15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Husflid med småbarn – 17 gode ideer og forslag til de minste

tinker med småbarn ull-garn-epler-barn-tinker-lim

For barn i småbarnsalderen er lek det viktigste. De gjør det de liker best og liker å bli lekt med. Husflid har en positiv innflytelse på utviklingen av de små heltene og hjelper barna med å utvikle sine egne ferdigheter. De åndelige mulighetene utfolder seg og barna blir selvsikre. I denne artikkelen tilbyr vi deg enkle ideer til Lag med småbarn. Våre forslag er bare ment som forslag, fordi hvert barn er annerledes og har sine egne preferanser.

Håndverk med småbarn – gi glede og fremme utviklingen av barnet

egg kartong-grønn-drage-konstruksjon-papir

Når du gjør håndverk med små barn, kan du alltid orientere deg om interessene og utviklingsnivået til barnet ditt. Barnet selv vil vise deg hva han synes er spennende og hva han liker å gjøre for øyeblikket. Vanligvis er husholdningsgjenstander eller dagligdagse gjenstander mye mer interessante for små oppdagere enn dyre leker. Barn mellom 1 og 3 år er fascinert av gryter som blander skjeer og esker med innhold for lasting og lossing. De liker også å leke med eggkartonger, som faktisk er et flott håndverk.

Kreative ideer med forskjellige håndverksmaterialer – larver tinker med eggkartonger

larve-eggboks-plysj-tinker-småbarn

Vakre kunstverk, som den søte larven på bildet over, er laget av tomme eggekartonger. Hvis du vil lage den veldig sultne larven, lar barnet ditt male eggbrettene med maling og gi dyret et ansikt. Ikke glem at det å lage med småbarn ikke handler om perfekte resultater, det handler om variasjonen som håndverket tilbyr. Det er også viktig at de små barna utvikler sine fine motoriske ferdigheter og fritt uttrykker sin egen kreativitet.

Lag med 2 år gamle barn-20 ideer med forskjellige materialer

Håndverk med barn under 3 år – kreative ideer for hver sesong

Tinker sender med barn – 17 kreative ideer og sommerhåndverk

Husflid med småbarn med papir

larve-tinker-småbarn-papir-ringer

Selv om mindre barn fortsatt trenger din hjelp med å kutte, vil de glede seg over denne søte larven. Så snart du har kuttet ut papirstrimlene, kan barna være med på å lukke strimlene i ringer og danne en kjede. Denne aktiviteten fremmer fine motoriske ferdigheter, og du kan leke pent med det søte dyret. Nå vet barnet ditt hvem som vil spise seg gjennom frukten og bli til en vakker sommerfugl. Forresten, du kan også designe en larve fra papirsirkler, toalettpapirruller eller med trekkspillfellingsteknikken.

Lage dyr med småbarn – lage kyllinger med silkepapir og håndavtrykk

chick-crepe-paper-construction-paper-handprint

Barna dine kan lage mange figurer med papirrester. Du trenger en papirsirkel og silkepapir for den søte kyllingen. Barn har fri til å slippe damp og rive opp det gjennomsiktige papiret til sitt hjertes innhold og spre og lime papirrester på sirkelen. Du kan lage fjærene til kyllingene av farget papir med håndavtrykk. Barna er begeistret over å se hvordan du skisserer de små hendene med blyant. Så kan barna fargelegge håndavtrykket med blyanter.

Å lage sommerfugler med småbarn

vår-sommerfugler-håndavtrykk-maleri-toalettpapirruller

Å lage håndavtrykk er også veldig gøy for de minste. De liker å dyppe hendene i fingermaling og legge igjen utskrifter på et ark. Med håndavtrykk i forskjellige farger, for eksempel, kan vakre vinger for sommerfugler lages. La barnet ditt male en tom toalettrulle og lim de googly øynene på. Du kan lage sensorene enten fra fleksibel plysj eller fra papir. En enkel og flott håndverksidé for våren!

Bier lager håndverk med små barn av toalettpapirruller

bi-dyr-toalett-rull-pipe-renere-tinker

Denne søte bien laget av toalettpapirrulle er en fin håndverkside for sommeren. Klipp strimlene med gult og svart papir for biekroppen og hjelp barnet ditt med å lime inn rullene i riktig rekkefølge. Barnet ditt kan også gi biet et ansikt. Barn kan slippe damp og dekorere biens vinger med tusj, maling eller glitter. Øyne, vinger og antenner er også limt på bikuben.

Lag en isbjørn av byggepapir med småbarn

isbjørn-finger-marionett-tinker-småbarn

Fingre og hånddukker er veldig populære blant barn i alle aldre. En annen flott håndverkside er å lage småfingerdukker av byggepapir. Barnet ditt vil glede seg over de små figurene som enten kan settes på fingrene eller tres på hånden slik at fingrene er dyrets ben. fra byggepapir og to sirkler som du limer sammen og slår to hull, kan du lage mange dyrefigurer og gi spennende timer med dukketeater.

Tinker kaniner med små barn fra papirtallerkener

papir-plate-kanin-fotavtrykk-påske

Hvis du vil lage håndverk med barnet ditt til påske, kan du lage en søt påskehare av papirplater. Selv om du ikke har noen håndverksredskaper hjemme, kan papirplatene forvandles til vakre kunstverk, det være seg ved å lime på eller male på. Barn kan lage værhårene av rørrensere eller tegne dem med en penn. Du vil få interessante og kreative resultater hvis du har kaninørene laget av barnets fotavtrykk på farget papir.

Lag husdyr med små barn

sau-gård-dyr-vatte-ull-klesklyper

Små barn liker å besøke gården og er mer enn begeistret for dyrene der. Du kan lage en hane, en rosa gris, en ku eller disse søte sauene av papirplater. Klipp en halvsirkel ut av papirplaten og la barnet stikke små kuler med ull eller bomullsull over den. Klesplugger er ideelle for ben og gir dyrefigurene den nødvendige stabiliteten.

Klovnetinker med fargerike pomponger

klovn-tinker-småbarn-pompong-papir-plate

Ved spesielle anledninger og feiringer, for eksempel karneval, kan du lage håndverk med dine nærmeste og nyte den fargerike karnevalsesongen. En klovn er en fin håndverksidé, spesielt i de tåpelige tider. Klovnefiguren er morsom, fargerik og ler av barna. Tryll frem en søt klovn med barnet ditt fra en papirfat og fargerike pomponger som barnet kan velge og holde på. Du vil bli overrasket over hvor kreative små barn kan være.

Håndverk om sommeren med småbarn

svømming-nudel-båter-vann-sommer-gutter

Hva kan være hyggeligere for barn enn å plaske rundt og plaske i vannet på varme sommerdager. Du er velkommen til å lage små båter med barna og deretter la dem ri i bekken. Bruk sugerør eller et trespyd, papir og en bassengnudel, som du kutter til ønsket størrelse. Flotte båter kan også lages av plastemballasje, propper og bokser. Moroa i vannet kan definitivt økes med disse flotte, selvlagde båtene.

Tinker musikkinstrumenter med småbarn

musikkinstrument-tinkering-småbarn-kazoo

Småbarn elsker lydspillene. Du liker å rasle papir og liker å tromme på forskjellige gjenstander med en treskje. Du vil like å lage musikk og utvikle en følelse av rytme. Moro garanteres når du lager forskjellige musikkinstrumenter med god lyd hjemme. Du kan enkelt lage en kazoo av en tom toalettrulle eller kjøkkenrulle, som barna kan fremkalle flotte lyder med. Lag først et lite hull i veggen på papprøret. Barn er velkomne til å bestemme utformingen av musikkinstrumentet og male eller lime inn rollen. Strekk smørepapir over papprøret og fest det med et gummibånd.

Tinker skramle med skjeer

småbarn-tinker-tape-maracas

Et annet musikkinstrument som er veldig enkelt å etterligne er de fargerike ranglene i bildet. Ta den gule plastemballasjen fra overraskelseseggene og fyll med sand eller riskorn. Legg det gule egget mellom to plastskjeer og pakk det godt inn med tape. Fest også skjeene til hverandre. Du er velkommen til å fylle flere rangler med forskjellige materialer slik at barnet ditt også kan bli kjent med forskjellige lyder.

Maling og håndverk med småbarn

Å male er ikke bare moro for barna, det utvikler også deres fine motoriske ferdigheter og utvider deres kreative horisont. Få fingermaling og la barnet dyppe fingrene i malingen og smøre dem på et stykke papir. Det er mange morsomme og fantastiske maleteknikker som barna dine kan bruke til å lage fantastiske bilder. For eksempel kan barn male en sjablong med maling og aluminiumsfolie. Aluminiumsfolien fungerer som et slags stempel og gir bildet en fin tekstur.

Lag bilder med glassmarmor

Glassmarmor-farge-blad-tinker-småbarn

En spennende aktivitet for småbarn er å male med glassmarmor, noe som skaper unike bilder. For denne morsomme aktiviteten trenger du noen glassmarmor, vann- eller fingermaling og et lokk fra en skokasse. Ha kulene i små beholdere og tilsett litt farge. La barnet røre malingen slik at marmorens overflate er dekket med maling. Legg et ark i lokket.

maling-glass-marmor-tinker-småbarn-jente

Ta marmoren ut av malingen og legg den på papiret. Nå kan barnet ditt bare flytte lokket frem og tilbake, glassmarmorene ruller og etterlater fargede spor. hvis det ikke er flere spor å se, kan du senke kulene i farger igjen. Du er velkommen til å blande flere farger, noe som skaper fargerike Mulmelbahnstraßen. Du er også velkommen til å bruke ferdige sjablonger og bruke fargen direkte på arket.

Tinker stempler med småbarn

klesklyper-pompom-maleri-småbarn

De små stemplene laget av klesklyper og pomponger er en flott håndverkside som de små barna vil glede seg over. Klesnålen fungerer som håndtak, og barna kan enkelt dyppe pompongene i farger og begynne å stemple. De yngste barna vil trolig ikke produsere betongbilder, men fargesprutene er unike på grunn av form og farge.

Stempel med kork

stempel-småbarn-vin-kork-farge

Barn fra 1 år og eldre kan også stemple med en kork. Legg noen fargekaker på en tallerken. Barnet kan sette sitt korkstempel i ønsket farge og stemple på arket. Eldre barn kan til og med stemple visse bilder, og forhåndstegnede konturer kan være svært nyttig.

Stempling med toalettpapirruller

toalett-rull-maling-gutt-tinker-maling

Et enkelt stempel for unike bilder er toalettrullen. Skjær flere stråler inn i rollen og la avkommet slippe ut kreativt. Barnet ditt vil føle seg stolt og anerkjent hvis du henger kunstverket hjemme og deretter holder det i et perm.

Previous Post
Hva du skal gjøre på nyttårsaften – noen friske ideer kan hjelpe
Next Post
Lag mosegraffiti selv og dekorer vegger med disse ideene