15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Husflid med skumgummi – 15 morsomme husflidsideer med barn

Håndverk med skumgummi barn-vår-DIY-jente-blyant-sommerfugl

Håndverk med skumgummi tilbyr morsomme håndverksideer og forskjellige teknikker som utvikler fingerferdigheten og fantasien til de minste. Skumgummi har lenge vært et populært håndverksmateriale. Fordi skumgummiplaten er veldig myk og derfor lett å kutte ut, har barna mye moro med å lage håndverk med skumgummi. Den er også veldig egnet for håndverksideer som du kan trylle frem hjemmelagde smykker, individuelle frimerker, vårdekorasjoner eller for eksempel påskekurver. Det er et stort utvalg av enkle instruksjoner med maler om hvordan du lager vakre og fargerike leker av skumgummi med barn. Du finner praktiske tips om dette under de interessante håndverksideene i samlingen vår.

Utforming med skumgummi tilbyr et bredt utvalg av ideer for vårdekorasjoner

Husflid med skumgummi barn-vår-DIY-jente-blomst-krans-piperenser

Håndverk med skumgummi er spesielt egnet for mindre barn på grunn av den raske følelsen av prestasjon når de lager blomster, dyr eller andre figurer av skumgummien. Mens skumgummiplatene brukes til å tinker i muntre farger eller med glitter, er det praktisk talt ingen grenser for fantasien. Ulike former kan enkelt og presist kuttes ut av dette håndverksmaterialet med saks. For figurer med rette linjer som bokstaver eller bilderammer, anbefaler vi at du bruker en kutter. De populære alle dekorasjonsvifterne kommer også til unnsetning når de lager håndverk med skumgummi.

Håndverk med skumgummi – lag vakre vår- og påskedekorasjoner med barn

Håndverk med skumgummipike-barn-hjemmelaget-blomsterkrans-piperenser

Bildet ovenfor viser materialene som kreves for en blomsterkrans laget av skumgummi som en fjærdekorasjon å lage selv. Til denne håndverksideen trenger du buer, rørrensere i lysegrønne og skumgummiblader i muntre farger. Blomster er kuttet ut av dette, og to hull er laget i midten av hver figur. Sett blomstene på linje med den grønne rørrenseren mens du stikker hullet i ledningen. Plasser skumgummiblomstene i forskjellige farger ved siden av hverandre og dekorer med buer i matchende nyanser i mellom, slik at vårfølelsen av håndverksideen virkelig får frem.

Praktiske ting og gaver til håndverk med skumgummi

Husflid med skumgummi barn-tinker-idé-stempel-vinkorker-skumgummiark

Skumgummistemplene er selv et verk å designe og dekorere med forskjellige håndverksideer som gratulasjonskort, kalendere, etc. Uansett om det er jul, bursdag eller morsdag, kan du alltid stole på et passende, individuelt design. Håndtaket til et stempel kan være laget av et stort utvalg materialer – små, kubiske trebiter eller vinkorker, som i eksempelet vist. Men bildene av frimerkene er lettest å designe av skumgummi, fordi det krever litt mer innsats og flid med materialer som potethalvdeler, viskelær eller linoplatene.

Å lage påskekurver – en idé for påskedekorasjoner laget av skumgummi

Håndverk og skumgummi tinkering idé-barn-påske kurv-påskehare-instruksjoner-grønn-gul

Den typiske fargleden i påskedekorasjonene kan skapes med dyktighet når man tinker med skumgummi. Klipp gresset for en påskekurv laget av skumgummi i lys og mørkegrønn ved hjelp av en mal og håndtaket og gjerdet – laget av skumgummi i lysegult. Påskekaninene eller andre påskemotiver kan lages av stykker i hvitt, babyrosa, lilla og andre farger og dekorere påskekurven med glitter eller rhinestones etter din smak.

Barnas veske for å lage ditt eget håndverk med skumgummi og håndverkssnor

Håndverk med skumgummipose-påskekurv-barn-hjemmelaget-oransje-jente

Håndverk med skumgummi er veldig populært blant barn fordi de kan bruke det til å lage fargerike 3D -objekter selv. En morsom barnepose laget av to kontrastfarger av skumgummi kan enkelt lages ved å følge trinnene i instruksjonene som er gitt. De to sidene av posen og koblingselementet er perforert på kanten og sydd sammen med en håndverkssnor. Lim posehåndtakene og ytterligere dekorasjoner på siden av barneposen. B. kuttet ut av skumgummi med glitter.

Nutzhafen tinker blyantposer med skumgummi – en fargerik håndverkside for barn og voksne

Husflid-skumgummi-tinkering-idé-blyant-pose-barn-DIY-instruksjoner-gjør det selv

Hvis du senere kan bruke sluttproduktene til håndverk med skumgummi eller andre materialer, så er håndverksmoro absolutt mye større. Vi presenterer ideen om hvordan du kan lage en blyantpose selv og dekorere den individuelt med figurer laget av selvklebende skumgummi i forskjellige farger.

Materialer som kreves for prosjektet er laget av blyantkontakter i skumgummi

Håndverk-skum-gummi-blyant-pose-barn-DIY-mal-gjør-det-selv-tinkering idé

Bruk svampgummiplater DIN A4 og kutt formen vist på bildet ovenfor ut av rektangelet. Du trenger ikke andre verktøy enn saks og linjal.

Blyantpose laget av skumgummi – sett den sammen og dekorer den selv

Håndverk-skumgummi-tinkering-idé-barn-blyant-pose-hånd-punch-gjør-det-selv

Lag en Minion blyantbeholder av en blikkboks med skumgummi

Håndverk-skum-gummi-barn-minions-DIY-blyant-beholder-mal-tinkering-idé

Forstør den vedlagte malen for detaljene i håndverksfiguren for å matche størrelsen på en blikkboks. Klipp deretter ut de typiske Minion -dungareene i hvitt, grått, svart og blått fra skumgummi.

Minion blyantbeholder-laget med skumgummi så enkelt som 1-2-3

Håndverk-skumgummi-barn-tinker-idé-minions-DIY-blyant-beholder-lim

Skjær to rektangler ut av kanarisk gul skumgummi og dekk den indre og ytre overflaten av tinnet med dem. Bruk detaljene som allerede er kuttet ut for å trylle frem formen på minion. For mer presist håndverk med skumgummi kan du bruke en punch – z. B. for øyesirkler og briller.

En fargerik håndverkside for barn – alfabet laget av skumgummi

Håndverk-skumgummi-bokstaver-tinker-idé-barn-aplhabet-klesklips

Gjør det å lære alfabetet til et spill ved å pusle med skumgummi og klesklyper. Hvis du gjør prosjektet med småbarn, er det bedre å bruke selvklebende skumgummi i stedet for allsidig lim for liming.

Fotoramme laget av skumgummi selv lag – en fin gave til morsdag

Håndverk-skumgummi-fotoramme-hjemmelagde-barn-blomster-glitter-haerz

Fotorammen er en vellykket gave eller gave å lage selv ved mange anledninger, for eksempel barnebursdagsselskaper eller morsdag. Det kan også implementeres som en morsom håndverkside til jul- eller vårpynt.

Fotoramme laget av skumgummi – instruksjoner og tips for støtten

Håndverk-skumgummi-fotoramme-tinker-idé-barn-blomster-glitter-haerz

Baksiden av fotorammen er laget av solid papp i rektangulær form. Lim et lag med klar film på toppen og fest den fra tre sider. Dekorer fotorammen med skumgummifigurer i forskjellige former i henhold til ideen din. Støtten lager du av et stykke hardt papp, som du bretter i en sikksakk og fester på baksiden.

Husflid med skumgummi – glitrende tilbehør for små kvinner

Håndverk-skum-gummi-jenter-barn-hjemmelaget-hår-klipp-krone-idé

Lag en liten bobby pin -krone laget av skumgummi med glitter i de populære fargene til din lille prinsesse. Diameteren på hver krone må samsvare med størrelsen på bobbypinnen som brukes.

Kronen bobby pin – laget med skumgummi skaper vakre ting

Håndverk-skum-gummi-jenter-barn-selvlagde-hårklipp-krone-instruksjoner

Dekorer overflaten på den valgte bobbypinnen med en bue av passende bredde og lim skumgummikronene på den med varmt lim.

Håndverksideer for Hebst – kreative ting laget av skumgummi i varme farger

Håndverk-skum-gummi-barn-urter-deco-DIY-tre-blader-papp-tallerken

La barna føle høstens skjønnhet gjennom denne enkle og bærekraftige håndverksideen. Først trekkes et tre på en papptallerken og deretter limes skumgummi på grenene.

Presis kappede treblader av skumgummi med et slag

Håndverk-skumgummi-barn-urter-instruksjoner-DIY-punch-out-gul-oransje

Hjelp de små håndverksfansene med dette prosjektet ved først å slå ut sirkler ut av gult skumgummi med et slag. Lag deretter to treblader av det og la barna kutte ut bladene selv fra skumgummien i oransje i henhold til dette mønsteret med saks.

En snømann som julepynt for håndverk med skumgummi

Håndverk-skumgummi-barn-DIY-jul-snømann-hvit-idé

Håndverk med skumgummi til jul – emballasjeidé å lage selv

Håndverk-skum-gummi-barn-lag-selv-julegave-emballasje

Den komplette instruksjonen for skumgummi blomsterkransen finner du her.

Du finner fullstendige instruksjoner for blyanten med skumgummi her.

Du finner hele instruksjonene for alfabetet med skumgummi her.

Den komplette instruksjonen for bobby pin -kronene finner du her.

Den komplette instruksjonen for høsttreet finnes på papptallerkener her.

Previous Post
Karnevalsdekorasjoner for hjemmet – flotte karnevalsideer å lage selv
Next Post
5 hjemmelagde gaveideer som virkelig er nyttige