15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tinker med jernperler – Emoji glassunderlag eller glassdeksel

Tinker med strykejern - underlag - sommerdrinker - hage

Om sommeren liker vi å sitte i hagen med en forfriskende drink i hånden! Men så kommer bier, veps, fluer og andre insekter som ubudne gjester ved det deilig dekkede bordet og vil smake på sommerdrinken. Vannringer fra glasset på bordet kan også ødelegge humøret vårt totalt. Løsningen er de fargerike glassdekslene laget av jern-on perler, som har blitt sett på nettet i en årrekke. Disse kan formes perfekt i form av fargerike frukter som sitroner og vannmeloner slutten Lag påstrykte perler, men i dag skal vi gi deg en idé til – emoji -ansikter! Husflid er ikke bare moro for barn, mødre vil også være med her og der. Prøv det og bruk maler som en guide!

Lag emojis og frukt av jernperler

Lag emoji fruktrosmal av jernperler

Emojis har blitt en uunnværlig del av sms, e-post og chat-meldinger. Billedkarakterene fra Japan er ikke bare ment å gjengi et uttrykk for følelser, men også for å representere generelle forhold og aktiviteter. Nye symboler som håndsignaler, ansikter med forskjellige hudfarger og objekter av alle slag blir stadig lagt til og brukt av oss alle. De mest populære emojiene er nå den lykkelige smileyen, den smilende smileyen med hjerteformede øyne og den kyssende emojien.

Lag smilefjes av jern-på-perler for et solfylt humør

Lag en sommercocktail fra emoji -glass fra jernperler

Smilefjesen som blunker med det ene øyet, som stikker togene frekt ut, brukes til spøk eller flørt. De smilende ansiktene i kombinasjon med den solfylte gule fargen kan umiddelbart gjøre deg i godt humør! Derfor er disse motivene perfekte for dette håndverksprosjektet.

Tinker emojis fra iron -on perler – materialene du trenger

Tinker emoji-mal-print-square-pegboard fra jern-på perler

Du trenger strykeperler i lyse farger som gul, lilla, turkis og svart, en firkantet strykeperleinnsatsplate, pinsett, bakepapir og et strykejern. Iron-on perler er forresten tilgjengelig fra forskjellige produsenter og kan kjøpes i individuelle farger eller i en blandet pakke. Men du må velge de riktige fargene blant de mange strykejernene, og det er ingen garanti for at disse vil være nok. Det er best å få disse fire fargene i separate pakker!

Sett jernperler på tappeplaten

jern-perle-tinker-svart-perle-pinsett-sett plate

For at du skal lykkes med emoji -motivet, trenger du også en passende mal! Vi har disse flotte 8 strykejernsmaler på BRIT + CO oppdaget, og de kan også skrives ut gratis. Plasser den trykte malen under tavlen og begynn å plassere strykejernet på perlene på tavlen ved hjelp av pinsett. Det er best å jobbe fra midten av tavlen utover.

Det valgte motivet er nesten klart

Lag pinnebrett-firkantet-emoji-tunge-frakoblet fra strykejern

Legg pergamentpapiret på strykejernplaten

Lag stryke-papir-påfør-emoji-glassunderlag av strykejern

Når motivet er klart, stiller du strykejernet på medium og stryker i 30 sekunder eller til perlene på toppen har smeltet og festet seg sammen. Deretter skreller du sakte av bakepapiret og lar alt avkjøle. Du kan til slutt løsne rutsjebanen fra tappen og stryke den fra den andre siden også.

Skrell av bakepapiret og la det avkjøle

Sikring perle tinkering emoji ansikt gul resultat

Løsne Emoji -glass -dalbanen fra tappeplaten

Sikring-perle-tinker-firkantet-tavle-emoji-motiv

Tenk på formene du vil gi glassunderlagene dine. De fleste emojiene og fruktene er runde som glassene, men du kan også lage denne søte kaktusen og romantiske rosen.

Iøynefallende og nyttig glasscoaster for drinker samtidig

jern-perle-tinker-glass-coasters-gjør-det-selv-sommer

De kjedelige glassene oppgraderes på kort tid med disse fargerike glassunderlagene! Hvis du blir invitert til en hage eller grillfest, er disse strykejernmotivene perfekte som en suvenir for verten.

lage et fruktig glassdeksel

Lag frukt-sitron-glass-deksel-halm-åpning av jern-på perler

Hvis du vil lage et glassdeksel av jernperler, lar du midten av mønsteret være fritt slik at et sugerør passerer gjennom. En diameter på ca 3 perler er tilstrekkelig, for åpningen skal heller ikke være for stor.

Juster lokket etter smaken av drikken

jern-perle-tinker-glass-deksel-glass-beskyttelse-oransje-frukt

Det ville også være en god idé hvis du matcher fruktmotivene med smaken av drikken, for eksempel appelsin til en limonade eller vannmelon til en vannmeloncocktail.

Kilde: fijngenoegen + Co / Lee Schellenberger

Previous Post
Jogging i stedet for kondisjon? Fordelene med å løpe på et øyeblikk
Next Post
Bulgarian Bag effektiv for muskelbygging og styrketrening