

Ren alkohol (70% fra apoteket) eller vodka

pensel

Bakepapir

Boblefolie eller film

Kjevle ut den hvite fondanten på en overflate som er lett dekket med melis. Den skal være omtrent 3 mm tykk. Skjær ut fjærformer med kakeskærer eller for hånd.

Bruk modelleringspinnen til å lage et hakk i midten av pinnen. Gjør dette forsiktig slik at du ikke kutter fjæren i to. Strøk deretter begge sider av fjæren i en oppadgående bevegelse. I denne videoen kan du se hvordan det skal gjøres nøyaktig:

Ikke bekymre deg hvis linjene ikke er perfekte. Nippene vil se mer realistiske ut hvis de er uregelmessige.

Legg fjærene på et bakeplate dekket med bobleplast eller plastfolie. Du kan også bruke noe annet som base. Det viktigste er: fondantfjærene skal plasseres i en naturlig, buet form for å tørke. Dekk til overflaten der du skal la fondanten tørke med et lag pulverisert sukker for å forhindre at den setter seg fast.

La fondantfjærene tørke over natten eller lenger til de har stivnet. Fjern deretter bobleplasten og vend fjærene forsiktig og la dem tørke på stekeplaten i en eller to dager til de er helt tørre og ikke myke i det hele tatt.

Spice fjær laget av hvit fondant med matfarging i gull

Hell halvparten av en 2 g boks med gullglansstøv i en liten bolle og tilsett 1/2 teskje alkohol. Bland sammen til det ikke er flere klumper. Konsistensen skal være som krem ​​og ikke vannaktig.

Dypp en pensel i glansstøvblandingen og dekorer fjærene mens du holder dem forsiktig i hånden. La deretter fjærene tørke på et brett. Når den gylne fargen tykner, tilsett litt mer væske etter behov.

Rett før servering, legg fjærene på toppen av cupcakes. Ikke oppbevar fondantfjærene i kjøleskapet, da fuktigheten kan gjøre dem litt myke.

Previous Post
Lage smykker for barn – 11 fargerike ideer med instruksjoner for vakre halskjeder og armbånd
Next Post
Hvordan du kan ha Heidi Klums drømmeskikkelse og faste ben