15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tinker fairy wings som tilbehør til eventyrdrakten – 6 instruksjoner

Hvis datteren din har bestemt seg for å kle seg ut som en fe til Halloween eller Mardi Gras, trenger du ikke kjøpe en spesiell drakt. Med en søt kjole fra garderoben og ved å lage vinger selv, kan du lage den perfekte kostymen som den lille din gjerne vil ha på deg. Hvis du lager en fe og vil lage de rette vingene til den, er variantene selvfølgelig uendelige. For å hjelpe deg, har vi 6 instruksjoner for deg, som du raskt og enkelt kan gjøre Tinker eventyrvinger å legge siste hånd på kostymen.

eventyrvinger tinker ideer-ganske enkelt-wire-stoff-gjennomsiktig

Lag eventyrvinger av stoff

eventyrvinger tinker stoff-motiver-blomster-romantisk-kjole

Du kan lage disse eventyrvingene ved å enten bruke gammelt stoff eller kjøpe nytt. Velg et stoff for tilbehøret som har matchende motiver. Romantiske blomster og farger er for eksempel perfekte. Du kan alltid kombinere de ferdige vingideene med en søt vintage kjole, eller du kan enkelt sy en selv.

Tinker fairy wings – instruksjoner

tinker eventyrvinger fe-liten-jente-halloween-fest-festival

Hvis du vil tinke eventyrvingene selv, trenger du i tillegg til stoff også wire, nål og tråd, tang og saks. Hvis du ikke kan eller vil sy, kan du også bruke lim. Imidlertid er det ikke sikkert hvor lenge vingene varer. I dette tilfellet er det best å bruke tekstillim når du lager eventyrvingene.

Tinker engelvinger som kostyme tilbehør – 7 DIY ideer

Lag papegøyekostyme selv: ideer med instruksjoner for store og små

Lag Tinkerbell -kostyme for kvinner og barn selv – tips & Ideer

Form tråd

eventyrvinger tinker wire-drakt-idé-fe-karneval-halloween

Bruk ledningen til å lage eventyrvingene og lag to vinger som vist. Du kan enkelt kutte overflødig ledning med tappene. Spred deretter stoffet og legg vingene på stoffets bakside. Du kan nå omforme ledningen igjen hvis du ikke er fornøyd. Tegn deretter omrisset av ledningen på stoffet.

Klipp stoff

tinker fairy wings cutting-wire-bending-wing-diy

Stoffet blir deretter grovt skåret ut langs ledningen eller ved hjelp av tegningene som er tegnet. Dette bør skape en kant som enkelt kan brettes ned senere. Så ikke spar på stoffet. For det neste trinnet å tinker med eventyrvingene, kan du også forberede noen pins for å hjelpe.

Lag romantiske vinger selv

tinker eventyrvinger sy-nybegynner-idé-rett og slett lim

Du kan bruke tappene til å holde stoffet på plass etter at det er brettet, slik at det ikke kan glide mens du syr. Det er også det øyeblikket du kan bruke limet. Ellers tar du nålen og tråden og begynner å sy tråden inn i stoffet. Dette er lettere enn du tror og kan til og med gjøres av nybegynnere hvis du lager eventyrvinger.

Koble vinger

eventyrvinger-tinker-vinger-slips-tekstil-tinker-idé-kostyme-idé

Koble deretter begge vingedelene med en annen tråd. Du kan deretter feste stropper til denne ledningen, som du kan bruke til å knytte vingene til skuldrene. Du kan også komme med en variant der vingene er festet direkte på baksiden av kjolen. Og med det er du allerede ferdig med å fikle med eventyrfløyen.

Bære vinger til karnevalet

fairy-wings-diy-inspirasjon-instruksjoner-stoff

Disse vingene er dekorert med et pent blonderbånd. Vingene kan også være en interessant veggdekorasjon til barnerommet etter Halloween eller etter Mardi Gras. Du kan ta dette i betraktning når du velger stoffet til vingene. Du kan også velge det sammen med datteren din, slik at du kan lage eventyrvinger som passer hennes smak.

Tinkervinger med sjablong

eventyrvinger-tinker-romantisk-rosa-stoff-lappeteppe-inspirasjon

Du kan lage disse vingene ved å skrive ut hvilken som helst mal på forhånd. Men det er også tilstrekkelig hvis du tegner ønsket form for hånd og bruker dette som en mal. Datteren din kan hjelpe deg med dette eventyrprosjektet. Du kan finne ut nøyaktig hvordan i følgende instruksjoner.

Lag vinger av stoffstykker

eventyrvinger-tinker-instruksjoner-gjør-det-selv-stoff-stykker-legg-mal

Bruk stoff i forskjellige nyanser av en farge eller fargede stoffer for å lage eventyrvinger, avhengig av hva du liker bedre. Spred stoffstykker på malen din. Når du har fordelt dem etter din smak, legger du et stort stykke tyll over bitene og bruker pinner for å holde alt i form slik at ingenting kan glide igjen.

Sy vingene

eventyrvinger-tinker-nett-materiale-resirkuler-pen-tilbehør-panel

Det siste trinnet er å legge til de såkalte venene i vingene. Dette elementet er dannet av sømmene og tjener samtidig til å feste stoffbitene sammen. Hvis du lager eventyrvingene, kan malen hjelpe deg med dette trinnet for å se hvor venene løper. Gjenta deretter det hele med den nedre delen av vingene. Du knytter begge vingedelene til hverandre med en tape som kan brukes til å “stramme” vingen samtidig.

Lag eventyrvinger av papp

eventyrvinger-tinker-papp-diy-kostyme-hvit-farge

Å lage eventyrvinger er enkelt når du bruker papp. Alt du trenger er et stort stykke papp, en blyant og hvit akrylmaling. Tegn vingens form og skjær dem ut. Tegn deretter vakre mønstre med den hvite malingen. Du kan bruke mønsteret til sommerfuglvinger som en mal.

Lag små eventyrvinger

eventyrvinger-tinker-papir-fargerike-bånd-biden-jente-kle seg

Du kan lage disse vakre eventyrvingene av fargerikt scrapbookingpapir. Du trenger også en varm limpistol, filt, en tape og en saks. Tegn først vingens form på scapbookingpapiret. For å gjøre dette, brett den i to og tegne en vinge. Slik sørger du for at begge vingene blir like. Brett ut papiret igjen, og du har vingene dine. Skjær begge delene fra hverandre.

Lag med filt

eventyrvinger-tinker-lek-barn-bursdag-drakt-fest-rosa-håndverk-papir

Lim deretter filten på baksiden av vingene med det varme limet. Dette bør bestå av et helt stykke. Du limer deretter også tapen til denne baksiden. For å gjøre dette, velg midten av hvert bånd. Når du har bundet vingene på plass, kan du klippe av overflødig. Prosjektet for å lage eventyrvingene er ferdig.

Lag myke sommerfuglvinger

eventyr-ving-tinker-tuell-blomst-aksent-lilla-fargetråd

Du kan også lage disse flotte sommerfuglvingene av tyll. Lim enten wire eller bøyde kabler til et rundt stykke filt eller konstruksjonspapir. Du kan deretter dekorere midtstykket med en kunstig blomst. Fest også to stropper for armene. Etter det begynner du å dekorere kablene med strimler av tyll ved å knytte dem med en knute.

Lag elvevinger selv – Tinkerbells vinger

fairy-wing-tinker-tinkerbell-transparent-folie-wire-nybegynner-idé

Du trenger ikke mye materiale i det hele tatt for å kunne lage Tinkerbell -feevinger som dette. På den ene siden bør du få wire og på den andre siden bør du få transparent innpakningspapir. Du kan velge å dekorere vingene med glitter på slutten eller komme med andre designideer. Lim eller isolerende tape er også nødvendige materialer.

Lag eventyrvinger med wire

eventyr-ving-tinkering-instruksjoner-metall-wire-isolerende tape

Form først de enkelte delene av vingene fra wire som vist. Pakk deretter endene av ledningen med elektrisk tape slik at det ikke er fare for skade i de spisse endene. Bruk deretter isolasjonstape igjen for å feste de to nedre og de to øvre elementene til hverandre. For det neste trinnet å tinker med eventyrvinger trenger du folien.

Design transparente vinger

eventyrvinger-tinker-selvklebende-folie-gjør-tinker-instruksjoner-enkelt

Disse klipper folien for å fikle eventyrvinger først. Du trenger to stykker, hver litt større enn trådformen. Påfør varmt lim langs trådrammen og legg det på folien, som skal være så stramt som mulig. Gjenta dette med de tre andre delene også. Koble de øvre og nedre vingedelene sammen.

Draktidé for jenter

eventyrvinger-tinker-grønt-bånd-slips-tilbehør-drakt-feir

Pakk til slutt midtstykket med isolasjonstape med et fint bånd. Du jobber også med stroppene eller strikken for armene. Som allerede nevnt kan du nå også dekorere vingene med glitter. Resten av drakten kan bestå av en kropp og et skjørt laget av tyll.

Mardi Gras -vinger som tilbehør

eventyrvinger-tinker-original-idé-blader-gule-blader-høst

Hvis vingene er beregnet på Halloween og du vil at den skal være virkelig vakker til høsten, kan du også bruke blader til å dekorere vingene. Klipp ut vinger av papp og lim deretter bladene på dem. Start fra bunnen og arbeid deg opp. Blader kan også bare brukes som en aksent her og der når du lager eventyrvinger.

Previous Post
Gjør-det-selv Halloween hagedekorasjoner-enkle ideer
Next Post
Håndverk med ballonger – 11 fargerike dekorasjonsideer å lage selv