15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag ideer til hagefester – slik blir sommerfesten en komplett suksess!

Sommeren er hagefesttid, og hvis du er en av de heldige med et fint uteområde, kan du ikke vente med å få møte noen venner og nyte friluftslivet sammen. Om det er grill, brunsj eller bursdag spiller ingen rolle – riktig forberedelse er viktig. Maten må velges og tilberedes, musikken settes sammen og sittegruppen tilberedes. Noen mennesker legger også stor vekt på den riktige hagefestdekorasjonen. Og det er her vi kommer inn: Vi har satt sammen flotte håndverksideer til hagefester som du kan bruke til å lage sommerdekorasjoner selv. Hagen din vil garantert bli en suksess!

Lag ideer til hagefester – flåter som tjenester med godteri

Lag ideer til hagefester - korkflåter som gaver til gjester

Hvis du ønsker å ønske gjestene dine velkommen med litt, er gjestegaver akkurat det riktige alternativet. Bare spre dem rundt spisebordet ved å legge dem på tallerkenene. Du vil umiddelbart fremkalle et smil på ansiktet til venner og familie og samtidig motta en pen borddekorasjon til hagefesten. Hva med slike flåter som du kan plassere små søtsaker eller andre gaver på? Flåter som håndverksideer for hagefester er raske og enkle å lage!

 • 3 korker per flåte
 • Gummibånd eller lim
 • Skumgummi (eller papir eller filt)
 • Cocktailparaply
 • valgfritt washi -tape
 • Saks, blyant / tusj
 • Gummibjørner eller andre søtsaker / gaver

Siden flåtene er så enkle å lage som håndverksideer for hagefester, er de også fantastiske hvis du vil lage noe for mange mennesker på flua: Sett sammen tre korker og bind dem sammen med elastikk. Alternativt kan du lime korkene sammen med lim (f.eks. Varmt lim). Fjern nyanser fra cocktail nyanser slik at bare pinnen med proppen gjenstår. Du kan også bruke enkle tannpirkere. Du bør imidlertid kutte av spissen for å unngå skade.

Tegn formen på et seil på skumgummien og klipp det ut. Stikk deretter tannpirkeren gjennom skumgummien litt under kanten av seilet og en gang til i motsatt ende. Legg seilet i en kork eller mellom to av korkene. Du kan nå lage et flagg av washi tape og feste det til spissen av seilet. Tilsett godteriet – ferdig!

Og det beste? Flåtene kan faktisk svømme. Derfor er de også fantastiske håndverksideer for hagefester når du skal feire en bursdagsfest for barn.

Lag boho sommerdekorasjoner – dekorasjoner til hagefester som du aldri vil ta av igjen!

Lag ideer til hagefest - tinker eventyrlys med macrame

Den riktige hagefestbelysningen er nødvendig, spesielt når festen varer utover kveldstid. Og med en lysstreng får du også akkurat den riktige sommerfestdekorasjonen som også gjør inntrykk i løpet av dagen. Men hvorfor skulle eventyrlyser være håndverksideer for hagefester når de kan kjøpes ferdiglagde? Veldig enkelt – du kan krydre selv den enkleste lysstrengen i noen få enkle trinn og tilpasse den til festens tema. Vi viser deg en modell med macrame, som du kan lage som en hagefestdekorasjon og deretter la den henge på terrassen din for resten av sommeren.

 • fe lys
 • Macrame garn
 • Elektrisk tape
 • valgfri broderitråd og bjeller

Håndverksinstruksjoner for fest- og terrassedekorasjoner for belysning

Du trenger isolasjonstape som et hjelpemiddel for å fikse eventyrlyset. Lim enden med kontakten på bordet. Lim deretter enden av garnet til lysstrengen ved å vikle båndet rundt garnet og kabelen. Legg deretter tråden på høyre side, før den under kabelen på venstre side og deretter ovenfra gjennom løkken du har fått på høyre side.

Lag makrame selv for eventyrlys og kabler - enkle instruksjoner

Gjenta deretter disse trinnene igjen og igjen til du har forkledd hele lysstrengen. Hvis tråden din går tom på et tidspunkt, limer du bare den nye tråden til kabelen som du gjorde i begynnelsen og fortsetter som før. Til slutt, kutt garnet, men la et lengre stykke stå. Knyt en dobbel knute og klipp av overflødig.

Lag ideer til hagefestklokker og tråd for å dekorere eventyrlys for utsiden

Selvfølgelig er det ikke den eneste måten å krydre eventyrlys som håndverksideer for hagefester. Du kan til og med pynte denne boho -varianten ved å knytte noen klokker med broderitråd – helst alltid ved siden av hver lyspære.

Konfetti cocktailglass som borddekorasjon til sommerfesten

Lag ideer til hagefester - dekorér cocktailglass med folie

Rettene er uten tvil et av de viktigste dekorative elementene på bordet. Selvfølgelig kan du velge enkle papirtallerkener og kopper i lyse farger for å spare oppvask etterpå. Men noen drinker hører bare hjemme i glasset, og cocktailen er en av dem. Hvis de gjennomsiktige brillene er for kjedelige for deg, men ikke ønsker å kjøpe ekstra nye, fargede, kan du enkelt krydre de eksisterende midlertidig – med klebrig film. Så hvis du leter etter spesielt enkle håndverksideer for hagefester, får du akkurat den rette med denne!

Instruksjoner for å dekorere glass til sommerfesten i lyse farger

Alt du trenger å gjøre er å kutte ut små sirkler eller andre former (også uregelmessige hvis du vil) fra filmen, skrelle av beskyttelsesfilmen på baksiden og deretter lime formene på glassene. Slik kan du lage en konfetti -effekt. Ved å bruke et slag kan du også lime et bestemt tema eller rette motiv på glassene.

Sy kranser av papir

Rask og enkel festkrans laget av trekanter eller andre former

Lyst på noen fargerike kranser? De er også de perfekte håndverksideene for hagefester, fordi du kan la kreativiteten gå fri, lage en rekke design og bruke et stort utvalg materialer. Leter du etter en spesielt enkel krans som en festhåndverkside for hagen, prøv denne varianten! Du kan sy eller lime dem som i instruksjonene.

Sy papirkrans med trekanter for å henge opp

Skjær trekanter (eller andre former hvis du vil) ut av farget papp og sy dem sammen. Alternativt kan du ganske enkelt legge figurene sammen og lime strengen til overkanten. Varianten der du slår hull i to deler av formen og tråder gjennom er også egnet. Hvis formene glir for mye, kan du bruke knuter for å holde dem på plass. Og så enkelt er det å lage festpynt selv.

Lag ideer til fester – konvolutter til invitasjonskort med glitter

Konvolutter som håndverksideer for hagefester med glitter til invitasjonskortene

Planlegger du å dele ut invitasjonskort til festen din? Så er flotte konvolutter også flotte håndverksideer for hagefester. Du kan matche dem med temaet ditt med de riktige motivene. I eksemplet ble kirsebær laget – perfekte håndverksideer for en hagefest på begynnelsen av sommeren.

 • smal, dobbeltsidig teip
 • Glitter
 • saks
 • myk børste

Design konvolutten med tape og farget glitter

Bare lim tape langs kanten av konvolutten. Fjern beskyttelsesfilmen på den andre siden også og strø glitter over limet. Tørk deretter av overflødig glitter med penselen. Som sagt kan du dekorere forsiden eller selve kortet med et motiv. Klipp ut de nødvendige formene fra vanlig byggepapir og glitterpapir og lim dem på konvolutten.

Sugerør som håndverksideer for hagefester

Lag ideer til hagefester - dekorér sugerør med papirvifter

Sugerør er spesielt nyttig for utendørs drinker. Veps kan svømme i drikken ubemerket og svelges ved et uhell. Sugerør, ideelt selv i kombinasjon med lokk, gir perfekt beskyttelse. Krydre det med en dekorasjon! Og siden vi vet at med alle de andre forberedelsene du allerede har nok på hjertet, har vi en veldig enkel variant for deg. Så håndverksideene til hagefester tar ikke for lang tid!

 • farget papir
 • saks
 • Perforator
 • Lim eller dobbeltsidig tape
 • Sugerør

Dekorer festbordet for hagen med håndlagde sugerør

Klipp ut firkanter av ønsket størrelse fra papiret. Brett deretter hver firkant som et trekkspill og brett den resulterende stripen i midten, som om du skulle lage en vifte. Lim de to sidene som berører hverandre. Deretter kan du klippe inn den avrundede kanten med brettene for å få fine pigger. Trykk viften sammen igjen og slå hull i alle lagene på en gang hvor som helst. Lim hver vifte til et sugerør. Du får nyttige dekorasjoner, som også representerer en pen borddekorasjon for hagen under festen.

Lag små vifter og hull for å dekorere feststrå

Lag ideer til hagefester – tinker med lykter

Håndverksideer til hagefest - hengende dekorasjon med lykt og blomster

De enkle lanternene som du kan kjøpe kan da bli praktfullt designet. Enten med blomster som på bildet ovenfor, med dusker, pomponger, konfetti eller andre dekorasjoner spiller ingen rolle, fordi de henger i hagen din først, de vil tiltrekke alles oppmerksomhet og skape den perfekte atmosfæren. I dagens hagefestartikler vil vi vise deg hvordan du fester slike kunstige blomster.

 • Papirlykter i alle farger
 • saks
 • varmt lim
 • kunstige blomster

Romantisk festdekorasjon med lykt og kunstige blomster

Åpne lykten og fjern blomstene fra stilkene. Deretter kan du også kutte av noen blader med stilker for å bruke dem også. Lim noen av disse på toppen av papirlyktene med varmt lim. Ta deretter den første blomsten, legg varmt lim på baksiden (der stammen var før) og hold den på ønsket sted på lykten til limet har tørket. Fortsett å gjøre dette til du er fornøyd med arrangementet.

Kule ideer til hagen – bestikkpose med en forskjell

Alternativ til bestikklomme blomsterpotte laget av leire som borddekorasjon

Uten anstrengelse kan du lage et kreativt alternativ til den klassiske bestikkposen ved ganske enkelt å bruke en liten leirkrukke for blomster. Du kan også legge til en liten gave (hva med frøposer som håndverksideer til en hagefest?) Og, hvis du vil, med et pent bånd eller andre dekorasjoner. Det er også viktig at grytene er rene.

Design bestikk i tre

Dekorer bestikk laget av tre med washi tape for borddekorasjon

Har du noen bestikk i tre? Du vil innrømme at denne ikke er for pen å se på. Men du kan endre det ved ganske enkelt å designe det selv. Delen du først vil holde i hånden senere, kan males eller dekoreres med vasketape. Og sistnevnte kommer i så mange forskjellige farger og mønstre at du er sikker på å finne akkurat det du leter etter. På denne måten kan du få en pen borddekorasjon veldig raskt og uten store anstrengelser, som garantert vil tiltrekke alles oppmerksomhet.

Lag ideer til hagefester om sommeren - enkle instruksjoner

Du har ikke fått nok, og vil du ha flere ideer til dekorasjon av hagefester? Så ta en titt på denne artikkelen for meksikansk festdekorasjon!

Previous Post
45 ideer for spisestue design med de høyeste designstandardene
Next Post
Tinkervindubilder med barn om sommeren: 3 enkle ideer med instruksjoner!