15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hva skal jeg gjøre til jul med barn i adventstiden? Her er 7 kreative og enkle ideer!

Fancy adventskalendere, julekranser eller vindusdekorasjoner – i juletiden kan du pusle og lage noen flotte ting. Både voksne og barn kan bli skikkelig kreative, ha det gøy og komme i hyggelig julestemning samtidig. Vi vil vise deg noen håndverksideer til jul som er perfekte for de minste og lett kan gjenskapes. Uansett om du leter etter ideer til barneskolen, vil lage julegaver eller bare vil tilbringe en hyggelig ettermiddag med håndverk hjemme – finner du det hos oss. Hvis du vil lage noe vakkert til jul med barn til advent, trenger du ikke nødvendigvis spesielt uvanlige materialer – men se selv!

Julehåndverk med barn til advent - Julehåndverk å etterligne

Julehåndverk med barn til advent – kranser

Julehåndverk med barn til advent - rein og snømannskrans laget av papirringer

Et godt eksempel på et enkelt julehåndverk er slike julekranser, som ikke bare egner seg som enkel dekorasjon, men også kan brukes som en slags adventskalender for nedtellingen til julaften. Alt du trenger er enkelt konstruksjonspapir og noen andre redskaper. Deretter kan du gjøre julehåndverk med barn til advent som følger:

 • Lag papir som du kutter i strimler eller loo -ruller
 • Skumgummi
 • Håndverk lim
 • Googly øyne
 • saks
 • blyant
 • Hersker
 • Tacker eller klar tape
 • Dekorasjoner: bånd, pomponger eller annet

Julehåndverk med barn til advent - klipp ut strimler papir

Og så kan du lage kransene til jul med barn til advent: Avhengig av hvor stor du vil ha ringene, plasser linjalen enten på kortsiden eller langsiden og mål de samme avstandene som du markerer. Tegn deretter linjer over hele arket og klipp ut strimlene. Hvor mange strimler du trenger avhenger av hvor lang kransen du vil ha. Hvis du vil motta en slags adventskalender, trenger du 24 stykker. Ta deretter den første stripen og form den til en ring. Stift eller teip endene sammen med tape. Ta deretter den neste stripen, stikk den gjennom den første og lim endene sammen for å få en ring til. Fortsett å gjøre dette til du får lengden du ønsker.

Lag ringer av papir og hatt og gevir av skumgummi

Deretter kutter du ut de nødvendige elementene for de valgte figurene: en svart lue til snømannen og / eller geviret til en rein og en gulrotnese laget av skumgummi eller papir. Du kan enkelt få reinsnesen ved å stikke en rød bobler på den. Lim googly -øynene til kransens øverste ring og deretter også de forberedte elementene. Hvis du lager en adventskalender, kan du merke ringene og henge opp kransene. En ring kan deretter kuttes hver dag frem til julaften.

Adventskunst med barn – Adventskrans laget av toalettpapirruller

Julehåndverk med barn til advent med toalettruller - adventskrans laget av papir

Har du allerede begynt å samle toalettpapirruller? Hvis ikke, bør du begynne sakte, for de kan brukes til å lage virkelig flotte og fremfor alt enkle ting til enhver anledning. En av dem er en slik adventskrans for barn. Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å lage. Det er også en fin idé hvis du vil glede bestemor, for eksempel. Du trenger følgende hvis du lager denne adventskransen til jul med barn til advent:

 • 4 ruller med toalettpapir
 • 1 kjøkkenrulle
 • Vevpapir i gult og oransje
 • saks
 • Akryl
 • grønt papir
 • et stykke papp
 • Pensel, varmt lim eller håndverkslim, saks
 • valgfritt: dekorasjoner for å dekorere lysene

Lag håndavtrykk selv og bruk dem til å lage en adventskrans

Og slik kan du lage adventskransen til jul med barn til advent: Mal toalettpapirrullene med de valgte fargene og la dem tørke. I mellomtiden kutter du en sirkel ut av pappet og maler den med grønn maling som ligner på papiret. La også denne malingen tørke.

Tegn omrissene til barnas hender på det grønne papiret og klipp dem ut. Hvis det første malingslaget ikke dekker rullene og pappene godt, kan du nå male på det andre. Bruk deretter konturene i hånden din til å designe pappstykket. Lim først noen få hender i en ring rundt utsiden av pappet og lag deretter en annen sirkel lenger inne. Dette bør overlappe den første. Fortsett å gjøre dette til all papp er dekket med hendene.

Enkle håndverksinstruksjoner for barn og voksne - falske lys laget av papir

Design de tørkede rundstykkene med hvilken dekorasjon du vil, og ordne dem på overflaten med hendene. Lim dem på plass med lim. Skjær deretter silkepapiret i mindre biter og kombiner gule og oransje biter i hvert lys for å lage flammer. Bare sett dem inn i åpningene.

Gjør håndverk i barneskolen og barnehagen til advent

Julehåndverk med barn til advent - lys som vindusbilder laget av silkepapir

En lignende idé er disse vakre lysene som er perfekte for å dekorere vinduene i juletiden. Du kan ikke bare lure dem hjemme. Julehåndverket er også perfekt for julehåndverkprosjekter på skolen eller barnehagen og kan deretter gis til mamma. Så hva med å lage slike lys til jul med barn til advent? Kom i gang med en gang!

 • Håndverkspapir
 • Vev, pergament eller kreppepapir
 • Lim
 • saks
 • dobbeltsidig selvklebende håndverksfilm

Julehåndverk med barn til advent - lag din egen vindusdekorasjon med papir

Skjær silkepapiret i biter. Disse kan ha hvilken som helst form. Skjær deretter ut et smalt rektangel fra svart papir som en ramme for lyset. Lim rammen til folien og utform området i rammen med utdragene. Klipp ut lyset. Da trenger du flammen. For å gjøre dette, klipp ut en dråpeform fra gult papir og deretter et annet, men mindre, oransje papir som du limer på det gule.

Etterlign granen med utskårne hender som i instruksjonene ovenfor. For å gjøre dette må du tegne omrissene til barnas hender på grønt papir og kutte ut de resulterende hendene. Hvis du vil, kan du kombinere to forskjellige nyanser av grønt. Lim flammen på lyset, og legg deretter granen fra hendene til den andre enden. Du kan deretter feste vindusbildet til vinduet.

Julehåndverk med barn til advent – lag en adventskrans ved juletid

Enkel idé for småbarn med modelleringsleire eller saltdeig - lag din egen adventskrans

Denne adventskransen blir enda raskere og enklere. Du trenger bare plasticine eller farget saltdeig samt fire lys og eventuell dekorasjon. Form først en tykk rulle av deigen eller saltdeigen, som du deretter lager en ring. Deretter kan du sette lysene inn og dekorere kransen som du vil. Perler, furukegler, kuler, bær og mye mer kan brukes til designet. Du er også velkommen til å komme med andre figurer og former hvis du holder på med håndarbeid til jul med barn til advent.

Lag vakre julekuler til jul og advent

Julehåndverk med barn til advent - fylling av julekuler for store og små

Du trenger ikke vente på at juletreet skal pynte med vakre julekuler. Mange strekker seg etter et ekte tre og venter derfor til noen dager før jul med å kjøpe det. Men kulene kan også dekorere ethvert annet område av huset: vinduet, peishyllen, en ledig vegg eller til og med den dekorative bollen på spisebordet. Derfor er disse vakre juletrekulene en passende håndverkside selv i adventstiden. Så du kan lage dem til jul med barn til advent.

Lag din egen juletrepynt med ferdige kuler og fjær, perler og pomponger å fylle

Fyllbare kuler kan kjøpes ferdig, eventuelt laget av glass eller plast. Og disse praktiske dekorasjonene kan fylles med omtrent alt. For eksemplene ble objekter i grønt valgt og kombinert med dekorasjoner i rødt – typiske julefarger. Grønne perler, fjær og pomponger er bare tre av de mange alternativene. Utsiden kan males som du vil eller dekorere med klistremerker, bånd, snor og andre ting.

Juletrær laget av klesklyper til håndverk i advent med barn

Julehåndverk med barn til advent med klesklyper - små juletrær

Lyst på små juletrær? Disse kan du lage selv til advent og jul med barn ved å bruke enkle klesklyper av tre. Hva mer trenger du hvis du lager disse små trærne til jul med barn til advent, finner du ut nedenfor:

 • Klesklyper av tre
 • Akrylmaling og pensler
 • Lim
 • for dekorering: rørrensere, pomponger, glitterstjerner eller andre dekorasjoner
 • Garn eller bånd

Lag grantrær av klesklyper av tre og dekorér med rørrensere

For denne kreative ideen for julehåndverk må du først ta klesnålene fra hverandre for å fjerne metallelementene. Lim deretter to av elementene sammen på den rette siden. Lag deretter trærne av to slike par og to individuelle elementer som følger: Lim de to parene sammen på spissen og langs den rette siden. Fest deretter et enkelt element til de samme stedene på de to ytre sidene. På bildet over kan du se hva som menes.

DIY DIY trailer - juletre med pomponger og klesklyper

Mal deretter grantrærne fra klesklyper grønne. Når malingen har tørket, kan du om nødvendig legge til et andre lag, som også må tørke godt. Deretter kan du begynne å dekorere trærne. Piperensene kan brukes til å lage kranser, for eksempel representerer små pomponger juletrekuler og du kan designe juletreet med stjerner. Du er også velkommen til å komme med dine egne dekorasjoner. Lim til slutt et stykke garn, snor eller bånd i form av en løkke på baksiden av juletrærne slik at du kan henge dem på. Fullstendig! Den perfekte ideen hvis du vil lage en liten julegave.

Lag vakre julepynt med barn i broderirammen

Julehåndverk med barn til advent i broderirammer med julemotiver

Eller hva med å lage disse virkelig flotte dekorasjonene i broderirammen til advent med barn? De er den perfekte gaven med og uten grunn eller, selvfølgelig, til personlig bruk. Du kan bruke broderirammer av alle størrelser og dekorere juletreet med små, for eksempel, eller med større vegger, dører og vinduer. Liker du denne ideen? Slik kan du lage bildene til jul med barn til advent:

 • Broderiramme
 • Stoff for dekking og maling
 • Tekstilmaling
 • pensel
 • Pinner
 • Mal med julemotiv
 • teip

Dekk broderirammen og design stoffet med tekstilmaling til jul

Finn et design fra Internett og skriv det ut (eller teg et selv). Klipp den deretter ut for å ha en mal du legger på stoffet. Du kan feste det til stoffet med pins slik at det ikke sklir når du maler stoffet. Mal deretter motivet inne i sjablongen med alle farger og la det tørke. Til slutt fjerner du malen igjen og strekker stoffet i broderirammen. Du kan deretter kutte av overflødig stoff som stikker ut på sidene. Knyt en sløyfe fra båndet til rammen, så kan du vise juledekorasjonen!

Previous Post
Lag hagedekorasjoner av betong selv – 28 flotte ideer
Next Post
Et fantastisk DIY -armbånd, armbånd eller armring