15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tinker med treperler – 15 flotte dekorasjonsideer for leiligheten

Tinker keramikk-fugler-hengende-cachepots-tillandsias med treperler

Treperler er veldig populære når du lager håndlagde smykker som armbånd, halskjeder eller øredobber. Likevel brukes de også i husholdningen og til å dekorere leiligheten. I dag skal vi gi deg noen ideer om hvordan du gjør det hjemme tinker med treperler og være i stand til å lage vakre dekorasjoner selv. Disse hengende fuglerede plantene, for eksempel, er slett ikke kompliserte å lage, og vil garantert lyse opp stuen, balkongen eller hagen din.

Lag hengende planter med treperler

Tinker med treperler instruksjoner-keramikk-fugler-lag-ditt-eget servise

Du trenger små plantepotter med dyrefigurer, i vårt eksempel brukes keramiske fugler. Du trenger også fargede skinnsnorer, kobbertråd, små treringer, naturlige treperler, en varm limpistol, saks og planter. Vi anbefaler å bruke tillandsias eller sukkulenter til plantene.

Først bør du kutte ut kobbertråden lenge nok til omtrent 16 treperler. Deretter trekker du opp perlene, lager en sirkel og knytter en knute. Tre en trering på to skinnsnorer og lag et skilt hvor fuglen skal henge. I det følgende knytter du snorene rundt ledningen mellom hver 4. treperle. Etter det skal den keramiske fuglen limes til trekulene ved å påføre litt lim på den indre delen av perlene med den varme limpistolen.

Tinker med treperler – dekorér leiligheten raskt og enkelt

Tinker med treperler som henger-gryte-trinn-dekorasjon-idé

Etter at fuglen er godt festet til treperlene, bør man knytte en knute under plantepotten og en under treringen med en annen skinnsnor. En annen farge er å foretrekke fremfor kontrast. Deretter dannes en løkke som vist ovenfor og vikles strengen godt. Til slutt legger du tillandsiaen i gryta og fuglens reir er klare.

Tinker et kunstverk fra treperler selv

Tinker soverom-dekorasjon-rosa-blomst-speil med treperler

Denne lysekronen kan faktisk ikke gi noe lys, men er fortsatt en fin dekorasjon for soverommet. For å gjøre det trenger du en metallkurv, spraymaling i hvilken som helst farge, treperler i to forskjellige størrelser, bomullssnor og stor tålmodighet. Det er enkelt å lage, men tidkrevende.

En lysekrone laget av trekuler – et ideelt tillegg til møblene i rommet

Lag en lysekrone-speil-plante-dekorasjon-idé med treperler

Først bør du kutte ledningen i den valgte størrelsen og lage omtrent 80 snorer, avhengig av størrelsen på den opphengende kurven. Tre deretter en liten og 8-10 stor treperle på hver snor. Spray hengekurven med maling og la den tørke. Når alle treperlstrengene er klare, bør de bindes til den tørre hengende kurven med doble eller trippelknuter. Hvis du liker å eksperimentere, kan du fortsatt prøve å koble til lyset i lysekronen i treperler.

Bruk treperler i husholdningen

med-tre-perler-tinker-hånd-håndkle-holder-ring-veggmontert-blå-gjør-det-selv

Med disse små perlene kan du også lage kjøkkenutstyr i stedet for å kjøpe dem. Håndklestangene som vises er enkle å lage og kan males for å passe til kjøkkeninnredningen din. Med litt større trekuler og en metallring kan du få denne vakre effekten billig på kjøkkenet ditt.

Tinker med treperler – mange varianter for naturvennlig livsstil

med-tre-perle-tinkering-dekorasjon-ideer-lampe-kleshenger-stativ-foto stativ

Siden det er treperler i forskjellige størrelser, kan de brukes i alle rom. For garderoben kan du for eksempel lage et kleshengestativ. For stuen eller barnerommet kan du feste fotostativer på veggen og la de beste minnene fra ferien henge. Noen trekuler gjør ledningen til lampen mer interessant, og en trekrans vil pynte enhver hvit vegg. Underlag i tre er også flotte og beskytter overflater mot varme og flekker.

Kjøkkenhåndkleholder laget av treperler – praktisk og elegant

med-tre-perler-tinker-holder-for-kjøkken-håndklær-idé-husholdning-kjøkken

En annen idé for kjøkkenet ditt er denne enkle kjøkkenhåndkleholderen. Det er ganske praktisk, tar litt plass og er enkelt å montere. I tillegg kan du dekorere alle eller noen av treperlene annerledes og lage ditt eget design.

Pakk inn gaver pent med treperler

med-tre-perler-tinker-gaver-interessant-lett-raskt-pakke

Du kan til og med pakke inn gaver ved hjelp av disse små trekulene elegant og smakfullt.

Lag kranser til jul med treperler

med-tre-perler-tinker-kranser-fargerike-malt-jul-juletre

Treperler er egnet for dekorasjon i hver sesong. Her viser vi instruksjonene for å lage en interessant og farget krans for et lite juletre. Du kan også lage denne vakre dekorasjonen sammen med barna dine.

De viktigste trinnene for å lage kranser med treperler

med-tre-perler-tinker-kranser-håndmalte-gjør-det-selv-juledekorasjon

De nødvendige materialene er broderitråd, akrylmaling, nål og pensel. Du trenger drill vist hvis du har trekuler i stedet for treperler. Du kan male treperlene med forskjellige farger. Bruk en dobbel lengde med broderi som vist på bildene og knyt knuter foran og bak hver treperle. Når alle perlene er trukket opp, er din unike krans klar.

Tinker stjerner fra treperler – et vakkert smykke for hjemmet ditt

med-tre-perler-tinker-stjerne-dekorasjon-gjør-det-selv-snor-trekuler

Som et supplement til julepynten eller rett og slett for stjernekjærere, kan du lage treperler eller snøfnugg selv.

Hjemmelagde dekorasjoner ser vakre ut på veggen

med-tre-perler-tinker-lage-snøfnugg-dekorasjon-jul-selv

Tiden for å lage en stjerne eller et snøfnugg av treperler er omtrent 30 minutter, men etter det har du fine dekorasjoner i huset for hele høytiden.

Lag julepynt med treperler

med-tre-perler-tinker-jul-dekorasjon-krans-tre-mann-lysestake

Med litt mer fantasi kan du lage mange festlige dekorasjoner til julen. Her har vi presentert noen få ideer, for eksempel tremenn med hatter eller kransholdere, men du kan sikkert komme på mange flere selv.

Underlag av treperler – et populært tilbehør for alle husholdninger

med-tre-perler-tinker-lett-å-lage-underfat-lage-varme kopper

Denne enkle rutsjebanen er ikke komplisert å lage, men den er virkelig nyttig og elegant i utseende på samme tid. Alt du trenger for å lage den er en snor og noen mellomstore treperler.

Størrelse Underlegg i tre for tekanner

med-tre-perler-tinkering-håndlagde-coasters-tekanne-tre-baller-kjøkken

En større dalbane kan bare gjøres med noen få trinn. Trebollene er nyttige da de beskytter benkeplatene på kjøkkenet og spisebordet mot uønsket flekker.

Tinker sekskantet dalbane med treperler i seks trinn

med-tre-perler-tinker-coasters-lag-deg selv-tråd-nål-instruksjoner

Ovenfor viste vi hvordan du kan lage en trekke til en tekanne selv. Disse finnes også i butikkene, men det er mye morsommere å tukle med barna eller vennene dine hjemme.

Treperler for håndverk brukes overalt i huset

med-tre-perler-tinker-ledning-lys-brytere-fargerike-malt-tre-baller

Fargede treperler passer i alle rom, og de kan også festes på eksisterende ledninger. Som et eksempel introduserer vi denne lysbryteren som er prydet med noen få fargerike treperler og ser veldig søt ut.

Lag dekorasjon for hagen med treperler

med-tre-perler-tinker-gulrøtter-appelsin-kaniner-hage-påske-dekorasjon

Enten til påske eller bare fordi de ser fine ut i hagen, er kaniner med gulrøtter veldig populære til pynt. Med oransje treperler kan du lage små gulrøtter og nyte en fin vårdekorasjon.

Dekorer lysekronen med treperler

med-tre-perler-tinker-lampeskjerm-leilighet-dekorasjon-hvit-blomster-bok

Din enkle lysekrone kan prydes med treperler for et mer elegant utseende, noe som gir deg en naturvennlig følelse i hjemmet.

* Du kan lese den komplette instruksjonen for å lage hengende planter her Finne.

* Lag en håndkleholder – du finner alle nødvendige materialer og trinn her.

* Lag stjerner / snøfnugg med treperler – fullfør instruksjonene under denne lenke.

Previous Post
Det sunne kostholdet – hva er de gunstige effektene av tomater
Next Post
HIIT treningsplan – fordeler og flotte treningsplaner for hjemmet med et øyeblikk!