15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag kake av søtsaker selv – 9 ideer med og uten baking

Kake laget av godteri hvit-glasur-barn bar-kinderjoy-overraskelse egg

Har du noen gang lurt på hvordan du får en Kake laget av søtsaker makt? Slike kaker ser alltid vakre ut og vekker savnet etter noe søtt. Svaret på spørsmålet finner du i denne artikkelen. Vi presenterer de to variantene for en godterikake ved først å presentere ideene for håndverk og deretter noen oppskrifter på baking.

Lag en kake av søtsaker til barn

Kake laget av godteri gave-barn-barn-bar-skip-design

Den mer kreative varianten for kaken er definitivt håndverk. Et vakkert design er perfekt for barnefester og bursdager. Du har også frihet til å velge form, ettersom det er mange ideer for kakebunnen. For en skipsform kan du for eksempel bruke papp eller hardere papir som kan bøyes. Du skal knytte to ark av samme størrelse sammen, hvis bredde avhenger av hvor dypt skipet skal være.

Lag en kake av søtsaker til en bursdag

Tinker kake laget av søtsaker-eske-barns sjokolade-crepe papir-dekorasjon

Hvis du vil lage en kake av godteri med en klassisk form til en bursdagsfest for barn, kan du bruke en stor rund boks som den første delen av bursdagskaken. En rund isoporplate eller en mindre eske kan brukes som andre nivå. Søtsakene på kanten limes best på dobbeltsidig tape. Deretter bør den mindre øvre delen festes til det tidligere dekorerte lokket på den store esken med et sterkt lim. Siden dette er en bursdagskake, trenger du bursdagslys og, hvis du ønsker det, en gratulasjon med navnet på bursdagsbarnet.

Lag en kake av barnesjokolade – papirblomster med praliner som pynt

Kake laget av søtsaker dekorasjon-crepe papir-papir rose-praline-barn-chocobons

Hvis du har bestemt deg for en kake som bare er laget av barnesjokolade, er håndlagde roser laget av crepe -papir en fin dekorasjonside. For å matche fargene på emballasjen, anbefaler vi å bruke rødt og hvitt papir. Midt i rosene kan du plassere sjokoladegodis for barn som matcher kakemotivet.

Materialer for å lage en kake av sjokoladeplater

Kake laget av godteri-tinker-bursdag-kake-form-godteri-bar-materialer

Nå skal vi presentere en idé for todelt kake med forskjellige typer godteribarer som passer for sjokoladeelskere i alle aldre. Til dette DIY-prosjektet trenger du to kakeformer med forskjellige størrelser, dobbeltsidig tape, saks, varm limpistol, sløyfe, en pappeske som grunnlag og selvfølgelig sjokoladeplater og søtsaker du ønsker.

En kake laget av søtsaker passer også for voksne

kake-søtsaker-gjør-det-selv-voksen-bursdag-sjokolade-elskere

Først limes den store kakeformen på pappet, deretter den lille formen på den store. Deretter festes desserter til kanten av de to formene og til toppen med den dobbeltsidige tapen. Knyt baugen rundt kaketrinnene slik at de enkelte stolpene i tillegg holdes. Enten for 13- eller 30-årige bursdagsbarn- denne kaken laget av godteri vil garantert gi glede.

Hvordan lage en kake med flere lag av godteri – materialer og korte instruksjoner

Kake fra godteri tinker-kjeks krukker-metall-tape-loop-trinn

Kjeksglass kan brukes til en kake på flere nivåer laget av godteri. Det er bare viktig at størrelsene er forskjellige siden boksene plasseres oppå hverandre. Du står fritt til å velge søtsaker, bare vær oppmerksom på at du kan trenge mindre barer eller godteri for å dekke alle hjørner.

Den ferdige godterikaken

kake-godteri-tinker-krukker-base-sjokolade-bar-slikkepinne-søtsaker-tier kake

En anbefaling på toppen av kaken er å lage en papirkopp og for eksempel fylle den med slikkepinner.

Kake med mange sløyfer å lage selv

kake-søtsaker-uten-bake-barn-sjokolade-overraskelse-egg-raffaello-løkker

Barnas kake kan raskt tinkeres og designes kreativt av deg selv. For denne varianten brukes to runde isoporplater, som barnstengene er festet med dobbeltsidig teip. De tomme plassene er fylt med sjokolade som Raffaello, Schokobons eller Ferrero Rocher, og enten er et maxi -overraskelsesegg eller flere små egg egnet for toppen.

Idee til fargerik kake laget av søtsaker

kake-søtsaker-tinker-barn-barer-chupa-chups-slikkepinner-seig godteri

En annen fin idé er å fylle kaken laget av barer med seig godteri og slikkepinner. Resultatet er en fargerik kake uten baking som kan lages raskt.

Følgende video er en annen god idé for en kake laget av barer og Twix sjokoladeplater:

To fine designideer for en M.&M kake

kake-godteri-variasjoner-multi-tiered-kitkat-mnm-effekt-lag-deg selv

Nå kommer vi til oppskriftsideene. Igjen er de enkle å tilberede selv, men du må bake kaken. A M.&M kake er fargerik og morsom – perfekt for en bursdagsfest for barn. To ideer for deres design kan sees på bildet. Den første er den populære kaken med en KitKat -kant og M.&Fru fylling, men i flere etasjer. Den andre ideen er en illusjonskake som ser ut som sjokolade nøttene falt ut av den flytende posen. Denne effekten oppnås med et plaststrå og smeltet kovert, hvoretter M&Ms er vedlagt.

Fargerik kake med KitKats og M.&Forbered fruen selv

kake-godteri-farget-sjokolade-linser-mnm-kitkat-stort bånd

Dette er M.&M og KitKat kake to-i-ett-med to kakebunner, sjokoladeganache, KitKat sjokoladeplater til kanten og med fargerik M&Fru fylt. Designet er ferdig med et bånd med en sløyfe slik at designet ser penere ut og KitKats holdes tett.

Første trinn for utarbeidelse av M&M kake laget av søtsaker

kake-lage-søtsaker-bake-bake-bake-bake-bak-deig-blanding-baking

Til kakebunnene kan du enten tilberede deigen selv eller bruke en bakeblanding. Det anbefales å legge bakepapir på bakeplaten. Når kakebunnene er stekt, skal de avkjøles og skjæres horisontalt.

Instruksjoner for utformingen av kaken

kake-lage-søtsaker-sjokolade-ganache-smøre-kitkats-steder

Kakebunnene smøres med sjokoladeganachen og KitKats festes til kanten. Avhengig av høyden, bør du bruke stenger av passende størrelse slik at det er plass til sjokoladelinsene.

Pinato kake med fyll av sjokoladeknapper 

kake-godteri-pinato-kake-hel-kutt-høy-kake stativ-sukker sprinkles-mms

En god idé for en kake laget av godteri er piñata -kaken, som ser normal ut når den er hel, men er en skikkelig overraskelse for mottakeren etter kutting.

Kake laget av Oreo -kjeks – enhver idé for store og små

kake-søtsaker-oreos-dekorasjon-deilig-dessert-lag-selv

Oreos er verdens mest kjente kjeks som allerede finnes i form av iskrem, pudding, muffins, terter og mange andre.

Høy kake laget av søtsaker – oreokjeks til pynt og fylling

Kake-søtsaker-forberede-oreo-kjeks-deig-dekorasjon-kake-stativ

Siden Oreo -informasjonskapsler er populære blant barn og voksne, er de perfekte for en kake laget av godteri. Du kan legge dem til når du forbereder deigen og bruke dem igjen for en vakker og kreativ dekorasjon.

Kake laget av søtsaker med et vakkert design

kake-godteri-sjokolade-bar-sjokolade-drops-mms-sjokolade-linser-dekorasjon

Kakene med søtsaker kan designes kreativt, men raskt. Vakre dekorasjoner og til og med bokstaver kan lages med sjokoladeplater, praliner, sjokoladedråper og dråper.

Kake med karamell og Snickers sjokoladeplater

kake-godteri-snickers-kake-søt-yummy-karamell-sjokolade-bar

Hvis du eller vennene dine er fans av Snickers, er det en god beslutning å lage en kake med karamellrike sjokoladeplater for din neste fest.

Kake med pynt fra søtsaker

kake-godteri-kake-forberedelse-kitkat-snickers-mms-sjokolade-glasur-dekorasjon

Har du en enkel favorittkakeoppskrift som du vanligvis lager? Hvis du vil prøve noe nytt, kan du kjøpe et par søtsaker du ønsker og legge dem på kaken ved hjelp av en couverture. Så du får en ny dessert uten å endre oppskriften.

Previous Post
Bærekraftige pakkereiser: hvordan fungerer det?
Next Post
5 lavkarbo -kakeoppskrifter som dessert og som mellommåltid