15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Et fantastisk DIY -armbånd, armbånd eller armring

diy armbånd flerfarget baller armbånd damer vennskap

Det er veldig enkelt å dekorere noe på et håndledd. Bare ta en bred armring eller et par armbånd, og du har kommet med et stilig utsagn uten anstrengelse. Og å lage dine egne armbånd kan være like enkelt. Følgende eksempler på a DIY armbånd, -Kjeder eller bøyler imponerer og inspirerer deg med måten de har blitt forvandlet til vakre kunstverk på en kreativ måte ved å sy, vri, bake eller ved å lime forskjellige materialer sammen. Sjekk ut disse 45 vakre armbåndene du kan lage selv.

DIY armbånd – en enkel idé

diy armbånd anheng uendelig ankerstropper

Disse to første eksemplene på et DIY -armbånd er blant de enkleste. For dette formålet, få fargede bånd og eventuelle merker. Strengen bindes deretter til anhengene. Det enkle, men flotte flettede mønsteret er også populært og en flott variant.

Kombiner et DIY -armbånd med en kjede

DIY armbåndskjede dekorere gullflett i semsket skinn

Slike varianter ser også veldig elegante ut. Et armbånd er ganske enkelt pakket inn på noen måte med et bånd eller en snor for å krydre det i farger. I dette tilfellet ble et tynt bånd av semsket skinn i pastellorange valgt.

Hvordan lage et macrame -armbånd – enkle instruksjoner for nybegynnere

DIY -armbånd pakket med fargerik, sommerlig broderitråd

Returnering av macrame hengende kurv – 27 fargerike ideer for inne og ute

Armbånd i kjede og semsket snor

diy armbånd sølv armbånd flette idé rosa lyseblå

Kombinert med farget semsket skinn, ser disse sølvkjedene også mye mer sympatisk ut. Det flettede mønsteret minner om sildebensflettet, som du kan bruke til å orientere deg deretter.

DIY -idé med en stor kjede

diy armbåndskjede store gullarmbånd vikle grønt blått

Større kjeder ble brukt her. Gavebånd, som også skinner pent, gir farge. Måten båndet er gjenget inn i kjedet er veldig enkel som du kan se. Prøv det!

DIY armbånd – et armbånd med dusker

DIY-arm-band-idé-lag-selv

De forskjellige materialene som ble brukt er spesielt imponerende i denne varianten: jentete perler, massive metallkjeder og elegante tråder. Det er et passende armbånd for hver stil. Det er et eksempel på de fantastiske tingene du kan gjøre med rester. (fra Studs & Perler)

DIY armbånd – En neonfarget armring innpakket med garn

DIY-armbånd-oransje-rosa-gul-neon

Denne fargerike armbåndet er laget akkurat som det ser ut ved å pakke neontråd nær hverandre rundt et tau. Velg en fet, tretonet design som den på prøvebildet, eller, hvis du leter etter noe litt mer beskjedent, et rent svart-hvitt mønster. (fra I Spy DIY)

Et DIY -armbånd laget av tau i nautisk stil

DIY-armbånd-seelmann-tau-blå-hvit

Du burde allerede ha innsett at du ikke trenger å være speider for å knytte en flott sjømannsknute. Nybegynnere kan bruke et vanlig taustykke for å forme knutemønsteret bedre, men preppy -utseendet til dette marineblå og hvite mønsteret er bare fantastisk. (fra Operation Overhaul)

Et DIY -armbånd laget av skinn og perler

DIY-armbånd-smykker-steiner-blå-skinn

Brett et stykke lær på midten slik at du har en avrundet ende og sy perler du ønsker på hver side. De små blå og gullperlene får materialet til å se veldig delikat ut, selv om bandet er laget av tykt skinn. (fra Fab You Bliss)

DIY armbånd – et armbånd med pigger

DIY-metall-blonder-gjør-det-selv-armbånd

Dette vilde metallarmbåndet kan se skremmende ut i begynnelsen, men tør å gjøre det! Bruk den med leggings i skinn hvis du vil snu hodene med et matchende tilbehør, eller kombinere den med en t-skjorte med et ankermønster for en kul, kontrasterende stil. (fra striper og paljetter)

Armbånd dekorert med tyll

DIY-jente-viser-deg-laget-armbånd

Denne fargerike tyllen danner grunnlaget for dette vennskapsarmbåndet i stedet for det vanlige garnet. At DIY armbånd gir mer vidd og sjarm. (fra fijngenoegen + Co)

Et armbånd laget av sekskantmuttere i form av en diamant

DIY skive metalltråd lilla armbånd

Visste du allerede at Hex Nut er en jentes beste venn? Bind disse metallartiklene sammen for det DIY armbånd Å forme et anheng i form av en diamant som ser utrolig elegant ut. (fra pyntegjenstander i Bloom)

DIY armbånd – Et armbånd laget av en genser

DIY-armbånd-genser-lag-din-egen-ring

Gi din kjære, gamle genser nytt liv med denne interessante armbåndet. Bare kutt et stykke fra en tykk ulljakke eller en mønstret genser og sy endene sammen rundt en armbåndsform. (fra litt sol)

DIY armbånd – et armbånd laget av paljetter

DIY-kjede-blå-aqua-arm-band

Legg til noe glans i samlingen din av armbånd og kjeder med dette DIY -prosjektet. Sy paljettene på en kjede i en pen farge. Du kan bruke hele kjeden eller bare korte stykker. Hva enn du vil. Vikle det rundt håndleddet og juster det eller la det stå lenge som et kjede. (fra fijngenoegen + Co)

Et vennskapsarmbånd med hjerter

DIY metall armbånd hjerte vennskap idé

Hvor lenge er det siden du viste kjærligheten din til din beste venn? Lær dette hjertemønsteret og lag ditt med dette DIY armbånd en glede. (fra ærlig talt … WTF)

Et armbånd laget av kjeder og strass

DIY-steiner-metall-design-din-egen-idé

Dette DIY armbånd fra to kjeder vil skinn og rhinestones tilføre antrekk usannsynlig glamour. Flett strassene mellom gull- og sølvkjeden for å få et perfekt tilbehør til en champagnekveld. (fra Everything Fabulous)

Et armbånd laget av øyer, kroker og tråd

DIY-metall-gjør-det-selv-hack-idé

Noen ganger er mindre mer, og det beviser også denne interessante DIY armbånd, som består av kroker og øyne. Alt du trenger å gjøre er å brette om garnet for å feste det til de ovale trådhullene. De er et flott tillegg til en slående klokke. (fra I Spy DIY)

Armbånd i skinn med nagler

DIY-skinn-svart-gjør-det-selv-metall

Dette DIY armbånd er en inspirasjon fra et designerstykke. Det tar veldig lite tid og koster ikke på langt nær så mye som originalen. Hvis du planlegger å jobbe med skinn oftere, vil det være en god idé å investere i et skinnpunch. Nybegynnere kan også gjøre det hele med en nål og litt muskelstyrke. (fra Takk, jeg klarte det)

DIY armbånd – et bredt armbånd laget av perler

DIY-manchette-mange-metall-perler-deg selv

Siden når er større og mer iøynefallende ikke også bedre? Dette armbåndet består av gylne og sølvperler som vekselvis er festet sammen og er perfekt for håndleddet til Cleopatra eller Jeanne d’Arc. (fra P.S. – I Made This …)

DIY armbånd – et armbånd med en ring i turkis

DIY-armbånd-ring-tilkoblet-elegant-turkis

Dette armbåndet med ring er et tegn på enkel skjønnhet. Deres iøynefallende eleganse og følelse av delikatesse gjør dem til et sant utsagn i minimalistisk stil. Mål avstanden mellom fingeren og håndleddet mens du forbereder materialene. (fra Into Mind)

DIY armbånd – et armbånd med navn og sløyfe

DIY-armbånd-metall-tynt-deg-navn

Kan du forestille deg trikset med å lage dette søte, personlige halskjedet, er at det starter med en penn og notatbok? Tegn en bokstav uten å avbryte bokstavene, og gjør det deretter med materialet ditt. Resultatet er et pent og unikt armbånd. (fra født i ‘82)

DIY armbånd – armbånd med nagler

DIY-indisk-stil-idé-armbånd-Bangle

Finn en ny bruk for dine gamle armbånd som er lengst i hjørnet på smykkeskrinet, og gjør dem til fantastisk tilbehør. Spill med nagler og koble for eksempel to eller tre tynne armbånd med en nagle for å lage et bredt armbånd, eller du kan feste dem med flere nagler, og du har en ny, stilig armring som du kan være stolt av. (fra fijngenoegen + Co)

Armbånd laget av gylne rør

DIY armring med gullrørdesign

Disse fargerike armbåndene med rør kan lages av to forskjellige materialer. Enten velger du en fargerik streng for mer moro, eller så bruker du en DIY armbånd laget av skinn for å oppnå mer stabilitet og eleganse. Uansett hvilken variant du velger, bør du vite at gullslanger passer perfekt til begge deler (fra ærlig talt … WTF)

Armbånd i malt skinn

DIY malt armbånd i lær

Mal dine egne geometriske design på skinnsnor for denne DIY -trenden. Velg stammedesignet med et fargerikt sikksakkmønster for det DIY armbånd eller hold det enklere med et svart -hvitt mønster. (fra A Beautiful Mess)

Armbånd laget av glidelåser

DIY armbånd rislås ide design

Dette er en av de beste ukonvensjonelle transformasjonene til materialer noensinne. Disse fargerike glidelåsene som DIY armbånd koster lite penger og kan omdannes til veldig forskjellige utseende med bare ett kapp. (fra fijngenoegen + Co)

Et skinnarmbånd med en interessant lås

DIY-skinn-lås-armbånd-idé-gråjeg dette DIY armbånd alt i skinn, alt dreier seg om den geniale låsen. Fest den til den glitrende sølvremmen og lukk den på en spesielt stilig måte. (fra Think Crafts)

DIY armbånd – et armbånd med pomponger

DIY-arm-bånd-pompom-svart-elegant

Ideen om å erstatte anhengene med disse søte pomponene på dette DIY -prosjektet er bare fantastisk. Fest en stripe til kanten av armbåndet med disse stoffpomponene og fest dem med øyehull for en interessant, søt design. (fra Takk, jeg klarte det)

DIY armbånd – et armbånd laget av malte rhinestones

DIY-krystallmalt-gul-sølv-idé

Gjør deg klar for en av de mest imponerende designene på lenge. Legg en klatt neonfarget neglelakk til noen av strassene på armbåndet for en så glitrende design. Ideen er bare strålende og så enkel også! (fra Hocus Kocus)

Et sildebensflettet armbånd

DIY-fisk-burr-fargerik-tre-side ved side

Hvis du ikke har noe problem med å lage sildbeinflettet på ditt eget hår, så vil det være enkelt for deg å gjøre dette også DIY armbånd å lage deg selv. Velg et monotont design ved å bruke bare to nyanser eller gjør det mer fargerikt med to kontrastfarger som matcher sommeren. (fra I Spy DIY)

Armbånd laget av paljetter

DIY-armbånd-delikat-farge-paillette-design

Disse paljettarmbåndene er morsomme, unike og enklere å lage enn du kanskje tror. Men ikke gjør feilen ved å trå hver paljett individuelt. Spar tid ved å plukke opp en hel haug og være forsiktig med det DIY armbånd tråd. (fra ærlig talt … WTF)

Armbånd med skrueforbindelser

DIY-skinn-metall-idé-vann-hanh-design

Hvem hadde trodd at beslag kunne se så elegant ut? Fest denne tette komprimeringen til en lang, tynn skinnsnor og vikle den rundt underarmen. Du har allerede en ny DIY armbånd. Legg to lag på hverandre for et mer dramatisk utseende. (fra Style Hurricane)

DIY armbånd – en gjennomsiktig armring

diy-see-through-cuff-arm-band-design

Følg trenden med åpenhet med disse doble plexiglass -armbåndene. Du finner dette klare materialet i de fleste maskinvarebutikker. Spør der om de kan klippe det direkte til din størrelse. Sett den i ovnen en kort stund for å mykne, og skynd deg deretter å bøye den i form. Plexiglasset stivner igjen på omtrent 30 sekunder. (fra Love Aesthetics)

Et armbånd laget av tau og pigger

armbånd-blonder-metall-tau-hvitt-diy

Bør dette designet kalles pent gotisk eller skal det kalles sjømannspunk? Uansett, det DIY armbånd ser bare flott ut. Bare stikk piggene gjennom tauets knuter og skru dem på plass bak. (fra P.S. – I Made This …)

Moderne armbånd laget av tau

DIY-trendy-tau-armbånd-lyse farger

Tauet er et veldig allsidig materiale som mange ting kan lages av. Du kan gjøre det på en DIY armbånd Flett, knytt eller vri og få alltid et fantastisk resultat. Prøv også noen flere fargerike farger for en mer levende design. (fra fijngenoegen + Co)

DIY armbånd – malte stamme armbånd

DIY-malt-fargerik-arm-band-Tribal

Tolkningen av stammemønsteret på 2000 -tallet får oss til å ønske å ha mer enn bare to armer. Adressetiketter lar deg dekke områdene du ikke vil male, og bare bruke akrylmaling for resten. Resultatet er fargerikt og muntert. Du kan også bruke flere samtidig. (fra Dismount Creative)

DIY armbånd – en armring med et hjerte formet av ledning

DIY armbånd wire hjerte idé

Hvis du ikke har hjertet på tungen, bruk det i det minste på håndleddet. Hjertets buler er formet med en tang og fungerer også som et øye for kroken. (fra I Spy DIY)

DIY armbånd – armbånd med øye

DIY-rosa-dekorert-armbånd-øye-hånd

Forvis alle onde energier med dette vakre armbåndet med ett øye som aksent. Mandelformen i øyet dekorert med rhinestones, samt kjeden i kombinasjon med garn ser ganske enkelt fantastisk ut. (fra My Little Secrets)

 DIY armbånd – Et bredt armbånd laget av en skinnbue

DIY-skinn-sløyfe-armbånd-idé-oransje

Det er fascinerende hvor raskt du kan gjøre et overflødig stykke lær til en pen armring. Bare klem midten av lærstykket sammen, fest det med tråd eller hyssing, og du er ferdig med over halvparten av armbåndet. (fra Oh the Lovely Things)

DIY armbånd – et armbånd med et anheng laget av perler

DIY-perle-anheng-idé-veldig-elegant-armbånd

Glem bruktbutikken neste gang du leter etter et smykke i vintage-stil, og lag et selv med vakre anheng laget av perler. For et mer luksuriøst sluttresultat, kombiner det med et pent, krystallarmbånd. (fra ærlig talt … WTF)

Armbåndsur med hjemmelagde stropper

DIY-armbånd-se-fargerike-tråder-dekorasjon-deg selv

Bytt den kjedelige remmen på klokken din med en fargerik og munter DIY armbånd som dette. Du kan lage dem av skinn eller bruke vennskapsarmbånd og perlekjeder. (fra fijngenoegen + Co)

Armbånd laget av skinn og trimmet med stoff

DIY-skinn-stoff-fargerike-ideer-design

Pastellfarger og blomstermønstre gir disse armbåndene et feminint utseende. En så hyggelig person DIY armbånd har den perfekte blandingen, matchende fargekombinasjoner og teksturer: kraftmøtet i sin største nåde. (Henry skjedde)

Flettede armbånd laget av leire

DIY-leire-syntetisk-armbånd-flettet flette

Pryd håndleddet ditt med denne interessante DIY armbånd. Det er på tide å begynne å lage leire for voksne modeller. Elting, fletting og baking er de tre hovedaktivitetene for å forvandle denne massen av polymerleire til vakre, flettede armbånd. Jordtonene som matcher høsten ser fantastisk ut, men den flekkete tonen har også noe spesielt. (fra Delighted Momma)

Et armbånd laget av perler

DIY-perler-dekorert-tråd-fargerike-armbånd

Dette DIY armbånd fra perler er veldig enkelt å lage og ser veldig elegant ut. Lag flere i alle regnbuens farger ved å veve gull- eller sølvperler til lin. Fest den til en knapp med to hull, og bruk den som en lås samtidig når du fester den til armen. (fra ærlig talt … WTF)

DIY armbånd – En bred armring laget av store paljetter

DIY-paillette-idé-stor-svart-Bangle

Utfordre din indre diskofreak med denne glamorøse armbåndet. Gi den gamle armbåndet et nytt utseende ved å lime de store paljettene til det i et skala -mønster ved hjelp av en varm limpistol.

Et armbånd laget av vinyl og strass

DIY-smykker-stein-armbånd-idé-vinyl-neon

Det er ingenting skinnende og neonfarget som du ikke kan se etter en vakker DIY armbånd kan bruke, og det gjelder også dette eksemplet. Tre en elastisk snor gjennom perler i form av rhinestones og vinyl for å oppnå dette slanke og moderne utseendet. (fra SwellMayde)

DIY-skinn-stoff-fargerike-ideer-design

Og det var alle eksempler. Vi håper du likte dem og ble inspirert av dem. Det er noe som passer for enhver anledning og stil, fordi du kan endre hvert eksempel etter din smak og designe det som du vil. Fantasien kjenner ingen grenser. Ha det gøy å kopiere!

Previous Post
Buddha -sitater, visdom og ordtak for forskjellige livssituasjoner
Next Post
4 håndverksideer for vår- og sommerdekorasjon – arbeid med ekte blomster og papir