15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Håndverk med ballonger – 11 fargerike dekorasjonsideer å lage selv

Fest uten ballonger fungerer bare ikke. De er en typisk dekorasjon ikke bare for alle feiringer som bursdager og bryllup, men også for familiesammenkomster og fester med venner. Vi har noen ideer med instruksjoner for deg Lag med ballonger som du kan sette sammen raskt og enkelt. Ta en titt på galleriet vårt og lag fargerike dekorasjoner selv eller sammen med barna dine.

Tinker regnbuer med ballonger til en bursdag eller til festen

Gjør håndverk med ballonger bue-gratulerer med dagen-dekorasjon-fargerikt-gjør-det-selv

For å lage denne ballongbuen trenger du ballonger i alle regnbuens farger, en håndpumpe for ballonger, metalltråd og tråd. Jo større buen du vil ha, jo flere ballonger og lengre ledning trenger du.

Håndverk med ballonger – lag din egen dekorasjon i regnbuefarger

Håndverk med ballonger bursdag-bue-fargerik-dekorasjon-gjør-det-selv

Tenk først på hvordan du vil arrangere ballongene. Blås opp noen av de samme fargede ballongene med luftpumpen, og bind dem først med tråden og deretter med ledningen som vist på bildet. Gjør det samme med ballongene i de andre fargene til buen blir lang nok. Fest endene av ledningen til ønsket sted og nyt den fargerike “regnbuen” din som er laget av ballonger.

Morsom brude dusj dekorasjon laget av ballonger med inskripsjoner

Lag med ballonger brudefest-dekorasjon-rosa-ballonger-bokstaver-bryllup

Ha det veldig gøy på brude dusjen med denne søte rosa dekorasjonen! Du trenger ballonger i rosa, lilla, rød, hvit eller hvilken som helst annen farge du vil ha, en svart tusj, hvitt bånd og helium for å fylle.

Lag ballongbuer og ballongkrans selv: Instruksjoner og 32 ideer

Den nye trenden for flotte festdekorasjoner: Fylte ballonger med konfetti, glitter og mer.

Tinker varmluftsballong – 10 originale ideer for store og små med instruksjoner

Lag med ballonger – Lag morsomme meldinger til ballongene

Tinkering med ballonger brude fest-dekorasjon-rosa-helium-skrift-svart-markører

Oppblås først hver ballong med luft, skriv på den med tusj (helst vanntett) og la luften komme ut igjen. Fyll ballongen med helium og bind et hvitt bånd til ballongknuten.

Det er enkelt å lage ballonger – dekorér rommet til brud dusjen med de rosa ballongene

tinker-ballonger-brude fest-dekorasjon-gjør-det-selv-rosa-rød-hvit-bokstaver

Skriv morsomme ordtak på de andre ballongene, som forklart ovenfor, fyll dem med helium, og bind dem sammen på ønsket sted. Resultatet er en vakker, fargerik og morsom dekorasjon for brude dusjen.

Lag decoupage med ballonger – elegant eksotisk dekorasjon med bladmønster

tinker-ballonger-bord-dekorasjon-rosa-hvitt-grønt-blader-decoupage-ananas-helium

Imponer gjestene dine med denne uvanlige borddekorasjonen, som garantert vil være et blikkfang. Du trenger decoupagepapir med bladmønster, decoupagelim, ballonger i rosa, oransje og hvitt, helium, tynt bånd og ananasfrukter.

Interessant idé for håndverk med ballonger – dekorér ballongene med decoupagepapir

tinker-ballonger-bord-dekorasjon-decoupage-grønt-blad-kutt-ut-helium

Skjær ut bladene fra decoupagepapiret og fyll ballongene med helium. Påfør limet på bladene og fest dem på ballongene. Du kan dekorere hvilken som helst ballong eller bare noen av dem på denne måten.

Lag din egen ballongholder av ananas

tinker-ballonger-bord-dekorasjoner-grønne blader-decoupage-ananas

Ta en eller flere ballonger og bind dem til en ananas. Dette er ideelt som ballongvekt. Lag så mange ballongholdere du vil og ordne dem på bordet.

Den ferdige ballongborddekorasjonen passer til enhver fest

tinker-ballonger-bord-dekorasjon-decoupage-grønne-blader-ananas-helium

Slik at borddekorasjonen ser komplett ut, er det best å velge farger på bestikket eller fatene som matcher ballongens farger og dekorere med palmegrener. Du kan også dekorere andre områder av rommet med decoupageballongene for en mer munter og morsom atmosfære.

Håndverk med ballonger borddekorasjon-gjør-det-selv-helium-blader-mønster

Send dekorasjon av gyldne ballonger til bryllup eller bursdag

tinker-ballonger-gull-dekorasjon-gjør-det-selv-maling-hvit

Gi festen din mer glamour og luksusfølelse med denne gyldne ballongdekorasjonen. Alt du trenger er hvite ballonger, gullmaling, pensel og gullbånd.

Husflid med ballonger – mal ballongene gull

Tinker-ballonger-gylden-dekorasjon-maling-bryllupsdag

Blås opp de hvite ballongene eller fyll dem med helium hvis du vil lage en flytende dekorasjon. Fest et langt, gyllent bånd til ballongene og mal den nedre halvdelen med en tykk pensel og gullmaling, som vist på bildet.

Husflid med ballonger – den vakre ferdige dekorasjonen i hvitt og gull

tinker-ballonger-helium-bryllup-bursdag-gjør-det-selv-dekorasjon-gull-hvit

En borddekorasjon i hvitt og gull ser forførende, edelt ut og understreker perfekt den drømmeaktige atmosfæren til hver vakker begivenhet. Dekorer rommet med andre aksenter i samme fargekombinasjon for fullstendig samspill.

Lag eventyrdekorasjoner med ballonger og tyll

tinker-ballonger-tuell-hvit-lilla-rosa-gul-bryllup-dekorasjon-blomster

Denne attraktive borddekorasjonen kan lages raskt og enkelt. Materialene du trenger er fargerike ballonger, tyll eller annet fint stoff i fargen du vil ha, helium, fargerikt bånd og kunstige små blomster.

Husflid med ballonger – flott dekorasjon for en bursdag eller bryllup

tinker-ballonger-dekorasjon-bryllup-gratulerer med dagen-tuell-hvit-blå-rosa

Fyll ballongene med helium og skjær ut store firkantede tyllstykker. Pakk hver ballong med tyllen, bind en sløyfe eller dekorér med små kunstige blomster, som vist på bildet.

Husflid med ballonger og glitter til en barnefest med et prinsessetema

tinker-ballonger-glitter-dekorasjon-tinker-med-barn-gjør-det-selv

Du kan lage denne glitrende dekorasjonen sammen med barna dine. Blås opp ballongene og påfør lim på den øvre halvdelen av ballongen. Dryss deretter med glitter i fargen du vil ha (eller dypp ballongen i glitter). Heng glitterballongene i taket og nyt den lekne diskokuleeffekten.

Lag rosa ballongkranser med blomster selv

tinker-ballonger-krans-dekorasjon-tinker-med-barn-rosa-blomster-grønn-gren

Gi leiligheten din en romantisk, eventyrlig atmosfære med denne slående rosa kransen. Du trenger rosa og lilla ballonger, kunstige rosa og røde blomster, kunstige grønne grener og snor.

Husflid med ballonger – rosa krans som et skikkelig blikkfang

tinker-ballonger-krans-rosa-tinker-med-barn-dekorasjon

Blås opp ballongene og bind dem med snoren sammen med de kunstige blomstene. Ordne de kunstige blomstene etter din smak og lag drømmeaktige komposisjoner med ballonger i de ønskede fargene.

Husflid med ballonger – rosa hagedekorasjon med blomster

tinker-ballonger-helium-med-barn-tinker-rosa-rød-lilla-blomster

En annen god idé for å pusle med ballonger – ha det gøy ute og lag denne sjarmerende dekorasjonen sammen med barna. Du trenger rosa ballonger, kunstige (eller naturlige) blomster, helium, rosa snor og limpistol.

Med de vakre rosa ballongene kan du dekorere ikke bare hagen, men også bordet hjemme

tinker-ballonger-med-barn-dekorasjon-rosa-kunstige-blomster-lilla

Fyll de rosa ballongene med helium og lim eller bind blomstene til ballongene som vist. Denne romantiske dekorasjonen passer for alle vakre arrangementer som bryllup og bursdager. Du får ekte blikkfang, for ballongene vil garantert tiltrekke alles oppmerksomhet.

Husflid med ballonger – fargerike glass

Tinker-ballonger-syltetøy-krukke-dekorasjon-gjør-det-selv-grønn-rosa-gul

Å lage ballonger kan være barns lek. Frisk opp de klare kjedelige glassene på noen få minutter med denne guiden. Du kan også dekorere syltetøyglass på samme måte. Du trenger briller, ballonger i muntre farger, saks, linjal og kulepenn.

Lag med ballonger uten å male og lime

tinker-ballonger-syltetøy-krukke-dekorere-gjør-det-selv-lilla-blå

Skjær ballongene i to og la glasset gli inn i ballongen som vist på bildet. Lag et helt fargerikt sett med glass med de fargerike ballongene og dekorer hjemmet ditt med dem.

Husflid med ballonger – Stilig vase med en fairing laget av ballonger

tinker-ballonger-vase-grønn-hvit-dekorasjon-gjør-det-selv-snøklokker

Denne ideen om å lage med ballonger er veldig lik den forrige. Alt du trenger å gjøre er å trekke ballongen over glasset til bunnen. Sett den utstående åpningen av ballongen dypt ned i glasset, så er den fine vasen klar.

Lag en bukett med ballonger selv

DIY ballonger bukett - vakre dekorasjoner til bursdagsfesten

Hvis du vil lage en bukett med ballonger selv, har du to alternativer: Enten bruker du den klassiske formen og bare knytter flere ballonger sammen eller legger dem i en vase (da trenger du helium) eller så bruker du de lange ballongene, som er beregnet for å forme og fra vanligvis knyttes dyr for å lage flere blomster og deretter ordne dem som en bukett.

Bukett med sugerør

Lag en bukett selv med ballonger og sugerør

Bruk miniballonger og brede sugerør til denne ballongbuketten (ballongpinner er også egnet). Blås opp en ballong og legg den over sugerøret. Du kan også legge til litt lim for å få det til å feste bedre. På denne måten produserer du noen flere “ballongblomster”, som også kan variere i form og farge. Legg dem deretter i en vase eller annen fin beholder som er høy nok til å støtte ballongene.

Lag blomster med ballonger

Knytte blå blomster fra ballonger til en bukett

Men hvis det ikke er originalt nok for deg, kan du også lage individuelle blomster med ballonger og sette dem i en vase. Du trenger per blomst:

  • en lang blå ballong
  • en lang grønn ballong
  • pumpe
  • saks

Instruksjoner for en bukett ballonger som en gaveidé

Blås opp en blå ballong, og la det være omtrent 10 cm tomt for luft. Brett omtrent 15 til 20 cm av enden med knuten, klyp området som knuten berører og begynn å vri ballongen, og arbeid i knuten også. Du får det første kronbladet. Design de resterende fire kronbladene på samme måte.

Grønne og blå ballonger for hjemmelagde blomster - lett håndverkside for voksne og barn

Skjær deretter opp toppen av ballongen for å slippe ut overflødig luft slik at bare blomsten blir igjen, som du nå legger stilker og blader til. Og for dette blåser du opp en grønn ballong og skiller den øvre spissen fra resten ved å vri den inn. Sett den grønne ballongen mellom kronbladene. I den andre enden og i hvilken som helst høyde, form bladene på samme måte som kronbladene. Den første blomsten er klar! Du kan se nærmere på trinnene i videoen.

Hvis du nå vil lage en bukett med ballonger i form av blomster, trenger du en stor beholder, siden det ikke er nok plass i en vase. En pen bøtte eller en langstrakt kurv med større diameter, for eksempel, er flotte og kan inneholde flere av disse ganske voluminøse blomstene.

Sympatiske blomster laget av marmorballonger på en pinne i en vase

Du kan finne en annen variant på nettstedet til Martha Stuart. Du finner lenken til videoen på slutten av artikkelen, slik at du kan kopiere den hvis du har lyst.

Tinkerballongdyr

Dyr i lyse farger med runde eller lange ballonger

Dyr laget av ballonger er spesielt populære blant barn. Så hvis du leter etter en idé for barnefester, kan du gå på dyreprodusenter. Vi har en passende idé for normale, ovale eller runde ballonger, så vel som for de lange modellene.

Lag dyr av vanlige ballonger

DIY ballonger som dyr - bjørner og katter med papir og tusj

Blås ut ballongene og skjær ut ørene fra papir. Ørene er selvfølgelig formet ulikt avhengig av dyret (f.eks. Trekantet for katter eller rev, runde for bjørner, etc.). Du kan først forberede en sjablong slik at begge ørene blir like. Du bør også tenke på en klaff som du kan brette tilbake etter å ha kuttet ørene og fikse den til ballongen ved hjelp av enkelt tape.

Til slutt bruker du en markør for å tegne dyrets ansikt på ballongen. Alternativt kan de også dekoreres med ansikter laget av papir. Barna kan deretter ta med seg de ferdige ballongene hjem etter festen. Du kan også bruke ideen til å lage en søt festdekorasjon med ballonger. For mer detaljerte instruksjoner, se videoen nedenfor.

Dyr laget av lange ballonger

Gjør-det-selv aper, hunder og sommerfugler med ballonger til festen

Alle kjenner de vennlige dyrene som er knust av lange ballonger. De er en klassiker på barnefester og er vanligvis laget av en klovn. Imidlertid kan du også våge å gjøre det selv og lage følgende dyr.

Sommerfugler

Fargerike sommerfugler for å lage deg selv med barn

Disse sommerfuglene kan lages i alle farger og brokete og er så enkle at selv eldre barn kan hjelpe til med håndverket med ballonger. Blås opp to ballonger for vingene: den ene helt, den andre ikke. Du trenger absolutt en pumpe for dette. Bind begge ballongene sammen i ringer og legg den lille i den store ringen, hold de to knutene sammen med den ene hånden og den nedre halvdelen med den andre og begynn å vri dem noen ganger.

Instruksjoner for en sommerfugl laget av lange ballonger

For kroppen blåser du opp en ballong til, men ikke helt. I midten former du hodet, vikler deretter kroppen rundt vingene og knytter de to endene sammen. Bare kutt av overflødig. Hvis instruksjonene virker kompliserte, ikke vær bekymret. Bare prøv det, og du vil garantert få tak i det raskt.

Lag aper selv

Ballongaper som dekorasjon eller å leke med for barn

Disse apene er litt mer kompliserte. Hvis du imidlertid følger instruksjonene på bildene, vil du sørge for å gjøre det raskt. På slutten av artikkelen finner du også en lenke til videoopplæringen, som vil gjøre håndverksprosjektet enda enklere. Så hvis du vil lage aper med ballonger til et temafest eller å underholde og okkupere gjestene under en fest, er du innom der.

Lag festdekorasjoner selv med en lang ballong - søte små aper til en temafest

 Lag et tall av ballonger

Lag nummer med ballonger og kunstige blomster selv til en bursdag

Tall laget av ballonger er spesielt egnet for en bursdagsfest, men du kan også lage tall med ballonger for et krystall, sølv, gull eller annet bryllup. Det er forskjellige muligheter, for eksempel å kutte ut det respektive nummeret fra papp og stikke små ballonger på det. Imidlertid vil vi bruke en video for å vise deg en enkel idé med wire, som du også trenger små ballonger og kunstige blomster til. Selvfølgelig er andre dekorative elementer også tillatt.

Form ledningen til et hvilket som helst tall og blåse opp ballongene. Siden du trenger flere av disse, anbefales en ballongpumpe. Bruk tape til å feste ballongene til ledningen med mellomrom her og der og dekorere mellomrommene mellom dem med de kunstige blomstene, som enkelt kan festes takket være trådstenglene. Du kan fikse individuelle blomster samt sette sammen små buketter og deretter feste dem til ledningen. Om nødvendig kan du også sikre blomstene på den usynlige siden med tape.

* Fullstendige instruksjoner for brude dusj dekorasjoner kan bli funnet her

* Du finner instruksjoner for eksotisk dekorasjon med decoupageballonger her

* Du finner fullstendige instruksjoner for glitterballongene her

* Du finner fullstendige instruksjoner for den rosa ballongkransen her

* Du finner instruksjoner for å lage ballongene med tyll her

* Du finner fullstendige instruksjoner for Hell Made Balloon Vase her

Instruksjoner for enkel ballongblomst av Martha Stuart her.

Instruksjoner for ballongaper her.

Previous Post
Originale og skremmende Halloween-sminketips for menn, kvinner og barn
Next Post
DIY vindusdekorasjon for sommeren – 8 instruksjoner for kreative smykker og personvernskjermer