15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag sommerdekorasjoner til å henge opp – DIY -ideer for å henge dekorasjoner med sommerflair

Den etterlengtede sommeren har allerede kommet! Hvis du vil dekorere hjemmet ditt riktig for den varme årstiden, vil du sikkert finne det på nettstedet vårt. Enten for innendørs eller utendørs bruk, med blomster eller med innsamlet strandrester – våre ideer vil vekke din kreative side og inspirere deg til å lage håndverk og dekorere. Har du lyst til å lage en sommerdekorasjon for å henge opp? Les deretter videre for å oppdage mange flotte DIY -prosjekter.

Den hengende dekorasjonen er et flott alternativ for både innendørs og utendørs. Du kan for eksempel henge dem på veggen, på døren, på taklampen eller på terrassedekselet. Ta en titt på følgende ideer, og prøv dem selv for å bringe sommerstemningen inn i hjemmet ditt.

Maritim veggdekorasjon – skallhjerte å henge opp

Lag sommerdekorasjoner for å henge opp hjerter laget av strandmateriale

Hvis du forbinder sommer med stranden og havet, så er det maritime temaet sannsynligvis den beste ideen for sommerdekorasjonen din. Strandvarer som skjell, snegelskjell, sjøstjerner, sjøglass, perler og andre nautiske dekorative elementer som ankre, garn og tau er et utmerket valg for å dekorere leiligheten for sommeren. Du kan bruke den til å lage en original sommerdekorasjon for å henge opp, for eksempel dette vakre hjertet til døren.

For å lage denne sommerhengende dekorasjonen selv trenger du følgende:

 • Hjerte laget av tre (eller annet solid materiale)
 • Blåskjell og sjøsnegler (avhengig av størrelse ca. 100-120 stykker)
 • sjøstjerne
 • Gesso primer og perlemor akrylmaling
 • Perler og / eller strass
 • Satengbånd for å henge opp
 • 2 små D-ring kleshengere
 • Generelt lim
 • skrujern
 • pinsett
 • pensel
 • saks

Instruksjoner male trehjerte med skjell dekorere hengeren

Først bruker du en skrutrekker til å feste D-hengerne på toppen av baksiden av hjertet. Grunn hjertet med et lag gesso og la det tørke. Mal deretter hjertet med perlemor og la det tørke igjen.

Sorter blåskjellene etter form og størrelse. Mal noen av dem med perlemor. Velg en skallform du har rikelig med og teip rundt kanten på hjertet. Lim deretter på resten av muslingene til hjertet er helt dekket.

Når alle skallene er limt på, limer du perler og rhinestones på skjellene. For å gjøre dette, plukk opp en rhinestone med pinsett, legg en liten mengde lim på baksiden (du kan bruke en tannpirker) og legg deretter rhinestone på med pinsetten.

Klipp båndet i to og bind hvert stykke til en av D -kleshengene. Trekk båndet opp og bind det i en knute, og bind det deretter med en sløyfe. Til slutt henger du opp den selvlagde sommerdekorasjonen og beundrer den!

Tinker sommerdekorasjoner – Boho veggmontert mobil med sjøstjerner

Lyst spisestue med DIY drivvedveggdekorasjon med sommerstemning

Du kan også ta med den populære strandstilen inn i hjemmet ditt med denne veggmonterte mobilen i boho-stil. Det gjøres super raskt og passer fantastisk godt til veggen i stuen eller spisestuen.

Alt du trenger for denne maritime veggdekorasjonen er et langt stykke drivved, litt tau eller jutesnor og noen sjøstjerner og skjell. Hvis du ikke er så heldig å bo nær en kyst og leter etter et alternativ til dyrt drivved fra spesialforretninger, kan du også produsere drivved selv.

Lag drivvedpynt om sommeren med sjøstjerner å henge opp

Det første du må gjøre er å lage en krans av sjøstjerner og skjell. For å gjøre dette kan du enten lime eller knytte de dekorative elementene til tauet eller jute. Klipp deretter et stort stykke snor og bind endene til begge ender av drivvedet for å henge på veggen. Vikle deretter den ferdige kransen løst rundt drivvedet og den maritime veggdekorasjonen er klar.

Lag ideer for maritim sommerdekorasjon å legge på

Lag sommerdekorasjoner med nautiske motivankre

Her finner du noen fine dekorasjonsideer i maritim stil som raskt vil gi leiligheten din den sommerstilen du ønsker. For dette bildet trenger du et trebrett, som du først maler med hvite og marineblå striper og lar det tørke godt.

DIY sommerdekorasjon for å henge trebord med anker av tau

Deretter skriver du ut et anker i passende størrelse, plasserer det i midten av brettet og tegner det. Bruk litt tau til å ramme ankeret på brettet og lim det på plass.

Lag ankre for å henge ut av malte vinkorker og tau

Anker som sommerdekorasjon for å henge opp fra vinkorker og tau

Dekorer monogram med skjell

Dekorer bokstaver med flotsam DIY hengende dekorasjon

Dekorativ bokstav i bilderamme for oppheng dekorert med fiskenett og skjell

Maritim dekorasjon for sommer bilderammer med bokstaver laget av skjell

Lag sommerdekorasjoner for å henge opp: DIY blomsterkranser

Lag blomsterkranser for å henge opp ideen til fotobakgrunn

Hvis du vil bringe litt farge inn i dine egne fire vegger, kan du ganske enkelt ikke gå galt med blomster om sommeren. Ekte blomster i potter er gode valg for hjemmet, balkongen og hagen, men de krever mye vedlikehold. Klippblomster eller enda bedre – kunstige blomster gir et godt alternativ. Her finner du en god idé for hjemmelagde kranser av kunstige blomster som du kan henge på veggen hjemme så vel som ved inngangen til huset eller i hagen. Disse er også fantastisk egnet som festdekorasjoner om sommeren eller som bakgrunn for en fotoboks, da de ser veldig dekorative ut.

For å lage en blomsterkrans trenger du:

 • Kunstige blomster i alle farger
 • linje
 • saks
 • Wire cutter

Lag din egen blomsterkrans med kunstige blomster

Klipp først av blomsterhodene slik at ca 1 cm av stammen gjenstår. Så mye burde være nok til å knytte snoren til den. Start med å knytte blomsterhoder i den ene enden og fortsett til blomsterkransen din er den lengden du ønsker. La også nok snor være på slutten til å henge kransen på en gren, ring eller hvor du vil.

Heng krans av blomster på en gren

Hengende blomsterkranser på en gren. Blomsterdekorasjon for sommeren

Lag sommerpynt til å henge opp på soverommet: blomstervegg i stedet for hodegjerde

DIY blomstervegg over seng ide for sommerdekorasjon på soverommet

Hengende vaser for snittblomster

Glassvaser med avskårne blomsterdekorasjonsidé for å legge på

Hvis du liker ideen om snittblomster til sommerdekorasjoner, kan du lage en krans av hengende glassvaser. Den kan henges hvor som helst og dekoreres med sesongblomster.

Denne ideen krever ikke store manuelle ferdigheter. Så du trenger noen vaser som har tynne halser med bredere åpninger på toppen (slik at snoren de er bundet med ikke glir av). Disse skal heller ikke være for store, for ikke å bli for tunge når du fyller dem med vann. Ellers er prosessen enkel – du fester først en frakkekrok til veggen, søylen eller der du vil henge vasene. Deretter knytter du et langt snor rundt halsen på hver vase flere ganger, samler deretter alle trådene sammen og forskyver dem vertikalt før du knytter gruppen av tråder til frakkekroken. Etter at vasene er hengt opp, bruk en målebeger til å helle vann og tilsett noen vakre blomster for å fullføre utseendet.

Lag sommerpynt til å henge opp – veggdekorasjon med metallring

Minimalistisk blomsterdekorasjon for å henge i sommerpionen av metall

Med metallringer kan du lage vakre hengende dekorasjoner som vakre dørkranser. Her er en annen idé som ser veldig enkel, men original ut.

Instruksjoner for DIY blomsterdekorasjoner i en metallring

Metallringen kuttes først på ett sted med trådkuttere. Deretter blir en treblokk hullet med boret og presset på metallringen. De to endene av metallringen bindes deretter sammen igjen med et stykke tape. Deretter tar du en liten firkant på størrelse med treblokken og fester den på baksiden av treblokken med to gummibånd. Til slutt festes en blomst med stilken mellom treblokken og flisen, og blomsten er sentrert i midten av ringen. Du kan deretter henge den hengende dekorasjonen hvor som helst for å pynte den.

Sommerdekorasjon for å henge opp i boho -stil

Enkel DIY sommerdekorasjon å henge med fjær Boho -stil

Boho -stilen er også fantastisk egnet for sommerdekorasjoner. Denne stilige boho -hengende dekorasjonen kan virkelig etterlignes av alle. Alt du trenger er en liten rund trepinne, litt skinnsnor og noen fjær. Først dobbeltbind du hver ende av et stykke semsket snor til hver ende av stangen. Dekorasjonen er hengt på den. Deretter knytter du hver vår til et stykke skinnsnor og knytter den andre enden av snoren til trepinnen til pinnen er fylt med snor. Lengden på snorene må justeres slik at fjærene henger symmetrisk.

DIY bøylekrans med sukkulenter

Hengende dekorasjon for sommer tinker dørkrans laget av tre med sukkulenter

Dørkranser er et av de mest populære alternativene for å henge dekorasjoner i hver sesong. Disse kan henges både innendørs og utendørs og pyntes med blomster, planter eller andre pyntegjenstander. I denne artikkelen har vi for eksempel samlet mange gode ideer for inngangsdøren. Her introduserer vi en annen DIY -idé som er enkel å gjøre og ser veldig naturlig og vakker ut. Dette er de nødvendige materialene:

 • 30 cm broderiramme i tre
 • 22 cm broderiramme i tre
 • 3 treskiver
 • Myk mose
 • Kunstige sukkulenter og luftplanter
 • varmt lim
 • teip

DIY broderirammedekorasjon i sommer turkis krans med sukkulenter

Lim først bøylene sammen langs toppen. Før du klistrer, må du ordne treskivene for å sikre at de overlapper de to bøylene og at alt passer sammen. Lim deretter treskivene på plass.

Skjær sukkulenter slik at du har små biter å jobbe med. Spred dem langs skivene og rammene slik at de følger dekkets form og passer godt sammen. Lim dem på plass.

Fest litt mose langs kantene på treskivene og bøylene for å skjule endene på sukkulenter. Dette får det hele til å se mer naturlig ut og det grønne får et fint mykt utseende. Fest båndet øverst på bøylen for å henge kransen. Og det er det!

Lag sommerpynt til å henge opp i hagen

Mal gamle kurver, plant urter og heng dem på terrassen

Lag sommerdekorasjoner for å henge opp og plante fargerike kurver utenfor

En vakker sommerdekorasjon skal heller ikke mangle i hagen. Her er noen ideer som du også kan pusle med deg selv for å forskjønne uteområdet.

Lag et velkomstskilt for hagen av et gammelt pizzabakke

Lag sommerdekorasjoner til å henge veggdekorasjoner sitronrepet grønne ting

Heng enkle DIY -lanterner fra murkrukker som belysning i hagen

Sommerdekorasjon for utvendig DIY lyktekrans

Previous Post
Karnevalsdekorasjoner for hjemmet – flotte karnevalsideer å lage selv
Next Post
5 hjemmelagde gaveideer som virkelig er nyttige