15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag snømann med barn om vinteren av forskjellige materialer

Tinker snømann med barn jul pjokk tre dekorasjoner

Som i alle andre sesonger kan du trylle frem mange flotte håndverk med barna om vinteren. Disse kan deretter brukes til en stemningsfull dekorasjon av leiligheten og vil sikkert gjøre deg i godt humør i førjulstiden. Et av de mest populære vintermotivene er selvfølgelig snømannen, og derfor har vi valgt dette motivet for følgende håndverksprosjekter. Hvordan lage en snømann med barn og hvilke materialer som er best for det, kan du finne ut i artikkelen!

Lag en snømann med barn av papir og papp

snømenn tinker toalettpapir ruller tinker ideer vinter barn

Det er tonnevis med materialer som er egnet for håndverk med barn. Blant dem er papir og papp spesielt populære varianter, fordi nesten alt kan lages av dem, og begge materialene er ufarlige i seg selv. Du kan også lage en snømann med barn av papir eller papp, og du finner fine håndverksideer og prosjekter for dette i det følgende.

håndverk med barn vinter snømann toalettpapirruller

Du kan gjøre mange ting med toalettpapirruller, spesielt med barna. Det er veldig enkelt å lage søte snømenn av det hvis barna først maler toalettrullene hvite (hvis ikke hvite) og deretter dekorerer dem med forskjellige elementer. De maler munnen, nesen og knappene med en tynn pensel og bruker ganske enkelt selvklebende googly-øyne for øynene. Med rester av bånd kan du lage skjerf til snømennene, og med en piperenser og minipomponger kan barna lage flotte ørevarmer.

snømenn tinker papir krans stoff diy barn

Sammen med barna kan du lage en stemningsfull dekorasjon til barnerommet, for eksempel med snømenn. En pen krans av små snømenn er perfekt for vegger eller vinduer og er veldig lett å lage av papir og rester av stoff. Bare kutt ut små snømenn av hvitt papir, lim dem til et langt bånd og dekorer dem som du vil. Kransen er klar til å henge!

snømann tinker barn pappreller stoff skraper pomponger

Du kan også lage en snømann med barn ved hjelp av konvensjonelle papirplater i forskjellige størrelser. For dette trenger du enten to eller tre papirplater, samt materialer for å dekorere snømannen, for eksempel rørrensere, farget papir, stoffrester og pom-poms. Bare gi barna materialene og la dem være kreative.

snømenn tinker barn lager ideer vinterinstruksjoner

Ikke bare papirplater, men også papirkopper er egnet for å lage snømenn om vinteren. Den enkleste måten å gjøre håndverksprosjektet på er med hvite papirkopper som ikke trenger maling. Følg trinnene i guiden for å lage disse kreative snømennene med barnet ditt.

snømann frokostblanding boksen diy håndverk idé barn vinter

Hvis papirplater og papirkopper er egnet for håndverk, passer også andre pappartikler, for eksempel forskjellige esker. Du kan også lage en snømann av en tom frokostblandingskasse av alle størrelser. For å gjøre dette trenger du hvitt papir for først å kle seg på papp og materialer for å dekorere snømannen. For eksempel kan barn lage en lue av en papirkopp, et skjerf av stoffrester og armer av sugerør.

Lag en snømann med barn av stoff

sokk snømann håndverk ideer barn vinter diy snømann sokker

Ulike stoffer som ull og filt er fantastisk egnet for håndverk med barn. For eksempel kan flotte snømenn lages av gamle sokker og utformes som en morsom vinterdekorasjon. For å gjøre dette trenger du fortsatt fyllmateriale for snømennene, f.eks. B. ris, og gummi- eller stoffbånd for å designe de enkelte “snøballene”. Barna kan bruke fargede knapper og pinner til å dekorere.

smeltet snømann tinker med barn olaf isdronning

Med filt, derimot, kan disse smeltede snømennene lett tinker. De minner om snømannen Olaf fra filmen “Frozen” og kommer garantert til å bli elsket av barna. Alt du trenger er lim, håndverksfilt i hvitt, svart og brunt, saks, hvite treblokker med avrundet form og tusjpenner.

snømann tinker med barn følte instruksjoner

Bare male snømannens ansikt på treblokkene, klipp ut de enkelte bitene fra filt og sett sammen og lim snømannen. fullstendig!

vinterhåndverk med barn får snømannen til å føle deg selv

Flott håndverk kan også sys i stedet for å limes av filt, men mindre barn trenger hjelp fra en voksen for dette. Likevel kan de minste selv designe delene av snømannen, som foreldrene deretter syr sammen. Du kan fylle snømannen med litt bomullsull og dermed lage et kosedyr som leketøy for barnet ditt.

Lag snømenn av leire

snømann tinker med barn lufttørkende leire knapper filt

Lufttørkende leire er et populært materiale for kreative prosjekter, og du kan bruke den til å lage en vakker snømann med barn. I tillegg til den hvite leiren trenger du også små negler eller tommelfinger for øyne og munn, knapper for pels, små kvister for armer og tannpirkere.

lille snømann tinker leire hvite instruksjoner

Først danner barna tre kuler av hvit leire i tre forskjellige størrelser. Legg deretter kulene oppå hverandre og hold dem sammen med en tannpirker. Klipp deretter av den utstående enden av tannpirkeren og bruk den til å forme snømannens nese. Til slutt former du ansiktet og kroppen og lar snømannen tørke i luften.

Lag en snømann, mal en leirgryte, dekorér med barn

Hvis du bare kan fange barnets oppmerksomhet for en kort stund, er dette raske håndverksprosjektet for en snømann helt fint. Alt du trenger er en leirgryte, akrylmaling, pensler, piperenser og pom-poms. Legg kjelen med bunnen opp på arbeidsbordet og mal den hvit med barnet. Mal deretter på ansiktstrekkene og lag øreklokker av to pomponger og en piperenser.

Om vinteren, håndverk med barn av naturlige materialer

gresskar snømann tinker maling barn idé vinter

Som regel kan du lage flotte snømenn med barna av nesten alt materiale. Naturmateriale er en utmerket idé som de minste kommer til å elske. Gresskar, for eksempel, er ikke bare egnet for håndverk om høsten, men kan også brukes til vinterdekorasjoner. Et hvit eller hvitmalt gresskar kan raskt og enkelt omdannes til en snømann og brukes til dekorasjon av vinterhuset.

snømenn tinker tre skjerf rester av klut nese skumgummi

Når snøen utenfor ikke er nok til å bygge en snømann, kan du gi barna glede ved å lage en sammen i stedet. Tre er like egnet som materiale for dette. Bare mal et trebrett med hvit maling, design ansiktet med hvilket som helst materiale, bind et skjerf rundt brettet og snømannen er klar.

julehåndverk barn treskiver snømann trepynt

Du kan også lage snømenn til jul med barn og designe dem som pynt til juletreet. Om tre, papir, plast eller annet materiale spiller ingen rolle. Bare bruk det du har for øyeblikket.

Lag en snømann med barn av gamle lyspærer

snømann tinker christmas kids lyspærer glitter

Resirkulering er en fin måte å resirkulere gamle ting i stedet for å kaste dem. For eksempel kan en gammel lyspære brukes til å lage en snømann med barn til jul. Barna dine kan enten male lyspæren med maling eller krydre den med glitter og lage originale trepynt selv.

lyspære snømenn tinker julebarn

Previous Post
Vanlige og enkle yogaøvelser hjelper med brystløft uten kirurgi
Next Post
Ryggstrekkøvelser: Med følgende øvelser erklærer du krig mot ryggsmerter!