15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tinker med rørrens til jul – 8 enkle DIY dekorasjonsideer

tinker med piperenser til juleideer, lag selv instruksjoner

Hvis du er ute etter små håndverksideer som både voksne og barn kan bruke til å lage raske og enkle dekorasjoner, er rørrensere et fantastisk materiale. De ukompliserte, plysjede ledningene er ekstremt enkle å jobbe med og kan brukes til en lang rekke prosjekter. Og siden den populære julesesongen endelig har kommet, er det på tide å sette sammen noen passende håndverksideer. Så hvis du vil lage vakre dekorasjoner med rørrensere til jul, kan du bruke en av følgende ideer og lage en morsom ettermiddag for deg og hele familien, hvor du også vil lage nyttig julepynt.

Lag minikranser med rørrensere til jul

tinker med piperenser til julekrans mini enkle buer perler

Start med slike minikranser hvis du tinker med rørrensere til jul, som kan dekorere ikke bare vinduet, men også et hvilket som helst annet område av huset. De er også veldig godt egnet som anheng til en julebukett eller som juletrepynt. Det er best å bruke rørrensere i matchende julefarger. Bruk en tråd til å lage en ring. Pakk dette deretter inn med en annen ledning. Du er velkommen til å bruke en ferdig ring laget av et annet materiale hvis det skulle være lettere for deg. Det spiller ingen rolle. To rørrensere kan også brukes til innpakning. Bare eksperimentere! Du kan også dekorere med perler, bjeller eller andre ting som du ønsker.

Tinker dørkrans med rørrens til jul

tinker med piperenser til juledørkrans idé styrofoam ring bobble

Hvis du vil ha en mer forseggjort krans som du kan dekorere vinduet, veggen eller døren med, er det best å bruke en stor isoporring, som du først dekker med hvilket som helst stoff og deretter designer med selvlagde mønstre fra rørrensere. Siden de tynne ledningene er så enkle å bøye, kan du enkelt lage sikksakkmønstre eller andre selv. Med denne håndverksideen til jul kan du la fantasien løpe vilt og finne på forskjellige ting. Du kan også dekorere juledørkransen med pomponger, rhinestones, perler eller andre dekorative elementer.

Lag et snøfnugg

tinker med piperenser til jul snøfnugg fargerike farger

Du kan til og med lage snøfnugg selv med de praktiske rørrenserne. De er spesielt vakre å se på når plysjrenserens plysj også har glitrende elementer. Ellers kan alle farger brukes og til og med kombineres. Heng mange av dem på vinduet eller pynt juletreet. Uansett, med dette prosjektet velger du et veldig enkelt og raskt.

tinker pipe cleaner christmas snowflake pipe cleaner plysjtråd glitter

Hvis du vil lage snøfnuggene med rørrensere til jul, forbereder du fire lengre og fire stykker wire omtrent halvparten så lange. Følg deretter instruksjonene ovenfor: Start med et kryss laget av to lange trådstykker som du også vikler de to andre rundt. Fest deretter de mindre trådbitene til endene på det første korset. Og ingenting mer må gjøres!

Tinker et lite juletre til jul

tinker pipe cleaner christmas juletre juletre gjør det selv bobeln

Et slikt juletre er like enkelt å lage. Den er spesielt egnet som borddekorasjon og kan lages av både barn og voksne. Hvis du vil tinker med en piperenser til jul, trenger du en popsicle -pinne, en trepinne, en piperenser i to forskjellige nyanser av grønt, en gul piperenser og små, fargerike pomponger. Det første du kan gjøre er å gjøre stativet. For å gjøre dette, del popsicle -pinnen i midten og bruk lim for å danne et kryss fra begge deler. Mens du lar det tørke, kan du fortsette med ungen.

tinker pipe cleaner christmas juletre gran instruksjoner iskrem pinner

Rørrenserne er bundet rundt trepinnen for dette formålet. Alterner de grønne tonene. Trådens nedre ender er også bøyd litt utover. Lag deretter en stjerne av den gule renseren og lim denne og forskjellige pomponger på treet. Til slutt limes trepinnen til stativet og den raske og enkle dekorasjonen er klar. På denne måten kan du lage så mange juletrær du vil med rørrensere til jul.

Julenissen tinker med rørrensere

tinker pipe cleaner christmas santa claus classic modern beige red

Ta et rett stykke rørrens for armene dine. Legg en til på toppen for å danne et kryss og trykk endene ned på hver side. Du har allerede beina. For at disse skal avta til et punkt, må du kutte noen av plysjene. Du kan lage hodet selv av en tre- eller isoporball. Lim deretter en kjegle av bomullsull eller papir på den og form alt med en hvit piperenser for skjegg og hår. I sin tur bruker du tusj for å designe ansiktet. Eventuelt kan en bobble og en sløyfe legges til for oppheng.

Skiløpere med rørrensere gjør håndarbeid til jul

tinker pipe cleaner christmas ski pine cones felt ice cream sticks tannpirkere

Hvis du kombinerer filt med rørrensere, kan du også gjøre interessant håndverk. For en slik skiløper trenger du for eksempel også en furukegle, en trekule for hodet, tannpirkere og perler og en liten bjelle eller bobble. Armer, ben og bolle kan tinkeres med rørrensere til jul. Skistavene er laget av tannpirkere og perler og skiene er laget av ispinner. Lim alle de enkelte elementene sammen som vist på bildet. Til slutt legger du til en bjelle eller en bobble på hatten. Et enkelt prosjekt som er morsomt og søtt å se på!

Lag vindusstjerner med rørrensere til jul

tinker pipe cleaner christmas tinkering christmas decorations decorate

Det kan også være pent dekorert med stjerner. Disse er enda enklere å lage med rørrensere til jul enn snøfnuggene. Hvor nøyaktig kan du se i de enkle håndarbeidsinstruksjonene. Bruk farger som passer til resten av julepynten din. I dette eksemplet er sølv og gull valgt. Til slutt knytter du en snor til den ferdige stjernen slik at du kan henge den opp. Gjennomsiktig tråd er best for vinduet.

tinker pipe cleaner christmas stars make yourself gull sølv vindusdekorasjon

Du vil kanskje til og med lage et stjerneskudd med en piperenser til jul. Så er det bare å legge en hale til stjernen. Hvis du kombinerer stjernene med stjerneskuddet på vinduet, ser julepynten spesielt vakker og mangfoldig ut. Du kan også lage kombinasjoner av to eller tre farger som også vil vises i resten av julepynten.

tinker pipe cleaner christmas star snowflake beads dekorere juletredekorasjoner

En annen variant for en stjerne som også kan brukes som snøfnugg er denne. Her, som for snøfnugget ovenfor, er to kryss koblet til hverandre. Deretter dekorerer du stjernens “armer” med perler som du bare trer på tråden. Ulike nyanser av en vinter- eller julefarge kan fantastisk kombineres med hverandre.

Previous Post
Lage smykker for barn – 11 fargerike ideer med instruksjoner for vakre halskjeder og armbånd
Next Post
Hvordan du kan ha Heidi Klums drømmeskikkelse og faste ben