15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Håndarbeid til jul med plastskjeer – kreative gjenvinningsideer

tinker til jul plast skje-gran-tre-rød-grønn-krans-snømann

De som liker å lage håndverk, kan enkelt resirkulere ting fra husholdningen til dette formålet. Dette er spesielt en god idé hvis du holder på med håndverk med barn til jul. På denne måten kan du lære dem å være miljøvennlige. Siden det ikke er lenge til jul, kan du bruke dagens ideer til Håndverk til jul bruk til å lage flotte dekorasjoner laget av plastskjeer.

Hva kan du gjøre til jul?

tinker til jul plast skjeer-fargerik-maling-spray-maling-dekorasjoner

Du kan kjøpe ferdige plastskjeer. Du har valget mellom farget og hvitt, som du kan fargelegge selv for å matche prosjektet ditt, fordi den riktige fargen ofte ikke blir funnet. Spraymaling er best for å male plastskjeene. Men skjeene kan også farges med akrylmaling. Mange av ideene våre er også egnet for håndarbeid til jul med barn, slik at du kan tilbringe morsomme ettermiddager med dem. Kom i gang med en gang!

Lag pynt til jul med snømenn

tinker til jul plast skje-blomsterpotte-maling-blå-snømenn

Det skal ikke mangle morsomme eller pene dekorasjoner i juletiden. Du kan lage en flott dekorasjon til jul med plastskjeer og blomsterpotter. Med dekorasjonen kan du deretter designe bankettbordet eller sidebordet og salongbordene og skape en vinterstemning. Denne ideen innebærer selvmalte blomsterpotter med skje snømenn i.

Instruksjoner for å lage snømennene

tinker til jul plast skje-snømann-idé-blå-filt

I dette tilfellet er hvite plastskjeer flotte. Mal ansiktene på skjeene og dekk dem deretter med filtstoffer i blå nyanser. Du trenger hver sin hatt, som du kan designe på forskjellige måter, og et skjerf. Denne ideen om håndverk til jul er også godt egnet for barn.

Tinker vinterlige blomsterpotter til jul

tinker-jul-plast-skje-resirkulering-vinter-dekorasjon-snøfnugg-maleri

Når du har forberedt snømennene, kan du også designe grytene. Bruk igjen en hvilken som helst blå farge eller typiske julefarger som rødt og grønt. I grytene kommer da blomsterskum der du stikker snømennene. I stedet kan du bruke steiner. Fyll ut rommet med et lommetørkle, og dekk det deretter med bomullsull for å etterligne snø.

Lag snømenn med hatter

tinker-jul-plast-skje-papir-snømenn-bånd-skjerf

Men du trenger ikke nødvendigvis å bruke blomsterpotter for ideen om å lage håndverk med barn til jul. Kom gjerne med noe annet. Og utformingen av snømennene kan også se annerledes ut. Du er også velkommen til å bruke materialer som du har i huset for øyeblikket hvis du vil spontant pusle med de små. Stoffer eller papir fungerer godt.

Julehåndverk fra plastskjeer – en dørkrans

tinker til jul plast skje-jul-krans-dør-dekorasjon-idé

Vi synes også denne dørkransen er spesielt elegant, som du også kan bruke til å dekorere en vegg inni. Så hvis du vil gjøre noe kreativt til jul eller gi det bort i gave, kan du vurdere disse instruksjonene. Bare fjern stilkene fra plastskjeene, som du trenger rundt 100 hver, fordi du ikke trenger dem. Lim deretter resten til en ring laget av skum eller frigolit.

Dekorer veggen til jul

tinker-jul-plast-skje-dør-krans-inspirasjon-vegg-dekorasjon-plast

Denne varianten for en krans er litt raskere å lage til jul. Hele skjeene brukes ganske enkelt og limes sammen som vist. Mens røde og hvite plastskjeer ble brukt i eksemplet ovenfor, ble det brukt transparente her. Men det spiller ingen rolle, for du kan farge dem på slutten. Du trenger litt over 50 plastskjeer.

Mal plastskjeen

tinker-jul-plast-skje-lim-varm-lim-pistol-maling-plast-materiale

Når du har limt alle skjeene sammen og formet dem til en ring, er det best å la limet tørke en stund slik at kransen ikke faller fra hverandre. For håndarbeid til jul er det bare å male skjeene som du vil. Du velger fargen selv for å matche resten av julepynten din. La malingen tørke og heng kransen med et pent bånd.

Tinkerbordpynt til jul

tinker-jul-plast-skje-gull-lykt-jul-blomster

Hvis du liker å lage gaver til jul, kan du bruke en av våre ideer. Denne lykten er spesielt egnet for dette formålet. Med en gylden farge kan du lage en elegant dekorasjon i hjemmet ditt. Få hvite plastskjeer og en beholder som kan holde et telys. Materialet er best å være brannsikkert med mindre du bruker LED -telys.

Lysestaker til jul

tinker-jul-plast-skje-lysestake-telys-lykt-gull-hvit

For å tinke dette prosjektet til jul er stilkene igjen unødvendige. Start på toppen av beholderen for lyset og lim skjeene rundt. Så er det tur til den andre raden. Du kan se hvordan plastskjeene best skal overlappe hverandre ved hjelp av bildeinstruksjonene ovenfor. Du må gjerne male skjeene på forhånd.

Tinker gran

tinker-jul-plast-skje-gran-tre-jul-tre-gran-kjegler

En annen god idé å bruke til å lage til jul er disse grantrærne. Du kan velge hvilken som helst størrelse og til og med dekorere det ferdige treet med glitter, pomponger eller andre ting for å lage et lite juletre. Skjeenes krumning skal peke nedover for best å etterligne grenene på et grantre.

Kreativt juletre som juledekorasjon

tinker-jul-plast-skje-instruksjoner-barn-stimulering-nybegynner-idé

En kjegle fungerer som grunnlaget for juletreet. Dette kan være hjemmelaget og laget av papir, papp eller papp, eller du kan kjøpe en ferdig kjegle laget av frigolit. Lim deretter skjeene på denne kjeglen. For julehåndverk, begynn på bunnen og arbeid deg opp til du kommer til toppen. Du kan også dekorere disse.

Håndverk til jul med barn

tinker-til-jul-plast-skje-julenissen-reinsdyr-vatter-bobble

Hvis barn blir med, vil du gjøre noe lett til jul. Ansikter som de som er malt ovenfor for snømennene er spesielt egnet når du bruker skjeer av plast. Ikke bare maling og penner er egnet for å designe ansiktene, men også googly øyne, pomponger, papir og tekstiler.

Ganske snøfnugg

tinker-jul-plast-skje-pen-snøfnugg-lett-tinker-idé

Hvis du liker å gjøre håndverk regelmessig til jul, har du sannsynligvis allerede laget snøfnugg og stjerner av papir til julesesongen. Bruk plastskjeer i år for å få et interessant blikkfang. Håndverksideen er igjen ekstremt enkel og tar ikke mye tid.

Gjør håndverk om vinteren

tinker-jul-plast-skje-snøfnugg-idé-rett og slett lim

For denne ideen om håndverk til jul trenger du alle skjeene igjen. 60 stykker skal være nok, avhengig av størrelsen på skjeen. Lag først noen grupper på tre skjeer hver ved å lime dem sammen. Lim deretter disse gruppene sammen som vist ovenfor. Fortsett til du kommer tilbake til begynnelsen. Du kan dekorere midten som du vil.

En bolle til julekakene

tinker-jul-plast-skje-bolle-jul-kaker-kjeks-bord-dekorere

Server julekakene i en hjemmelaget bolle laget av plastskjeer. Som med lykten trenger du en beholder til dette, som du deretter kan dekorere med skjeene. For håndverk til jul, hold plastskjeen i beholderen denne gangen, men pek utover. La limet tørke og server deretter de nystekte kakene i det.

Morsom julenisse laget av resirkulerte materialer

tinker-jul-plast-skje-julenissen-resirkuler-plastflaske

Du kan også lage en slik julenisse til jul av flere resirkulerte ting. Her limes plastskjeene på en plastflaske av hvilken som helst størrelse. Du kan dekorere nissens hår med en krans. Nesen i dette tilfellet består av et lokk. En knapp eller en bobble er også egnet.

Previous Post
Null avfall når du reiser – tips for en bærekraftig ferie!
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking