15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag papirposer og dekorér med farger – DIY -ideer med instruksjoner

papirposer tinker ideer-gave-emballasje-diy-instruksjoner

Hvis du ikke har talent eller sjelen til å pakke inn gaver med innpakningspapir, vil du bli glad for det store utvalget av gaveposer. Men disse er vanligvis ikke veldig billige, og spesielt på festivaler som jul eller påske, der du må pakke flere gaver samtidig, kan disse posene føre til uventet store utgifter. Da er det bedre å ganske enkelt lage gaveposene selv! Og du kan bruke hvilket som helst papir til dette. Brunt innpakningspapir er spesielt populært og kan også utformes på en pen måte på slutten. Vi har en enkel guide du kan bruke Tinkerposer kan, samt noen ideer for å designe med farger. Kom i gang med en gang!

Lage papirposer – instruksjoner for bretting

tinker papirposer innpakning papir-folding-washi-tape-håndtak

Du kan enkelt lage papirposer ved å brette brunt innpakningspapir. I instruksjonene ovenfor kan du se de enkelte trinnene du må følge. Ett hjelpemiddel er washi -båndet, som kan ha et hvilket som helst mønster. Det er spesielt viktig at gulvet er pent og stabilt. Du vil garantert lage papirposer med håndtak. Lim til slutt to håndtak på innsiden eller utsiden, og du har selvlagde toteposer.

Tinker og design brune papirposer

papirposer-tinker-diagonale-striper-gul-brun-hvit

Selvfølgelig kan du også kjøpe ferdige papirposer til håndverk for maling for å spare tid. Uansett hvilken variant du bruker, er en pen design av posen like viktig. Du kan finne på noe selv og tilpasse mønsteret til anledningen. Vi finner for eksempel dette diagonale stripemønsteret du legger til etter at du har gjort papirposene veldig originale.

Hjemmelagde gaveposer laget av papir

tinkerposer med farger-maleri-motiver-gave-poser-uten å klistre

Så etter at du har laget papirposene av innpakningspapir, legg ut eventuelle farger. I dette tilfellet ble hvitt og gull valgt for de diagonale stripene. Men det er selvfølgelig et spørsmål om smak, og du kan endre det. Vi vil bare vise deg hvilken teknikk du kan bruke til å tegne rette linjer etter at du har laget papirposene.

Lag en papirpose med tape for maskering

tinkerposer med isolerende tape-klebende-mønster-design-tinkering-idé

Du trenger limstrimler for å lage papirposer. Det finnes spesielle modeller for malere som enkelt kan fjernes etterpå. Vanlig papirbånd er også egnet. Det er bare viktig at limet ikke er for sterkt, slik at stripen ikke river overflaten på papirposen når den skrelles av.

Bæreposer – Enkel malingsguide

tinker papirposer diagonalt-lim-tape-utskrift-tinker-idé-gave-maling-pensler

Strimlene limes deretter til posen i hvilken som helst avstand fra hverandre og avhengig av mønsteret du vil designe. Det er best å lage forskjellige mellomrom mellom dem. Det ser mer interessant ut. Når du har teipet av alt, kan du bruke papirposene til å tegne mellomrommene mellom dem. Fjern teipen før malingen har tørket, da den kan rive hvis den er tørr. Det er derfor best å maskere den ene stripen etter den andre.

Papirposer med mønstre

Tinker papirposer gullfarget-metallisk-gaveinnpakning

Det endelige mønsteret kan se slik ut. Den gylne fargen ser spesielt festlig og elegant ut. Med det stripete mønsteret kan du designe hele posens overflate, eller du kan bare sette en fin aksent i et av hjørnene. Du kan ganske enkelt prøve forskjellige varianter av de forskjellige gaveposene etter at du har laget papirposene.

Lag gavepapirposer og design dem med trekanter

papirposer-tinker-diy-trekanter-maling-tote-poser-make

Papirbæreposene ser bra ut med ethvert mønster. Du kan også designe rette trekanter med tape og i alle størrelser. For å gjøre dette må du først pusle med papirposene. Fest deretter tre stykker tape på hver av posene, og danne en trekant som du farger inn igjen.

Papirposer for å lage

papirposer-tinker-moderne-mønster-trekanter-hvitt-gull-rødt

Vær forsiktig når du fjerner tapen. Stripene overlapper denne gangen og er derfor litt vanskeligere å fjerne. Men hvis du gir deg selv nok tid, får du dem ut av sekken på kort tid. Du kan også tegne trekanter på frihånd. Bare skiss dem tynt med en blyant. Vær veldig forsiktig når du farger, ellers blir ikke kantene rette.

Bruk klistremerker

papirposer-tinker-brun-papir-pose-innpakningspapir-gjør det selv

Alternativt kan du kutte trekanter ut av farget papir og deretter lime dem på gaveposen. Dette tar mer tid, men ser like elegant ut. Denne ideen blir enda enklere hvis du bruker ferdige klistremerker. Men ikke glem at det faktum at alt er hjemmelaget gir emballasjen sin sjarm. Så jo mer du gjør selv når du lager papirposer, jo bedre!

Lag papirposer uten å lime tape

papirposer-tinker-dekorere-strøk-mønster-pensel-akryl

Selv uten tape kan du lage vakre mønstre etter at du har laget papirposene. For eksempel, med en bred pensel, lag et mønster som ovenfor. Det er best å veksle flere farger slik at det stripete mønsteret ser mer attraktivt ut. Hvis du tør, kan du til og med male hele bilder på papirposen.

Moderne, geometriske mønstre

papirposer-tinker-tote-poser-maling-akryl-maling-gjør-det-selv

Hvis du designer forskjellige mønstre, vil gavene under juletreet se mye mer sympatisk og interessant ut. En annen fordel med å lage papirposer er at de kan brukes på nytt hver gang og ikke havner i søpla som innpakningspapir. Dette er mer miljøvennlig og gjør det lettere for deg å pakke inn gavene neste gang.

Gavepose med prikkepapir

papirpose-tinker-maling-prikk-mønster-søt-enkle-instruksjoner

Prikkmønstre er også veldig søte. Siden disse er vanskelige å male på frihånd, er det best å bruke et stempel. Denne er tilgjengelig ferdig laget av skum. Den har et praktisk håndtak som gjør utskrift spesielt enkelt. Du kan også kombinere disse punktene med et av mønstrene som vises ovenfor etter at du har laget papirposene.

Design bæreposer med trykk

papirposer-tinker-dekorere-prikker-hvite-instruks-verktøy

Du kan også improvisere og kutte en potet for et stempel. Frimerket dyppes deretter i den valgte fargen. Vær forsiktig så du ikke tar for mye eller for lite maling. Trykk deretter stemplet på posen og gjenta dette så ofte du vil. La til slutt malingen tørke godt. Forøvrig er akrylmaling godt egnet til dette formålet.

Jobber med sjablonger

papirposer-tinker-vakre-ideer-blomster-blonder-mønstre

Mer kompliserte mønstre kan påføres ved hjelp av sjablonger etter at du har laget papirposene. Selvfølgelig kan du også fritt tegne dette blondermønsteret. Med de riktige penselformene og -størrelsene får du raskt tak i det. Du kan først prøve på et ark om du virkelig trenger sjablonger.

Lag vakre papirposer med blonder

papirpose-tinkering-idé-sjablong-enkel-vintage-motiver-blonder

Hvis du har bestemt deg for sjablonger, er designet for å lage papirposer alt annet enn vanskelig. Legg malen på papirposen. Som en forholdsregel kan du lime dem med tape og fikse dem på plass slik at sjablongen ikke glir mens du farger. Ta deretter noen maling og bruk en pensel til å male dem over de utskårne motivene på sjablongen.

Previous Post
Strandvilla på øya Bali i Indonesia
Next Post
Å bygge en høy seng – ideer for plassbesparende hagedesign