15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Pakk påskegaver med disse 23 originale ideene

emballasje-påske-gaver-papp-påskehare-gjør-det-selv-påske gress-grønt-plast-egg

Ikke bare selve påskegaverne, men også emballasjen skal gjøre et godt inntrykk. Tross alt sikrer det at nysgjerrigheten og dermed forventningen øker. Hvis du ikke vil velge det klassiske innpakningspapiret denne gangen, men heller andre flotte varianter, kan du bruke ideene våre for i dag Pakk påskegaver vurdere, som du også kan lage selv. Det er interessante eksempler på etiketter, samt påskekurver og originale esker. Gjør dine nærmeste spesielle i år!

Pakk påskegaver i eggesker

Påskegaver pakker original-egg-eske-dekorasjon-bånd-blomster

La oss starte med en spesielt enkel idé for innpakning av påskegaver. Alt du trenger er eggbokser. Det er best å se etter dem i en lys farge. Vanlig, beige gjør det også. Du kan også dekorere disse ved å male eller lime dem inn. Variasjonene er utallige: Tørkede vårblomster, sløyfer, etiketter med meldinger, papirgress og hva annet du tenker på. Du kan deretter fylle esker ikke bare med påskeegg, men også med mindre gaver og søtsaker.

Pakk inn påskegaver – påske gulrot

pakking-påske-gaver-gulrot-trekant-eske-håndverk-idé-grønt-bånd

Hvorfor skal en sukkerpose bare være nyttig for påmelding til skolen? Den trekantede eller kjegleformede emballasjen er også egnet som beholder til søtsakene du vil gi bort til påske. For å gjenskape ideen om å pakke inn påskegaver, kan du bruke instruksjonene nedenfor, eller du kan forme en enkel kjegle.

Dekorer med en etikett

emballasje-påske-gaver-hilsen-tegn-rød-hvit-ledning-romantisk-stil-vintage

Kanskje du også vil legge til et navneskilt eller en hilsen i påsken. I dette tilfellet kan du bruke denne ideen til å legge til en interessant aksent etter å ha pakket påskegaver. Du kan også bruke etiketten til å merke emballasjen fra en eggeske som beskrevet ovenfor.

Stoffskilt til påske

emballasje-påske-gaver-diy-sign-tekstil-sy-påskehare

Innpakning av etiketten som dekorasjon for påskegaver kan utformes på en spesielt original måte hvis stoff brukes som materiale. På denne måten har du også muligheten til å legge til forskjellige påskemotiver og bruke stoffstykker du ikke vil kaste bort.

Ugle skjold

emballasje-påske-gaver-ugle-papir-tegn-hilsen-kort-beige-innpakningspapir-garn

Ugle motiver er for tiden ganske moderne, som du kanskje vet. Av denne grunn er uglen også egnet for innpakning av påskegaver. Uansett om det er i form av en etikett eller som en dekorasjon som skal festes på emballasjen, er ideen egnet for enhver anledning.

Pakk vinflasken

emballasje-påske-gaver-vin-flaske-innpakningspapir-grønt-gjennomsiktig-bånd

Hvis du vil gi bort vin i påsken, trenger flasken også passende emballasje. Du kan vikle innpakningspapir rundt flasken som vist og knytte det rundt halsområdet. For dekorasjon kan du bruke en interessant teknikk. Tilsett for eksempel dråper lim av alle størrelser og dryss glitter over dem før limet har tørket. På denne måten kan du designe innpakningspapir til påskegaver på hvilken som helst måte du vil.

Pakke påskegaver – papirpose

emballasje-påske-gaver-pose-papir-tulipaner-tegn-tavle-maling-plast-egg

For denne gaveelappen kan du bruke den utskrivbare malen i instruksjonene nedenfor. Med tavlemaling har du muligheten til å skrive på skiltet og deretter slette det etter en stund. I sin tur kan du lage en slik kanin av en papirpose.

Fylte kaniner

emballasje-påske-gaver-stoff-kanin-tinkering-fargerike-aksenter

Du kan også prøve ideen om papirposen laget av stoff. Noen syinger er imidlertid dagens rekkefølge. Men dette gjøres raskt og enkelt og er også veldig egnet for nybegynnere. Med litt filt og fargerike stoffstykker har du raskt tryllet frem slik emballasje for innpakning av påskegaver.

Emballasje med gull aksenter

emballasje-påske-gaver-bånd-dekorasjon-esker-papp-design-diy

Disse emballasjeideene ser veldig stilige og personlige ut. Ta en hvilken som helst eske (for eksempel en skokasse) og pakk inn innpakningspapir med gyldne prikker på den. Hvis du har lyst, kan du også legge til de gyldne prikkene selv med en matchende farge.

Gyldne bånd

pakke-påske-gaver-innpakningspapir-gull-prikker-bånd-gjør-det-selv

Synes du ikke baugen er spesielt pen? Lag det deretter selv. Du kan finne ut nøyaktig hvordan i instruksjonene nedenfor. Du trenger papir som er dekorert med gullglitter. Du er også velkommen til å velge en annen glitterfarge.

Lag en gavepose

Med denne ideen kan du ikke bare pakke inn gaven selv på en original måte. Emballasjen blir også til en praktisk gave. Det er faktisk en pose som senere kan brukes til shopping eller stranden. Du kan finne ut hvordan denne ideen blir til i videoen.

Påskekurv laget av papp

Påskekurver egner seg også godt til innpakning av påskegaver. Du kan lage disse av papir eller papp, men det er best å velge papp med vakre, fargerike motiver for å sette deg i vårstemning. Påskekurvene er ekstremt enkle å replikere.

Påskeharen kurv som emballasje

pakking påske presenterer påskekurv-idé-kanin-stoff-plast-egg-moehre-form

Med litt sying kan du lage denne hyggelige kaninen, som er en påskekurv. Det er en flott variant av eksemplet ovenfor laget av papir og faktisk ikke så vanskelig å etterligne. Prøv det og lag en idé for å pakke påskegaver som kan brukes år senere.

Pyramidemballasje

pakking-påske-gaver-pose-pyramide-gjennomsiktig-vindu-eske-søt

Denne ideen for å pakke inn påskegaver ser komplisert ut, men den kan ombygges raskt. De gjennomsiktige vinduene som er lagt til slik at mottakeren får et lite glimt er veldig effektive. Den vakre baugen gir emballasjen prikken over i’en.

Variant for pyramideemballasje

emballasje-påske-gaver-pyramide-form-kaniner-rumpe-bobble-ører

Disse morsomme kaninene er laget i samme form. I tillegg får ideen om å pakke inn påskegaver papirører og en bobblehale. Alternativt kan du lage en hale av bomullsull.

Ideer til esker

pakke-påske-gaver-eske-egg-pastell-farge-beige-slag-kyllinger

Som du kan se, kan bokser lages i forskjellige former. Boksene til venstre i form av påskeegg er veldig originale og passer til påske. Boksen til venstre har en klassisk terningform. For at det ikke skal se for kjedelig ut, kan du perforere veggene med et slag. Du kan la hullene stå åpne. Men hvis du pakker mindre ting som kan falle ut, kan du dekke dem med papp av en annen farge.

Punch påskemotiver

emballasje-påske-gaver-perforering-papp-farget-garn-bånd

Her kan du se en idé for å pakke inn påskegaver uten å dekke hullet. Som et alternativ til eksemplet ovenfor kan du også pakke søtsakene i en ekstra pose som er gjennomsiktig og deretter legge det i gaveposen.

Bøtter og poser til påskegaver

pakke-påske-gaver-bøtte-dekorere-fargerike-mønstre-male-kaniner-papir-pose

Her kan du se igjen en original idé for påskeposer, samt et eksempel på å pakke påskegaver med bøtter. Skuffene kan utformes på hvilken som helst måte du liker. Bruk maling eller papir og klistremerker for å klistre på overflaten. Med påskegress eller bakepapir kan du lukke åpningen som en sukkerpose.

Lag enkel emballasje

emballasje-påske-gaver-krus-sølv-kanin-pomponger-vatter-ansikt-vrikke-øyne-filt

Enda større papirkopper er perfekte for håndverk. Du kan gi bort forskjellige søtsaker i den. For tanken på å pakke inn påskegaver, trenger du bare tøffe øyne, pomponger, bomull og filt eller papir til ørene. Alle disse tingene blir deretter tapet på kruset som vist.

Lag poser til påske

emballasje-påske-gaver-poser-påske-motiver-kyllinger-påske-kanin-påske-egg-sløyfer

Slike påskeposer lages raskt. Et enkelt design i hvitt kan krydres fantastisk med noen påskemotiver. Alt du trenger å gjøre er å sette et pent bånd gjennom hull som du kan legge til med et hull.

Skjold i form av en hare

Påske-gaver-emballasje-påske-kanin-hode-tegn-rustikk-innpakningspapir

Du kan se et spesielt enkelt skilt for emballasjen her. Kaninen er bare ett eksempel og kan også erstattes av kyllinger, et påskeegg eller andre påskemotiver. Bare mal den valgte figuren på papir i hvilken som helst farge og klipp ut motivet.

Gaveetikett instruksjoner her.

Påskeemballasje i pyramideform – instruksjoner her.

Pakke påskegaver i en eggformet eske – instruksjoner her.

Spillpose – instruksjoner her.

Papirpose i form av en kanin – instruksjoner her.

Gavekaninpynt – instruksjoner her.

Pyramid kaninemballasje for godteri – instruksjoner her.

Fargerik pappeske med hullet motiv – instruksjoner her.

To -lags pappeske med hullet motiv – instruksjoner her.

Spillpose for utskrift – instruksjoner her.

Gavekort å skrive ut med instruksjoner her.

Stoffkaninemballasje – instruksjoner her.

Tinker gavebøtte – instruksjoner her.

Påskeharen kurv – instruksjoner her.

Emballasje med gyldne prikker – instruksjoner her.

Å lage gylne buer – instruksjoner her.

Vesker med påskemotiver – instruksjoner her.

Eske i form av en gulrot – instruksjoner her.

Kaninkopp – instruksjoner her.

Previous Post
Lag med 2 år gamle barn-20 ideer med forskjellige materialer
Next Post
Ultimate HIIT -trening – øvelser for å bygge muskler og forbrenne fett