15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

16 gode ideer til DIY -gaver til jul som gir glede

Julen er en av de mest populære festivalene som feires med familien. En uatskillelig del av det er definitivt julegavene, som blir ventet av unge og gamle med utålmodighet og nysgjerrighet. Hvis du vil overraske familie og venner med hjemmelagde gaver i år, har du kommet til rett sted. Du kan finne mange gode ideer for i artikkelen DIY julegaver, som sikkert vil bringe glede og en julestemning til dine nærmeste.

Spiselige DIY julegaver i glass

DIY-gaver til julesnøkloden-drikker sjokolade-marshmallows

Julegavene bør ikke nødvendigvis være store eller dyre. Noe som er hjemmelaget fra hjertet er definitivt mer personlig enn en gave som er kjøpt inn og er perfekt for nære venner og familiemedlemmer. I glasset kan du lage forskjellige spiselige gaver selv, for eksempel ferdige bakeblandinger for populære kjeks med en oppskrift, kreativt utformede kakaomikser eller du kan pakke forskjellige ferdige søtsaker på en original måte.

Lag spiselige gaver selv med barn

DIY-gaver til julebarn-kakao-blanding-reinpose

Hvis du vil lage små og samtidig lekne gaver til barna selv, kan du pakke inn kakaoblandingen på en kreativ måte. I stedet for et glass kan du lage kakaopulver, sjokoladeflis og marshmallows i en pose som Rudolf reinen. En annen god idé for barn og sjokoladeelskere er å drikke sjokolade på en pinne som en liten gave.

Presenter i glass til jul – 17 ideer & Lag oppskrifter selv

Lag din egen bakemiks i en krukke: oppskrifter på muffins, kjeks & Co.

Te -julegaver til tedrikkere: 5 inspirasjoner å etterligne

Julegaver til teelskere

DIY-gaver til juletre-tinker-teposer

Vinteren er den kaldeste tiden på året de fleste av oss vil gjerne nyte en varm drink. Har du telyskere i familien eller blant vennene dine, kan du overraske dem med et hjemmelaget juletre med forskjellige teposer i julegave.

Tinker a tea grantree – instruksjoner

DIY-gaver til jule-teposer-juletre-tinker-instruksjoner

For å lage et juletre med teposer selv trenger du en styrofoam -kjegle, flere individuelt innpakkede teposer etter eget valg og en liten rund eske. Teposene limes direkte på kjeglen med den varme limpistolen for å lage et juletre. Den runde boksen er fylt med ris og festet til den nedre delen av treet for å holde det stabilt.

Små julegaver DIY

diy-gaver-jul-bad-bombe-snøballer-lag-deg selv

Med forskjellige enkle oppskrifter kan du lage dine egne duftende badebomber med eteriske oljer for badekar. Hvite badeballer passer best som julegave fordi de minner om snøballer og skaper julestemning.

Lag hjerteformede badepraliner selv i julegave

diy-gaver-jul-bad-bomber-hjerteformet-gjør-deg selv

Det er ingen grenser for badebombernes form og emballasje. Hvis du fyller blandingen i en hvilken som helst pralineform, kan du lage forskjellige badepraliner. Badebomber er de perfekte DIY julegaver til kvinner som liker å slappe av i badekaret.

Kreative ideer til DIY julegaver

diy-gaver-jul-ganske enkelt-snøklump-salt shaker-kreativ

En klassiker blant julegaver er definitivt snøkulene. De kan designes med eller uten vann og bør ikke nødvendigvis være sfæriske. For eksempel å bevare krukker, kan du lage vakre vinterdekorasjoner med kunstsnø og figurer av grantrær og dyr.

Håndvarmer som en DIY julegave

diy-gaver-jul-kvinner-barn-lag-din-egen-hånd-varmere

Håndvarmere er en god idé for DIY julegaver som er spesielt egnet for kvinner og barn. Disse små julegavene bæres i lommen din under de kalde vinterdagene og er et uttrykk for kjærlighet.

Lag håndvarmere av filt selv

diy-gaver-jul-hånd-varmere-filt-gjør-selv

Du kan enkelt sy en håndvarmer selv av stoff i hvilken som helst form. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke rester av stoff eller filt. Fyll den syede håndvarmeren med ris, spelt eller annet fyllstoff som beholder varmen. Det vil være lurt å lage to håndvarmere – en for hver lomme.

DIY julegaver til vinteren

DIY-gaver-julehansker-broder-navn-ideer

En annen gave som holder varmen i de kalde dagene er hansker. Siden hanskene er vanskeligere å sy selv, kan du brodere et kjøpt par med ditt navn eller initialer og dermed lage en personlig julegave selv.

Lag berøringsskjermhansker selv

diy-gaver-jul-berøringsskjerm-hansker-lag deg selv

Det finnes andre måter å krydre hansker på i julegave. Med plysjmaling eller ledende tråd kan du designe fingertuppene på hanskene slik at de er egnet for bruk på berøringsskjermene til smarttelefoner og nettbrett.

Feir jul med DIY -gaver

diy-gaver-jul-personlig-jule-baller-lag-selv

Hvis du ønsker å lage personlige julegaver til familie og slektninger selv, kan du lage vakre julekuler selv med navn eller ønsker. La kreativiteten gå fri og lag personlig juletrepynt til dine nærmeste.

Tinker gaver til jul med barn

diy-gaver-jul-coasters-maleri-tavle-maling

Noen DIY -gaver til jul kan gjøres veldig enkelt og til og med med barn. For eksempel kan du male enkle treunderlegg med tavlemaling og dekorere dem med dekorasjoner du ønsker. Pakk et sett med disse underleggene og litt kritt kreativt, og julegaven er klar.

Lys som DIY -gaver til jul

diy-gaver-jul-vanilje-kanel-lys-julegave

Stearinlys i forskjellige former og farger er alltid en god idé hvis du vil gi bort en liten gave til jul. Du kan dekorere vakre lys med eller uten duft som gave eller til og med lage dem selv.

Lag ditt eget vanilje-kanellys

diy-gaver-jul-vanilje-kanel-stearinlys-lag-selv

Enkle hvite lys kan gjøres om til kreative DIY -gaver til jul. Du kan dekorere dem med pressede blomster eller med forskjellige mønstre og motiver. Over finner du enkle instruksjoner om hvordan du kan lage dine egne vaniljelys med kanelstang og en sløyfe og gi dem bort til jul.

Pynt lys i glasset til jul

diy-gaver-jul-lys-jul-dekorere-ideer

Hvis du kjøper lys i glass eller lager dem selv, bør du også dekorere dem på riktig måte. Med enkle materialer som stoffstykker og knapper, kan du designe lysene som snømenn, julelver, rein og til og med julenissen.

DIY julegaver for hudpleie

diy-presents-christmas-body-peeling-mint-make-yourself

Som regel gir mange ofte bort kosmetiske produkter til jul, for eksempel duftende kroppskremer, oljer og lignende. Ved å bruke en enkel oppskrift kan du lage en kroppsskrubbe selv med en herlig duft. Alt du trenger er kokosnøttolje, sukker, en essensiell olje etter eget valg og litt matfarging. For å gjøre DIY-gaven klar til jul, fyller du bare den hjemmelagde kroppsskrubben i en murkrukke og pynter den på riktig måte.

Upcycling ideer til julegaver

diy-gaver-julehylse-vin-flasker-lag-selv-genser

For DIY -gaver til jul, kan du også vurdere noen upcycling -ideer. Gamle gensere som ikke lenger er slitt av en eller annen grunn kan bli en del av gaven din. Genserhylser er for eksempel perfekte som julehylser til vinflasker eller vakuumkolber.

Kreativ emballasje av DIY -gaver til jul

diy-gaver-jul-barn-søtsaker-alder-genser-emballasje

En annen bruk av ubrukte gensere er som gaveinnpakning. Enten for kjøpte eller DIY -gaver til jul – gaveinnpakningen i en genser er veldig søt og passer til forskjellige gjenstander eller søtsaker.

Gjør-det-selv-pakk inn dine egne DIY-gaver til jul

Previous Post
Lage smykker for barn – 11 fargerike ideer med instruksjoner for vakre halskjeder og armbånd
Next Post
Hvordan du kan ha Heidi Klums drømmeskikkelse og faste ben