15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag vifter til en original dekorasjon ved forskjellige anledninger

tinker vifte dekorasjon-rød-blå-gul-fest-design

Vil du lage fans? Da har du sannsynligvis allerede gjenkjent de forskjellige formålene du kan bruke fagene til. Det er ikke bare perfekt for avkjøling på en varm sommerdag. Den brukes også ofte til dekorative formål, blant annet i form av en krans til festdekorasjoner, for å dekorere et romantisk bryllup eller for å gjøre gaveemballasje mer interessant. Uansett hva du vil bruke viften din til, har vi noen guider for hvordan du gjør dette Tinker fans sett sammen for å hjelpe og inspirere deg.

Lag fans til festen

Fan-tinker-krans-inspirasjon-dekorere-fest-atmosfære

Du kan også brette vifter for å dekorere en fest med dem. Ulike alternativer er tilgjengelige for deg her. På den ene siden kan forskjellige materialer brukes. Til festdekorasjoner brukes imidlertid vanligvis solid papir. På den annen side kan du også velge formen selv. Du kan designe den klassiske, halvsirkelformede formen og henge viftene eller gjøre dem runde hvis du lager vifter.

Lag en fankrans

Fan-tinker-krans-fest-dekorasjon-gjør-det-selv-instruksjoner

Denne kransen består av rom i forskjellige farger og størrelser som er limt sammen. Form trekantede vifter. De større rommene blir deretter gjennomboret på den ene siden, og en snor tres gjennom disse hullene. Med deres hjelp kan du nå henge opp viftekransene som du vil. Du kan også lage flere fans og lage flere kranser.

Lag fans for drinkene

vifte-tinker-drikker-agitator-enkle-tre-spyd

Vi synes også denne ideen for en festdekorasjon fra rom er veldig søt. Dette er omrører for drikkene som du kjenner ditt eget glass mye raskere med. Nedenfor har vi en rask guide til hvordan du lager disse fansen. De lages veldig raskt. Forbered lim, papir og kebabspyd.

Lag din egen dekorative vifte

fan-tinker-fargerike-farger-papir-rosa-

Siden de rette kantene til viften er ganske kjedelige, kan du endre dem litt. Etter at du har brettet papiret til viften som et trekkspill, avrunder du en av sidene med saks. Den andre siden trenger ikke å være formet, da den ikke vil være synlig. Til slutt skal papiret se ut som bildet.

Stans papir

fan-tinker-punch-paper-party-drink-dekorere

Dekorasjonene til drinkene vil se enda finere ut hvis du slår dem som vist. I stedet for runde hull kan du også velge et annet mønster. Selvfølgelig trenger du også riktig slag for dette. Som du kan se, kan du la fantasien løpe løpsk når du tinker og designer fans.

Tinker papirvifter

fan-tinker-diy-tutorial-liming-kebab spyd-feire-dekorere

Sett deretter trespydet gjennom det nederste hullet. Denne vil stikke rett ut først. Nå er de øvre og nedre områdene av spydet belagt med lim. Det er best å bruke et flytende lim, ettersom det holder lenger og fikser seg bedre. Trekk viften fra hverandre og lim begge sider til spydet. La limet tørke, så kan du lage neste vifte. Du kan lage sugerør på samme måte.

Lag fan til bryllup

tinker fan bryllup-idé-romantisk-beige-hull

Ikke bare vintage bryllup er perfekte å bruke vifter som dekorasjon. I prinsippet gjør de det veldig bra på ethvert tema, sikrer romantikk og utstråler dermed en hyggelig atmosfære. Forutsatt at du ikke vil lage en krans av halvsirkelformede vifter, anbefaler vi de runde variantene for bryllupet. De har på en eller annen måte en mer passende sjarm.

Veggdekorasjon til bryllupet

Fan tinker bryllup-veggdekorasjon-idé-romantisk-laks-farge-rosa-mintgrønn

Lag vifter i forskjellige størrelser, farger, former og med ethvert mønster. Du kan deretter henge de ferdige kopiene på hvilken som helst vegg. Dette lar deg markere et bestemt område under mottakelsen. Dessertbordet er egnet, som i dette eksemplet, eller bordet til brudeparet. Uansett er et attraktivt blikkfang garantert!

Vifte gjør stoff

Fan tinker dekorere-gifte seg-hvitt-stoff-tre-brudebukett

Selvfølgelig kan viften også tjene som tilbehør for bruden eller representere et enkelt dekorasjonsstykke. Bruk den til å markere området i gjesteboken eller et annet sidebord. I dette tilfellet kan du også lage en vifte av stoff, men dette er litt mer komplisert. Dette er fordi du trenger trepinner som du fester sammen på den ene siden på en slik måte at de kan flyttes. I utfoldet tilstand måler du deretter den nødvendige stoffstørrelsen. Lim det utskårne stoffet på stengene.

Bryllupsprogram

Gjør fansen original-idé-meny-design-program-gjester

Men det er ikke alt du kan få når du skal lage bryllupsfans. Hva synes du om denne ideen? De enkelte elementene er der for å gi gjestene litt informasjon om bryllupet, inkludert fotografen, brudepiker og andre ting. Du kan også designe menyen på samme måte, eller du kan lage et individuelt design for hver gjest. Dette er også gaven din samtidig.

Vifte som gave

fan-tinker-gull-mobil-idé-mint-grønn-rosa

Hvis vi fremdeles ikke har blitt overbevist om den positive siden av emnene, vil vi sikkert klare det med denne ideen. Du kan lage fans og bruke dem til å lage unike mobiler. Den attraktive dekorasjonen er egnet for å designe et barnerom eller som en gave. Siden det er hjemmelaget, vil det ha en spesiell verdi for mottakeren.

Instruksjoner for tinkering fans

fan-tinker-mobile-sticks-instructions-diy-easy

Du jobber deg opp for denne mobilen fra topp til bunn. Knyt en lang nok snor til å henge den på seks til. Du trer disse seks gjennom sugerør etter eget valg for å legge til farge på mobilen. Etter denne første raden kan du også lage den første, runde viften. Han får hull som du trekker snoren gjennom igjen. Så er det stråene igjen, deretter en vifte, sugerør igjen og til slutt knyter snoren sammen i bunnen. Du er også velkommen til å legge til pomponger.

Tinker fans med barn

Fan-tinker-regnbue-barn-idé-fargerike-iskrempinner

Elsker barna dine å lage håndverk, og vil du lage noe sammen igjen? Da passer emner virkelig godt, tror du ikke? Hvis du har planlagt en bursdag for et barn, kan de små også fikle med viften til pynten. Avhengig av barnets alder vil mengden hjelp du trenger variere. Du trenger papir, vannmaling, ispinner og en nagle.

Bare pusle

Fan-tinker-kids-fun-work-iskrempinner-vann-maling

Først og fremst bør du bruke naglen til å feste popsicle -pinnene sammen. Dette er jobben din, fordi det må bores et hull i hver stamme. Du kan nå bruke den utbrettede vifterammen som en mal og tegne formen på et hvitt ark. Barnet ditt kan fargelegge dette på hvilken som helst måte. Deretter kuttes formen ut og limes på popsicle -pinnene.

Lag vifter av papir

vifte-tinker-rosett-vegg-dekorasjon-forslag-rund-form-lim

Slik at en rund vifte ikke ser for strukket ut, dvs. har en pen form. Det er vanligvis designet av flere elementer. Disse kan være monokrome eller ha samme mønster, eller de kan velges annerledes for å lage en broket, rund vifte i et lappeteppe -design. Uansett er instruksjonene de samme.

Rund vifte

Fan-tinker-tinker-rutete-mønster-papp-rund-svart-hvit

Velg lengden på papiret avhengig av diameteren du vil ha for viften. Etter å ha brettet den som et trekkspill, bretter du den på midten igjen. For å kunne tinke med den runde viften trenger du tre slike elementer. Lim dem sammen som vist, og når limet har tørket, trekker du dem forsiktig fra hverandre. Lim de to endene sammen på samme måte, og du har en rund vifte.

Lag vifter av fjær

fan-tinker-food-coloring-fjær-hvit-farging-rosa-tørking

For å kunne tinke en slik vifte trenger du en ramme som du kan kjøpe eller lage selv av tre. Det er også mange hvite, kunstige fjær. matfarging og en varm limpistol. Fjærene blir først farget i den valgte fargen. Her ble rødt valgt for et rosa resultat. Men du kan også velge en annen farge.

Lim fjær

vifte-tinker-fjær-lim-varm limpistol-gullramme

Siden fjærene fortsatt er våte, må de tørkes først. Dette gjøres enten over natten eller umiddelbart med en hårføner. Dekk fjærene med en sil og føntørk gjennom hullene. Når fjærene er tørre, kan du lage viften. For å gjøre dette, fordel fjærene jevnt på rammen og lim dem med den varme limpistolen. Pass på at det ikke er hull.

Vifte i hvitt og rosa

Fan-tinker-original-romantisk-idé-tinker-instruksjoner-edel-dekorasjon

Etter noen få rader kan du fortsette med fjærene i forskjellige farger. Du er velkommen til å designe en regnbuevifte på denne måten eller komme med andre mønstre. Når du er ferdig med å pusle med viften, kan du bruke den til å dekorere hvilken som helst vegg. Denne ideen er også veldig egnet som gave.

Previous Post
Lag billige hagepynt selv – 15 DIY -ideer
Next Post
Trening mens du er på ferie – slik at du kan slappe av og holde deg i form samtidig