15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tinker fairy lights – 12 fantastiske DIY -prosjekter og dekorasjonsideer

Med lysende eventyrlys kan du designe hjemmet og hagen din kreativt og vakkert i hver sesong av året. De blinkende lysene skaper en romantisk atmosfære hjemme og er en uatskillelig del av julepynten. Siden de enkle fe -lysene blir kjedelige raskt, kan du krydre dem og gjøre dem til en kreativ Tinker fairy lights.

Tinker fairy lyser jul-krans-gjør-det-selv-barn

Lag feelys med stjerner til jul

Tinker fairy lyser stjerner-veggdekorasjon-ganske enkelt-gjør-deg selv

Uansett om du vil tinker eller pynte vinter-, vår-, sommer- eller høstdekorasjonen med eventyrlys, finner du flere fine ideer i denne artikkelen. Bare lag kreative figurer som passer til anledningen, og sett de små lysene i eventyrlyset inn i dem. Du kan lyse opp stjerner, geometriske figurer, blomster og mange andre og bruke dem som veggdekorasjoner eller belysning i hagen eller barnerommet.

tinker med feelys julestjerner laget av svampgummi i hvitt

Tinker fairy lyser enkelt og billig

Tinker fairy lights lett-billig-bordtennisballer-instruksjoner

Først og fremst vil vi presentere en billig og samtidig enkel idé om hvordan du kan lage vakre kulelys. En enkel lampestreng, flere bordtennisballer og en kutterkniv er nødvendig for dette. Bruk kutteren til å klø et lite kryss i hver bordtennisball og sett deretter de enkelte lampene inn i ballene. Slik lages en ball lett kjede veldig enkelt. En annen kul idé ville være å krydre bordtennisballene med neglelakk. For dette bruker du marmoreringsteknikken.

40 festlige ideer til dekorasjon med feelys til jul

DIY -belysning til jul – 30 ideer med eventyr

Lag julepynt – dekorér huset og hagen din med eventyrlys

Lag origami -feelys av papir

Tinker fairy lyser papir-fargerikt-origami-gjør-det-selv-barnerom

Hvis du liker origami -kunst spesielt, kan du lage en vakker lysstrimmel av farget papir. Du kan brette populære figurer og lage fargerike feelys av papir med eller uten mønster. For dette bør du imidlertid bruke en LED -lyskjede for å sikre brannbeskyttelse.

Lykt for feelys med geometriske former

Tinker fairy lyser papir-origami-geometriske-former-veggdekorasjon

Lampene til eventyrene skaper vakre lyseffekter når de er gjemt bak farget papir. Origami eventyrlys kan bare brukes innendørs, da de kan bli skadet av regn og vind utendørs. Med de trendy geometriske motivene kan du lage en kreativ origami lyskjede og dekorere en vegg i leiligheten, for eksempel på barnerommet.

Origami fairy lights instruksjoner – brett papirpyramide

Tinker fairy lights origami-instruksjoner-papir-brett-lys-fest

For å brette noen figurer ut av papir, bør du først finne en passende mal på Internett og klippe og brette konstruksjonspapiret deretter. Når figuren din er klar, setter du hver enkelt lampe inn i origamiene og festes med lim eller tape. Til slutt velger du et hvilket som helst sted å dekorere og lar origami -feelysene henge.

Tinkerball fairy lights – ideer

ball-fe lys-tinker-blå-ull-garn-rotting-ideer

Med en balllyskjede kan du gjøre terrassen, stuen eller trappen vakker og lysende. Fairy lights -ballene kan tinkeres i hvilken som helst farge og fra forskjellige materialer som rotting, ull, hekletråd eller papirmaskin. Du kan finne ut hvordan i følgende video.

Videoopplæring – tinker fairy lights baller selv

Tinker kreative eventyr med kopper

fairy lights-tinker-krus-stoff-instruksjoner-mal-kreativ-idé

Du kan lage kreative lampeskjermer for lysene fra eventyrene fra engangskopper av plast og fargerike tekstiler. Mål først omkretsen på koppen med et ark og lag en mal for å kutte ut stoffrester. Stikk et hull i bunnen av alle koppene med boret. Mal deretter utsiden av koppene med Mod Podge og lim stoffrester på den.

Lag feelys av stoff og kopper

eventyrlys-tinker-stoff-krus-fargerikt-eventyrlys-krans-gjør-deg selv

Jo mer fargerike og morsomme stoffrester, desto mer kreativ blir lyskjeden til slutt. Når alle koppene er ferdig med stoff, gjenstår det bare å feste dem til eventyrlyset. Sett lampene inn i de borede hullene slik at koppene ikke faller.

Tinker fairy lights for barnerom

eventyrlys-tinker-barn-rom-stoff-krus-fargerik-seng

Hvis du ønsker å designe barne- eller babyrommet kreativt, kan du lage en fargerik kjede av lys og dekorere veggen eller barnesengen med den. Så de små har det gøy dekorasjon i rommet i løpet av dagen, så vel som kreativ belysning om kvelden.

Lag lykter av yoghurtkopper med barn

Og her er en annen kreativ juleide som også fungerer godt for barn. Lyktene til feelysene er laget av yoghurtkopper.

Fargerike feelys til barnehagen

eventyrlys-tinker-fargerikt-plast-skyttelukker-barnerom-veggdekorasjon

Her finner du en annen idé for å designe barnerommet med eventyrlys. Lampene her er dekorert med fargerike plastbåter, som sikrer både en farget veggdesign og vakre lyseffekter i rommet.

Tinker fairy lights with shuttlecocks – instruksjoner

eventyrlys-tinker-badminton-plast-instruks-materialer

Hvis du vil lage en slik lysstreng, trenger du en LED -streng med lys, fjærbåter i forskjellige farger og en lommekniv. Fjern hetten, sett lyset i den, lukk lokket og gjenta det samme for resten av lysene.

Lag blomster eventyrlys for barnas bursdagsfester

eventyrlys-tinker-blomster-fe-lys-krans-barnebursdag-pynt-kake

Hvis du skal dekorere leiligheten til en bursdag, kan du lage kreative eventyrlys og bruke dem som veggdekorasjoner. For eksempel kan du lage fargede blomster av byggepapir og bruke dem til å dekorere feelysene. Dette skaper en stemningsfull blomsterlyskjede som er perfekt for en jentefødselsdag.

Instruksjoner – feelys laget av fargerike papirkasser

eventyrlys-tinker-diy-blomster-eventyrlys-instruksjoner-fargerike-muffinsvesker

Enkle papirkasser til cupcakes og muffins i forskjellige farger kan også brukes til å lage elegante feelys. Klipp muffinsforene med en sjablongkniv eller saks som vist ovenfor, og design vakre blomster til eventyrlyset.

DIY eventyrlys laget av kopper og papir

fe lys-tinker-barn-diy-prosjekt-instruksjoner-mal-papir kopper

For DIY -prosjektet for eventyrlys med kopper, kan du også bruke papirkopper og konstruksjonspapir i stedet for engangskopper og plastrester. Avhengig av anledningen kan du bruke mønstret papir med forskjellige motiver og lage en passende lysstreng.

Ta et kryss og stikk en lampe

eventyrlys-tinker-papir-kopper-instruksjoner-kreative-eventyrlys

Ta et kryss i bunnen av de ferdige koppene, slik at de kan festes til lysene. Du kan også lage et slikt eventyrlys med barn og gjøre DIY -prosjektet til en morsom fritidsaktivitet for hele familien.

Tinker grønne fe lys

eventyrlys-tinker-grønt-kreativt-vegg-dekorasjon-idé-ferske-blader

Eventyrlysene med dekorasjon kan utformes som elegante kranser til veggen. For eksempel, hvis du vil ha litt grønt i interiøret, kan du pynte eventyrlyset med grønne grener. Det grønne kan festes til lyskjeden med håndverkstråd og kan tilføre et nytt element til enhver vegg.

Tinker fairy lights for hagen

eventyrlys-tinker-hage-ananas-lys-gjør-det-selv-baller

Eventyrlys forskjønner ikke bare hjemmet ditt, men også hagen, terrassen eller inngangsdøren din. Siden du hovedsakelig tilbringer tiden utendørs våren og sommeren, presenterer vi et DIY -prosjekt for sommerfeelys for hagen.

Instruksjoner – maler eventyrene baller og kutt filt

eventyrlys-tinker-hageboller-rotting-lag-selv-farger-filt

Denne lekne lyskjeden er også laget med kuler som er designet som ananas ved hjelp av grønn filt. Først bør du lage fairy lights -baller og male dem med en gul spraymaling. Skjær deretter ut ananasbladene fra filt og lim dem til kulene.

Lag ananas fe lys for innvendig og utvendig

eventyrlys-tinker-hage-vegg-ananas-baller-fe lys-diy

Som det siste trinnet, sett lysene tilbake i ballene og fest dem med håndverkstråd. Denne lyskjeden ser veldig fin ut i både sollys og mørke og er derfor perfekt som dekorasjon for hagefester med venner og familie.

Previous Post
Sammenleggbare servietter – 15 instruksjoner som er enkle og effektive
Next Post
Lag din egen lykt – 26 kreative og enkle håndverksprosjekter for barn