15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Å lage sommerfugler med barn – 24 gode ideer for en vårdekorasjon

Lag sommerfugler med barn fingeravtrykk-fingermaling-akryl-idé

Sommerfugler er absolutt et av de mest populære insektene. Og barn liker også de fargerike sommerfuglene. For å ønske våren velkommen, kan du sette deg ned med barna dine og ha en morsom ettermiddag med håndverk som lager vakre sommerfugler av forskjellige materialer. Slik at du også kan finne gode forslag, har vi noen ideer og instruksjoner for håndverk i denne artikkelen Å lage sommerfugler med barn kompilert. Det er best å komme i gang med en gang!

Barn lager sommerfugler av avisen

Lag sommerfugler med barn-avis-avispapir-maling-fargerikt-brett

Du kan bruke en gammel avis til denne håndverksideen. Avispapiret er veldig tynt og lettere å brette. Det absorberer også fargene fantastisk. Og du begynner med fargene også. For at barna skal lage sommerfugler, må du sette to stykker aviser av hvilken som helst størrelse og firkantet form og male dem i vakre, lyse farger. Du bestemmer nøyaktig hvilken.

Å lage sommerfugler med barn – instruksjoner

Å lage sommerfugler med barn instruksjoner-lett-tinker-ideer-papir

Gi deretter fargene tilstrekkelig tid til å tørke. Tross alt vil du ikke unødvendig farge hendene når du lager sommerfugler med barn. I mellomtiden kan du male det andre torget. Deretter kan du fortsette og lage sommerfuglene av papir. For dette formålet brettes papiret som et trekkspill fra det ene hjørnet til det motsatte. Fest begge elementene sammen med rørrenseren.

Å lage blomster med barn av papir, filt og plast – 16 kreative ideer

Lag vakre dekorasjoner for våren med barn – 15 enkle ideer

Lage papirblomster: 10 DIY-instruksjoner for vårlignende dekorasjoner laget av farget og crepe-papir

Å lage sommerfugler med barn – ideer med ull

Lag sommerfugler med barn tre-ispinne-inspirasjon-rørrenser

Å lage sommerfugler med en piperenser er en god idé, for den kan bøyes av barn uten problemer. Du kan også lage slike morsomme sommerfugler med barn med ispinner og ull i hvilken som helst farge. Først av alt limer du to popsicle -pinner sammen i form av et “X” og lar limet tørke godt. Alternativt kan du utelate limet og knytte stilkene sammen med en gang.

Tinker vårdekorasjoner – instruksjoner for binding

Lag sommerfugler med barn håndverk instruksjoner-iskrem pinner-ull-diy

Du kan deretter tinker sommerfuglen som i instruksjonene ved å bare knytte den. Vis barna hvordan det er og overlat de neste sommerfuglene til dem. Det siste trinnet er å forme kroppen for å lage sommerfugler med barn. Den enkleste måten å designe hodet på er med en trekule, som brukes til smykker.

Lag sommerfugler med filt

Lag sommerfugler med barn filt-stoff-gul-blå-plysjtråd

Å lage sommerfugler med barn i påsken er en fantastisk måte å utvide påskepynten og skape en enda mer vårstemning. Bruk fargerikt filtstoff i form av en sirkel når du lager sommerfugler med barn. Den enkleste måten å få det rynkete utseendet på er ved hjelp av en nål. Barn kan også knytte filtsirklene sammen med rørrens.

Lag ideer for barn med washi tape

Lag sommerfugler med barn washi-tape-iskrem stick-wiggle øyne-punch-hjerter

For denne ideen om å lage sommerfugler med barn, trenger du et hjerteformet slag eller en sjablong for å sikre at vingene blir de samme. Lim noen få fargerike strimler av washi tape på et ark eller papp og klipp deretter ut hjerteformene. Lim en ispinne eller noe annet for kroppen i midten. Det eneste som mangler er et par øyne og antenner.

Håndverk med barn om våren – sommerfugler laget av byggepapir som penndekorasjon

Lag sommerfugler av byggepapir farget blyant-dekorasjon-tilbehør-konstruksjonspapir

Igjen, en sjablong er en fordel hvis du lager slike sommerfugler med byggepapir. De brukes til å dekorere fargeblyanter og blyanter pent og gjøre tegning og skriving enda morsommere. Hvis du ønsker å lage sommerfuglene med barn, kan du legge håndlaget papir i forskjellige farger og noen dekorative elementer som disse stjernene. Perler eller glitter er også egnet.

Enkelt å lage sommerfugler av byggepapir

Lag sommerfugler med barn fargeblyant-deco-idé-dekorere-stjerner

Klipp først ut et hvilket som helst antall sommerfugler. Brett dette deretter i to, deretter skjærer du to slisser i brettet som vist i instruksjonene ovenfor. Hvis du lager disse sommerfuglene med barn, kan de små pynte videre. Legg litt lim på de ønskede stedene, som også kan merkes med en penn, og fordel deretter dekorasjonen på dem.

Lag en sommerfugl med en treskje

Lag sommerfugler med barn papir-neonfargede tusjpenner

Som et alternativ til farget håndverkspapir kan du også bruke svart konstruksjonspapir hvis du lager sommerfugler med barn. Fordi den svarte bakgrunnen kan males perfekt med neonfarger. Ethvert mønster kan utformes. Så er det slisser i vingene igjen. En treskje fungerer som kropp og hode i dette eksemplet.

Lag med sommerfuglenudler

sommerfugler-tinker-barn-pasta-maling-bildelim

Hvis du leter etter en idé for småbarn som ikke krever bruk av saks, kan dette være akkurat noe for deg. Rå sommerfuglenudler er ganske enkelt malt og kan deretter brukes på en rekke måter. Enten lager du et slikt bilde eller så bruker du den malte pastaen til å lage sommerfugler med barn.

Tinker mobil

Lag sommerfugler av byggepapir mobil-gjør-det-selv-dekorasjon-vårdekorasjon

Mange av ideene for å lage sommerfugler med barn, som vi har satt sammen her, er også egnet for å lage en mobil som denne selv. For å gjøre dette blir sommerfuglene ganske enkelt hengt på en trering med en fargerik snor. Du er også velkommen til å lage en ring av wire og deretter pakke den inn med et penere materiale. En krans kan også lages av sommerfugler.

Lag sommerfugler med toalettruller

sommerfugler-tinker-barn-morsomme-toalett-rull-mal-fargeblyanter-fargesider

Håndverk med toalettpapirruller er trendy og praktisk, og derfor ønsker vi ikke å holde slike ideer fra deg. Toalettpapirruller kan brukes fantastisk til å lage sommerfuglkroppen. Du kan pakke rullen med hvilket som helst papir og gjøre den vakrere eller male den. Det er enda lettere for barn å lage sommerfugler med følgende mal.

Håndverksmal sommerfugl

sommerfugler-tinker-barn husflid-mal sommerfugl-vinger-kropp-toalett-rull-håndverk idé

Som jeg sa, kan du også bruke denne malen for denne sommerfuglen. Dette skrives ut i riktig størrelse og klippes ut. Etter det, ved hjelp av elementene, kan du lage sommerfugler med barn. Rullen sitter fast med den grønne delen og vingene kan farges og deretter komme bak på rullen.

Lag vindusbilder med tørkede blomster

sommerfugler-tinker-barn-lage-tørket-blomster-vindu-bilde-deg selv

Om våren kan du også bruke tørkede blomster til å lage sommerfugler med barn. Du trenger først en papirramme i form av en sommerfugl. Fordel deretter mange blomster i den. Hvis du er fornøyd med komposisjonen, legger du til et stykke papir i samme form som rammen. Dette fungerer som en bakgrunn, så å si, lukker eventuelle sprekker og holder alle blomstene godt sammen.

sommerfuglmal

Dekorer vinduer med sommerfugler

sommerfugler-tinker-barn-vindu-dekorasjon-crepe-papir-transparent-papir

Du kan lage en annen variant av denne vindusdekorasjonen ved å lage sommerfugler med papir. Igjen trenger du en papirramme, som deretter fylles ut med fargerike biter av pergamentpapir. Du velger fargene selv Etter at du har laget disse sommerfuglene med barn, kan du bruke dem som vindusbilder og dekorere vinduene med dem.

Lag sommerfugler med klesklyper og batikk -teknikken

sommerfugler-tinker-barn-batik-effekt-klut-stoff-klips

Du kan også bruke lyse stoffer når du lager sommerfugler med barn. Du kan male disse som du vil eller bruke batikk -teknikken, som vist her, for å lage vakre vingefarger og mønstre. Håndklærne brettes i midten ved hjelp av klesklyper. Legg deretter til googly øyne, munn og antenner. Vakre sommerfugler kan også trylles frem fra tyll.

Barna lager tyll sommerfugler vårdekorasjoner

Lag sommerfugler med kaffefiltre

sommerfugler-tinker-barn-kaffefilter-filter-dører-akvarell-enkelt

Du kan få en lignende effekt hvis du designer kaffefiltre med farger. Det er best å bruke akvareller. Igjen kan du lage sommerfuglene med wire, eller med plysjtråd, fordi du på denne måten får et spesielt enkelt prosjekt for å lage sommerfugler med barn. La fargene flyte fint inn i hverandre.

Husflid med husholdningsartikler

sommerfugler-tinker-barn-filter-poser-klesklyper-rosa-lilla

Så å lage sommerfugler med filterposer er en spesielt god idé, og det interessante er at ikke to sommerfugler er som de andre. Du kan også erstatte rørrensere med en klesklype eller kombinere begge deler. En klesklype av tre kan også vakkert males eller dekoreres med glitter.

Lag vinger til sommerfugler med crepe -papir

sommerfugler-tinker-barn-vinger-crepe-papir-striper-lim-kostyme-tilbehør

Slike vinger er tidkrevende, men veldig enkle å etterligne. Og barna dine vil ikke ha noe imot å bruke mye tid på å lage håndverk. Bare kutt ut vingeformene av papp for dem, som barna deretter kan designe med biter av kreppepapir. Vingene er bundet sammen med snor, som er bundet samtidig for å lage løkker for armene.

Lag med papirplater

sommerfugler-tinker-barn-vindu-bilder-papir-tallerkener-is-pinne-småbarn-maling

Sommerfuglvingene kan lages av bare en papirplate. La barna male platene i sin opprinnelige form først. De minste velger farger og mønstre selv, men skal være så blide som mulig. Deretter blir platene for å lage sommerfugler først halvert med barna og deretter formet som vinger. Kroppen her består av en ispinne, men den kan også lages av et annet materiale.

Papir sommerfugl

sommerfugler-tinker-barn-lim-halv-plate-papp-prikker-mønster

Her ble for eksempel papir nesten utelukkende brukt til å lage sommerfugler med barn. Bare googly -øynene er laget av et annet materiale. Vingene er designet med et prikkemønster, mens platene er klippet med en spesiell saks slik at kantene får flotte mønstre. Bare kom på noe med ting du har for hånden.

Tinker med kork

sommerfugler-tinker-barn-kork-idé-hjerter-vinger-konstruksjon-papir-vrikke øyne

Disse liknende kork sommerfuglene er i utgangspunktet laget som varianten med toalettrullen. Vingene i hvilken som helst form er ganske enkelt limt på baksiden. For eksemplet ovenfor ble vinger designet i form av et hjerte og korken var utstyrt med googly øyne og en malt munn. Et stort utvalg materialer kan brukes til å lage sommerfugler med barn.

Lag sommerfugler med barn av naturlige materialer

sommerfugler-tinker-barn-natur-materialer-ark-silkepapir-fargerikt

Du kan jobbe med naturlige materialer. Vingene kan være laget av blader eller kronblad, mens grener og andre ting kan brukes som kropper. Et fint eksempel er ideen om å lage sommerfugler med barn fra bildet ovenfor. Et papirark brukes som bakgrunn, som deretter er designet med sommerfuglen.

Håndverksinstruksjoner for sommerfugl med blader

sommerfugler-tinker-barn-kropp-forme-bobble-hode-leire-fjær

Bladene spres ut på arket som vist og limes på. Form deretter en kropp av håndverkleire og bruk en bobble som hode. Du er velkommen til å bruke pomponger for hele kroppen. Følerne er laget av kunstige fjær, mens leirkroppen er dekorert med krøllet silkepapir på slutten. Du er allerede ferdig med å lage sommerfugler med barn.

Lag et fôringssted for sommerfugler

sommerfugler-tinker-barn-fôring-sted-insekter-diy-prosjekt-rosa-krus

Du kan lage en matestasjon og dermed tiltrekke et spesielt stort antall sommerfugler inn i hagen. Først bør du lage sommerfugler med barn, som du deretter bare klistrer på papirkopper. Du kan henge den med en ledning som du fester til kanten av kruset. Ha deretter frisk frukt i koppen. Dette er hva sommerfuglene kan spise av.

Lag sommerfugler med toalettruller

sommerfugler-tinker-barn-ringer-toalett-rull-plysj-wire-kropper

Her kan du se en annen variant av hvordan du kan bruke toalettruller når du lager sommerfugler med barn. Rollene er kuttet i ringer, som deretter brukes til å tinke vingene. Sommerfuglene egner seg både til å henge opp og som en plugg til blomsterpotter etter at de har fått spyd.

Liming av sommerfugler i stedet for å sy

sommerfugler-tinker-barn-voksne-sy-knapper-vårfarger

Siden dine små absolutt ikke kan sy ennå, kan du endre denne ideen litt. Siden filt brukes som materiale, kan du enkelt bruke lim i stedet for en søm når du lager disse sommerfuglene med barn. Knappene kan også limes på. I stedet for knapper kan du også bruke annet materiale til kroppen.

Å lage sommerfugler med barn – folding origami

sommerfugler-tinker-barn-origami-fargerikt-insekt-konstruksjonspapir

Du kan også få sommerfugler ved bare å brette dem. Det finnes forskjellige varianter og instruksjoner som er egnet for å lage sommerfugler med barn. De ferdige sommerfuglene kan brukes igjen til kranser eller mobiler. Interessante gardiner kan også utformes med disse vakre dekorasjonene.

Origami sommerfugl

sommerfugler-tinker-barn-origami-brette-instruksjoner-video

Origami er spesielt populær når det gjelder å tukle med bretter. Du kan brette en vakker sommerfugl som ovenfor ved ganske enkelt å følge instruksjonene for å lage sommerfugler med barn. Det er lettere enn du kanskje tror. Det er best å bruke papir som er spesielt laget for origami og tilgjengelig i håndverksbutikken.

Previous Post
Lag med 2 år gamle barn-20 ideer med forskjellige materialer
Next Post
Ultimate HIIT -trening – øvelser for å bygge muskler og forbrenne fett