15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tinker med blader om høsten – morsomme ideer for barna

tinker med blader i høstløvverk-fargerikt-bilde-fuglerede

Hvilken bedre måte å tinke med ting om høsten enn med naturlige materialer, som du også kan samle selv mens du går en tur? Tiden har kommet igjen når du kan bruke mye tid på å lage håndverk med barna. Været er dårlig, og derfor må du finne riktig yrke innendørs. Slik at du også er utstyrt med noen ideer for neste regnværshelg, har vi satt sammen flere instruksjoner som du kan bruke tinker med blader om høsten kan. Så forbered deg på forhånd og saml noen fargerike blader med barna dine.

Tinker med blader om høsten – en maske laget av blader

tinker med blader i høstmaske-lønn-rød-papir-tallerken-drakt

Høsten er også tiden på året når Halloween feires. For denne anledningen kan du lage en original maske med høstløv og bruke den til å lage et kostyme. Samle blader og skjær ut en maske fra en papirplate. Fest et gummibånd og fest deretter bladene på masken. Maple blader er spesielt egnet på grunn av sin vakre form. Du kan selvsagt også bruke andre ark.

Tinker med blader om høsten – mal pent

male-katter-biller-ugler med blader om høsten

Hvis barnet ditt liker å male, kan du bruke denne ideen hvis du vil lage håndverk med blader om høsten. Få akrylmaling og la barnet male bladene slik de vil. Insekter, fugler eller til og med katter – de nye bladene vil se flotte ut og kan brukes til å dekorere vegger eller vinduer. Du kan også dekorere selvlagde gratulasjonskort.

Lag fargerike bilder

lag bilder-maling-trykk-akrylmaling med blader om høsten

Når du har samlet forskjellige bladtyper, kan du lage vakre bilder med barna dine. Det er best å bruke lyse akrylmaling når du lager med høstblader, slik at du får vennlige bilder. Du trenger også en pute, en børste og et ark med hvilken som helst størrelse.

Avtrykk av blader

med høstblader tinker med fargerike veggmaleripresser

Hvert ark er individuelt belagt med maling. Snu deretter arket på arket og trykk godt. Pass på at det ikke sklir i prosessen. Du kan nå fjerne arket. Når malingen har tørket, kan neste ark legges til. Lag monokrome utskrifter når du holder på med håndverk med høstblader eller fargerike. Vi anbefaler imidlertid farger som er typiske for høsten.

Slå blader

brosjyre-høst-tinker-slag-motiver-sommerfugl-album-dekorasjon-kort

Slagslag tilbys med et stort utvalg av motiver og kan brukes fantastisk hvis du pusler med blader om høsten. Slå ut noen motiver fra bladene. Med dem kan du enten designe et album eller lage bilder og gratulasjonskort. De kan også spres på bordet og dermed skape en original borddekorasjon.

Håndverk med fargerike blader om høsten

blader-høst-tinker-underlag-bord-matte-samle-blader-tinker-idé

En annen flott idé for bordet er en bordmatte du legger fatene på. Du trenger et tilstrekkelig stort ark med håndverkspapir, Mod Podge-lim, gjennomsiktig, selvklebende folie, børste og saks i tillegg til blader. Fordel først arkene slik du vil på papiret. Du kan også overlappe og stikke ut over kanten.

Lag høstpynt selv

brosjyre-høst-tinker-lim-fargerikt-design-papir

Lim deretter bladene godt og la limet tørke. Hvis du tinker denne ideen med høstløv, anbefaler vi igjen å bruke en matte slik at du ikke ødelegger bordet med lim. Bruk deretter Mod Podge serviettlim for å belegge papirarket med bladene. La dette limet tørke godt igjen.

Legg til beskyttelsesfilm

brosjyre-høst-tinker-folie-laminat-vanntett-mat-borddekorasjon

Klipp ut et tilstrekkelig stort stykke folie og legg papiret med bladene på som vist. Trykk papiret fast på folien. Hvis alt er godt fikset, kan du snu den ferdige matten. Sjekk nå om alt er godt fikset og trykk filmen godt igjen.

Skjær ut bordmatten

blader-høst-tinker-bord-dekorere-sesong-bord-matte-lage-selv

Du kan deretter enkelt klippe av overflødig film på kanten med en saks. De utstående bladene gir matten en original form som skaper en dekorativ effekt på bordet. Bordmatten kan være laget av ensfargede blader eller farget som i dette eksemplet.

Dekorer bankettbordet

blader-høst-tinker-middag-dekorasjon-tallerkener-høst-design

Med denne bordmatten kan du nå dekorere bordet for enhver anledning og skape en høststemning. Takket være folien kan bordmatten også tørkes av uten problemer etter at den er dekket, slik at din håndverkside vil vare lenge. Duken egner seg også veldig godt som gave. Det kan også tilpasses med en melding eller en hilsen.

Tinker hanner

blad-høst-tinker-maennchen-lønn-stikker-vegg-dekorasjon-idé

Du kan lage slike søte og morsomme små menn med blader om høsten uten behov for spesielle materialer. I tillegg til blader og håndverkspapir i høstfarger, trenger du også en Edding eller svart filtpenn og googly øyne. Arkene blir først ordnet på papiret og deretter limt på. Mal deretter munnen og lim de googly øynene på.

Tinker med blader om høsten – idé til bilder

blader-høst-tinker-inspirasjon-avtrykk-blader-maling-pensel-akryl

Dette eksemplet, som du kan implementere hvis du vil lage håndverk med blader om høsten, er også en original idé for et bilde. Fordel igjen bladene på et stykke papir. Bruk deretter akrylmaling for å farge områdene rundt arket. Bladets form forblir hvit. La malingen tørke, og du kan henge bildet i barnehagen eller et annet rom.

Høsthilsen

brosjyre-høst-tinker-vrikke-øyne-kalkun-gjør-det-selv-festival-kort

Vil du ønske noen en hyggelig høst? Eller kjenner du noen som har bursdag til høsten? Gjør ham glad med et selvlaget og høstlig gratulasjonskort. Bruk denne ideen hvis du vil tinker med blader om høsten. I tillegg til blader trenger du også hvitt, brunt og oransje håndverkspapir og googly øyne.

Lag en hale av blader

blader-høst-tinker-ideer-stimulering-dyr-blader-gratulasjonskort-design

Bladene etterligner halefjæren til en kalkun. Ordne dem på et stykke hvitt papir for kortet som vist, og teip dem på plass. Hvis du leker med høstblader, er det best å bruke mørkere farger for denne ideen. Om nødvendig er selvfølgelig andre løvfarger også egnet. Ta nå det brune og oransje konstruksjonspapiret for hånden.

Tinker -kropper

brosjyre-høst-tinker-hilsen-kort-idé-kalkun-papir

Klipp ut kroppen fra det brune papiret. En sirkel kan hjelpe deg med dette. Tegn en stor og en liten sirkel som krysser og kutter ut denne formen. Du lager nebbet av en drageform, som du bretter i midten. Fest til slutt googly -øynene, og det originale gratulasjonskortet er klart. Hvis du lager et gratulasjonskort med høstløv, kan du også komme med andre motiver.

Høsttreet

brosjyre-høst-tinker-tre-vegg-dør-design-barn-lim

Vil du ta med ditt eget løvtre inn i huset ditt og dermed skape en høstlig atmosfære? Du kan gjøre det med denne ideen og samtidig bringe stor glede til barna dine. Slik at de kan lage treet med blader om høsten, bør du i det minste male treet foran dem. Barna klipper deretter dette ut og klistrer dobbeltsidig tape på baksiden. Velg en dør å lime treet til.

Lim bladene på

brosjyrer-høst-tinkering-dobbeltsidig-tape-tretopp-koffert

Dobbeltsidig tape kommer også på hvert bladblad. Nå kan barna lage håndverk med blader om høsten og designe treet. Bladene kommer til kronen og bakken. Ikke glem noen fallende blader også. Den dobbeltsidige tapen kan enkelt fjernes senere uten å ødelegge døren din.

Previous Post
Bærekraftige pakkereiser: hvordan fungerer det?
Next Post
5 lavkarbo -kakeoppskrifter som dessert og som mellommåltid